Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip tingėjosi keltis........... ax.gif bigsmile.gif Kai nereikia atsikeli normaliai,kai reikia,geriu kavą,akys baigia prasiplėšti. bigsmile.gif Aštuntą reikia būti sodyboje,parodyti nuotekoms vietą.O dar reikia garaže pasikrauti. ax.gif Gavome žvyro mašiną ,turi atvežti šiandien iš kitos vietos,tai dabar jie jau kalba,gal ir nereikės?Sueis prie ūkio. ax.gif
Muka,tikrai užuojauta.Pas mus garaže,gerai pernai išsikasėme šulinį rūsyje,man laistymui daržams.Tai nutraukė visą vandenį,pilnas šulinys,kai vsarą tuščias stovėjo.Tai vakar mb sugalvojo su siurbliuku išpumpuoti vandenį,kitaip būtų jau gal per viršų pradėjęs bėgti.Grįžome namo,mb sako įdomu aš išjungiau siurbliuką?Nu ką aš gi neužmigčiau naktį,dui atgal,išjungtas buvo,bet man geriau suvažinėti. bigsmile.gif
Vakar puikiai jau darže,žemelę pakapščiau,dekoratyviniai česnakai galvas jau kiša.O tulpės visose pakampėse lenda.Kaip man reikės jas visas surinkti sodybon? unsure.gif Kaip tyčia iš rudens prisodinau daug. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,
Koks romantiškas vaizdelis , dėkui Ingrida 4u.gif
Tavo sodyba gal pietuose Ingrida ?biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pas mane dar sočiai sniego buvo sekmadienį smile.gif Apie jokius kapstymus net pagalvot negalėjau ... Sniego pusnis neištirpus kur snieguolės ir žibuoklės ax.gif
Luety , nediskutuosiu apie Stambulą , ar poną R ar ... Man kitaip atrodo . Visa tai jau mačiau - kažkada neleido iš šalies išvykti , dabar neleidžia šalies viduj judėti . Į Maldyvus ar Egiptą galliu skristi , o sesės aplankyti ne ... Daro mūsų valdžia , tai ką jiems liepia . Konvenciją reikia priimti , tai ir laiko uždarę. Kad nesubruzdėtų . Dėl pono JK - kas moka tas ir muziką užsako ... Jo muzikos užsakytojai matyt labai slapti smile.gif
Dėl svorio , tai aš vis tik manau , kad reikia apie mėnesį ar 1,5 Tau kad organizmas "pasveiktų ". Tam tinkamiausia mityba būtų švari Paleo . Ten jokių riešutų ir tt.... Bet tai tik mano nuomonė smile.gif .
Mezginys jau vakar ėmė džiuginti . Jau išmezgiau tą sukią dalį ... Modelis tikrai labai labai fainas smile.gif Reikės kartoti ar tai dukrai, ar pusmartei ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Vėl nemiga aplankė ir iš savo gniaužtų nepaleido... O vakar dar broliui krovėme lauknešėlį ir stiklainis ant kojos tik bac mislinau nualpsiu iš skausmo... kažkoks ėjimas link susinaikinimo.
Dėl keto pasiliksiu nuomonę sau, nes man ji netinka... pirma reikia susitvarkyti su organizmu. Tiesa jodo poveikį jaučiu kažkaip ramiau į viską reaguoju mažu tikrai jo trūkumas na pas šeiministe dėl siuntimo užsiregistravau paprašysiu kraujo tyrimo dėl jodo.
Žiniasklaida visada buvo perkama užsakoma ir nieko naujo ar raudonas ar baltas visada atsirasdavo kas moka pinigus 4u.gif
Čiumpu kavos ir einu darbininkus įsileisti į ofisą pastatas priduotas naujas dar dažais kvepia o vis išlenda galai visokie unsure.gif
Atsakyti
Dusia,čia mieste pas mane gėlytės viskas lenda.Sodyboje vien beveik žolynai,apleidau visas gėles,Dabr susiimti reikės.
Pečius šyla,darbininkai dirba,internetas veikia puikiai,geniu agrastus,serbentus. :mirksiukas:Saulutė maloniai žandą šildo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 03, 06:53)
Dusia,čia mieste pas mane gėlytės viskas lenda.Sodyboje vien beveik žolynai,apleidau visas gėles,Dabr susiimti reikės.
Pečius šyla,darbininkai dirba,internetas veikia puikiai,geniu agrastus,serbentus. :mirksiukas:Saulutė maloniai žandą šildo. ax.gif

Labos, 4u.gif 4u.gif

o pas mus rukas,kaip "Forsaitu saga" knygoje.Uz keliu metru nieko nematyt.Gal pramus saule po piet ta ruka.
MB susirupines vistu saugumu,isvaziavo i soda.Nori imt shiena lauk,o det pjuvenu drozles tokias minkstas i lizdus,jam atrodo,kad shiene yra visokiu vabaliuku.Ai,te daro ka nori,man dzin,be jo ramiau,kai turi uzsiemima,man ramybe,o kai neturi,tai duzina galva visokiom nesamonem,tai jam skrandis nedirba,tai galva pypia,o kai turi veiklos-tyla-sveikas. biggrin.gif biggrin.gif
As galvoju ant Margo gimtadienio numegzt kokia skraiste pavasariui uzsimest,ar koki bliuzona,dar nenusprendziau,o ir siulu neziurejau.Reik sprest,nes balandis tuoj ateis.
Pas mus irgi narcizai zydi,tulpes mano jau 15-20cm virs zemes,turetu but grazios,nes buvo ziema salcio.Kai nebuna,tai ju ziedai neislenda,zydi tarp lapu,nes tulpem reik pasaldymo.
Ingrida,kaip tu geneji agrastus,serbentus?Ir kaip zinot,kad to reikia?Jaunystej atmenu nugenedavo kruma,kai budavo perdaug issiplete i sonus,o kaip jus genit?Turiu kelis krumus.
Dusia,pagal visus pozymius tau gal prediabetinis stovis,paskaityk,labai panasu. bigsmile.gif Busiu diagnoze pripaisius is tolo biggrin.gif biggrin.gif
Tiesa,aciu Ingridai uz jauku,silta,murksejimui paruosta kavos gerimo kampeli.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 03 03, 13:07)

Dusia,pagal visus pozymius tau gal prediabetinis stovis,paskaityk,labai panasu. bigsmile.gif Busiu diagnoze pripaisius is tolo biggrin.gif  biggrin.gif

Kodėl nusprendei ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sveikata nesiskundžiu ax.gif nevaražyk , giminėj nebuvo cukraligių . Ir dar man kuri 80 pr keto gyvena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Nei kepenis nei kasa neaprautos pas mane ax.gif . Kai kraujo tyrimus dariau fermentai normoje tongue.gif

Luety dėl vaiskrūmių genėjimo : geniu senas apsamanojusias šakas . Ir visas kurios kai dera nusvyra ant žemės . Geniu be gailesčio , po derėjimo . Pas mane krūmai kažkur 8 metai jau, pirmus kokis 4 gal visai negenėjau , kol suaugo . Juodi serbentai dera 4 metus at tų pačių įšakų , paskui reikia išpajuti . ir svarbu teisingai pasodinti - giliai , kad daug atžalų leistu .JS
Pas Ingrida ko gero seni krūmai - galingai nugenėjus po metų bus puikus derlius , atsinaujins krūmas .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip džiaugiuosi, kad Luety linksmesnė. Vis tik pavasaris, nori nenori išjudina visus.

Vakar pasėjau kelis ankstyvus pomidorus į tabletes.

Ingrida man kažkokia fenomenali, iš kur tiek gyvybinės energijos wub.gif

Muka, gaila, kad apsėmė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ate, kaip nauja lova? Lonas 20 proc. nuolaida gimtadienio proga duoda, galvoju, kad reik imt.

Mes serbentus taip pat genim kaip ir Dusia. Tos senos šakos akivaizdžiai ir matosi, gražiai su pjūkleliu ar sekatorium išgenim. Užpernai naujų porą pasodinom iš Lidlo. Norim atnaujint serbentyną kitoj vietoj, nes serbentų erkutė užpuolė. Tuos bumbulus nuskinam kasmet, lyg gerėja situacija, bet vis tiek reik atnaujinti. Man labai skanūs juodi serbentai, ir mano mamai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 03 03, 13:34)
Sveikos  4u.gif

Kaip džiaugiuosi, kad Luety linksmesnė. Vis tik pavasaris, nori nenori išjudina visus.

Vakar pasėjau kelis ankstyvus pomidorus į tabletes.

Ingrida man kažkokia fenomenali, iš kur tiek gyvybinės energijos wub.gif 

Muka, gaila, kad apsėmė  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ate, kaip nauja lova? Lonas 20 proc. nuolaida gimtadienio proga duoda, galvoju, kad reik imt.

Mes serbentus taip pat genim kaip ir Dusia. Tos senos šakos akivaizdžiai ir matosi, gražiai su pjūkleliu ar sekatorium išgenim. Užpernai naujų porą pasodinom iš Lidlo. Norim atnaujint serbentyną kitoj vietoj, nes serbentų erkutė užpuolė. Tuos bumbulus nuskinam kasmet, lyg gerėja situacija, bet vis tiek reik atnaujinti. Man labai skanūs juodi serbentai, ir mano mamai patinka.

Laba,
Pou, lova puiki. Ėmėm ąžuolines kojeles ir aukštą čiužinį. Labai smagu aukštai gulėt. Nors pradžioje sakiau- kaip ant šarvonės mirksiukas.gif . Dabar nekeisčiau. Prie čiužinio reikėjo priprast. Tyla plius.
Jei pirktume, vėl į Loną žiūrėčiau.
Atsakyti
Nu va viską išaiškino,kaip genėti.Ui darbavomės šiandien iki pietų,sušalome nerealiai,vėjas baisulingas.Grįžome į miestą nei vėjo tokio baisaus. ax.gif
Aš su sekatoriumi ir pjūkleliu geniu.Prieš kelis metus mb drastiškai buvo išgenėjęs,tai kelis metus dėžėmis vežiau serbentus,mano dar sodyboje tokios didelės uogos ir raudonų ir juodų.Matyt žemė patinka jiems,o va mieste jau ne tas.Tai dar nedaėju iki kito laukelio genėti,perni ten lūžo šakos,kad ir pievoje augo,bet tiek uogų,net keist buvo.Verkiant mačiau reikia išgenėti. bigsmile.gif Į vieną krūmą stirna buvo iššokųsi,išlaužė šiek tiek. bigsmile.gif
Ir šiandien darbininkai ankščiau už mus atvažiavo išvarė pulkelį stirnų iš mūsų sodo.Mačiau jaunas obelaites,kad ir aprišti kamienai,bet šakeles apvalgė per žiemą kiek pasiekė. ax.gif
Na nuotekos,su valymo įrengimais pabaigtos dabar tik gerybinio dumblo reikia iš kažkur gauti? bigsmile.gif
Sustos sula,atšals,šiandien dar grįžę 11 litrų supilščiau. mirksiukas.gif
Forsitijas be gaileščio irgi išgenėjome,ot gajos jos,kiek pernai prisivežiau į miestą komposto krūvą apsodinau,kad pasislėptų.Tai šiemet vėl ūglių prileista. blink.gif Valgomos sedulos tuoj apsipils geltonais žiedais,jos pirmos pas mane pražysta,jau pumpurai išbrinkę. rolleyes.gif
Sodyboje ten tiek genėjimo............... blink.gif blink.gif Kur reiks dėti tas šakas,mūsų smulkintuvas šakų toks lėtas,kad gaila laiko. ax.gif
Pou,pamatytum mano berniukus,aš tik pusė jų. mirksiukas.gif
Artėja mamos gimtadienis,galvoju kažką gal numegzti?Gal sijoną?Kaip ir pramokau. mirksiukas.gif
Vakar šiltnamyje mačiau erkę,kol susigaudžiau pagauti,nukrito į žemes. unsure.gif Gal vištos suras?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
O jau indų grožis 4u.gif O jau tulpių grožis 4u.gif Dėkui Ingrida .

Nesijuokit,. pas mane kaime 1 krūmas raudonų serbentų 1 geltonų , 2 krūmai agrastų ir 3 juodų serbentų ax.gif Daugiau nesodinsiu , nereikia. Nebet parduoti uogas ? Nes nuo raudonų krūmo kokie 2,5 kibiro , nuo geltonų tas pats. Juodi mano prastoj žemėj neįpatingai dera, bet tikrai gana . Uogienės nevalgom , vyno nebedarau , kur dėti ? Nebet pardavimui ? Paprastai net neišskindavau , bo laiko nelikdavo , lieka ant krūmo ax.gif
Ingrida , stirnas aš buvau vasarą atpratinusi pagal SP receptą nuo karaliavimo sodyboj . Žiemą pravaikščiota, bet atsargiau . Atšils, vėl malsiu višto kepenėlės ir žymėsiu teritoriją biggrin.gif Veikia 100 pr.
Mes irgi nusipirkom šakų smulkintuvą . Man tai reikia šakų dėl mulčiavimo . Nerealaus gėris . Kloji aplink krūmą kartoną užpili kelis kibirus smulkintų šakų - jokio ravėjimo . Tinginė taigi aš ... geriau vieną kartą rimtai užmulčiuosiu negu 10 ravėsiu . O dar mano smėlynuose kur amžinas drėgmės trūkūmas. Tai tik tokiu būdu galiu kažką užsiauginti .

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ate42 @ 2021 03 03, 18:09)
Laba,
Pou, lova puiki. Ėmėm ąžuolines kojeles ir aukštą čiužinį. Labai smagu aukštai gulėt. Nors pradžioje sakiau- kaip ant šarvonės mirksiukas.gif . Dabar nekeisčiau. Prie čiužinio reikėjo priprast. Tyla plius.
Jei pirktume, vėl į Loną žiūrėčiau.

O, ačiū 4u.gif Aš taip pat nusižiūrėjus Tylą plius. Maniškis čiužinys yra per minkštas, nugarą skauda jau. Va tik dėl Lono lovos galvoju - kai apžiūrinėjau prieš pusmetį, man daiktadėžė nedidukė pasirodė lyg. Kaži kaip realiai, jau naudojant. Vietos užtenka sudėt pvz. žieminę atsarginę patalynę papildomai?

QUOTE(IngridaB @ 2021 03 03, 21:08)
Nu va viską išaiškino,kaip genėti.Ui darbavomės šiandien iki pietų,sušalome nerealiai,vėjas baisulingas.Grįžome į miestą nei vėjo tokio baisaus. ax.gif
Aš su sekatoriumi ir pjūkleliu geniu.Prieš kelis metus mb drastiškai buvo išgenėjęs,tai kelis metus dėžėmis vežiau serbentus,mano dar sodyboje tokios didelės uogos ir raudonų ir juodų.Matyt žemė patinka jiems,o va mieste jau ne tas.Tai dar nedaėju iki kito laukelio genėti,perni ten lūžo šakos,kad ir pievoje augo,bet tiek uogų,net keist buvo.Verkiant mačiau reikia išgenėti. bigsmile.gif Į vieną krūmą stirna buvo iššokųsi,išlaužė šiek tiek. bigsmile.gif
Ir šiandien darbininkai ankščiau už mus atvažiavo išvarė pulkelį stirnų iš mūsų sodo.Mačiau jaunas obelaites,kad ir aprišti kamienai,bet šakeles apvalgė per žiemą kiek pasiekė. ax.gif
Na nuotekos,su valymo įrengimais pabaigtos dabar tik gerybinio dumblo reikia iš kažkur gauti? bigsmile.gif
Sustos sula,atšals,šiandien dar grįžę 11 litrų supilščiau. mirksiukas.gif
Forsitijas be gaileščio irgi išgenėjome,ot gajos jos,kiek pernai prisivežiau į miestą komposto krūvą apsodinau,kad pasislėptų.Tai šiemet vėl ūglių prileista. blink.gif Valgomos sedulos tuoj apsipils geltonais žiedais,jos pirmos pas mane pražysta,jau pumpurai išbrinkę. rolleyes.gif
Sodyboje ten tiek genėjimo............... blink.gif  blink.gif Kur reiks dėti tas šakas,mūsų smulkintuvas šakų toks lėtas,kad gaila laiko. ax.gif
Pou,pamatytum mano berniukus,aš tik pusė jų. mirksiukas.gif
Artėja mamos gimtadienis,galvoju kažką gal numegzti?Gal sijoną?Kaip ir pramokau. mirksiukas.gif
Vakar šiltnamyje mačiau erkę,kol susigaudžiau pagauti,nukrito į žemes. unsure.gif Gal  vištos suras?

Ingrida, tuomet jūs visi apdovanoti gera gyvybine energija. Aš palyginus "pravėsus" biggrin.gif
Raudonus ir baltus serbentus aš viena valgau, nebent kompoto miksą padarau MB, tai geria. O juodus, daugiau mėgstančių yra. Reiks senolius dar išgenėt. Bet kol kas į sodelį nei įeit, nei įvažiuot, per daug paleistas laukas iki jo, reik dar gerą savaitę palaukt. Va, gal pašals, tai nuvažiuotume ir nueitume tą pusantro kilometro keliuku.

Oi, kaip norėčiau sulos... Mano pusbrolis su citrina ar apelsinu vakuoja. Karštą dieną nėra geresnio gėrimo. Labai skanu.

Aš pernai šiltnamy buvau radus sudžiūvusią erkę, ot bjaurastis.

Apniukus diena, gal vėliau pragiedrės. Geros jums jos wub.gif

Ingrida, šįkart pusryčiai kaip man wub.gif : uogos ir arbata, jei neklystu (kavos negeriu).
Atsakyti