Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2021 03 12, 15:24)

Bet pirciu biznis turbut zlugs,juk neleidzia burtis,o tuo labiau pirtyse,tai lieka tik seimyniniam naudojimui.

Pas Ingrida pirtis dviems . Jei žiedinės savivaldybės nekerti gali poilsiauti . To neuždraudė smile.gif
Ir kada Lietuviai durnos valdžios klausė ? Ir pirtis nuomavosi , ir plaukuosenas tvarkėsi ir ... Šiuo laiku , svarbu kaimynai žmoniški . Jei kokie talibai , raidės klauso ir skundžia tada ne kas ax.gif
Labai gražus JL postas FB šiandien ar vakar rašytas apie kaimą ir kaimiečius .Iki ašarų man... Matyt mergą gali iš kaimo ištraukti bet kaimo iš mergos niekaip. Ir kažkada seniau yra jos postas apie "babos megztinį ", ty apie tikrus dalykus ....
Su MB sutarėm , kad važiuosim į šeimų žygį . Kas mums durniems smile.gif mūsų metai jau leidžia tai daryti . Vakar apsižioplinim... Tokia graži akcija per Lietuvą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dusia JL kas? ax.gif
Luety,gerą mintį davei,reikia atsivežti politerolines dėžes,pikuoti betaliuksus ir kišti dėžėnIr į balkoną,dabar tik dieną kelis indelius išnešu į balkoną,paskui parnešu vakarop. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 12, 14:09)
Pas Ingrida pirtis dviems . Jei žiedinės savivaldybės nekerti gali poilsiauti . To neuždraudė smile.gif
Ir kada Lietuviai durnos  valdžios klausė ? Ir pirtis nuomavosi , ir plaukuosenas tvarkėsi ir ... Šiuo laiku , svarbu kaimynai žmoniški . Jei kokie talibai , raidės klauso ir skundžia tada ne kas  ax.gif 
Labai gražus JL postas FB šiandien ar vakar rašytas apie kaimą ir kaimiečius  .Iki ašarų man... Matyt mergą gali iš kaimo ištraukti bet kaimo iš mergos niekaip. Ir kažkada seniau yra jos postas apie "babos megztinį ", ty apie tikrus dalykus ....
Su MB sutarėm , kad važiuosim į šeimų žygį . Kas mums durniems smile.gif mūsų metai jau leidžia tai daryti . Vakar apsižioplinim...  Tokia graži akcija per Lietuvą  4u.gif  4u.gif

Akcija grazi,bet susiburimas visu Vingio parke,ar kur ten,valdziai bus pretekstas sakyt,kad susiburet ir va padidinot susirgimu statistika ir vel visus uzdaryt.Jei neleidzia vazinet i kitas savivaldybes,tai skaitau tokia akcija provokacine,kad ir koks grazus butu vardas ir tikslas jos.Bet cia tik as,prisiklausiusi" kvaksiu" biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2021 03 12, 15:38)
Dusia JL kas? ax.gif
Luety,gerą mintį davei,reikia atsivežti politerolines dėžes,pikuoti betaliuksus ir kišti dėžėnIr į balkoną,dabar tik dieną kelis indelius išnešu į balkoną,paskui parnešu vakarop. ax.gif

As atsakysiu vietoj Dusios,JL-Jurga Lago.
Na va ir as buvau naudinga kazkuom.
Nunesiau zaisla issiust,iejau i kosmetikos parde,nusipirkau plaukams lankeli,nes kirpyklas atidarys tik balandzio10d.,atrodo,nes kirpeja mane jau uzrase balandzio12d,bet as jau vargstu su savo gaurais,o lankelis liuks,kodel man anksciau nedaejo.Anglai labai drausmingi.Jei uzdaryta,tai uzdaryta,jokiu kirpeju lankymas namuose.Mano kirpeja buvo sakiusi,kad ateik,kai noresi,bet jai reikia rasyt zinute,o ka as zionau,paskus kas ar ne,miesto centras,i svecius eit irgi negalima i kita buta,tai paskui mokesim abi baudas.Pakentesiu,tuscia ju,sutaupysiu pinigu. tongue.gif
Dusia,uzmirsau paklaust,nesupratau,tavo dukra isidarbino jau?cituoju-Mažoji pirmą "darbo naktį " dirba po mokymų
Atsakyti
Supratau Luety,mb seka Lago. ax.gif
Palaukite kol nuoma užsiimsime karantinas baigsis,dar gi grežinys,elektra laukia eilėje.Dar ir pirtis nepriduota,sūnus surašė,ką reikia pataisyti.Tai pirmadienį taisys ką pražiūrėjo,lauke kondicionieriaus dar nėra,tik viduje pakabinta dėžė. ax.gif O dar baldai............o kol nepaleisime autobuso,nebus ir baldų.Užsuktas ratas. bigsmile.gif Tai dar oi oi.........
Ragaujame savo vyšnių vyną,parsinešėme butelį vaikams paragauti,nes ragavo tik rudenį per mano gimtadienį. ax.gif
Luety,mamaitė puikiai jaučiasi.Jau kalba apie Šimonių girią,patiko šiemet šaldiklyje keptos voveraitės.Sakau man dabar iš sodybos važiuoti jau bus 100 km į vieną pusę.Kiek kainuos kuras????? bigsmile.gif Sakau teks grybauti prie sodybos,bet ji sako kiek ten buvo nebus.Kažin kokie metai bus? bigsmile.gif Vieną kartą nuvažiavųsi viena 7 kibirus prigrybavau voveraičių,tokio derliaus gyvenime neteko pilti į dėžes mašinon. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 12, 17:04)
Supratau Luety,mb seka Lago. ax.gif
Palaukite kol nuoma užsiimsime karantinas baigsis,dar gi grežinys,elektra laukia eilėje.Dar ir pirtis nepriduota,sūnus surašė,ką reikia pataisyti.Tai pirmadienį taisys ką pražiūrėjo,lauke kondicionieriaus dar nėra,tik viduje pakabinta dėžė. ax.gif O dar baldai............o kol nepaleisime autobuso,nebus ir baldų.Užsuktas ratas. bigsmile.gif Tai dar oi oi.........
Ragaujame savo vyšnių vyną,parsinešėme butelį vaikams paragauti,nes ragavo tik rudenį per mano gimtadienį. ax.gif
Luety,mamaitė puikiai jaučiasi.Jau kalba apie Šimonių girią,patiko šiemet šaldiklyje keptos voveraitės.Sakau man dabar iš sodybos važiuoti jau bus 100 km į vieną pusę.Kiek kainuos kuras????? bigsmile.gif Sakau teks grybauti prie sodybos,bet ji sako kiek ten buvo nebus.Kažin kokie metai bus? bigsmile.gif Vieną kartą nuvažiavųsi viena 7 kibirus prigrybavau voveraičių,tokio derliaus gyvenime neteko pilti į dėžes mašinon. mirksiukas.gif

Optimiste tu,tau gerai.As nieko gero nebesitikiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 03 12, 19:10)
Optimiste tu,tau gerai.As nieko gero nebesitikiu.

Atlaisvės ant vasaros .
Luety , jei nebūtų tokių durnų žmonių kaip mudu su MB , nebūtų ir laisvos Lietuvos ... Valdžia irgi neleido ax.gif Kiek mano studentės naktų prabudėta Juragiuose prie bokšo ir tt. Matyt Lietuvio genuose tai ... va kaip patogiai kvaksiai patarinėja - nejudėkit, bijokit , nevažiuokit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Manau Lietuva dar turi potencialo , ne viskas prarasta. Posovietinės šalys ne šiltnaminės mirksiukas.gif
Dukrytė nuo kovo 1 ėmė dirbti . Buvo mokymai 1,5 sav , dabar jau darbas. Mokslai nebaigti ... Na tikiuosi diplomą gaus, nes mokso kokybė dėl karantino žemiau plintuso . Labai tikiuosi spės viską , jaunas žmogus . Taigi norisi pabėgti iš tėvų , kokie jie faini bebūtų biggrin.gif O be pajamų tai neįmanoma... Viskas bus gerai, vis raminu save . Kol kas darbas iš namų dėl karantino . Nebus lengva , bet kas mūsų nenužudo , padaro stipresniais. Abu tėvai darboholikai , vaikai kitiap nematė biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Luety,optimistė aš tikrai. ax.gif Na turi tas balaganas baigtis?
Dusia,o tai dukriukas LT dirba?
Atsakyti
Labos smile.gif

Koks puikus atisgaivinimas po pirties naminis airanas 4u.gif jogurtas atskiestas su Vytauto mineraliniu. Mums tinka labai 4u.gif
Šiandiena sodinsiu svogūnus į dėžutes laiškams salotos nedygsta na bet ir vėsoka dar ... o aš vis skubinu ....
Gražu tokios pievos, bet aplik nėra nieko panašaus Litagra visur užsėjusi....
Čiumpu kavos ir bandai krutintis iš lovos 4u.gif
Atsakyti
Labos ,
Dėkui už kavą, skaniai atrodo 4u.gif
Dukrytė dirba LT , net negalvojo likti UK . Mano vaikams netiko ta šalis ... Manes joje irgi niekas nesužavėjo ax.gif Be to mes mokam susikaičiuoti smile.gif kiek kainuoja pragyvenimas Londone ir Vilniuje ... Ir supranti , kad Vilniuje gyvensi geriau gaudamas 800 negu Londėj 1500. Ir dar tėvai - draugai šalia .
Muka airaną darau pirčiai - tik dedu cesnako , rauginto smulkiai pjaustyto agurko ir jei vasara kokiu tai petražolių , krapų .
Ko man labiausiai trūksta dabar - kelionių .Mudu su MB vasario pabaigoj kokį tai miestą apalnkydavom . Ir dar SPA pasiilgus - Druskininkų ar Birštono, su pirtimis masažiukais ir tt.
Savaitgalis kaimui , galvą pravėdinsiu ... Nuo kompo , sėdėjimo ir mezgimo . Ir judesio daugiau ir tyro oro.
Pomidorus pagrindiniam derliui nutariau sėti kitą savaitę . O ankstukus jau reikia pikiuoti .
Gražaus ir poilsingo Jums savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 12, 17:39)
Atlaisvės ant vasaros .
Luety , jei nebūtų tokių durnų žmonių kaip  mudu su MB  , nebūtų ir laisvos Lietuvos ... Valdžia irgi neleido  ax.gif  Kiek mano studentės naktų prabudėta Juragiuose prie bokšo ir tt.  Matyt Lietuvio genuose tai ...  va kaip patogiai kvaksiai patarinėja  - nejudėkit, bijokit , nevažiuokit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Manau Lietuva dar turi potencialo , ne viskas prarasta. Posovietinės šalys ne šiltnaminės  mirksiukas.gif
Dukrytė nuo kovo 1 ėmė dirbti . Buvo mokymai 1,5 sav , dabar jau darbas. Mokslai nebaigti ... Na tikiuosi diplomą gaus, nes mokso kokybė dėl karantino žemiau plintuso . Labai tikiuosi spės viską , jaunas žmogus . Taigi norisi pabėgti iš tėvų , kokie jie faini bebūtų  biggrin.gif  O be pajamų tai neįmanoma... Viskas bus gerai, vis raminu save  . Kol kas darbas iš namų dėl karantino . Nebus lengva , bet kas mūsų nenužudo , padaro stipresniais. Abu tėvai darboholikai , vaikai kitiap nematė  biggrin.gif

Labos sestadeni,kaip nekeista,su Ingridos atejimu tema atsigavo ir net sestadieni ateinam parasyt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Del patriotizmo,sutinku.Ir,kad Lietuva,lietuviai turi potencialo,sutinku.Bet viskam reikia momento,susiklausymo,susikalbejimo.O jo nera kol kas.Kvaksiai patarineja teisingai,pazeist istatymu siuo metu,kai tokia ytampa zmonese ir toks melas is seimo tribunu,nera gerai.Be to nera mases.Ateis,susirinks burelis,patrepses,pasukalios ir ka?Ziniasklaida iseskaluos ,isvartys pagal kreivuju veidrodziu desnius viska ir sukurps kita karantino puslapi,kaip dar labiau isgasdint.Jau dabar raso,net trys naujos atmainos Lietuvoje. biggrin.gif Kas tyre?Ju yra simtai tu covid,sars atmainu,taii nereiskia,kad nuo ju visu reikia skpt.Kovot pries sovietus buvo lengviau,nei pries savo engejus.Cia yra didelis skirtumas.Ir tada buvo vedliai,dabar ju nera,o pavieniai mes silpni.Dar ne dugnas,dar nera blogai,turi but dar blogiau,kad visi suprastu,kas darosi.Ir taip visose salyse.Zmnones dar neisisamonino kas vyksta.Sunku iseit is savo susikurtos komforto zonos.
Kad merguce dirba,gerai.Ir jai smagiau savo kapeika turet,o ir laikas skleist sparnus savo i toli,o judviem lieka tik palaikyt,pritart.Pagal specialybe isidarbino,ar dar ne?Any way,sekmes jai visokeriopos.
Vejas pas mus siaubingas,i saliono langus,niekaip neisyla kambarys,zmones susitrauke bega greit,apsimuturiave,gerai,kad nelyja nors.MB pas vistas isvaziavo vienas,as darbu sode tokiu oru neturiu,tai apsisuks jis vienas ten.
Mezgimo diena man biggrin.gif
Atsakyti

Luety šeimų žygis bus kai leis judėjimą tarp savivaldybių. Kokius įstatymus pažeisim? Neturiu aš baudžiauninko geno, nebijau uzrustinti pono... Kas bijo tegul sėdi namie ir dreba.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 03 13, 13:23)
Labos sestadeni,kaip nekeista,su Ingridos atejimu tema atsigavo ir net sestadieni ateinam parasyt. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Del patriotizmo,sutinku.Ir,kad Lietuva,lietuviai turi potencialo,sutinku.Bet viskam reikia momento,susiklausymo,susikalbejimo.O jo nera kol kas.Kvaksiai patarineja teisingai,pazeist istatymu siuo metu,kai tokia ytampa zmonese ir toks melas is seimo tribunu,nera gerai.Be to nera mases.Ateis,susirinks burelis,patrepses,pasukalios ir ka?Ziniasklaida iseskaluos ,isvartys pagal kreivuju veidrodziu desnius viska ir sukurps kita karantino puslapi,kaip dar labiau isgasdint.Jau dabar raso,net trys naujos atmainos Lietuvoje. biggrin.gif Kas tyre?Ju yra simtai tu covid,sars atmainu,taii nereiskia,kad nuo ju visu reikia skpt.Kovot pries sovietus buvo lengviau,nei pries savo engejus.Cia yra didelis skirtumas.Ir tada buvo vedliai,dabar ju nera,o pavieniai mes silpni.Dar ne dugnas,dar nera blogai,turi but dar blogiau,kad visi suprastu,kas darosi.Ir taip visose salyse.Zmnones dar neisisamonino kas vyksta.Sunku iseit is savo susikurtos komforto zonos.
Kad merguce dirba,gerai.Ir jai smagiau savo kapeika turet,o ir laikas skleist sparnus savo i toli,o judviem lieka tik palaikyt,pritart.Pagal specialybe isidarbino,ar dar ne?Any way,sekmes jai visokeriopos.
Vejas pas mus siaubingas,i saliono langus,niekaip neisyla kambarys,zmones susitrauke bega greit,apsimuturiave,gerai,kad nelyja nors.MB pas vistas isvaziavo vienas,as darbu sode tokiu oru neturiu,tai apsisuks jis vienas ten.
Mezgimo diena man biggrin.gif

Luety, bent mano paskaitomi kvaksiai nepatarinėja, tik rašo taip, lyg norėtų, kad bent dalis piliečių pažeidinėtų tuos įstatymus. Provokuoja, kiršina, nors pačių rašliavose lyg tiesiogiai to nėra. Žodžiu, gana gudriai. Bet tai gal tokios užduotys jiems.
Kovot, sakai. Aš gal per mažai seku informaciją, bet tikrai nesuprantu, prieš ką. Prieš covid, prieš kauks, prieš skiepus, prieš 5G, prieš gėjus ir lezbietes, prieš gender, prieš Stambulo konvenciją, prieš Great reset, prieš Šimonytę, Nausėdą, seimą? Priešlaikiniai seimo rinkimai? Ir kas iš to? O gal yra kažkur reikalavimai surašyti, prieš reikia kovoti ir kaip? Ir ar tik LT mastu, ar ir kitur? Pasidalink, jei yra.
Ir aš norėčiau įsisąmoninti, kas vyksta. Bet pirmiausiai reikėtų žinoti, kas vyksta. Tik kad nesužinosiu, tai ir neįsisąmoninsiu.
Atsakyti