Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal galit pasakyt kaip amazon.de isijingti prime?
Ar vistiek nauja paskyra reikia kurti ?
Radau uosvenei sluota , negaliu nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 12 05, 10:10)
Radau uosvenei sluota , negaliu nepirkt  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur rasti visus Prime pasiulymus mastau.gif ?
Atsakyti
Sakykit, o argus.uk visada mokamas siuntimas UK?
Radau lego, kurio reikia, kaina 6 svarai, pas mus be 19 eur nera. Galvoju ar apsimokes siustis? Speciau dar gauti ji iki kaledu?

Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 12 05, 09:16)
Kur rasti visus Prime pasiulymus  mastau.gif ?

man ir sis klausimas iskilo friends.gif vakar visa vakara kompa lauziau bandydama amazone susigaudyti lam.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas noretu jungtis prie landsend.co.uk uzsakymo?

siandien galioja -30% nuolaidos kodas.

siusciau tiesiai i LT. siuntimo islaidos (7.50 svaru) butu dalinamos is uzsakanciu skaiciaus.

rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 05 gruodžio 2016 - 09:46
QUOTE(happy mammy @ 2016 12 05, 10:44)
man ir sis klausimas iskilo friends.gif vakar visa vakara kompa lauziau bandydama amazone susigaudyti  lam.gif  biggrin.gif

biggrin.gif rolleyes.gif

gap labai uzstrigo siuntinukai unsure.gif , gavau vos keleta prekiu is 24 dienos uzsakymo, kita dalis neaisku kad bus unsure.gif gavau laiska kad daro viska kad issiusti blink.gif , o kaip daryti su gauta preke kuri netiko mastau.gif laukti kol viska gausiu ar siusti ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 12 05, 09:10)
Gal galit pasakyt kaip amazon.de isijingti prime?
Ar vistiek nauja paskyra  reikia kurti ?
Radau uosvenei sluota , negaliu nepirkt  biggrin.gif

Parasykit kuri kur ieskot , a?
Nes su kalba susipykus biggrin.gif pirkti tai lengvai gaunas, bet po nustatymus vaiksciot amba .hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 12 05, 10:09)
http://www.knyguklub... susitikom.html as sia rekomenduoju. Tik ju yra daugiau. Bet jeigu skaitanti, gal nusipirks ir kitas.

Mano brolienė šių užsiprašė Kalėdoms. Smalsu bus paskaityti ir man, įdomu kuo jos kabina.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 12 05, 10:48)
biggrin.gif  rolleyes.gif
gap labai uzstrigo siuntinukai  unsure.gif , gavau vos keleta prekiu is 24 dienos uzsakymo, kita dalis neaisku kad bus  unsure.gif  gavau laiska kad daro viska kad issiusti  blink.gif , o kaip daryti su gauta preke kuri netiko  mastau.gif laukti kol viska gausiu ar siusti ir viskas  g.gif

pas mane tas pats - as laiska parasiau, kad man prekiu reikia dukters sventei, kuri si penktadieni.... bet gavau standartini atsakyma, kad daro viska, kad issiusti. kad uzsakyma pristatyti turi vartotojui per 7 darbo dienas. ir tiek.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas patartu koki arbatinuka su presu?Gal pirkote neseniai? Svarstau apie Bodum, bet ten parasyta kavinukas, bet kai kuriuose aprasymuose randu, kad tiks ir arbatai unsure.gif Reikia, kad talpa kazkur apie litra butu.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 12 05, 11:02)
pas mane  tas  pats  -  as  laiska  parasiau, kad  man  prekiu  reikia  dukters  sventei,  kuri  si  penktadieni....  bet  gavau standartini  atsakyma,  kad  daro viska,  kad  issiusti.  kad  uzsakyma  pristatyti  turi  vartotojui per  7  darbo dienas.  ir tiek.

aha kad tos 7 diens jau utiutiu biggrin.gif o kaip su grazinimu unsure.gif
Atsakyti