Labas rytas.
Labas rytas.
Bisus oras.Bijojau atidengti langus,ar kas nelūžo ar ką neišnešiojo?Kiek matau tik kėdės iki langų ant terasos nučiuožė,kol kas.Kaip reikės tokiu oru išplauti kubilą?Reikės priprasti,prasideda tokie oraI.
Buvau tėviškėje kapinėse . Su broliu greitosiomis žvakutes bile tai padegiojome. Vos nusisuki - užgęsta. Per pusvalandį stora striukė peršlapo kiaurai, ir storas megztinis - kiaurai. Važiavau namo ir keikiausi, kad nedaro mašinose šildymo vairuotojui į kaklą.
Grįžau , ir sriubos karštos valgiau, ir arbatą gėriau , ir su naminiu pūkuotu džemperiu sėdžiu, ir šildytuvas palei kojas - vis tiek negaliu atšilti.
O dar galvojau kurti trimerį ir eiti gėlynus kai kur nupjaustyti.
Grįžau , ir sriubos karštos valgiau, ir arbatą gėriau , ir su naminiu pūkuotu džemperiu sėdžiu, ir šildytuvas palei kojas - vis tiek negaliu atšilti.
O dar galvojau kurti trimerį ir eiti gėlynus kai kur nupjaustyti.
Labas rytas.
Trimeris gal akumulatarinis?Aš benzinio nenulaikau,yra mažesnis,bet sunkiai kūriasi?Vis svarstau apie akumulatarinį?Su juo gal lengviau dirbti?
Vakar vos nesimeldžiau,kad kaminas kubilo nevirstrų nuo vėjo gūsių.Kol kas išvirtųsių medžių nesimaTO.
Ingrida, benzininiai pas mus trimeriai abu. Bet Štilis man kažkaip visai gerai naudojasi. Nors galingas, sunkus. Na, nemoteriškas. Tik labai reikiant kuriu.
Reikės mašinų turguje akumuliatorinio pasidairyti sau. Na, bent žolę po krūmais apsipjauti. O Štiliumi senus stagarus, nes jam dedasi peiliai.
Nuvariau pagaliau į miestą, užsipirkau produktų. O tai kokią spintelę bepraveri - tai kokių kruopų nėra, tai ketčupo, tai dar ko. Ai, aliejų ir sirupų atsargos buvo visiškai pasibaigę. Užšokau į Promo, ten didžiausias pasirinkimas.
Reikės mašinų turguje akumuliatorinio pasidairyti sau. Na, bent žolę po krūmais apsipjauti. O Štiliumi senus stagarus, nes jam dedasi peiliai.
Nuvariau pagaliau į miestą, užsipirkau produktų. O tai kokią spintelę bepraveri - tai kokių kruopų nėra, tai ketčupo, tai dar ko. Ai, aliejų ir sirupų atsargos buvo visiškai pasibaigę. Užšokau į Promo, ten didžiausias pasirinkimas.
Labas rytas.
Ingrida gerai tie benzininiai, nepirk tu sunkiu kur jau su petnešomis aš turiu McCulloch seniau partner vadinosi tai man l patinka labai lengvas, kuriasi be problemu, o tos galios kiek ten bereikia apie kampus apeit bet paima ir storesnius augalus (ypač kuriu nereiktu ) pirkau panašiu kaip dabar metu tai ejo akcijos jiems, mokejau apie 90 eur plius dar garantija nusipirkau 3 m nors jau pagal mane ji ir praejo taip ir neprisireike jos...nu dabar gal ir pabrange bus jau
o kaimynes kazkada akumuliatorini pabandziau tai tikras birbalas tikrai silpnesnis plius kiek ji ten pajanuna ir lekia kraut
o kaimynes kazkada akumuliatorini pabandziau tai tikras birbalas tikrai silpnesnis plius kiek ji ten pajanuna ir lekia kraut
Labas rytas.
Ačiū Lyžuka.Likau viena,su mb sutarėme pagyventi atskirai,išlėkė į butą.Tai žinote tenka su remontais,meistrais vienai suktis.Nors ir ankščiau viską tvarkiau aš.Tai noriu bent minimaliai susitvarkyti,kad galėčiau dirbti.
Išsivaryčiau traktoriuką,reikia dar žolę nupjauti.Pažadėjau dukrai pažystamo motociklą pasaugoti per žiemą,tas į Prancūziją išvažiavo.Atvarė ,pastatė,o man išvaryti jį jau jėgų nėra.Gal reikės miestrų paprašyti padėti,apkeisti vietomis,gal kas iš vaikų atvažiuos?Na nieko aš stipri motera.
Nuskambėjo mįslingai , bet taip tu teisi nera skirtumo vyras ar moteris ...ta aš jau tikrai žinau tiek vyras tiek moteris neesame visažiniai kad kažką pilnai žinotum, moketum ir t.t. čia aš į ta tema va sako vyras supranta , kitas "grybas" arba tinginys nei velnio nesupranta ir nenori supprasti
Ingrida, su tavo energija sutvarkysi bet ką.