Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2021 03 13, 13:37)
Luety, bent mano paskaitomi kvaksiai nepatarinėja, tik rašo taip, lyg norėtų, kad bent dalis piliečių pažeidinėtų tuos įstatymus. Provokuoja, kiršina, nors pačių rašliavose lyg tiesiogiai to nėra. Žodžiu, gana gudriai. Bet tai gal tokios užduotys jiems.
Kovot, sakai. Aš gal per mažai seku informaciją, bet tikrai nesuprantu, prieš ką. Prieš covid, prieš kauks, prieš skiepus, prieš 5G, prieš gėjus ir lezbietes, prieš gender, prieš Stambulo konvenciją, prieš Great reset, prieš Šimonytę, Nausėdą, seimą? Priešlaikiniai seimo rinkimai? Ir kas iš to? O gal yra kažkur reikalavimai surašyti, prieš reikia kovoti ir kaip? Ir ar tik LT mastu, ar ir kitur? Pasidalink, jei yra.
Ir aš norėčiau įsisąmoninti, kas vyksta. Bet pirmiausiai reikėtų žinoti, kas vyksta. Tik kad nesužinosiu, tai ir neįsisąmoninsiu.

Viesai nenoriu atsakint.Man atrodo,jog tu mane provuokuoji tam.Be to,as manau,kad esi pakankamai protinga,kad visa tai suprastum.Jei tavo kitokia nuomone,nuojauta,vargu as tau padesiu.Kiekvienas turtim pats suktis is tos padeties,igaut drasos ir rastais uzverst seima,vyriausybe su paklausimais kas vyksta,kodel pazeidziama konstitucija.Ir atsimerkt kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 03 13, 20:31)
Viesai nenoriu atsakint.Man atrodo,jog tu mane provuokuoji tam.Be to,as manau,kad esi pakankamai protinga,kad visa tai suprastum.Jei tavo kitokia nuomone,nuojauta,vargu as tau padesiu.Kiekvienas turtim pats suktis is tos padeties,igaut drasos ir rastais uzverst seima,vyriausybe su paklausimais kas vyksta,kodel pazeidziama konstitucija.Ir atsimerkt kas vyksta.

Ne, Luety, neprovokuoju. Ir nesuprantu, ir protas ar ne protas čia ne prie ko. Ir nežinau, ką atsimerkus turiu matyt. Čia gal kad mano aplinkos žmonės tokie nelinkę į dramas...
Daug drąsos reikia raštui parašyti? Sakyčiau, labiau reikia drąsos rašto turinyje, kad nenusišnekėt. Neparašyčiau, nes nežinau, ką rašyti, kaip jau ir sakiau. Nes neidentifikuoju nei pavojų, nei savo priešo. Nei esu įgali sugalvot, ką tas seimas ar vyriausybė turi daryt ar ko nedaryt.
O nuomones tai visi visokiais klausimais dažniausiai turim. Ir kas iš tos nuomonės, kur ją susikišti?
Na, tiek to. Nenori atsakyt - tavo valia. Pažadu daugiau neklausinėti.
Atsakyti
Garbes zodis(nelaikykite idiote),bet nieko cia nesupratau? ax.gif Luety,kur tu ta blogi matai? 4u.gif Atsiprasau dingo lietuviu kalba kompe,reiks ryte vaikio paprasyti ,kad rastu. ax.gif
Aha sujudinau tema?As vis kur paplepeti galima.Gal nesupykote,kad kaip uraganas isiverziau? ax.gif
Turiu jau sanuka dviems menesiams,bijau dabar tokia atsakomybe,garaze,kad neistruktu is pavadzio,didele gatve salia.Sodyboje vel,kad kur nenubegtu,kaimynu vistu nesutvarkytu. ax.gif Kad nesusirgtu,nepradetu koseti,kaip vaikui buvo palikti vaistai nuo kosulio,bijau susaldyti........... bigsmile.gif Ir si vakara vaikis miega svetaineje,o jis ten miegodavo,bet atsimena vaiksto be vietos.Dukra tai isleke pas drauges i pizamu vakareli,tai jau matau ilgisi.Na nieko teks priprasti prie musu.
Uzsakiau vaisiu i namus deze melionu,galetu labiau buti sunoke,du kibirelius silauogiu,daug didenes nei parduotuveje,laimo ctirnu,negaliu be ju ipratau visur deti,isiule dar diddziuju apelsinu,tipo labai skanus deze,tikra tiesa,labai skanus. mirksiukas.gif
Kepiau nuo ryto mielini-aguonini vyniotini,lidle buvo akcija ,turbut nuo kaledu maltu aguonu skardinese prisipirkau dabar tik kepsiu. ax.gif
Dabar nuo ryto turesiu manksta su sanuku is penkto auksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu jo parsivartėme šiaip ne taip su šanūku naktį..............Dukra sako pas juos miega iki 8-9,jo šeštą labas rytas.
Ir ką ėjome,kai sekmadienis visi aplinkui dar miega. biggrin.gif Sodyboje tikiuosi bus papraščiau atidarai duris,čia dabar iš penkto aukšto .........Ir dičkis antradienį jau išvažiuos sostinėnė,tai turės šanūkas kambarį ir atsikėlųs anksti jau bus galima pikuoti kažką veikti.Dabar nei pradėti kažką dirbti? bigsmile.gif Lauke tai šilta.
Atsakyti

Labos. Ingrida anūkas būtų smagiau negu šuniukas? Myliu kates nes jų nereikia vedžioti. Luety pas jus mamos diena? Mes kaime, vėjuota. Bet nešalta. O ismiegojau ilgai . Namie tiek nepavyksta. Luety ką mezgi? Vis dar penciakas ? Pas mane 2 projektai ant virbalų. O mintyse 1000.... Atsimegziu už pastaruosius 20 metų kai vis laiko nelikdavo 

Atsakyti
Labos 4u.gif
Namo parsibiginom šiltnamyje pabėriau špinatų, rudikųm salotų ir svogūnus sukišau į dėzute kaip kareivukus Iki parduotuvėje buvo akcija tai papirkau pačių maziausiu kepures nuėmiau ir sudėliojau pirmą kart taip bet gal eksperimentas pavyks tongue.gif Ankstyvi pomidorai sudygo ne visi ai kiek bus tiek kitus jau antradienį sėsiu biggrin.gif
Aš dėl pazeidinėjimų nesu nusiteikusi, bet nėra ir butinybės būtų tai ir galvočiau. Mislinau ką karantinas pakeitė mano gyvenime tai ką sumazinta darbovieciu, na iš paskos ir atlygis bet dirbu maziau... va ką SPA atėmė atradau sodo pirtį, judėjimas pas uošvius naaaa patys zinote nedegiau niekada... ai zodziu gyvenimas vistike eina sava vaga 4u.gif
ingridaB tu atvėrei langą gaivaus gūsio biggrin.gif
Kavasuctrina mes visi skirtingi ir suvokimas ateina pas visus skirtingai...o va apie gender įdėja labai senai zinau, zinau net tą zmogų kuris stumia šitą įdėja jau daugiau nei dešimt metu va čia man liūdna.... nezinosi ar turi anūką ar anūkę... net darzelius jau buvo pradėją steigti... ačių die sveikas protas nugalėjo ir kas stūmė ogi labai turtingi zmonės... et...
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
aciu ingridai us kava,grazu. 4u.gif

Kavasucitrina,gyvai but idomu padiskutuot,issigliaudyt,kaip as matau ta situacija ir kaip tu.Viesai prisibijau,cenzuruojama viskas,ypac sia tema,o baimes tokiem dalykam likusios dar nuo sovietu laiku.Todel ir neberasysiu cia.Kas norit medziagos,isiveskit app Telegram,parasykit,kad norit,permesiu medziagos,glaidykit,gilinkites.Daugiau taskas. biggrin.gif
Muka,pritariu. 4u.gif Bet grenderizmo stumimas dar tik prasideda.Vakaruose tai greiciau eina,o katalikiskose salyse strigineja.Lenkai saunuoliai.
Oi atsiminiau viena nutikima 2000m Paryziaus pietinej traukiniu stotyje.Gryzom traukiniu is Diepes,isejom i perona ir prie manes prisistate moteris,ne moteris,gana daili,kazka kalba,matosi kad ne moteris,bet moteriska suknele,aukstakulniai, rodo,kad nori cigaretes.bando apkabint,gerai,kad zentas buvo salia,paprase netrukdyt,tai atsiprase ir nuejo. biggrin.gif biggrin.gif
Muka,tai ir tu susimazinai darbu?Nu ir protingai darot,pinigu visu neuzdirbsi,vaikai uzauginti,reikia gyvent sau,nes senatves gali nebut.
Dusia,neriu migduka-komforteri idet i ebay.Kojiniu jau soti kazkaip.O salia dar baigineju Margo megztini.As negaliu but su vienu projektu,man reik keliu del ivairoves.Nusibosta megztinis,imu vaseli .
Dusia,taip,UK siandien mamos diena. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 03 14, 11:55)
Kavasuctrina mes visi skirtingi ir suvokimas ateina pas visus skirtingai...o va apie gender įdėja labai senai zinau, zinau net tą zmogų kuris stumia šitą įdėja jau daugiau nei dešimt metu va čia man liūdna.... nezinosi ar turi anūką ar anūkę... net darzelius jau buvo pradėją steigti... ačių die sveikas protas nugalėjo ir kas stūmė ogi labai turtingi zmonės... et...

Tai va, kad skirtingi. Skirtinga informacija, skirtingas apdorojimas, skirtinga susidariusi nuomonė. Gender turbūt su Stambulo konvencija atėjo. Man tas nelabai patinka, bent kaip aš suvokiu. Yra, kas žiūri visiškai normaliai ir sako, kad neprisigalvokit baubų. Kažkam vien žodžiai "homoseksualai", "translyčiai" ar kokie ten belyčiai kelia siaubą. Kiti už homoseksualų partnerystę. Kiti už jų santuoką ir vaikų auginimą. Nuomonių pačių įvairiausių. Ir negi kiekvienas savo nuomone į seimą rašysim? Nu nenori tu nežinia ko - anūkės ar anūko, bet gal tu to nesulauksi biggrin.gif. Bet visa tai anksčiau ar vėliau bus, jei jau yra kitur. Ir nieko čia mes nepadarysim, tik laiką galim atitolint. Ir siekiant kažkokios kovos, reikia bent žinoti, prieš ką, už ką ir kaip mes kovosim. Aiškiai suformuluoti reikalavimai papunkčiui, gerai organizuoti veiksmai. O tai ne tas pats, kas spirgėt kiekvienam ant savo FB sienos ar padejuoti, kaip viskas blogai su padružke prie kavos. Bet kai tiek įvairių nuomonių, tai nemanau, kad kažkas pavyks net ir protingai reikalo imantis.

QUOTE(Luety @ 2021 03 14, 13:11)
Kavasucitrina,gyvai but idomu padiskutuot,issigliaudyt,kaip as matau ta situacija ir kaip tu.Viesai prisibijau,cenzuruojama viskas,ypac sia tema,o baimes tokiem dalykam likusios dar nuo sovietu laiku.

Nieko įdomaus nebūtų, nes aš nieko nežinau biggrin.gif. O į tai, ką po trupinėlį netyčiom susirenku, turiu kažkokią neryškią, nekategorišką ir šiaip nereikšmingą nuomonę. Bet tik tiek. Kam ta mano nuomonė svarbi? biggrin.gif
Bet užtai nebijau nieko. Net ir savo nesvarbią nuomonę pasakyt ar parašyt smile.gif
Ir vis duodu sau žodį tavęs nekalbint, bet neiškenčiu ir tiek biggrin.gif. Ir patikėk - vakar paskaičius tave kilo labai natūralūs klausimai apie tą kovą ar raštus į seimą. Nes aš esu labai konkreti, manau, kad gana racionali ir turiu matyti bent man logišką veiksmų seką ir siekiamą labai konkretų rezultatą. Kai to nematau, tai noriu bent išsiaiškint. Kai nepavyksta ir tai - tada nieko nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Kavasucitrina ne su Stambulo konvencija atėjo ši įdėja net ata Brazausko prezidentavimo laiku sklaidė dulkės, paskui su konservatoriais tai labai pagavo bangą paskui nutilo ... ai zodziu nikeo gero taip tokius zmones geriau valdyti nereikės net viruso baimiu... kavasucitrina tavo aštrumu proto žaviuosi 4u.gif
Luety ne mano noru sumažino viena imone labai paveiki karuna tai isejau o tai buvo mano kudikis o gal net mano lopsys daugiau, kitoje teko pavaduoti tose pareigose paskui susiklostė priėmė žmogų į mano vietą ir... o kita galvojau padesiu ir paliko ten kur sunkiausiai kur įsukti toki reikala kur ... ir dar tokiu laiku... bet tai bandau priimu kaip iššūkį nors visokių minčių kyla, nes man skaičiuoti patinka bet jeigu už tai nelinčiuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 03 14, 14:32)
Kavasucitrina ne su Stambulo konvencija atėjo ši įdėja net ata Brazausko prezidentavimo laiku sklaidė dulkės, paskui su konservatoriais tai labai pagavo bangą paskui nutilo ... ai zodziu nikeo gero taip tokius zmones geriau valdyti nereikės net viruso baimiu... kavasucitrina tavo aštrumu proto žaviuosi  4u.gif

Bet Stambulo konvencijai šiemet 10 metų. Dar anksčiau, sakai? Bet jei sakai, tai žinai smile.gif
Ir žinai, Muka, turėčiau dabar dėkot už komplimentus, bet kažkaip liežuvis nesiverčia ačiū sakyt biggrin.gif. Vis tik per mažai pas mane smegenų vingių mirksiukas.gif
Nu ir ok – gender apkalbėjom, tai lyg ir įeina į kovos sąrašą. O kas dar?
Žinai, save dažnai pagaunu filosofuojančią, kas yra tiesa? Kas yra gerai, blogai? Ir kokią mes teisę turim nuspręsti, kaip kas turi elgtis, kaip kas turi gyventi, kokių norų gali / negali turėti, kokių teisių reikalauti ir pan. Mes – pasaulio žmonės, o pasaulis yra labai visoks, su požiūrio, kultūros, tradicijų, tikėjimo, gyvenimo būdo įvairove. Kažkas mums neįprasta, kažkam mes neįprasti. Bet negalim sakyti, kad mūsų tiesa „tiesesnė“. Ir priedo, visa tai labai greitai keičiasi. Atrodo dar visai neseniai, būdama studente, pamačiusi traukinyje 2 jaunus vyriškius, iš kurių vienas nuolat žiūrėjo į veidrodėlį, taisėsi plaukus, o kitas meiliai į pirmąjį žiūrėjo, jam ranką ant šlaunies laikė, smalsiai spoksojau į juos. Buvo keista, neįprasta. Dabar jau kiti dalykai panašius jausmus kelia. Bet nieko daugiau - jokio nepasitenkinimo, smerkimo ar neapykantos.
Pasaulis keičiasi – norim mes to ar ne. O į gerą ar į blogą pusę - turbūt į abi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O kas nors pagalvojo,kaip jaučiasi tų žmonių artimieji,tėvai?
Oras puikus,su šanūku pasivaikščiojome.O gal ir gerai rytinė tokia mankšta iš penkto aukšto?Taksę,kai turėjome 9 metus laipiojau rytais,vėliau vaikų buvo darbas. biggrin.gif Dabar taip sustingom,pasenome,vos užlipame namo. ax.gif
Nusimato darbinga diena.Noriu apvažiuoti medelyną miškų ūkio sužinoti tujų kainas.Gal ką geriau pasiūlys?Nors jie kaip velniai viską iš lenkų vežasi,nieko nebe augina,bent miesto medelynas tikrai. bigsmile.gif Draudimą apvažiuoti autobusui reikia kasko,civilinio draudimo.Žiūrėsiu ką mano brokerė pasiūlys,nes irgi kaip vanagai skambina siūlo telefonu draudimą keli.Jų toks darbas. mirksiukas.gif Kažkada pati draudžiau,kai civilinis tik atsirado. bigsmile.gif
Maximoje paskutinė diena vazonams akcija,reiktų pasipildyti. ax.gif Lidle viskokių kepiniams dalykėlių nuo šiandien.Noriu daugiau silikoninių keksiukų formelių,12 turiu labai gerai sueina,reiktų daugiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Kavasucitrina manau gyvenimas mus moko būti tolerantiškiems kitų tiesomis...
IngridaB manau jie ne ką mažiau myli savo vaikus,kad ir kokie jie bebūtų,jiems išbandymas ne ką mažesnis. Tačiau jeigu aš stora bet aš neimu plakatų ir nerėkiu duokite man laisvės pvz. lėktuve išskirkite dvi sėdynes o ne vieną kaip visi gauna nes aš stora o jeigu neišksirite visa likusi visuomenė žemina mano orumą... Oi čia toks slidus tiesos ieškojimas 4u.gif
Kažko vargsta mano paprikos nepamyliu aš jų nesukeičiu vietomis kur saulutės daugiau tai ko norėti kad bujotų ax.gif bet rankosnekyla reiks už pakarpos griebti save, kas susėti pomikus.
Jazau koks porcelianas wub.gif
Atsakyti