Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2016 12 04, 15:51)
Ir as isitikinau, kad niekas geriau nesildo nei vilna. Visie tie skambus "gore tex" pavadinimai jokios silumos kojoms nepriduoda

as ieskau universaliu. nelabai siltu. reikia mokykloje visa pusdieni isbuti. kokie tokiu atveju geresni? kiti vaikai vargsai su crocsais buna. gaila ju koju
Atsakyti

Gal kam reikia H&M 5€ nuolaidos koduko?
0526 Galioja iki 12.06

O siuntimas mokamas su tuo koduku?

Atsakyti
mergaites gap ir mano uzsakyma issiunte per du kartus, laipkricio 27 diena rezervavo pinigus, gruodzio pirma nuskaiciavo puse sumos, o rezervuota suma ir liko tokia kaip ir buvo nesumazejo, taip ir turi buti?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 04, 14:59)
as ieskau universaliu. nelabai siltu. reikia mokykloje visa pusdieni isbuti. kokie tokiu atveju geresni? kiti vaikai vargsai su crocsais buna. gaila ju koju

nieko geresnio už landsend snow flurry boots neradau šlapiam orui. 200gr pašitlinimas, neperšlampa, kojos šiltos būna bele kiek lauke prabuvus. sausam orui, aišku, emu ir ugg be konkurencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2016 12 04, 14:48)
Šiemet abu vaikai dėvi Lindex kombinezonus, tikrai ne pigūs ir geri smile.gif
Uždedu tas apsaugas, kelnės nesusikelias, na ir tie šniūriukai gana geri atrodo, gi ant sniego vaikšto smile.gif

Pritariu,mano visi 3 su Lindex kombiais ir columbia rope batais.
Atsakyti
QUOTE(sebra @ 2016 12 04, 13:37)
Sveiki, gal galit parodyti kokius kombius pirkot, manikis baisiai kudas, ir pargriuvo kelius suplese turimo kombio  ax.gif

Tokius Trespass

Papildyta:
QUOTE(iloiva26 @ 2016 12 04, 16:42)
Pritariu,mano visi 3 su Lindex kombiais ir columbia rope batais.

Musu kombiuose nera tu gumu, kad per bata perkist...
Atsakyti
Merginos, ar is kur nors siunčiates kvapus namams (difuzorius su lazdelemis)? 4u.gif ar esat uzsakineje is kur nors visokiu smulkmenų namu dekorui? Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 04, 16:17)
mergaites gap ir mano uzsakyma issiunte per du kartus, laipkricio 27 diena rezervavo pinigus, gruodzio pirma nuskaiciavo puse sumos, o rezervuota suma ir liko tokia kaip ir buvo nesumazejo, taip ir turi buti?

man tas pats atsitiko, paskambinau i banka, sake atkabins rezervacija, ryt jau susitvarkys
Atsakyti
Pirksiu Lindex 2 ziemines kombikelnes ,reikia dar vienos prisijungiancios . Siandien dar galioja akcija 3 uz 2 kaina

Gautusi po25 eur
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 12 04, 12:01)
Ai dar norėjau parašyti savo atsiliepimą apie Geox batus vaikams smile.gif Man tikrai nepatiko. Ir kodėl jie tokie dar brangūs, nes kokybė tikrai neverta tokių kainų  rolleyes.gif

Pritariu. Vieni dukros peršlapadavo, kiti irgi nieko gero. Ai, beje, mano odiniai UGG irgi š - peršlampa.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2016 12 04, 15:51)
Ir as isitikinau, kad niekas geriau nesildo nei vilna. Visie tie skambus "gore tex" pavadinimai jokios silumos kojoms nepriduoda

Gore tex tam ir nėra skirta, jie vandens nepraleidžia.
Atsakyti
Turiu parduoti Naturino žieminius batus su vilna viduje. Nauji, bet nepataikiau nei vienam su dydžiu verysad.gif
Vieni 30 dydžio, viduje 19cm, kiti 27 dydžio, viduje 17cm.
Atiduočiau už tiek kiek man gavosi siunčiant iš UK per tarpininkę - 48eur.
Ką domina, parašykite į ąž.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 04, 17:17)

Man taip pat atsitiko . Jaučiu nebegausim savo prekiu
Atsakyti