pasimetus1140, 05 Gru 2016 - 12:36, para�ė:
pasimetus1140, 05 Gru 2016 - 12:36, para�ė: ![]()
Man dar neparae, bet numanau gausiu ta pati
Vaikam vakar prasitariau. laukia db...

su sita siunta info irgi nebuvau gavus

pasimetus1140, 05 Gru 2016 - 12:36, para�ė:
pasimetus1140, 05 Gru 2016 - 12:36, para�ė: ![]()
Man dar neparae, bet numanau gausiu ta pati
Vaikam vakar prasitariau. laukia db...
"Anot jūsų visi batai turėtų būti pritaikyti avejimui. Nežinau ką tuomet galvoja italai, kurie ant labai brangių batų deda tik plonyti paduka, todėl norint avėti tokius šaltam sezonui skirtus batus LT, reikia pirmiausia naujus nešti batsiuviui, kad uzdetu normalius padus, kitaip po poros nesiojimu tektų juos išmesti ir kojos suslaptu."
O Italams nekyla mintis, kad lietuviai sugalvos su bateliais skirtais vaikscioti sausu grindiniu, keverzoti per pliurza...Naturalu, kad tie italiski batai tiesiog ne tam skirti, o ne tai, kad jie neparuosti ir reikia juos kaip nors ruosti. Tiesiog kiekvieni batai pritaikyti savo salygoms. Tai as pilnai pritariu mergaitems, kad jei zieminiai batai - tai jie ir turi buti pritaikyti ziemai, sniegui ir t.t., o ne dar kazkur nesti, kazka daryti:))) Beje, man labai patinka batai su plonais odiniais padais...vasara, ar sausa pavasari ar net sauleta ankstyva rudeti man jie patys geriausi - be abejones LT jie ziauriai nepraktiski...tiksliau visai nepritaikyti LT salygoms:)) Bet tai naturalu, tiesiog jie skirti ne LT salygoms:) Vyras juso nesioja tik kai sausa visiskai ir tik su masina kai reikia eiti is parkingo i masina ir is masinos i parkinga:)))
vaiduliauskis, 05 Gru 2016 - 12:53, para�ė:
vaiduliauskis, 05 Gru 2016 - 12:53, paraÅ�Ä—: Matėt, vėl, kaip kasmet, startavo neįgalių vaikučių svajonių projektas, eikim pildyti
![]()
http://time2plan.eu/kaledos/index.php
R-jazz, 05 Gru 2016 - 12:25, para�ė:
R-jazz, 05 Gru 2016 - 12:25, para�ė: ![]()
O Italams nekyla mintis, kad lietuviai sugalvos su bateliais skirtais vaikscioti sausu grindiniu, keverzoti per pliurza...Naturalu, kad tie italiski batai tiesiog ne tam skirti, o ne tai, kad jie neparuosti ir reikia juos kaip nors ruosti. Tiesiog kiekvieni batai pritaikyti savo salygoms. Tai as pilnai pritariu mergaitems, kad jei zieminiai batai - tai jie ir turi buti pritaikyti ziemai, sniegui ir t.t., o ne dar kazkur nesti, kazka daryti:))) Beje, man labai patinka batai su plonais odiniais padais...vasara, ar sausa pavasari ar net sauleta ankstyva rudeti man jie patys geriausi - be abejones LT jie ziauriai nepraktiski...tiksliau visai nepritaikyti LT salygoms:)) Bet tai naturalu, tiesiog jie skirti ne LT salygoms:) Vyras juso nesioja tik kai sausa visiskai ir tik su masina kai reikia eiti is parkingo i masina ir is masinos i parkinga:)))</em>
</p>
Maja Di, 05 Gru 2016 - 12:59, para�ė:
Maja Di, 05 Gru 2016 - 12:59, para�ė: ![]()
O kaip ją reikia pildyti? Prisijungt pirmiausia? Nuvežti reikia? Pvz. bilietus gal galima ir nusiųsti? Paskaitinėjau, tokios svajonės žmogiškos ir žmonės mieli, nieko dėl savo bėdų nekaltina, nieko nereikalauja, augina vaikučius, savo kryžių neša, nenumeta valstybei. Ir iš visų žinučių spinduliuoja šiluma. Neišsirenku kurią pildyt.
Maja Di, 05 Gru 2016 - 13:59, para�ė:
Maja Di, 05 Gru 2016 - 13:59, para�ė: ![]()
O kaip ją reikia pildyti? Prisijungt pirmiausia? Nuvežti reikia? Pvz. bilietus gal galima ir nusiųsti? Paskaitinėjau, tokios svajonės žmogiškos ir žmonės mieli, nieko dėl savo bėdų nekaltina, nieko nereikalauja, augina vaikučius, savo kryžių neša, nenumeta valstybei. Ir iš visų žinučių spinduliuoja šiluma. Neišsirenku kurią pildyt.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė