Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos,
ai biski be nuotaikos,brolis Kaune pasiciepinio,taip sau,nusibodo kovdas,lyg tai ka pakeis.Kaip reikejo kaukiu,taip ir reiks,kaip buvo imlus,taip ir liks,ai,ka darysi,kai zmones sovietu isaukleti but klusniais.Gaila.liudna labai,man liudna tikrai.Paklausiau ko skubejai,tai gi sako,,difterito vakc.nebijojai,o sitos bijasi.O kaip isaiskint,kad tai ne vienas ir tas pats.Pas mus net trukumas to s...ukolotsia i zabytsia.Triuksma zmones kelia.Kaltina Indija.Klusnus angliukai,tiki valdzia be jokiu svarstymu.
Buvom vakar sode,siandien sode.Siandien bent oras puikus,saule sviecia,bet tas siaures rytu vejas toks geliantis,negali nusivilkt savo apvalkalu.Grebsciau viena lysve,sugebejau apvirst ant kitos,MB issigandes puole kelt,vaizdas vertas holivudo:kiaulaite voliojasi lysvej lyg girta. biggrin.gif biggrin.gif As neatsistoju,kol nepasisuku replom. biggrin.gif Bet viskas gerai,niekur neuzsigavau.
Siltnaminiai graziai auga,ir persodintieji nuostabiai gerai.Tiesiog dienomis matosi ,kiek paauge.
Gamtoje grazu,pauksciai duodasi,kurmis,pelenai kasa mano lysves,urvu urvai,nespeju naikint,nezinau,reik pirkt spastus kurmiam,bet vis ruosiuos ir vis gaila darosi ju ir vis nervuojuos,kai paseji,o jie po apacia isknisa.Turiu matyt daug kantrybes,kad neperku. biggrin.gif
Nusiroviau paskutinius porus,pasiskyniau narcizalapiu cesnaku,kvepiua kaip,mmmm.geris.Parsinesem kiausiniu,ir pusryciai yra.Na musu pusryciai apie 12-13 val visada,o ryte tik bullet proof kava.
Jacinatai mano zydi,tulpes dvi zydi,melsves pradeda zydet,narcizai net velyvieji jau zydi.Siltnamyje alstromerija suzydejo.Nuotaika kelia tokie vaizdai.
Pavydziu visoms uzmiestinio gyvenimo,padaryta klaida,reikejo LT kaime pirkt kokia sodyba,bet buvo baisu be vaiku ,toli. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 kovo 2021 - 15:15
Pasiganiau po parduotuves mieste ir vėl kaiman. biggrin.gif biggrin.gif Ankščiau mb nelabai norėjo sodybos,dabar žiūriu jau patenkintas važiuoja. mirksiukas.gif Na kur gi kas vakarą pirtis. biggrin.gif
Luety,ir gerai,kad brolis pasiskiepyjo. 4u.gif Aš tik laukiu to skiepo.
Nežinau mažsisi ruošiasi atvažiuoti rytoj iki mūsų,bet gi policijos vėl bus pilna.Paskutinį kartą,kai važiavo prie Vilniaus vos nenubaudė.Parodė darbo pažymėjimą,sako darban važiuojame,nemeluokite kokie darbai savaitgalį?Dar kartą pakliūsite 500 eurų bauda.Tai dabar liepiau nuomos buto sutartį pasiimti. ax.gif
Rytoj kiti vaikai jau Tenerifėn naktį išskrenda,pirma į Varšuvą iš ten skrydis.Šiandien testus darosi,kad galėtų skristi. bigsmile.gif
Man žinote ko trūksta čia?Didelės virtuvės su visais mano rakandais. biggrin.gif Dar mezgimo mašiną parsivežti,treniruoklius............. mirksiukas.gif Jau tada galiu gyventi ai ir šiltnamius dar.Daržą susiarti,kiek mažai reikia?
Pasvajojau,einu dirbti,kai aplink išknista,taip nešasi molis,žemės į namą. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 kovo 2021 - 15:39
Labadien 4u.gif

Kažko šiemet prastai dygsta daigiukai. Bet vis ta pati klaida daroma, prastai dygsta, paberiu daugiau, o čia žiū ir tinginiai pirmieji sudygsta.

Luety, o nenorit tinkliuko į lysves nuo kurmių sudėt? Derlinga žemė, sliekų yra, tai jie duodasi.
Aš sode uždraudžiau kurmius naikinti, nes pas mus karkvabalių lervų sočiai. Su kurmiais pasidalinsiu, o va grambuolių lervos suėda šaknis ir viso gero.
Dar pernai šiltnamy buvo uodo trūklio lervos užsiveisusios, tos tai bjaurastis kaip reikalas, ne tik šaknis, bet ir pačius vaisius ėdė. Fek.

Labai laukiu jau to tikrojo pavasario, rašo, kad kitą savaitę šiluma jau atriedės.
Atsakyti
IngridaB na nedauk koks 30 iki darbo ale kelkis 6 paskui paveizėk į slėnį paskui makiažą marafetą o toks goržis aplikui ir lėk darban.... va šitai gal neveža ...
Luety na viskam dievo valia braliukui tai irgi dievo valia taip kad mintyse palaimink jį. Tiesa o kaip tėvukas tavo?
Mergai nepatikėsite po sliekų auginimo lervų neliko gal sutapimas?
Kažko ranko nekyla... tėvai sumanė ata močiutės kambarį aptavarkyti tai MB padeda uošviams smagu sutaria smile.gif aš tai ta kuri pasakau ne ir t.t. anas moka diplomatiškai...Ryt sodan lygiadienis triušiuką troškinsiu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saulutė?Gerai saulutė iš rytų,apšviečia tik pirtį ir dušinę ,vitrinos-vakarai.Sūnus taip ir norėjo,kad ryte neprikeltų,o vakare saulėlydžiu grožėtumėmės miškan.Praplėšiu akis,stirnos ganosi trys. wub.gif
Vakar dar pagenėjau prie pirties jaunas obelaites,kriaušes,serbentus.Tai sušalau,paskui pirtin,lafa. wub.gif Šiandien jaučiu vitrininius valysiu,vis rankos nedaeina. mirksiukas.gif Jei nebus labai šalta,genėjimu užsiimsime.Ryte nubundu ir pradedu planuoti darbus.Laukiame sūnaus,pirtį iškūrensime. mirksiukas.gif Malonios dienos visoms. 4u.gif
Vakar palikau mašinoje lanksvą iš Lidlo prigriebiau,pamiršau,šiaip jos nebijo,bet jau leido lapelius.Ir namie pomidorai liko balkone jau tokie nemaži,Glušė buvau gi namo grįžųsi,galėjau išnešti,dar ir indelių su daigais liko. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB mažu nesušals pomikai jeigu stiklintas balkonas. 4u.gif
Mes iki sodo vakar nenusiboginome... ai namie buvo ką veikti mažu šiandiena tongue.gif nes ir saulutė nosį iškišo ax.gif
Pou mano kažko daigai ir prasti ... va k reiškiameilės nebuvimas ...
Vakar kepiau veršiuko ir ėriuko kepenėles mmm kaip skanu ir MB skrandis nepyko ax.gif net jokių prieskonių nedėjau o skonių jūra smile.gif tiesa prieskonius vis rečiau naudoju tongue.gif Tiesa kaip išmokti gaminti tik dviem paprotinkite mane na niekaip neišeina man unsure.gif
Kaip negyvenau sode vasaromis tai nereikėjo teliko ale va kaip gyvename tai kažkaip prisireikia juolab interneto nėra tai per teliką vis ką nors paveizėju tongue.gif
Ačiū IngridaB už palinkėjimą ir tau darbų plano greito įgyvendinimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 kovo 2021 - 08:19
Muka,iš kur tokius delikatesus imi? bigsmile.gif Versiuko,eriuko...(dingo lietuviu kalba,atsiprasau,svepliuosiu).Ismokau pataikyti pagaminti dviems,jei jau ne suniui lieka,kai kas. mirksiukas.gif
Vasara man tv irgi nelieka laiko,ziuriu daugiau kulinarines laidas ir zinios kaip prievole,kasdien. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Labai gražus vaizdas Ingrida 4u.gif Dėkui 4u.gif
Luety imk 4u.gif , Nepergyvenk taip labai . Kiekvienas žmogus atsakingas už save. Ta vakcina nepakenks , o gal kažkiek pagelbės susirgus ?
Jei suskiepyjimas kažką pagelbėtų , jau rytoj stovėčiau eilėj . Bet vakar ES nubalsavo - jokių skiepų pasų ir jokių lengvatų suskiepytiems ir persirgusiems . Lieka visa ES gulage ax.gif Čia ne žydija ir ne Kinija , savo piliečių niekas nemyli ax.gif
PS , Luety Tavęs gyvenant vienkiemyje neisivaizduoju ax.gif Ir savęs nelabai , aš bailė ... Viena nei už ką nenakvočiau . O gyvenime būna visaip - kažkas suserga, kitokie reikalai . Negali 100 pr vaikščioti MB apsikabinus biggrin.gif
Muka , aš jei nusivežu į kaimą kompą , tai internetą nuo tel pasijungiu . Darbinė korta neribotas internetas .Tokio gero interneto ryšio kaip LT niekur užsienyje nesutikusi . Ir pigaus smile.gif
Ingrida imsi mėgti pirtį ? Jei kas vakarą pirtinatės , nepamirškit kokio magnio pagerti , išprakaituojat. Man ideali pirtis 60 laipsnių . Ilgai pagulėti gali , lėtai išprakaituoji . Kaifas .
Gražaus savaitgalio !
Pailsėkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 kovo 2021 - 10:27
labos 4u.gif 4u.gif
kokia grazi zaluma,o indai melynai dekoruoti,grozis. 4u.gif
Dusia,neisivaizduoju ir as saves kaime nakti.Tikrai as baile.as mieste ne labai viena isbuciau,variau pas broli,kai MB gulejo ligoninej.Bet cia tik naktys.Man kazkaip nesmagu,o ko bijau,nezinau. biggrin.gif biggrin.gif
Europos sajunga tai nutaria,bet salys nesilaiko,iveda savo pataisas.Va tas ir yra blogai.O UK isvis ne Europos sajungoj jau ir jie savo istatymus turi.Pasai bus,nors peticija pasirase daug zmoniu.Kaip bus taip bus. unsure.gif
Uzsimerkiau numegztas kojines su condicionierium,einu isplaut,blokuot,padziaut.Geros dienos visoms,saugokites persalimo pavasarinio.Bukit sveikos.
Tiesa,pagaliau stovejes svoris pajudejo sia savaite,minus 200g biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kosmaras.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vėjas baisulingas.Visą naktį stūgavo,kėdę nunešė plastmasinę. bigsmile.gif
Rnkos niežti jau velykoms kokią kompoziciją sudėti. ax.gif Nėra kada sedulos nuklampoti mieste. biggrin.gif Pažiūrėjau kiek turiu dar džiovintų gėlių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar priepuolį turėjau gerai kad nelikome sode kažko blogai jaučiausi jau senai taip buvo atrodo kas uždėjąs dirža ant krūtinės ale paskui praėjo lašiukų nuo širdies išgėraiu pramušė kažkaip... mažu nesikartos unsure.gif
IngridaB viską perku turguje kainos kandžiojasi ale vistiek ne būriui gaminu....Vis dar mokinuosi mažiau pirkti ale kažkaip ant svarstyklių pakliūna neplanuotas 1 kg vietoje planuoto 0,5 kg
. Luety sveikinimai su pajudėjusiu svoriu 4u.gif
Vienkiemyje gyventi vienai.... gal ne baisu man ir sode viena dar nenakvojusi per 18 metų nė karto jazau jau tiek ilgai turime... Tiesa pas mus per metus išpirko visus parduodamus sodus... ir net gyvenančių daug atsirado...nedžiugina kažko manęs nėra ramybės... vaikai su keturačiais, dainos ir t.t. senstu ... tokiais momentais bais noriu vienkiemio ...
Leuty kaip eksperimentas su vištukėmis mažu jau pavyko pripratinti gaujas 4u.gif
Ačiū už kavą lekiu pas mamuką baigti jų remonto darbus smile.gif
Atsakyti
Muka,o tai būna tokių problemų?O dieve,laikykis. 4u.gif 4u.gif Aš vis pagalvoju kada daugiau prasidės problemų su sveikata,ne jaunyn einame. bigsmile.gif Tuoj ir į šeštą dešimtį įžengsiu. bigsmile.gif
Mes kažkada turėjome sodą,bet pabodo mokymai senesnių šalia,ne taip sėji ne taip augini.O dar geriau susitikome Palangoje kaimynus sodo,kad pradėjo šaukti važiuokite kolorado nuo bulvių rinkti. blink.gif blink.gif O dar kiekvieno muzika.....tada pradėjome per laikraštį ieškoti sodybos.Nemažai apvažiavome,bet čia atvažiavome širdis pasakė -čia.Žolė iki smakro,vos daėjome iki namo,bet patiko. ax.gif
Nesu miegojųsi viena sodyboje ,nors jau 21 -neri metai turime.Baisūs kaimynai šalia.Na jau tokia šeimyna iškrypėlių,debiliukų,daugiausia vienas iš penkių penkias klases baigęs.Vienas iš kalėjimų neišeina,landžioja,ateina debiliškų kalbų pakalbėti.Ne duok dieve tokiu kaimynu turėti.Galvą guldau,kad vieną kartą išplėšė ūkinį ir išnešė kibirą dažų,vefą.Daugiau nebuvo ką nešti. blink.gif Ir mus labai gerai mato iš tolo ką veikiame. ax.gif Kai mes nusipirkome sodybą,galvojome,kad jų gryčia tuoj nuvirs,baisumo neišpasakyto,asla viduje,nėra net grindų.Na bet stovi,kol bobutė bus gyva,ji palaiko tvarką dar. ax.gif
Mes įdomu davažiuosime iki savo namuko,taip sninga. blink.gif Einu sėja užsiimti dar.
Atsakyti