amazon uk friends dideliems rinkiniams didelė nuolaida yra, jei ką domins
QUOTE(zz_aiza @ 2016 12 04, 09:55)
turėtų pakeisti be problemų, mes vasarą išpakuotą vandens šautuvą grąžinome, nes leido vandenį.
QUOTE(Jurginiukas @ 2016 12 04, 09:56)
Aciu labai! Vaziuosiu keisti.
QUOTE(JMD @ 2016 12 04, 08:51)
Labas rytas
Gal kuri turit normalius žieminius batus lyšnus 35 dydžio kad tilptų 22 cm letena? Ecco batai tipo snowbootai šūdų šūdai. Net esant tik -5 laipsniam vaikas nustipo kojas iki cypimo.
Gal kuri turit normalius žieminius batus lyšnus 35 dydžio kad tilptų 22 cm letena? Ecco batai tipo snowbootai šūdų šūdai. Net esant tik -5 laipsniam vaikas nustipo kojas iki cypimo.
Tuoj tave ecco fanės suvalgys

Aš tai irgi nesuprantu, kaip su jais galima žiemą vaikščiot. Mano dukrai prie 0 kojos šalo

Merginos turint fr Prime , kodel uk siulo vel
?

QUOTE(bbiitute @ 2016 12 04, 11:15)
todel kad kiekvienam galioja atskirai
Papildyta:
o nėra pas mus studenčių? prime 6mėn nemokami

QUOTE(Loram @ 2016 12 04, 11:27)
todel kad kiekvienam galioja atskirai
Papildyta:
Papildyta:

Gal kas prijungtu mane is amazon.co.uk su play-doh poniu? kad pasidalinti siuntima per tuki
as is vln

Labas rytas
Renku sportsdirect.com.
Didelis zaislu papildymas,dar pries Sventes gausime.
Laukiu besijungianciu
El.pastas agnesiuntimas@gmail.com,temoje irasykite SM nika
Kaunas
Kitur persiusiu pastu
Renku sportsdirect.com.
Didelis zaislu papildymas,dar pries Sventes gausime.
Laukiu besijungianciu

El.pastas agnesiuntimas@gmail.com,temoje irasykite SM nika

Kaunas

Gal galite duoti nuoroda del amazon.co.uk Prime, kokia gi jo kaina? niekaip nerandu...tik kaip viskas faina, daug privalumu, o kiek gi kainuoja nerandu...
Gal kas su Prime prijungtų ir mane
Gal kas su Prime prijungtų ir mane

79sv/m, studentams per puse pigiau
QUOTE(Carlin @ 2016 12 04, 11:15)
Tuoj tave ecco fanės suvalgys
Aš tai irgi nesuprantu, kaip su jais galima žiemą vaikščiot. Mano dukrai prie 0 kojos šalo

Mano vaikai su Ecco būna tik tuo atveju, jei pvz kai labai šalta važiuojam kur į prekybos centrą pasibastyti. Lauke ilgesniam laikui būti turim Columbia Rope. Jie pasirodė gan neblogi - kojos nešala, bet man nepatiko, kad per trumpi... Kai nuo kalniukų važinėjasi, voliojasi, tai kombių apsauginės klešnių gumos užkyla virš batų ir pribyra sniego. Kitiems metams ieškosiu batų ilgų ir šiltų. Pirkau kartu su visom Trespass vientisą kombį, tai kol kas atsiliepimas mano labai geras. Mano vaikai kūdenos, tai gražiai atrodo apvilkus, nėra išpūsti, šilti ir dar nebuvo, kad peršlaptų nors jau voliojosi ir pliurzėj