Uzsakinesiu tesco direct FF rubelius. Truksta apie 60sv. Priimciau keleta krepseliu. Minus 24%
Svarus dalinsiu is 0.82.
Siuntimas is uk pagal svori. ~2eur/kg
Krepselius tvarkingus siuskit: kristina.kristrar@gmail.com
Kaunas
Merginos,gal dar kas zada pirkti difuzoriu...labai noreciau jungtis,reiktu dovanai....😊bet itariu visos jau apsipirko.
QUOTE(Kimora @ 2016 12 04, 18:01)
O ko bijot?
Viktorija, koki Jus aparata siuntetes? as kaip tik Kaledu seniui laiska noriu rasyti
Viktorija, koki Jus aparata siuntetes? as kaip tik Kaledu seniui laiska noriu rasyti

Kitos kažkada rašė atkeliavo sudužę, tai kaip ir rizikos yra.
Maniškis toks, siunčiausi tiesiai į LT: http://www.best-in-e...6MB-Paket1.html
pas mus: http://www.kaina24.l...ecam-28-466-mb/
https://www.varle.lt...t--1304846.html
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 04, 18:02)
Kad turbūt tokių nebūna. Man crocs pašiltinti tobuli iki kokių -2, per piurzę nerealus dalykas, tačiau patalpoje su jais kaista kojos. Kaip dabar orui mums tobuli Naturino Aviator. Antri metai nešioja vaikas tokius pačius. Viduje vilna, ilgi, gal ir šiek tiek ilgiau vaikas aunasi, bet nei kojos šlampa, nes priekyje guma, nei šalą, nes viduje vilna https://www.amazon.d...O...turino&th=1
O ecco, Geox mano vaikui žiemai netinkami, kojos šąla. Man šių firmų batai itališkoms ir kitų pietieštiškų šalių orams.
O tokių žieminių, kad lauke nešlaptų/nešaltų ir kambaryje neprakaituotų kojos aš dar neatradau
O ecco, Geox mano vaikui žiemai netinkami, kojos šąla. Man šių firmų batai itališkoms ir kitų pietieštiškų šalių orams.
O tokių žieminių, kad lauke nešlaptų/nešaltų ir kambaryje neprakaituotų kojos aš dar neatradau
As saviskiui siemet irgi tokius pirkau. Siaip viskas ok, dziaugiuos: silti, ilgi, sniego neprikrenta. Bet ilgiau pavaiksciojus per pliurzes vis tiek perslampa... Vakar po triju valandu begiojimo po lauka, dar iki dabar dziovinu

QUOTE(vilmoske @ 2016 12 04, 18:29)
As saviskiui siemet irgi tokius pirkau. Siaip viskas ok, dziaugiuos: silti, ilgi, sniego neprikrenta. Bet ilgiau pavaiksciojus per pliurzes vis tiek perslampa... Vakar po triju valandu begiojimo po lauka, dar iki dabar dziovinu 

Vakar maniškis taip pat davėsi sniege, bet sniege, ne pliurzėj. Pliurzėms yra guminiai ir tik guminiai. Tų pačių Naturino tik priekyje yra šiekt tiek gumos, visa kita oda. Na tai žinoma, kad odiniai batai peršlaps, jei braidžioti su jais per pliurzes. Nežinau, nebent tą odą kaip UGG impregnuot, tada ir su šiais turbūt bus galima į pliurzes eit.
Aš susidariau nuomonę, kad pasisakymai blogi ar geri batai dar labai priklauso nuo batų nešiotojų, čia tas pats, kaip neseniai buvo žinutės, kad neimpregnuoti beapwear sušlapo, nu taip kaip jie nešlaps, jei nebuvo tinkamai paruošti devėjimui.
Gal galit kas padet: vedant i BOOTS namu adresa, ka reikia rasyti prie House name/number *, o prie Street tik gatves pavadinimas?
gaunasi, kad adresas buna:
"1-11 Joniskeliu"
nelabai man aisku
gaunasi, kad adresas buna:
"1-11 Joniskeliu"
nelabai man aisku

QUOTE(MajaLi @ 2016 12 02, 23:54)

QUOTE(Sense @ 2016 12 04, 19:51)
iveskite i google sklep kozuchi ir daugiau bus

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 04, 19:44)
Vakar maniškis taip pat davėsi sniege, bet sniege, ne pliurzėj. Pliurzėms yra guminiai ir tik guminiai. Tų pačių Naturino tik priekyje yra šiekt tiek gumos, visa kita oda. Na tai žinoma, kad odiniai batai peršlaps, jei braidžioti su jais per pliurzes. Nežinau, nebent tą odą kaip UGG impregnuot, tada ir su šiais turbūt bus galima į pliurzes eit.
Aš susidariau nuomonę, kad pasisakymai blogi ar geri batai dar labai priklauso nuo batų nešiotojų, čia tas pats, kaip neseniai buvo žinutės, kad neimpregnuoti beapwear sušlapo, nu taip kaip jie nešlaps, jei nebuvo tinkamai paruošti devėjimui.
Sutinku, kad priklauso nuo batu nesiotoju..Kai maniskis nesivargina balu apeiti, tai kitokio rezultato as ir nesitikejau. Bet siaip tai batais dziaugiuosi, nesigailiu, kad pirkau. Net ir tai, kad suslapo, nenuvyle. Nes po ilgo vaiksciojimo nesirenkant, kur sausiau, tai ank kojiniu matesi vos vos, keli taskeliai. Bet kojos buvo siltuteles

QUOTE(iloiva26 @ 2016 12 04, 18:34)
Sveiki,lindex siandien dar galioja vaikiskoms 3 prekes uz 2 kaina
Aciu!
O gal zinote, is LT pristato? Gal net atsiimti galima kokia oze?

Gal kas norite prisijungti Lindex 3 uz 2 kaina?