Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 12 04, 08:12)
Taip. Parašyta promo 80 £ free shipas.

Aha, pamaciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors interneto platybėse tokią liemenę esat užmatę? hmm.gif
kalėdų vakarėliui reikia

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 12 04, 00:42)
kokio amziaus vaikams tie play doh tinka ?

mano trimetis būdamas jau pilnu pajėgumu meistravo - vaiko namie kaip nerasta, dešimtmetei ne ką mažiau įdomu, taip, kad amžiaus diapazonas labai platus.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 12 04, 10:27)
mano trimetis būdamas jau pilnu pajėgumu meistravo - vaiko namie kaip nerasta, dešimtmetei ne ką mažiau įdomu, taip, kad amžiaus diapazonas labai platus.

kokie rinkiniai ydomiausi? greit jie isdziusta? o vien su mase ydomu? be tu visu pribumbasu?
Atsakyti
Jungčiausi prie Play dok
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 04, 10:37)
kokie rinkiniai ydomiausi? greit jie isdziusta? o vien su mase ydomu? be tu visu pribumbasu?

Negreit. Jeigu uždaryti. Su mase įdomu jei mėgsta lipdyt patys. Mano šešiametis lipdo pats kai užplaukia. Pričendalų nepurkau. Pagalvojau kad bernui be ryšio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 04, 10:44)
Negreit. Jeigu uždaryti. Su mase įdomu jei mėgsta lipdyt patys. Mano šešiametis lipdo pats kai užplaukia. Pričendalų nepurkau. Pagalvojau kad bernui be ryšio biggrin.gif

mano du bernai dar visai play doh netureje. visai prisijungciau pabandyt. uzsisakiau is mytoys mases dideli kieki
Atsakyti
Kalbejot neseniai apie prekiu grazinima.. Skaiciau, kad zaislu negalima grazinti.. Nusipirkau per akcija Maximoje FP raktelius-kramtukus ir parsivezus pamaciau, kad ne visi mygtukai garsa leidzia,... Vyras sako keiciam baterija, bet gal ne joje net esme. Ir dovana cia turejo buti. Pakuote nepazeista. Gal kas susidure? Kaip tokiu atveju elgtis?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 04, 08:51)
Labas rytas

Gal kuri turit normalius žieminius batus lyšnus 35 dydžio kad tilptų 22 cm letena? Ecco batai tipo snowbootai šūdų šūdai. Net esant tik -5 laipsniam vaikas nustipo kojas iki cypimo.

Labai šilti sniego batai LT sports direct'e yra, vaikšto prie -15 su plonom kojinėm mažoji ir šiltos kojos
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 12 04, 10:52)
Kalbejot neseniai apie prekiu grazinima.. Skaiciau, kad zaislu negalima grazinti.. Nusipirkau per akcija Maximoje FP raktelius-kramtukus ir parsivezus pamaciau, kad ne visi mygtukai garsa leidzia,...  Vyras sako keiciam baterija, bet gal ne joje net esme. Ir dovana cia turejo buti. Pakuote nepazeista. Gal kas susidure?  Kaip tokiu atveju elgtis?

turėtų pakeisti be problemų, mes vasarą išpakuotą vandens šautuvą grąžinome, nes leido vandenį.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 12 04, 09:52)
Kalbejot neseniai apie prekiu grazinima.. Skaiciau, kad zaislu negalima grazinti.. Nusipirkau per akcija Maximoje FP raktelius-kramtukus ir parsivezus pamaciau, kad ne visi mygtukai garsa leidzia,...  Vyras sako keiciam baterija, bet gal ne joje net esme. Ir dovana cia turejo buti. Pakuote nepazeista. Gal kas susidure?  Kaip tokiu atveju elgtis?

kokybiski zaislai nekeiciami, o jei neveikia kazkas, privalo pakeist 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis crocs.eu? siuntimui pasidalinti?
Atsakyti