tai žiurin t pagal bendra gelyno plota šiaip jau pats minimumas yra10 bet tikrai ne 3 ar 5
Oho, Lyžuka, kiek globotinių
Na arti mūsų tai nėra tų dresuotojų. Kažkiek domėjausi, kaip elgtis, bet viena žiūrėt, kita daryt. Praeina piktumas ir vėl laksto, o aš iš akių nepaleidžiu. Jis prišaukiamas, jei toli nenueina ir jei naglasis katinas nevaikšto. Ateina iš kaimo toks naglas, šoka prieš sunį, tai tas tik aplink ratus suka. Gal pripras kažkaip į kurią pusę gali eit, o kur ne. Pastoviai kišenėj skanėstai ir pašaukus gauna. Tik toko pamokos
Na arti mūsų tai nėra tų dresuotojų. Kažkiek domėjausi, kaip elgtis, bet viena žiūrėt, kita daryt. Praeina piktumas ir vėl laksto, o aš iš akių nepaleidžiu. Jis prišaukiamas, jei toli nenueina ir jei naglasis katinas nevaikšto. Ateina iš kaimo toks naglas, šoka prieš sunį, tai tas tik aplink ratus suka. Gal pripras kažkaip į kurią pusę gali eit, o kur ne. Pastoviai kišenėj skanėstai ir pašaukus gauna. Tik toko pamokos
Labas rytas.
Pernai pasodinau į vazonus gebenę,neperžiemojo.Šiemet surfinijas išmečiau,na bet ką į jų vietą susodinti?Vėl gebenę sukišau.Ar vazone jos įšąla?
tai aišku išals paprastuose vazonuse yra dabar pirkti kazkokie apšildyti iš vidaus pabandyti galima i tokios, as kazkada tulpes buvau susodinus irgi i vazona ir laikiau taip paprastai nei kasus nei kazur pvz garaze padejus ir kapec gal pora tik išdygo atlaike išbandymą šalčiu
arba tiesiog i dideli vazona idet puptplascio iš vidaus ir bus tas pats apšildytas taip ir spygliuocius sodina i vazonus
arba tiesiog i dideli vazona idet puptplascio iš vidaus ir bus tas pats apšildytas taip ir spygliuocius sodina i vazonus
Pas mane dviejų rūšių gebenės susodintos tiesiai š žemę, tai normaliai peržiemoja, nieko nedengiu.
Po vakar spintos perrinkimo du dideli maišai susitraukusių drabužių ir dar ne viskas, blyn pusė gyvenimo istorijos su kiekvienu prisiminta Sunkiai metasi, oi, sunkiai Išneš vyras į ligoninės konteinerį, prie mūsų nėra tekstilinės ir mašinos mes neturim, kad išvežt.
Po vakar spintos perrinkimo du dideli maišai susitraukusių drabužių ir dar ne viskas, blyn pusė gyvenimo istorijos su kiekvienu prisiminta Sunkiai metasi, oi, sunkiai Išneš vyras į ligoninės konteinerį, prie mūsų nėra tekstilinės ir mašinos mes neturim, kad išvežt.
tai žemeje aišku ziemos ko joms nežeimoti as šturiu irgi gebene bet auga silpnai kazko
Ateina žiema, jau žiuriu kitai savaitei šlapdribas zada ot nenoriu ....maciau maskvoj, kazachstane kiek priversta sniego
Ateina žiema, jau žiuriu kitai savaitei šlapdribas zada ot nenoriu ....maciau maskvoj, kazachstane kiek priversta sniego
Labas rytas.
Vakar dar parisigabenau didelę lesyklą,vos sukišau į mašiną,pripyliau saulėgražų,dabar pažiūrėjau per langą,jau duodasi zylės,žvirbliai.Bus atrakcija svečiams.
Kokį š nupirkau puodukus,pakako svečiams vieniems atsigerti ir liko ruožai.Ką su mb nedarėme ir su soda ir ir su metaliniu šveistuku trinti gaiiausiai įpylėme sanitarinio,kur išgraužia kubilą,nė velnio.Taip suprantu puodėliai tik dėl grožio.Norėjau vežti atgal,čekio nebe turiu bet bent parodyti.Dukra sako,nevark,lenkų parduotuvė,sinsay.
As irgi lesykla didele jau ištraukiau bet kol jos nebuvo tai ir zyles ir žvirbliai krumuose čiršavo o dabar kazkur dinge visi...na nieko atsiras kai šaltukai paspaus
esu tokias fainas modelio stiklines nusipirkus tai vos ne kas karta po viena indaplovej trukdavo ir šiaip jau užtenka kur švelniai stuktelt ir kapec jau..tai ir išsibaige gaila nera nusipirkt ten kur jas pirkau nes geras dydis toks >500 ml zodziu yra ka atsigert iš ju
iš pepco kalediniu puoduku nusipirkau kolkas sveiki gyvi visi ir jokiu rinkiu dar neatsirado
Ingrida gal tokius zalius su auksiniu krašteliu pirkai?
esu tokias fainas modelio stiklines nusipirkus tai vos ne kas karta po viena indaplovej trukdavo ir šiaip jau užtenka kur švelniai stuktelt ir kapec jau..tai ir išsibaige gaila nera nusipirkt ten kur jas pirkau nes geras dydis toks >500 ml zodziu yra ka atsigert iš ju
iš pepco kalediniu puoduku nusipirkau kolkas sveiki gyvi visi ir jokiu rinkiu dar neatsirado
Ingrida gal tokius zalius su auksiniu krašteliu pirkai?
https://www.part.lt/...de6126dd583.jpg
Va maniškiai,nesusigundykite.
Mėčiausi irgi tarp pepco ir pasirinkau šituos šš.
Va maniškiai,nesusigundykite.
Mėčiausi irgi tarp pepco ir pasirinkau šituos šš.
atrodo gražiai