Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jonas_k @ 2016 12 05, 11:59)
As matyt irgi zliba, bet nematau ir po paaiskinimo. Gal koki paveiklsiuka galite ikelti kas nors. Net kai buvau ijungusi ta Prime, nemaciau atskirai Prime spec pasiulymu, arba ypatingu kainu su Prime

atidarykit sia nuoroda (kompe, ne mobiliu)

https://www.amazon.c...d-keywords=lego

kaireje puseje 10 cm nuo ekrano virsaus uzdekit varnele ties Prime.
bet tai nebus prekes isskirtinai prime turetojams, tai bus prekes, kurioms prime salygos galioja, dali ju gali pirkti tik prime turetojai

Atsakyti
Parašiau Gapui, kad cancelintų tą mano 24 dienos užsakymą. Už pusvalandžio gaunu pranešimą apie išsiuntimą. Sutapimas ?
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2016 12 05, 11:49)
knygų klubas atsibudo pagaliau - rašo kad pliusplius konstruktoriaus neturi, todėl prekes išsiųs be jo, o pinigus grąžins

as irgi gavau tokia zinute
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2016 12 05, 12:02)
atidarykit sia nuoroda (kompe, ne mobiliu)

https://www.amazon.c...d-keywords=lego

kaireje puseje 10 cm nuo ekrano virsaus uzdekit varnele ties Prime.
bet tai nebus prekes isskirtinai prime turetojams, tai bus prekes, kurioms prime salygos galioja, dali ju gali pirkti tik prime turetojai

Aciu labai, bent jau sis tas, aisku tai nera tai kas galetu butu patogu Prime nariams, sakykim, atidarei amazon.co.uk ir matai spec Prime nariams visas prekes. Bet ir sita galimybe bandysiu naudotis, reiks patikrinti jos atrankos veikima. Aciu
Atsakyti
Gal kas nori jungtis Tesco 3 už 2 kainą? 4u.gif Ar kitą žaislą kurio vertė 80 svarų, Gautūsi 53,30 + siuntimas pas mus be akcijos 120 eurų. 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

http://www.tesco.com...?skuId=421-7094
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltute11: 05 gruodžio 2016 - 11:14
QUOTE(jonas_k @ 2016 12 05, 11:01)
O is kurio laigo jus matot tas rusiavimo galimybes ir galima uzdeti varnele? As daznaiusia atidarau savo krepselio puslapi. Gal reikia pagrindini puslapi atversti arba dar kaip nors?

Kai darau searcha kokio nors daikto, tai tada filter leidzia pasirinkti Prime ir taip isrusiuoja. Cia telefonu taip.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 05, 12:02)
Parašiau Gapui, kad cancelintų tą mano 24 dienos užsakymą. Už pusvalandžio gaunu pranešimą apie išsiuntimą. Sutapimas ?

As irgi katik gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2016 12 05, 10:49)
knygų klubas atsibudo pagaliau - rašo kad pliusplius konstruktoriaus neturi, todėl prekes išsiųs be jo, o pinigus grąžins

Man dar neparae, bet numanau gausiu ta pati verysad.gif Vaikam vakar prasitariau. laukia db... verysad.gif
Atsakyti
per kuria narsykle uzeinat i mytoys krepsi? nei chrome, nei exploreris nerodo... parasykit kuri veiks, nenoriu visu imanomu instaliuotis
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 12 05, 11:36)
Man dar neparae, bet numanau gausiu ta pati verysad.gif Vaikam vakar prasitariau. laukia db... verysad.gif

bet kas įdomiausia, jog dabar bent jau man rodo, kad prekyboje yra tie konstruktoriai
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2016 12 05, 10:48)
Labas rytas mergaites. Norejau pasiteirauti ar next.co.uk siuncia tik i privacius adresus (kaip H&M) ar tinka it komerciniai (pvz. pirkanglijoje ).
Patinkancios prekes next.lt ner, tai galvoju gal yra paciam galimybe atsisiust per PA is uk puslapio smile.gif

Aciu uz info  4u.gif

Tinka ir komercinis adresas. perkuosi per PA
Atsakyti
Šįvakar pirksiu windeln.de su 20 proc viskam (ir akcijinėm prekėm galioja). Dar vieną priimčiau prie užsakymo. Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2016 12 05, 12:42)
Tinka ir komercinis adresas. perkuosi per PA

Aciu labai. Bandysiu smile.gif
Atsakyti