Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Pou @ 2021 03 22, 11:48)
Labas rytas  4u.gif

Muka, o kaip pas tave spaudimas?
Jei su skydliauke yra negerai, paprastai išduoda svoris, širdelė ir nervų sistema. Jei nesi labai mažo kr. spaudimo turėtoja, pagerk sukatžolę ilgėliau. Ji gera žolė: normalizuoja ir širdies ritmą, ir susitraukimo galią širdies didina, net infarkto profilaktikai gerai. Ir jei su skydliauke blogai ji draugauja labai, ir ramina.
Tik nepamiršk, kad ji ilgo grojimo ir jai reik įsibėgėt (pvz. kaip kava greit tonizuoja, arbata ne stipriau, bet lėčiau suveikia, tai sukatžolė atvirkščiai: valerijonas greit nuramina, o sukatžolė po poros valandų).
Myliu šitą žolę.

Nemoku kepenėlių gaminti, čia mano mama profas.

Aukštas spaudimas vartoju vaistus nuo spaudimo antri metai .. Na reikės pagerėti ilgėliau...O kepenėlės pamirkau parūgštintam vandenyje ir suspjaustau kaip karbonadukus ir kepu ant sviestuko 4u.gif tik neperkepu o iškepus dar duodu pailsėti ir dar labai labai skanu ant laužo, prieskonių man net nereikia ax.gif
Luety tiesiog gal čia nuo streso darbe nes kaip ant adatų unsure.gif vis pagalvoju na durnių durnė ale ... tik galvoju ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 kovo 2021 - 13:39
QUOTE(Muka @ 2021 03 22, 11:31)
Aukštas spaudimas vartoju vaistus nuo spaudimo antri metai .. Na reikės pagerėti ilgėliau...O kepenėlės pamirkau parūgštintam vandenyje ir suspjaustau kaip karbonadukus ir kepu ant sviestuko  4u.gif tik neperkepu o iškepus dar duodu pailsėti ir dar labai labai skanu ant laužo, prieskonių man net nereikia  ax.gif
Luety tiesiog gal čia nuo streso darbe nes kaip ant adatų  unsure.gif vis pagalvoju na durnių durnė ale ... tik galvoju ...

Muka,naudojant vaistus nuo kraujospudzio,dazniausiai kalio kanalu blokatorius,jie daznai sukelia sirdies ritmo suletejimus,todel salia ju reikia dar vartoto beta blokatorius.Pvz nuo kraujo sp geriu amlodipina po 0,5 g,o del sirdies betalok 0,25g.Kadangi issiplecia siek tiek kraujagysles vartojant kr.sp mazinancius,sirdies duziai nebepripildo krauju arterijas ir gauinasi toks tarpas,todel ir skiria tuos beta blokatorius.Gal nevisai teisingai aiskinu,cia Pou geriau paaiskintu,ji farmaciste.Todel teks tau nori ar nenori kreiptis i seimyniske,nes savijauta ner pageres,ta jau praejau.
As kepeneles tai kitaip neikandu,kaip tik susmulkinu mazais mazais gabaliukais,dedu kiausa,miltu(arba psyliaus prie keto)gerai sumakaluoju su prieskoniais,dedu su saukstu i keptuve ir kepu.Minkstos ir skanios,Padaziuka is grietineles ir astraus surio,apsivalgymas.
Atsakyti
Muka imk 4u.gif
Neverta nervuotis tiek dėl darbo ... Šeima, artimi žmonės yra nepakeičiami. O darbas - ir tu gali pakeisti , ir tave gali pakeisti . O jei nusibaigsi , po 3 dienų kitas žmogus toje pačioje kėdėje sėdės . Esu laidojusi bendradarbius, beveik vienmečius unsure.gif
Svarbiausia , kad Tu nieko NEPRIVALAI , kai tu nebegalėsi - kažkaip bus ... Gal netgi geriau ?

Norint teisingai paruošti kepenėles , reikia jas "nutraukinti" keliais vandenimis, kad pašalinti toksinus . Kepenėlių negalima daug valgyti ... ty geriau kartą per savaitę bet ne kg prisikepti ir kelias dienas lapnoti . Dėl vitamino A ir kepenų apkrovos . Na paštetas tai su priedais būna ax.gif Ir aš kartais griešyju , valgau pakeptas kepenėles , ty neteisingas paruoštas smile.gif Čia mano toks tikėjimas ax.gif Mano baba taip darydavo ir taip skaičiau kai labai domėjausi paleo mityba ... Sveika paleo mityba , kuri toli gražu ne keto su krūva menkaverčio maisto , svarbu būtų 0 anglių ax.gif

Atsakyti
Vat kodėl negalime dirbti samdomo darbo,gaila savo sveikatos,nervų. mirksiukas.gif Aš per 30 nepriklausomybės metų turiu 6.5 metų stažo.Na mb turi 30,bet čia įmonė,uab-as,patentas ir kažkada dirbo tik apsivedųs samdomą darbą.Va mažasis nei dienos nedirbo samdomo darbo(pabandė studentu vieną dieną kavinėje padavėju,pusę dienos ištvėrė). mirksiukas.gif Dičkis du metus LT padirbo,tada pasiūlė pabandyti į UK,bet ten jau pagal kontraktą kaip pradėjo,taip ir dirba,dar kelias įmones turi.Va tik mažoji kol kas samdomą darbą dirba. ax.gif
Rytoj sėdėsime sodyboje,turi pabaigti vandenį,atvažiuoja meistras anteną kabinti,prisivežiau medžiagos,kažką padirbti savo malonumui pakomponuoti velykoms.Nulėkiau sedulos pasiskyniau. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB daug esu gavusi pasiūlymų dirbti sau, bet kažkaip vis atidėliojau paskui pradėjau galvoti o kam tai va .. nors kartais pagalvoju apie konsultavimo įmonę, nes bagažą turiu ir mokslus tam vienus baigusi smile.gif Bet šiai dienai priimu, kaip karmą 4u.gif vieną pamoką išmokau neklausia nieko nepatark kol neateis ir nepaklaus, nes kaip sutaupai ne vieną šimtą tūkstančiu medalio nieks neduoda smile.gif Et...
Luety kol atitaikė man vaistus nuo kraujospūdžio lipau sienomis... bet va ir tų nežinia kodlė nė viena vaistinė neveža davė pakeitimą ir ką.... vėl lipu sienomis...
Ačiū visoms už patarimus. Aš vis galvoju ar nebus kokia tulžies pūslė su tuo juosimu aplink...
Po truputuką kraustausi į darbo vietą atsibodo viena koja ten kita kitur. Namie jau kvepia remontų pabaigą užuolaidas jau pakabinome šiandiena prieisiu savo kelias paprikas pikiuoti ax.gif
Čiumpu kavą ir lekiu jaukintis savo darbo vietą 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
Paprikos ir baklažanai išpikiuoti . Pomidorai tik dygsta . Kai kuriuos per vėlai nukėliau nuo šilto radijatoriaus, siūlai ... Šeštadienio ryte dar buvo nesudygę , o sekmadienį apie pietus jau siūlai . Tik palik vienus .
Ingrida , kai įmonės veiklą iš vidaus labai gerai mačiau ne 10 metų , ir ne vienoj įmonėj dirbau - tai turiu teisę pasakyti : savo verslą turėti yra žymiai sunkiau ir daugiau nervų ir sveikatos kainuoja negu dirbti už atlyginimą . Didžiuojuosi jaunais žmonėmis , kurie nebijo rizikuoti ir užsikrauti atsakomybės. Nes dauguma nori gero atlyginimo ir mažai darbo ... Nesiplėsiu , daug jaunų žmonių sutikau , labai mažai motyvuotų ax.gif Šaunuolis Tavo vaikas 4u.gif
Ingrida - dėl tavo darbo stažo - taigi gerą vyrą turi biggrin.gif Išlaikė ir tave ir vaikus .
Man visiškai toks varijantas netiktų - man reikėjo veiklos , veiksmo , adrenalino. Jei tik vaikai ir virtuvė - atidepresantai garantuoti. Ir pinigų labai reikėjo man savų ... Kad galėčiau kleides pirktis kokias noriu ir tt. Aš toks žmogus , kuriam labai reikia finasinio saugumo , o galiu pasitikėti tik savimi .Jei likčiau be pajamų greitai įpučiau depresijon ax.gif
Ir dabar verslo planą sukuriu kas rytą, susikaičiuoju pajamas išlaidas ir toliau eini dirbti einamų darbų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net geriau moka kol kas už mano protą , negu galiu užsidirbti kitur biggrin.gif Niekad nesakau niekada ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 kovo 2021 - 08:54
Nesedėjau namie.Dukrai buvo 9 mėnesiai,mb prarado teises,du metus dirbau asmeniniu vairuotoju,mažoji pabaigė užaugti mašinoje.Metus buvo mb išjėjęs dirbti į draudimą žalų skičiuoti,ganiau darbuotojus autoservize,tvrkiau buhalteriją,kursus baigųsi.Tik niekas už tai tikro atlyginimo nemokėjo.Vežiojau žmones po turgus,kol mažosios nebuvo su mikriuku,va taip ir pralėkė gyvenimas,stažo neturiu. blink.gif Na rudenį dukra pagal projektą turės įdarbinti pirtyje,turiu MB dabar mezgimo.Turiu stažo darželyje-mokykloje 10 metų dar tarybiniais metais,tai minimalų stažą gal susirinksiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 23, 09:10)
Nesedėjau namie.Dukrai buvo 9 mėnesiai,mb prarado teises,du metus dirbau asmeniniu vairuotoju,mažoji pabaigė užaugti mašinoje.Metus buvo mb išjėjęs dirbti į draudimą žalų skičiuoti,ganiau darbuotojus autoservize,tvrkiau buhalteriją,kursus baigųsi.Tik niekas už tai tikro atlyginimo nemokėjo.Vežiojau žmones po turgus,kol mažosios nebuvo su mikriuku,va taip ir pralėkė gyvenimas,stažo neturiu. blink.gif Na rudenį dukra pagal projektą turės įdarbinti pirtyje,turiu MB dabar mezgimo.Turiu stažo darželyje-mokykloje 10 metų dar tarybiniais metais,tai minimalų stažą gal susirinksiu? ax.gif

Ingrida nenorėjau , kad pasijaustumei nejaukiai , čia nebuvo priekaištų ... Pas Tave tiek veiklos , kad man atrodo tų 8 poras rankų turi , kad tiek spėji 4u.gif
Mes visi skirtingi ax.gif
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
pas mus silta,pavasaris,Ejau i pasta,meskute nupirko,tai dar i vaisatine palekiau,kad pasiimt vaistus,kurie paskirti elektroniniu receptu,galvojau,gal neduos be vkc.,bet nieko nesake,bet atleke dvi sms,kad skpnc.Kol kas as nepasiruosus tam.
In grida,aciu uz kava, biggrin.gif biggrin.gif
Muka,mane anksciau irgi juosdavo skausmai,tokie lyg dusintu,bet ne per liemeni,o auksciau siek tiek,bet as galvojau,kad gal man astma,ar kas,taip ir nesupratau kas,niekada nejau del to pas gydytoja.Noredavosi kur nors atsigult.Persisvert per kede.
O kokiu tu vaistu negauni?Tai jei raso,turetu but prekyboj,ar kaip cia?
Laikykis,sirdele,nesugriuk,dar jauna esi.
Ryt ,jei toks oras,vaziuosiu i siltnami set agurku,bijau,kad nespes uzaugt siltnaminiai iki kol reiks set.Pernai kazkiek pavelavau.B et uzteko aguurku,liko rudeni ir vistom,nes agurkai skanu iki atsiranda pomidoru.
Jei butu vien LT pensija,nezinau,kaip issiverstume,kad ir LT,bet kai abi susideda,tai UK pensija uz 10m staza didesne uz LT pensija 25m.staza.Jei ne ta velniava,galetumem gyvent ir vargo nematyt. wub.gif
Atsakyti
Dusia,baik,aš viską suprantu. 4u.gif 4u.gif
Nu daviausi ,pietvome ir vakarieniavome kartu 18 valandą.Kaip išėjau ryt,genėjome sodą,paskui meistrai atvažiavo,mb dingo,gerai man nereikėjo bendrauti.Nežinau pavadinimo paukšt......... baltai kur žydi,baigia okupuoti sodą. bigsmile.gif Neužmušamos raktažolės,narcizai,krokai,auga tarp žolių. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Planuoju šiandien bent tris pokelius žirnių pasodinti. ax.gif Buksmedžiams per maža vietos ,bet nežinau kur sodinti jaučiu susodinsiu į didesnius. ax.gif
Nakčiai gėriau Lyricą,bijojau rankos tirps po darbų,Paryčiui tik pajaučiau. ax.gif
Atsakyti