Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2021 03 17, 15:31)
Siuo metu yra daug info,ziuriu,kas tik patinka,bet susidarau savo nuomone,ieskau,arba stengiuosi atrast pagrysti tam info,nes daug fake sklando.Nereikia pasitiket,reikia isitikint,o ypac noret atrast ir kitokios nuomones,ne tk ka sako radijas ar  TV rodo.TV neijungta nuo pat korones pradzios.Galima isprotet klausantis bauginimu,reklamu su tuo susijusiu,negatyvas man grynas.. biggrin.gif  biggrin.gif

Aš vėl klausimų turiu biggrin.gif
Kaip tu įsitikini, kad ne fake?
Jei neįjungta TV nuo koronės laikų, iš kur žinai, ką rodo ir kad negatyvas?
Manau, kad taviškė informacija pats didžiausias negatyvas. Gi pati sakei, kad depresija net puola.
Aš tai pasižiūriu TV. Negirdžiu jokių bauginimų, depresija nepuola biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą .
Kaune sniniga. Kažkur dingo pavasaris , matyt užbaliavojo biggrin.gif biggrin.gif
Vakar pasėjau pomidorus , porus ir svogūnus . Išpikiavau dalį paprikų . Trūkumas indelių namie , pamiršau iš kaimo parsivežti . Tegul kitos laukia pirmadienio . Šalta, į bakoną negaliu ištremti ax.gif Vietos ant palangių tiek nėra.
Ingrida kaip Jums sekėsi kaime ? nesušalot ?
Muka , kaip sveikatos ? Ar laikaisi rekomendacijų po to tyrimo ? Kada mamukas į darbą ?
Luety , žinok man megzti smagiau negu nerti vašeliu . Užmestukas nukankintas iki kišenių ir neatskiriu kišenių ... Reikia pasikaičiuoti, pasimatuoti , pasidalinti . Tai mezgu vakarais tik dukros ale liemenę sarafaną . Tinginė biggrin.gif
Pasėjus pomidorus FB pamačiau šitą grožį :
Pomidorų sėklos
Nežinau ar jums atidarys ?
Man NIEKO NEREIKIA, NEREIKIA , NEREIKIA ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Pasėjau ir aš pomikus variau visas iš eilės veisles kurias turėjau ai neatsirinkau ko noriu iš hibridų bus Tolstoij ir Taifun o visi kiti ką turėjau smile.gif Dar liko porai vieni ax.gif Vakar papirkau portulankų ir hibridinių palergonijų daugiau kvietkų vazonikuose nebus užteks ax.gif labai tikiuosi nepramuš noras unsure.gif rolleyes.gif paprikų dar nelabai ką turiu pikiuoti nes tik skilčialapiai na kaip jums jos auga taip greitai sėjau lyg ir kartu o va mano neauga, rankos kreivos tik tiek verysad.gif
Dusia nesilaikau ax.gif MB stebime su maistu labai kas tinka kas erzina ir t.t. Nes mano tokių kaip ir rekomendacijų nebuvo apart gerti jodą ką ir darau jau tuoj bus mėnuo tai vėl tepliosios jodu, šiaip jaučiuosi geriau nėra tokio nerimopriepuolių ir į aplinką kitomis akimis žvelgiu tuom labai patenkinta...Mamukas gavo labai neblogą reabilitaciją tai patenkinta labai ir atlenkia ranką pati mankštinasi džiaugėsi kurią dieną,kad batoną jau užminkė biggrin.gif
IngridaB ką mamukui siūlo dėl skiepo antro? O jaunėliui kur darė kraujo tyrimą dėl maisto netoliaravimo?
Dusia nematau tavo norų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 kovo 2021 - 10:11
QUOTE(Muka @ 2021 03 18, 10:10)
Labos smile.gif

Dusia nematau tavo norų  ax.gif

Muka , man nieko nereikia. Ir taip per daug prisėjau biggrin.gif
Gal neišdygs ...

Gal čia matysi ? FB veiksmas vyksta ...
KK

Čia straipsnis apie tai :
Pomidorų veislės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 kovo 2021 - 11:02
QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 18, 12:00)
Muka , man nieko nereikia. Ir taip per daug prisėjau  biggrin.gif 
Gal neišdygs ...

Gal čia matysi ? FB veiksmas vyksta ...
KK

Čia straipsnis apie tai :
Pomidorų veislės

oi kiek pagundų blink.gif nieko nereikia nieko nereikia nieko nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 03 18, 11:14)
oi kiek pagundų  blink.gif nieko nereikia nieko nereikia nieko nereikia  ax.gif

Pati žinai ,kad visata negirdi žodio Ne ... Tik reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 18, 12:17)
Pati žinai ,kad visata negirdi žodio Ne ... Tik reikia  mirksiukas.gif

jo verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Viskas puiku,tik laiko nebėra prie kompo.Pirma naktis abiems buvo be miego,kvapas dar ne tik medienos,bet ir impregnanto dar jautėsi.Musė iš kžkur naktį išlindo į šilumą burzgė per naktį.Šią naktį puikiai jau išmiegojome apsikeitėme kambariais ir čiužiniais.Šilumos sočiai jau ir pirtyje pasikaitnome du vakarus iš eilės.Trūksta tik vandens,bet virš pečiaus bakelis nemažas kaista ,tai šilto vandens yra.Apkasti apkasuose dar.Vakar išėjau laukan tamsoje pažiūrėti į kaminą ,įgriuvau duobėn,šaukiu mb negirdi tv žiūri per kompą,palikau sabanoškes duobėje kol išlipau. biggrin.gif Vanduo bus tik kitą savaitę,tai vargstame su šulinio vandeniu.Kaip ir nuotekos dar nepajungtos,reikia dar nusipirkti vamzdžio ir pajungti patiems jau nuo namo.Na gal patys jau galėsime savaitgalį,jei oras leis? ax.gif
Šį rytą šunį išvedžiau laukan ,kiškiai po sodą varinėja,šuva kaip leiodis iš paskos,iki miško,na kur tau...o paukščiai kaip gražu žiūrėti krūvomis skrenda,mieste nepamatytum viso to.
Šilumos sočiai,židinys,kondiškė.Ryte atsikėlėme mb kondicionierių įjungė jau +22,vakar į miestą važiavome trims valandoms,vėl palikome kondiškę minimaliai grįžome šilta. wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

O IngridaB kaip smagu kaip šilta ir nuo kondicionieriaus tiek prišyla ax.gif Ar name miegate ar pirties namukyje? Noriu gyventi sodyboje, bet va vasarą pagvenome sode sunku man važinėti kiekvieną dieną darban....bet kaip dabar dalį nuotoliu gal ir šią vasarą pagyvensime...Tiesa internetą ir televiziją ėmėte artik internetą, nes va pirties namukyje telika rodo tik du kanalus,galvojame imti internetą kartu su televizija... nors iš kitos pusės kam telikas jeigu yra internetas pasijungei per kompą ir matai visas laidas:) Tiesa aš stovėdama prie sankryžos mačiau būrį ančių parskrendančių 4u.gif
Šiandiena mažu lėksime iki sodo ax.gif Reikia pasilaistyti o ir pavėpsoti į gamtą smile.gif
Luety auu smile.gif
Atsakyti
Miegame pirties namuke,nes name,kad ir kūrenau vakar šalta ir sriuba virė,atsinešėme iš ūkinio dujinę,nes virtuvę buvome pasidarę ūkiniame,kad kvapais netrukdyčiau miegantiems name. biggrin.gif
Internetas kol kas gerai veikia Telia ir tv lėkštė dar nepajungta.O televizorius pirtyje iš viso nieko netraukia,name su lauko antena tik Lietuvos abu kanalus.Kad ir nėra elektros dar bet su meistru sutarėme lėkštę pakabins kitą savaitę. ax.gif Vakar žiūrėjome internetu žinias ir laidas.Kaip mb dabar sako kam ta lėkštė?Bet kai 10 eurų per mėnesį? ax.gif
Muka,o toli jūms iš sodo?Mūms 25 km ,va ir dabar važiuosime miestan.
Atsakyti
Labos,
Ingrida jei nešalta tai ir gerai . Aš pas save turiu pasikūrenti iki 20+ ir daugiau , tada smagu. Išsigelbėjimas stačiamalkis . O virtuvės krosnis tai kol kūrena tol šilta... nepalaiko ilgai šilumos.
Aš į kaimą rytoj . Nors oras tai nieko gero ax.gif
Luety kur gi tu ?
Telikas kaime man nereikalingas ax.gif Dienoms nelieka laiko , o vakare arba pirtis arba kieme pasėdėti ir žiogų pakolausyti . Ir iš viso negaliu pakęsti gamtoj jokios radijos ar kt muzikos - geriausia muzika ir atgaiva paukšelių pypavimai ir tt. Čia jau senatvė biggrin.gif biggrin.gif
Ziukių ir stirnų pas save sodyboj nelaukiu , iškadininkai ... O laputė laukiama ax.gif Prikasa kieme urvų kurmius ar pelėnus gaudydama . Dažnai matau ryte sėdinčią ant kalno. Mūsų sklype buvo vienas išlindimas iš urvo . Karvių banda užrausė - kaip supratau , užuodė plėšrūną ir sutrypė urvo vietą . Lapė veršiuko tai nepaims, bet matyt instinktas liepia ...

Atsakyti