Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rufalija @ 2016 12 03, 09:55)
Mamytes reikia jusu patarimo, gal kuriai taip buvo su Amazon.de: uzsakinejau preke kaledinems dovanoms per De adresa, pristatymas buvo nurodytas 12 01. Vakar gaunu laiska is Amazono, kad dabar jie neturi prekes, ir numatomas pristatymas 12 23, na kadangi tai buvo pirkta kaledoms, tai man sis laikas jau netinkamas. Kazi ar galiu atsaukti as isvis ta uzsakyma, nes lyg prisijungus prie uzsakymo yra toks mygtukas(aisku jei gerai issiverciau is vokieciu kalbos). Aciu, kuri atsakys 4u.gif

Jei yra toks mygtukas, mėginkit atšaukti. Aš tik padariusi užsakymą atšaukinėjau, tai viskas buvo pavykę. Jei jums kas nesiseks, nebijokit jiems rašyti, jie labai maloniai aptarnauja. Tik nežinau, ar angliškai jie moka.
Atsakyti
QUOTE(lacoste23 @ 2016 12 02, 21:05)
Visai ne i tema,bet gal kuri susidurete  blink.gif Nupirkau 11.12 vyrui is sportlando pukine striuke,bet neimanoma jos nesioti visur lenda pukai.Kazin ar butu galima grazinti? ax.gif

Turi priimti kaip nekokybišką prekę,esam taip kitoj parduotuvėj grąžinę po mėnesio, jei tik čekį turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 12 02, 21:22)
Sveikos. Gal galite padėti su Senukų e-shopu? smile.gif Ar visoms leidžia pasirinkti atsiimti prekes tik Šiauliuose arba Panevėžyje? Aš Vilniuje ir man leidžia tik du variantus... blink.gif

senukai neturi jokio sandelio. kur jusu ieskomas daiktas yra, ten ji rekia atsiimti. jei bandytumete kita daikta pirkti galbut butu kitoje parduotuveje atsiemimas
Atsakyti
Atsirado mano striuke GAP bet kiek suprantu jokiu kodu nera ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2016 12 03, 09:20)
Kam netiks gap mėlyna striukė su dirželiu M dydžio, nupirkčiau.

Siandien ta striuke kainuoja 39.98, tai su- 20proc koduku butu 31.98 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 12 03, 10:31)
Atsirado mano striuke GAP bet kiek suprantu jokiu kodu nera ?  unsure.gif

ADULTGAP -30 OF FULL PRICES (moterų ir vyrų drabužiams)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 03 gruodžio 2016 - 09:44
QUOTE(Rugile @ 2016 12 03, 09:43)
Siandien ta striuke kainuoja 39.98, tai su- 20proc koduku butu 31.98 biggrin.gif

bet naujielaiskio kodas lyg ir negaliodavo nuo raudonu kainu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2016 12 03, 11:07)
bet naujielaiskio kodas lyg ir negaliodavo nuo raudonu kainu mastau.gif

galioja, leidžia 2 kodus suvesti - patikrinta ;)
Atsakyti
Na bet free shipo nera, rek vistiek dasirinkti iki 50 eur ax.gif zodziu, guodziu save, kad permokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2016 12 03, 10:43)

tai vat kad niekaip negaliu prisijungti. Bandau ir kitą acauntą kurtis na niekaip
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2016 12 02, 21:24)
ieskau kas gali prijungti mane pirkimui Biodermos zaliam miceliniam vandenukui.
Kaunas

Ar gal pas ka yra ir nereikalingas?

Kaip tik turiu atliekamą žalią Biodermos micelininį. Galiu perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2016 12 03, 11:29)
tai vat kad niekaip negaliu prisijungti. Bandau ir kitą acauntą kurtis na niekaip

vis netinka slaptažodis, pagal jų reikalavimus vedu ir niekaip
Atsakyti