Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk, aš buvau pas kardiologę, blogo cholesterolio 3,3, statinai išrašyti. Kokius metus gėriau, buvo jau 2, nustojau , tai kyla. Sakau, nėra didelis, gal nereik. Nu sako, reikia. Dar nuo ritmo sutrikimo išrašė, nors tik kartą buvo sutrikęs, kai elektrošoku atstatė. Ale, kad vėl nepasikartorų. Na ir nuo spaudimo, kuris pas mane tikrai didokas ir skystinančių kompensuojamų, nes pirkau pati. Tie tai brangoki, gerai, kad bus kompensuojami. O nuo cholesterolio tai labai jie mėgsta siūlyti, nors labai prieštaringos nuomonės, kiek tas daug.
Na matysiu su šuniu, teks pavedžiot, o kieme yra atklydęs mažiukas katinukas. Tai yra užsiėmimo abiems, žaidžia, viens vienoj tvoros pusėj, kits kitoj. Kartais susieina krūvon😀 Seniai katino nebuvo, dabar jau gyvens, iš kaimo draugės katė atnešė ar prikvietė, tai taip ir liks. Nes pats toks mažas nebūtų kelių šimtų metrų atėjęs.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai pas jus geras cholesterolis.Pas mane yra buvęs 7. bigsmile.gif
Liniuk,su elektrošoku atstatė?Tai pamatė darant kardiogramą,ar pasijutai blogai?
Aš jau pavargau nuo šuns.Naktį lakstė kažko po kambarį,gal kur pelė krebždeno ,6 pasiprašė į kiemą.Jau gerai būtų,kad ir pasiimtų. ax.gif
Atsakyti
Lyžukiuk, o kaip laikosi tavo globotinis šuniukas?
Atsakyti
Lyžuka lyg katę turi ir gal ne vieną smile.gif
Ingrida, pernai pavasarį tai buvo. Naktį įdomiai jaučiaus, lyg audra krūtinėj, bet tik po kelių valandų sugalvojau pamatuot spaudimą. Tai buvo 180, pulsas irgi koks 140, jau tiksliai nežinau. Ryte važiavau pas šeimos daktarę, bet nejaučiau nieko blogo, tik aparatas rodė didelius skaičius. Pasiuntė į priimamąjį, tai paklausinėjo, paskui, ar sutinku elektrošoku. Nes lašinant vaistus, nežinia kiek laiko reiks, o čia gal porą valandų, gal kiek daugiau nuo atvažiavimo.
Aš pripratusi prie savo žiurkuičio, 11 metų mūsų toiterjerei, miega šalia tiek prisiglaudusi, kad visad prabundu versdamasi. Dažniausiai naktį neina, bet kartais ir porą kartų prašosi.
Atsakyti
Meri, išeik nors truputį iki gatvės galo ir atgal. Ypač jei nors kiek saulutė. Ji depresiją nuima.

Man prieš šešis metus širdies reikalus sutvarkė išoperuodami lauk tulžies pūslę. Nes atlikus visus įmanomus tyrimus nieko blogo nerado. Visi cholesteroliai cukrai būna arti viršutinės leidžiamos ribos, bet taip ir neperlipa.

Gal kad dirbu rankų nepadėdama. Šiltnamis netvarkytas, tulpės nesodintos, kieme dar visokie rakandai voliojasi, reikia prieš užsningant sutempti po stogu . Bet gi nėra kada, pinigus kalu, nuo užsakymų jau bijau telefoną kelti.

Liniukai, gal šunį kastruoti reikėtų, nelakstys pakiemiais. Taip saviškį sutvarkėme. Bet dabar kita bėda - vos atkeliamas pasidarė. Visas į šeimininkę. tongue.gif
Atsakyti
Kad jis ne meilės ieško, o jam visokie kvapai, pėdsakai rūpi. Gi ne pirmas šuo, bet tokio aktyvaus, greito, smalsaus dar nebuvo.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 11 09, 19:12)
Meri, išeik nors truputį iki gatvės galo ir atgal. Ypač jei nors kiek saulutė. Ji depresiją nuima.

Taip ir darau, tik, kad tos saulės mažokai 4u.gif
Nuo kitos savaitės prasidės juodieji penktadieniai, bet pardavėjai prieš juos pakelia kainas, paskui tipo, jau su nuolaida, nors praktiškai kaina tai ta pati. Bet ir durnam aišku, po Naujųjų viskas bus brangiau. Čia aš apie internetines parduotuves.
Panašu, kad mano vienintėlė katlėja ruošiasi žydėjimui. Šiaip tai keista, turiu ją nuo atsikraustymo, neužmušama taip sakant. O kiek jų praradau, siaubas.
Su tilandsijomis tai aplamai nustojau lieti, su amžiumi supratau, kad jos pasiima drėgmės iš aplinkos tiek, kiek jom reikia, gaila praradimų dėl nežinojimo, o tai virtualioje erdvėje rašo dideli žinovai beli ką unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 10 lapkričio 2024 - 14:21
Mano cimbidis sukvailėjo ir žydi jau kelias savaites. O tikėjausi , kad Kalėdoms
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos

Laikau 11 kačių ir 2 šunis bigsmile.gif

kas ko norit prašom yra iš ko rinktis biggrin.gif...

Del suns dresavimo nelabai patarsiu aš laika prižiuriu tai su pavadelou visur vedu AIŠKU kur ten gyvenvieteje ir paleisiu žmones gasdint smile.gif o bet tačiau judri ji tikrai smile.gif Jei finansai leidžia pavežiokit Liniuk pas dresiruotjus dabar ju pilna smile.gif

zalioj stotelej ir su nuolaida man brangu o dar svogueliai išfasuota po 1-3 nu tai koks ten vaizdas tuos 3 pasodinus reikia bent min 30 biggrin.gif

tIESA TAS KITAS ŠUNIUKAS NELABAI GERAI PASKYRE TABLETES IKI GYVENIMO GALO verysad.gif TAI PYKINA JI MATOSI NUO JŲ AAR TEN KAIP sake vet vežine intoksikacija į kepinis eina jau

atsp už didžiasias verysad.gif jau nebetaisysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 lapkričio 2024 - 08:53
Lyžuka. tikrai sakai, kad reik kokių 30 svogūnėlių, kad žiūrėtusi 4u.gif
Nu bet kačių kiek wub.gif wub.gif wub.gif

Vis pagalvoju apie cimbidį, bet kur rast jam vietos, jau iš katės okupavau virtuvės palangę, sustačiau sanpaulijas, ne labai geras sprendimas, reiks kažką galvoti, nes gyvūnas yra svarbiau. Jau ir senės klivijos pusiau patamsyje sustatytos, bet jos kažkaip prisitaikė, gana normaliai laikosi, ale nors ir dideli krūmeliai.
Atsakyti