Su Saulės sugrįžimu visas. Su Kalėdomis.
Na, jau po šventės maratono ir lėkščių plovimo. Pagrindinis svečių antplūdis jau praėjo
Gavau dovanų svajotą elektrinę plaunančia grindų šluotą nuo vaikų. MB kaip ir kasmet - Chanel nr.5. Ai, dar Dubajaus šokolado. Bet dar neragavau.
Galite juoktis, bet šiandien jau pritrūkau silkės
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 12 25, 21:44)
Baisesnio dalyko nesu ragavųsi. Ką ten gero randa jame?
Su šventėmis,turitingų,sveikų metų.
Labas rytas.
Labas rytas.
Gyvenimas kasdieninis ateina į vietą.
Vakar vakare dar grįžę,apvažiavę gimines,tvarkėme stalus.Dar dideli puodai laukia tvarkymo kisieliaus,aguonų pieno.Na jau jau stosis viskas į vietas.
Aguonpienio ruošiu minimaliai, reikės ryt likutį po kokia rože išpilti. Kisieliaus buvo 6 litrai, išgerta jau pirmą Kalėdų dieną.
Žuvis suvalgyta, silkės beveik pritrūkome, saldumynai suvalgyti. Ai, šiandien šiaip taip nukankinome kimštą antį, vištienos likučius ir vienintelį balandėlį.
Žuvis suvalgyta, silkės beveik pritrūkome, saldumynai suvalgyti. Ai, šiandien šiaip taip nukankinome kimštą antį, vištienos likučius ir vienintelį balandėlį.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 12 27, 20:55)
Aguonpienio ruošiu minimaliai, reikės ryt likutį po kokia rože išpilti. Kisieliaus buvo 6 litrai, išgerta jau pirmą Kalėdų dieną.
Rožėms gerai aguonpienis?Turiu aš dar irgi?Ir kisieliaus dar turiu.Ir katinams vietiniams kalėdas padariau,nemoku apskaičiuoti,išmečiau ir kepto šamo ir silkės,net krevetes.Ir dar turiu silkės tame apvaliame inde su marinatu,gal suvalgysime su bulve rytoj?
Antį sudorojome per kalėdas,man dar net mažai buvo.Pergyvenau marčios instagrame mačiau,kaip anties krūtinėlę ruošė,na kur čia man paprastai bobelei.Bet sūnus į ausį pakuždėjo,kad mano skanesnė.
Saldumynų dar pilni stalai,dėžėje ant dugno prikrauta,valgysime ilgai.Šiandien jau galvojau pailsėsiu,skambina dukros uošviai atvažiuojame. Šiaip ,kai žentas būna namie ,vis pasvekiname jo tėvus,senelius su dovanomis,nuveža jis,o dukra su žentu Kanaruose,tai patys atbildėjo.Ir vėl stalus ruošk,tik vakar vakare susitvarkėme,kalėdos tęsiasi.
Gavome stirnienos dešrų,bet tokios plonos ir sudžiovintos,nežinau kaip suvalgysime.Gal virti,paminkštės?
IK,jau atostogos?Mūms pats ir taip darbymetis,iki sausio 7 be išeiginių.Gerai bent ne šalta plauti kubilą.
Labas rytas.
Pradėjau vąšeliu nerti liemenę, bet jau matau, kad truks siūlų, dabar nei mesti, nei ką, siūlai merino vilnos tokie pereinančiomis spalvomis, turbūt bandysiu kažką dapirkti ir pritaikyti. Apačia bus vienaip, aukščiau kitaip, nes jau gaunasi sudėtinga pritaikyti. Būtų kojos stipresnės, tai pavažiuočiau paieškoti, ai, bus kaip bus. Neriu sau. Virbalų nemėgstu