Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MajaLi @ 2016 12 04, 19:02)
iveskite i google sklep kozuchi ir daugiau bus 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 04, 18:44)
Aš susidariau nuomonę, kad pasisakymai blogi ar geri batai dar labai priklauso nuo batų nešiotojų, čia tas pats, kaip neseniai buvo žinutės, kad neimpregnuoti beapwear sušlapo, nu taip kaip jie nešlaps, jei nebuvo tinkamai paruošti devėjimui.

Tai, anot jusu, vos ne specialius kursus reikia isklausyti, kad tinkamai paruosti Bearpaw ar Ugg batus avejimui smile.gif Ant batu nieko neraso, kad juos reikia 3 ar 4 kartus purksti impregnantu. Ant impregnanto raso, kad 1 karta nupurksti batus. Siaip tai batai jau turetu buti paruosti avejimui juos nusipirkus. Pavyzdziui, is aliexpress buvau nusipirkusi verstos odos ugg tipo aulinukus. Ne karto jie nebuvo impregnuoti, ne karto nesuslapo vaiksciojant per sniega
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 12 04, 19:04)
Merginos,gal dar kas zada pirkti difuzoriu...labai noreciau jungtis,reiktu dovanai....😊bet itariu visos jau apsipirko.

Parodykit, kokį užmatėt gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 12 04, 19:34)
Tai, anot jusu, vos ne specialius kursus reikia isklausyti, kad tinkamai paruosti Bearpaw ar Ugg batus avejimui smile.gif Ant batu nieko neraso, kad juos reikia 3 ar 4 kartus purksti impregnantu. Ant impregnanto raso, kad 1 karta nupurksti batus. Siaip tai batai jau turetu buti paruosti avejimui juos nusipirkus. Pavyzdziui, is aliexpress buvau nusipirkusi verstos odos ugg tipo aulinukus. Ne karto jie nebuvo impregnuoti, ne karto nesuslapo vaiksciojant per sniega

Galima ir be kursų apsieiti, internete apstu informacijos http://m.pasmama.tv3...s-prieziura-870
Nežinau, kodėl ant dideliems šalčiams pritaikytų batų turėtų būti info, kaip juos avėti šlapdribos metu.
Anot jūsų visi batai turėtų būti pritaikyti avejimui. Nežinau ką tuomet galvoja italai, kurie ant labai brangių batų deda tik plonyti paduka, todėl norint avėti tokius šaltam sezonui skirtus batus LT, reikia pirmiausia naujus nešti batsiuviui, kad uzdetu normalius padus, kitaip po poros nesiojimu tektų juos išmesti ir kojos suslaptu.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 12 04, 16:45)
Tokius Trespass

Papildyta:
Musu kombiuose nera tu gumu, kad per bata perkist...

Prie kelniu apaciu is vidaus prisiunat abiejuose sonuose po saga, nuperkat gumos, skirtos i kelnes vert juosmeniui reguliuot ir prisegat prie tu sagu. Kai nereik tu gumu, nusegat. Nei kombi sugadinsit, nei virs batu lips... Sugaisit 15 min. sagas siudama.
Atsakyti
Sveiki,

vis dar ieskau, kas prijungtu prie mytoys.de uzsakymo vilniuje.... Reikia vieno paspirtuko, siuo metu jiems nuolaida, noreciau pasidalint siuntima... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 04, 19:49)
Galima ir be kursų apsieiti, internete apstu informacijos http://m.pasmama.tv3...s-prieziura-870
Nežinau, kodėl ant dideliems šalčiams pritaikytų batų turėtų būti info, kaip juos avėti šlapdribos metu.
Anot jūsų visi batai turėtų būti pritaikyti avejimui. Nežinau ką tuomet galvoja italai, kurie ant labai brangių batų deda tik plonyti paduka, todėl norint avėti tokius šaltam sezonui skirtus batus LT, reikia pirmiausia naujus nešti batsiuviui, kad uzdetu normalius padus, kitaip po poros nesiojimu tektų juos išmesti ir kojos suslaptu.

Kas sake, kad juos avi slapdribos metu? Mano atveju, batai buvo viena karta impregnuoti, aveti prie -5 ant sniego ir jie perslapo. O nusipirkusi batus ar drabuzius tikrai neieskau info internete kaip juos deveti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 12 04, 19:48)
Gal galit kas padet: vedant i BOOTS namu adresa, ka reikia rasyti prie House name/number *, o prie Street tik gatves pavadinimas?

gaunasi, kad adresas buna:

"1-11 Joniskeliu"

nelabai man aisku  unsure.gif

Aš kankinausi su tuo bootsu iki beprotybės. Prie namo nieko nerašiau. Viską rašiau gatvės skiltyje.
Atsakyti
Musmiryte
Tokius Trespass
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sebra: 04 gruodžio 2016 - 20:04
QUOTE(adriatic @ 2016 12 04, 20:50)
Prie kelniu apaciu is vidaus prisiunat abiejuose sonuose po saga, nuperkat gumos, skirtos i kelnes vert juosmeniui reguliuot ir prisegat prie tu sagu. Kai nereik tu gumu, nusegat. Nei kombi sugadinsit, nei virs batu lips... Sugaisit 15 min. sagas siudama.

Idėja super. Jei prisiruošiu - reiks taip ir padaryt. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 12 04, 21:03)
Idėja super. Jei prisiruošiu - reiks taip ir padaryt. Dėkui  4u.gif

Cia ne mano ideja, taip gumos ir buna pritaisytos kombikelnese, kiek ju turejom su gumom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 04, 19:56)
Aš kankinausi su tuo bootsu iki beprotybės. Prie namo nieko nerašiau. Viską rašiau gatvės skiltyje.

Bet prie Namo numerio yra zvaigzdute (*), reikia ten kazka irasyti..kitaip nepraleidzia hmm.gif
Kaip Jums praejo? man raso tuomet error ten.
Atsakyti