Pasitarėm su MB Zugiuką bandysim persirašyti rytoj dienai, neramu

Sveikatos visiems sergantiems

Lapynos naktinius nuotykius suskaičiau, pasijuokiau

Ahabi, būtinai turėsi pasirodyti , neišsisuksi

Aš kažkokia šiandien apsnūdusi, sėdžiu ir žiovauju...
skubu su dideliausiais sveikatos palinkėjimais ir šliapianosiams ir sausianosiams

Laikykitės visi ir greičiau sveikit.
Ir sveikinimai Ahabi

dabar ir sukasi galvoje

o aks kiek laiko vis reikia suduot? jei pernai sausį gavo tai jau dabar pats laikas?
Gerai būtų ir kas pusę metų, ji į lauką neina. Bet pernai jei sudavėt 1 kartą, gali būt kad neišsinaikino visi, nes tabletės kiaušinukų neveikia, todėl rekomenduojama duoti du kart , antrą kart po 10-14 d.
Baikit su ligomis bendrauti, vykit jas visas lauk, va taip
Diinka , kažkaip praslydo tavo rudasis ligoniukas. Gerai, kad parametrai ne patys blogiausi, pastaisys.
Kad linksmiau būtų, truputis vasaros vaizdų, gyvas įrodymas, kaip visi dailiai guli ir niekas nieko nevaiko ir neskriaudžia.
Aišku šuns į kompaniją niekas nepriima, nes ten visai vietos nėra.

Gražūs vasarojantys uodeginčiai noooriu vasaros..
20161213_153900.jpg 79,73KB
0 Parsiųsta kartų
Mano mergytė "padeda" man sirgti. O Makas kažkur dingo. Pasislėpė taip, kad niekur nerandam. Dukra ieško visose spintose.. ir kur taip įlyst
Grikutis, Listėjos visi gražuoliai

Maksimas, gražuolis.
Laputei ir Zugi sveikatytės

Lapyna, daug daug kantrybės

Sveikos [b]Lapyna[/b], teisingai nusprendėte iškomandiruoti kates už miegamojo durų. Ten mergos išsiaiškins santykius per kažkiek laiko, ir bus taika namie. Tytė gina savo teritoriją- normali reakcija. Ainu charakteriu panaši į Tytę- rami, stabili, svečiuodamasi pas giminaites, kur yra kitų gyvūnų ( šunų, kačių), draugiškai su visais sugyvena, atrodo, visiškai nekonfliktinė. Bet savo namuose, spėju, pozicijų kitam katui neužleistų. Buvo pas mus kažkada afganų kurtė pasisvečiuoti. Šuo kaip veršis didumo. Tai Ainu nešnypštė, nepuolė, bet visa savo povyza aiškiai demonstravo, kad svetė būtų savo vietoje, nes namai visut visutėliai yra JOS, JOS šuns ir JOS dvikojų šeimos narių.
Čia mano namai!
Ir va tos grindys, ant kurių aš guliu- jos visos irgi mano, drambliuk!
[b]Snaigytė[/b]- eglutės papuošimas prajuokino. Aš, beje, nuo kirminų profilaktiškai katei ( ir šuniui) suduodu kas 3-4 mėnesius. [b]Grikis[/b] visaip kaip nuostabus, minkštas, mamkos katanėlis.
[b]Lisitėjos[/b] vasaros natiurmortas- kompozicija ant šulinio
Mano vyras virusavo su aukštom temperatūrom, dabar vyresnėlis grįžęs i mokyklos skundžiasi, kad negerai jaučiasi, matyt kyla temperatūra. Visiems arbatas su vit c ir medumi tik ruošiu tik ruošiu litrais. O aš negaliu sirgt, darbuose krūvos metų pabaigimų laukia, nekalbant apie pacientus suskrendančius iš užsienio. Prisikirtau česnako. Gal padės.

Lapyna 1
Magnuna 2
Colomba 1
Busy 2
Sponkiukas 1
Erendira 1
Aist 1
Erode 1
Gielux 1
Azu 1
Brukne 1
Zundyte 3