QUOTE(Pou @ 2021 03 22, 11:48)
Labas rytas
Muka, o kaip pas tave spaudimas?
Jei su skydliauke yra negerai, paprastai išduoda svoris, širdelė ir nervų sistema. Jei nesi labai mažo kr. spaudimo turėtoja, pagerk sukatžolę ilgėliau. Ji gera žolė: normalizuoja ir širdies ritmą, ir susitraukimo galią širdies didina, net infarkto profilaktikai gerai. Ir jei su skydliauke blogai ji draugauja labai, ir ramina.
Tik nepamiršk, kad ji ilgo grojimo ir jai reik įsibėgėt (pvz. kaip kava greit tonizuoja, arbata ne stipriau, bet lėčiau suveikia, tai sukatžolė atvirkščiai: valerijonas greit nuramina, o sukatžolė po poros valandų).
Myliu šitą žolę.
Nemoku kepenėlių gaminti, čia mano mama profas.
Muka, o kaip pas tave spaudimas?
Jei su skydliauke yra negerai, paprastai išduoda svoris, širdelė ir nervų sistema. Jei nesi labai mažo kr. spaudimo turėtoja, pagerk sukatžolę ilgėliau. Ji gera žolė: normalizuoja ir širdies ritmą, ir susitraukimo galią širdies didina, net infarkto profilaktikai gerai. Ir jei su skydliauke blogai ji draugauja labai, ir ramina.
Tik nepamiršk, kad ji ilgo grojimo ir jai reik įsibėgėt (pvz. kaip kava greit tonizuoja, arbata ne stipriau, bet lėčiau suveikia, tai sukatžolė atvirkščiai: valerijonas greit nuramina, o sukatžolė po poros valandų).
Myliu šitą žolę.
Nemoku kepenėlių gaminti, čia mano mama profas.
Aukštas spaudimas vartoju vaistus nuo spaudimo antri metai .. Na reikės pagerėti ilgėliau...O kepenėlės pamirkau parūgštintam vandenyje ir suspjaustau kaip karbonadukus ir kepu ant sviestuko tik neperkepu o iškepus dar duodu pailsėti ir dar labai labai skanu ant laužo, prieskonių man net nereikia
Luety tiesiog gal čia nuo streso darbe nes kaip ant adatų vis pagalvoju na durnių durnė ale ... tik galvoju ...