Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2024 06 03, 21:39)
Nu aš vėl biggrin.gif Paskambinau medžiotojui, tai kai mūsų vienkiemis už 200m nuo kaimo, galima šaut. Atvažiavo dviese, matėm bėgo per lauką, bet nebuvo patogu šauti. O paskui kitoj vietoj tupėjo, bet netoli grėbė žolę moteris, tai irgi negalėjo. Rytoj žadėjo irgi atvažiuot. Nu gal kažkaip. O aš galvojau, kad jau nebus gyva, nes abi farširuotos vištos nuneštos.
Laukite tęsinio:D

Labs,
Vištas šeimynai parnešė, kad alkani nebūtų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar išėjau ant keliuko,stovi ir žiūri į mane laputaitė.Ir laikyk vištas.Pas kaimynę beliko vien višta ir gaidys.Kita kaimynė,iš kurios imu kiaušinius,laiko tvarte vištas neišleidžia visai į lauką.
Atsakyti
Labuks 4u.gif
Mane vėl kviečia darban, buvusiai porininkei infarktas blink.gif O tai tau, tiek gyrėsi, kad jokių ligų ir še tau perkūnas iš giedro dangaus, vistik 82 metai ir niekada nežinai, guli nabagė ligoninėje. Sakė, ryte stotelėje susmuko, keleiviai greitąją spėjo iškviest..., duok D. jai sveikatos unsure.gif
Atsakyti
Ale tai Merri pas jus ir dirba veteranes bigsmile.gif , jaunu nepriima ar niekas neina į tokias sąlygas?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 06 04, 08:48)
Ale tai Merri pas jus ir dirba veteranes  bigsmile.gif , jaunu nepriima ar niekas neina į tokias sąlygas?

Kas norės dirbti už minimumą tokiomis žmogaus orumą žeminančiomis sąlygomis, yra dirbančių ir 85erių rolleyes.gif
Nei vaikai nei diedas nenori, kad gryžčiau atgal ax.gif
Sakė, kad vaikigaliai po senovei žulikauja, netikėtai įbėga gauja ir plėšia ir čia pačiame miesto centre taip vyksta. Neina į mokyklą.
Atsakyti
Teisingai sako ir neik ir nesigadink sau nervų.... o vaikigaliai tik ir naudojasi progom , ypač jei dar mato kad vyresnė pardavėja...
Atsakyti
Laba diena.
Liniuk, aš tai jau noriu tęsinio su pabaiga. Man be galo gaila vištukių, visai nesvarbu, kad ne mano. Stebiuosi savo antinais, vyras prieš porą metų nupirko tris ančiukus, visi trys - patinai, taip ir gyvena veltėdžiai, bet dideli, balti, vietoje gulbių prūde plaukioja. Vakar vienas susižeidė koją, nepaeina, uždarėmė jį aptvare, kitus, kaip visada, paleidome laisvai- sraigių rinkti ir maudytis, bet jie tupi šalia susirūpinę, net maudytis nebuvo.
Merii, aš tai neičiau dirbti tokiom salygom, kad ir penkis minimumus mokėtų, aš, be abejo ir nesugebėčiau, o tu, kai turi patirtį, visai kas kita, bet nu labai pagalvok ar verta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 04 birželio 2024 - 11:45
Nu pabaigos dar nėra. Budėjo jaunas vaikinukas, vakare šovė, bet nežinia ar pataikė. Sakė, kad vakar, kur matė, tai buvo didesnė. Kadangi atvažiavo kitas pakeisti, tai nėjo žiūrėti, ar pataikė. Kiek jų yra pas mus, tai baisu. Anksčiau gi į ekskursiją važiuoji anksti ryte, vakare grįžę užsidarai, o dabar išvis negali aptvare palikti net trumpam.
Laukit tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 06 03, 11:06)
Labas, merginos
Šiltnamy auga agurkai. Viskas ok. Gražūs, žydi, jau ragaujam. O bet tačiau- vienas iš jų, žydi tiesiog kekėm, bet visi žiedai vyriški. Kažin kodėl taip nutinka?


šiaip agurkai pagal savo biologiją turi pirma iškelti vyriškus žiedus. Tie visi super duper hibridai - tai jau nulaužtas gamtos kodas. Retsykiais koks augalas pakelia maištą ir daro kaip jo protėviai. Po kurio laiko pražys ir moteriški.

Meri, nusipirk moliuskocidų, išdvės tie šliužai, kam tau naktimis vargti.
Užvakar prilijo iki žliugsėjimo. Ir dar vakar toks špygos dydžio debesiukas pridėjo nemažai. O mano kopūstų rasoda baigia sumedėti, antra savaitė negalime pasodinti. Lauko gale bala stovi, įklimpsime. Tai rytoj bent brokolius sukišime.
Atsakyti
O pas mus nei lašo. Aplink griaudi, o mes negaunam nieko
Atsakyti
oi Liniux, ten pas jūs tikras realybės šou biggrin.gif, lapės užkūrėt pirtį tongue.gif

IK patark, ir kitos tik labai nesijuokit biggrin.gif, per žioplumą, užsimaišiau per daug purškalo rožėms, tai susipyliau į litrinį stiklainį ir užsukau dangteliu mirksiukas.gif , kažin iki kada jį galima naudot, ar aplamai jis turės kokį poveikį vėliau, ir dar ne bet kokį o ta signum doh.gif doh.gif doh.gif nu žodžiu cray.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti