QUOTE(kavasucitrina @ 2021 03 13, 13:37)
Luety, bent mano paskaitomi kvaksiai nepatarinėja, tik rašo taip, lyg norėtų, kad bent dalis piliečių pažeidinėtų tuos įstatymus. Provokuoja, kiršina, nors pačių rašliavose lyg tiesiogiai to nėra. Žodžiu, gana gudriai. Bet tai gal tokios užduotys jiems.
Kovot, sakai. Aš gal per mažai seku informaciją, bet tikrai nesuprantu, prieš ką. Prieš covid, prieš kauks, prieš skiepus, prieš 5G, prieš gėjus ir lezbietes, prieš gender, prieš Stambulo konvenciją, prieš Great reset, prieš Šimonytę, Nausėdą, seimą? Priešlaikiniai seimo rinkimai? Ir kas iš to? O gal yra kažkur reikalavimai surašyti, prieš reikia kovoti ir kaip? Ir ar tik LT mastu, ar ir kitur? Pasidalink, jei yra.
Ir aš norėčiau įsisąmoninti, kas vyksta. Bet pirmiausiai reikėtų žinoti, kas vyksta. Tik kad nesužinosiu, tai ir neįsisąmoninsiu.
Kovot, sakai. Aš gal per mažai seku informaciją, bet tikrai nesuprantu, prieš ką. Prieš covid, prieš kauks, prieš skiepus, prieš 5G, prieš gėjus ir lezbietes, prieš gender, prieš Stambulo konvenciją, prieš Great reset, prieš Šimonytę, Nausėdą, seimą? Priešlaikiniai seimo rinkimai? Ir kas iš to? O gal yra kažkur reikalavimai surašyti, prieš reikia kovoti ir kaip? Ir ar tik LT mastu, ar ir kitur? Pasidalink, jei yra.
Ir aš norėčiau įsisąmoninti, kas vyksta. Bet pirmiausiai reikėtų žinoti, kas vyksta. Tik kad nesužinosiu, tai ir neįsisąmoninsiu.
Viesai nenoriu atsakint.Man atrodo,jog tu mane provuokuoji tam.Be to,as manau,kad esi pakankamai protinga,kad visa tai suprastum.Jei tavo kitokia nuomone,nuojauta,vargu as tau padesiu.Kiekvienas turtim pats suktis is tos padeties,igaut drasos ir rastais uzverst seima,vyriausybe su paklausimais kas vyksta,kodel pazeidziama konstitucija.Ir atsimerkt kas vyksta.