Labas rytas.
Sveikos mielosios
Kelintą dieną kaupiuos spintos valymui. Seniau, kai dirbau, tai pradarydavau spintą, kas iškrisdavo, tą ir rengdavaus, o dabar vis su tais pačiais. Vienu metu dirbau šalia skudryno, tai kasdien kažką parsinešdavau
Dar laukia eilinis akvos kuopimas, irgi nenoriu ir aplamai tik sedėčiau prie kompo ir nieko neveikčiau. Bet... nu gal prisiversiu, bet ne šiandien
Blyn, kaip visada, energijos nerasta, nepadeda nei B12.
Kelintą dieną kaupiuos spintos valymui. Seniau, kai dirbau, tai pradarydavau spintą, kas iškrisdavo, tą ir rengdavaus, o dabar vis su tais pačiais. Vienu metu dirbau šalia skudryno, tai kasdien kažką parsinešdavau
Dar laukia eilinis akvos kuopimas, irgi nenoriu ir aplamai tik sedėčiau prie kompo ir nieko neveikčiau. Bet... nu gal prisiversiu, bet ne šiandien
Blyn, kaip visada, energijos nerasta, nepadeda nei B12.
Meri, o aš atvirkščiai. Kai pripuolu, skudurų mėtymas prasideda. Išvežu į konteinerį. Va ir dabar kaupiuosi išmesti sudrožtus audinių kailinius. Kabo spintoje nenešiojami gal 10 metų. Ai, pernai užsidėjau, kai vyko ūkininkų laužų protesto akcja. Buvo minus 20 su vėju. Užsimaukšlinau nenešiojamą kailinę ausinę kepurę, tuos kailinius. Nu, atrodžiau tragiškai, storesnė už šieno ruloną, dar visokie korespondentai lindo į akis. Paskui pasižiūrėjau nuotraukas - na beveik galima buvo deginti kaip Morę.
Prisipirkau lentynų, reikia surinkti, o mano neinžinerinių žinių nepakanka. Vieną nutrenksiu į garažą, kitą į sandėliuką. Tvarkingai sudėliosiu MB varžtus ir kitokius gelžgalius.
Užkniso juodai. Viską, ką pagriebia, nukloja savo varžtais garaže. Nusipirkau du metalinius staliukus į kiemelį, kad būtų kur vaišes išsidėlioti, kai draugės ateina. Žiemai įnešiau į garažą vieną, kitą į šiltnamį. Maniškis pavasarį mygom atsilaisvino, o vat to iš garažo neatgavau. Nusipirkau sau į virtuvės sandėliuką tokią lentynėlę- stelažiuką ant ratukų. Išsipakavau garaže, po kelių dienų jau pilna prikrauta visokio chlamo
Prisipirkau lentynų, reikia surinkti, o mano neinžinerinių žinių nepakanka. Vieną nutrenksiu į garažą, kitą į sandėliuką. Tvarkingai sudėliosiu MB varžtus ir kitokius gelžgalius.
Užkniso juodai. Viską, ką pagriebia, nukloja savo varžtais garaže. Nusipirkau du metalinius staliukus į kiemelį, kad būtų kur vaišes išsidėlioti, kai draugės ateina. Žiemai įnešiau į garažą vieną, kitą į šiltnamį. Maniškis pavasarį mygom atsilaisvino, o vat to iš garažo neatgavau. Nusipirkau sau į virtuvės sandėliuką tokią lentynėlę- stelažiuką ant ratukų. Išsipakavau garaže, po kelių dienų jau pilna prikrauta visokio chlamo
Sakai IK,padės?Nupirkau šiemet irgi metalinę lentyną,susistatė,o joje drėlė ir dar kažkas,tuščios lentynos.Spintelės užgrūzintos gelžgaliais,varžteliais.
Ruošiamės žiemai.MB atvažiavo nupjovė šiemet tikiuosi žolę,suvarėme motociklą,dviračius,tuštiname kiemą.
Klientai paliko dovanų Vorutos vyno,po lauko,gerai taurė.Nors savo vyno gal tona,nėra kam išpilstyti.Žiūrėjome kas gavosi iš bananų šiandien,kvepia bananais ir skaidrus,tik man dar burbuliukų yra ir dar burbuliuoja.Iš melionų turbūt bus šššššš.Kisielius laikosi,šiek tiek šiek tiek paskaidrėjo,bet kvapas neįtin.Matysime su laiku.Vynuogių jau reikės supilti brandinimui,sedulą irgi.
Ruošiamės žiemai.MB atvažiavo nupjovė šiemet tikiuosi žolę,suvarėme motociklą,dviračius,tuštiname kiemą.
Klientai paliko dovanų Vorutos vyno,po lauko,gerai taurė.Nors savo vyno gal tona,nėra kam išpilstyti.Žiūrėjome kas gavosi iš bananų šiandien,kvepia bananais ir skaidrus,tik man dar burbuliukų yra ir dar burbuliuoja.Iš melionų turbūt bus šššššš.Kisielius laikosi,šiek tiek šiek tiek paskaidrėjo,bet kvapas neįtin.Matysime su laiku.Vynuogių jau reikės supilti brandinimui,sedulą irgi.
oi mergaites, jūs naudingus daiktus perkate protingai , aš vakar į pepco įėjau, galva apsisuko nuo visokiu grožiu kalediniu kaip dėjau už 80 eur visko iš eiles 3 nykštukai , pagalveliu užvalkalu ir t.t. ir t.t. esmej durnastokių ivairių , bet sakau kartais gyvenime reikia ir pakvailiot šiaip dar bučioau kazko prigriebus bet tik dėjo į lentynas tai apsaugota likau nuo tolimesnio pinigų išmetimo
ai dar esu numačius pora žibintu nusipirkti baltų sakau lauke ant vartu stulpų priklijuosiu ir nebuvo dar tu siuliniu girlandu arba aš ju nemačiau grazu jos man l i koki inda susidet
gaila kad pepco neturi el. prekybos
ai dar esu numačius pora žibintu nusipirkti baltų sakau lauke ant vartu stulpų priklijuosiu ir nebuvo dar tu siuliniu girlandu arba aš ju nemačiau grazu jos man l i koki inda susidet
gaila kad pepco neturi el. prekybos
Labas rytas.
Lyžuka,gundai.Man gi namuką vis reikia pgražinti.Važiuoju į miestą,nebuvo planuose pepco,jaučiu teks užeiti.Planuose Žalia stotelė,gal kokiomis nuolaidomis pasinaudosiu?
Tikėjausi po vėlinių bus papigiai viržių.Man reikia trims vazonams surfinijas,chrizantemą pakeisti.O nei velnio išėmė iš prekybos,nėra.Gal turguje normalia kaina gausiu?
as jau antri metai nebeperku viržių , i ten kur juos sodinčiau susodinta soruoles ir t.t tai tiek soruoliu šaknu buna kad ta virži neikiščiau plius pačios soruoles l puošnios dar ir dabar ir su sniegu ypač pradzioje žiemos tai tik iškasiu pelargonijas o į ju vieta pridedu tuju, kadagiu šakiu buna žalias fonas, šiemet dar galvoju kokiu dirbtiniu raudonu uogu prikišti ...viena jau taip pasidariau tik pridejau tikrų putino šakeliu su uogomis ir pūkenio šakučio ...dabar l gražu natūralu ir dar spalvota taip rudeniškai. aišku tas pukenis tuoj lapus nubarstys tada gal kažka padekoruosiu kitaip
Namuko kitoje pusėje pailgi vazonai,netiks kažkas aukšto.Teks viržius susodinti.Prie įvažiavo,vazonuose susodinau viržius su hebėmis ir tie pilki,sunkus pavadinimas,visai gerai kol kas atrodo.Netiks ir soruolės,reikia kažko neaukšto?
Iš Kaimuko, nemėtyk šubos, kai būsi senučiukė, turėsi ką malonaus ant kojų lovoje užsimesti. Jei neišgalėsi, kiti užklos
Viržiai labai gražu, bet mano atveju nepasiteisino. Iš rudens buvo super vaizdelis, bet tik tam laikui, nors buvau sodinus speciolioje žemėje.
Jėgos mane apleido, per negaliu ruošiu pietus, o jau vakarienei belin ką. Įpratau nuo šešių nevalgyti. Viską skauda..., kas bus po dešimt metų, jei ištrauksiu... Gal kokio serotanino pavartoti? Namai namai namučiai, viskas per tą patį. Bent saulės būtų, pasėdėčiau laukutyje.
Viržiai labai gražu, bet mano atveju nepasiteisino. Iš rudens buvo super vaizdelis, bet tik tam laikui, nors buvau sodinus speciolioje žemėje.
Jėgos mane apleido, per negaliu ruošiu pietus, o jau vakarienei belin ką. Įpratau nuo šešių nevalgyti. Viską skauda..., kas bus po dešimt metų, jei ištrauksiu... Gal kokio serotanino pavartoti? Namai namai namučiai, viskas per tą patį. Bent saulės būtų, pasėdėčiau laukutyje.