Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 02 19, 08:54)
Dusia,Mieloji dar nėra ko rodyti.Mokausi dar.O dar kiek mokytis. ax.gif
Aų tai savanaudė maty,dukra skambina kasdien,mažėlis kas antrą,trečią dieną.Čia panašiai kaip aš mamai jei dieną nepaskamabinu,jau blogai.O aš jai sakau neturiu ką pasakyti.Paskutinis skambutis,tai įsižeidė mamaitė,kai juokais pasakiau skambinu iš pareigos.Paklausi ar viskas gerai?Nu ką bekalbėti su sese tai jos turi ką kalbėti,visą giminę išnarsto. mirksiukas.gif

Pasikartosiu : gerus vaikus užsiauginai , rūpestingus 4u.gif

Mano vaikas labai protingas mokslo srity , bet artimu pasirūpinti gali ir pamiršti . Ne iš piktos valios, tokia prigimtis. Va dukra jautruolė, jei UK tai vos ne kas vakarą paskabina ar parašo ax.gif Kad mamukas nesinervintų . Prisimena.
Atsakyti
Baik Dusia,visos čia kur lankomės ,užauginome gerus vaikus. ax.gif Tik jei visi žino,jei kas pradedu tridalioti. ax.gif Daug ko jie nepasako iki galo.Sūnus su marčia išsiskyrė sužinojome tik po dviejų mėnesių,kad mažiau būtų tridaliojimo.Palaikė sesė su broliu.Va čia man glosto širdį,kad tarp jų yra glaudus ryšys,kad ir skirtumai metų.Mūsų neliks,gal urės kur atsiremti?
Ir dabar žaidžia kartais vakarais visi trys žaidimukus inernetu,mažiukai,,girdžiu kaip čiauška. mirksiukas.gif
https://www.youtube....
Nu ką šeimyna miltų nebe nori,o rankos tai niežti?Darysime vistiek desertą.Vakar neužmigau,slmpinėjau po rusų kulinarijas.O dieve kiek ten neartų dirvonų. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Norėčiau šiandien tik megzti. bigsmile.gif
Visai nieko gavosi desertas,pridėjau adr šaldytų aviečių,riešutų,suvalgėme per vakarą.Tik va kur panaudoti baltymus ieškosiu. biggrin.gif
Pietus sūniukus gamins vėl miso sriubą.sesė su broliu labai įvertino ir jam jautiena tokia minkšta gaunasi. ax.gif
Nu taip pavasariop vėl pelytė atsirado,vakar perrinkau obuolius,nes jau apgraužtų atsirado dėžėse. bigsmile.gif Atrodo visas ištručynę buvome. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas🌞
QUOTE(Muka @ 2021 02 19, 07:01)
Pau mažu ir nulėksime  pasisžmonėti:ax: Ir šaunuolė jau iškorvos dienos gera pradžia o tu kokią mitybą daugiau taikai, gal pastebėji kuri daugiau tinka?
Oi aš išvis turiu išsiplepėti ir ne duog die pajaučiu, kad tipo neįdomu tuomet šluota paruošta karui  ax.gif

Mes norėtume nuvažiuot, bet postas stovi, o sodas ne mūsų - anytos, tai baudų mokėt nesinori.
Aš dar neatitaikau, kas man tinka. Vasarą dariau iškrovos dieną į savaitę ir nužingsniuodavau apie 7-10 km spėriu žingsniu. Dabar tempimo, ištvermės pratimai namuose ir pradėjau vėl vieną dieną iškrovimo daryt. Nesuvaldau kol kas svorio. Vasarą buvo 7 kg nukritę. Bet turėjau streso ir vėl per pusantro mėnesio grįžo. Matyt, kad antinksčiai pašėlo visai.

QUOTE(Dusia37 @ 2021 02 19, 07:45)
Labas rytas,
Muka myliu geltonas tulpes   4u.gif pačios gražiausios gėlės!
Aš žemes iš bakono prasinešusi ir vis nekyla rankos sėti . Man turi būti įkvėpimas, o tada su daina  4u.gif Jei gera nuotaika pasėju tai ir daigumas  100 būna  biggrin.gif

Dėl pomidorų - apie 10 krūmų skanių , like perdirbimui smile.gif  Man pagrindas džiovinimas .Tai visi ale peniai , tik auginiu hibridus . Geriau dera. Nes stiklainyje su česnaku ir aliejumi  nebesijaučia skonio subtilybės . Padažų nereikia ... Gerai būtų šiemet nebevirti  mirksiukas.gif

Dėl kalbėjimo - tai su MB man sunku ... Aš noriu išsikalbėti , o jis ir karto bando spręsti mano problemas , patarinėti   ax.gif  Vienžo gelbėti . O man gelbėtojo nereikia, man reikia tik išsikalbėti  ax.gif  Kuo viskas baigiasi aisku

Man taip pat geltonos tulpės patinka - šildo. Ir dar frezijas labai myliu 🌷 Nuostabus kvapas 🥰
Sėju, kai gera nuotaika, tada ir daigumas geras, ir derlius džiugina. O kai iš reikalo, tai ot tep, šūdskis gaunas.

Aš vasarą dariau pomidorus savo sultyse. Labai patiko ir šįmet vėl taip darysiu. Nulupti reikia, suspaust stiklainiukyje, 1 šaukštukas cukraus, druskos, acto ir dar aliejaus, pakaitinti ir psio. Kiti deda tik druskos ir cukraus. Labai natūralus skonis. Man net be česnako skaniau.

Mano vyras, kai kalbu, sako, kad skundžiuos, jis tada bando kažką daryt. O aš juokiuos, kad pati žinau, ką daryt, man reik išsikalbėt. Ir labai nemėgstu gyvent nerime, man reik išsiaiškint.

Geros dienos. Einu tvarkos fėja pabūt 🌞
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 20 vasario 2021 - 11:14
Labos
Paprikos, baklažanai ir ankstyvi pomidorai pasėti .
Važiuosim į kaimą su nakvyne, pasipirtinsim . MB labai užsikepė nakvoti . Ir man gal jau namai pabodo , bus gerai toliau nuo teliko ir kompo, tik telefonas iš visų išmanių biggrin.gif
Maisto kažką paprasto kaime - kokių dešrelių ar steiko... O dukrytė sakė pasigamins pati . Moka .
Aš mažai šia savaite pamezgiau , tokių nemalonių visokių stresiukų turėjau ( kai neramu negaliu megzti ). Ir knygą paskaičiau ir tuščiai laiką prie teliko - kompo praliedau . Pradėtas praėjjusį šeštadienį popiet , vaikui... Čia siūlas pats marginasi , nieko daryti nereikia .
Vaikas ir tėvas daugiau mažiau vienodi - tai galiu pamatuoti . Ant moteriško manikeno vyriškas visai nesižiūri biggrin.gif
Dukrytė užsiprašė prailginots liemenės: ale tunikutės ar sarafaniuko ... Tik dar spalvos nežino smile.gif Juodos sakiau nemegzsiu , tai gal kokią karamelinę . Dar galvojam smile.gif Gal regalnas su pagonais ? Kaip sugavosiu ....
Atsakyti
Dusia,labai gražu,kaip tik jaunuoliui.Aš esu kojines mezgųsi iš tokių siūlų irgi gražiai gaunasi,margutės. ax.gif
Skaitosi pamezgiau,kiek nuo ryto.
Kepa keksas iš gardu gardu šio ryto.Jie pylė pasifloros sultis,pasmane niekas negeria šaltalankio,tai turi iškepti geltonas keksas.Dar putino sulčių niekas negeria,reiks sunaudoti kur nors. bigsmile.gif Iš kiaušinio baltimo iškepiau bandeles su sūriukmynais,visai skanu gavosi.Reiks rytoj vėl iškepti nes vėl liko baltymų nuo deserto. ax.gif Dar kmynų,čiobrelių pridėjau,skanu.https://worldrecipes.eu/lt/surio-rutuliukai-su-kiausiniu-baltymais
Jau dirba sendaikčių turgus,pabuvojome,žiūrėjau manikenų,nu senobiniai labai,turiu jau vieną tokį,tai užsisakiau iš Dusia tavo duoto puslapio,ačiū. 4u.gif
Viskas pamegsiu,kol laida prasidės per ntv,su Kanevskiu,nors daug ką kartoja,bet aš kaip visada pamirštu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida  ar tikrai reikia tiek pyragų? Pyragas turi būti šventei  :D . O siūlai tai ne penciaku sakyčiau. Motyvas ilgas. Viena firma buvo uzvezus, labai greit jų neliko. Vilna su alpaka. Švelnus siūlas. Brangūs, nežinia kaip nesiosis. Mėginukas netyso  ir nesitraukė. Tikiuosi tvarios mados gaminys bus, ne HM. :hmm:​ 

Atsakyti
Anokie čia pyragai,ne tortai.O ir maistas neišmetamas. mirksiukas.gif
Gal gerai siūlai ir nesimato,labai blanki nuotrauka,tik esu mezgųsi gal su panašiais margučiais. mirksiukas.gif
Nėr mano laidos,tai nors pamegsiu.
O bandelių jau kaip ir nebėra,vieną ik paragavau.MB miso sriuba buvo labai nesoti. biggrin.gif biggrin.gif
Numaudžiau visas orchidėjas po dušu iš karto atsigavo žaluma. wub.gif
Atsakyti

Na reikės kada kojinius siūlus dideliam mezginyje išbandyti... Kiek mačiusi FB mezginių margiukas ir tiek, be motyvo. Lauke pavasaris, nuo stogų laša... Nors sniegas dar nelimpa, senis nepavyko 🤣

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Mėgaujamės pavasariu? bigsmile.gif
Nuotaika visai kita. ax.gif
Vakar irgi candi tešlos padėjome bitėms,o tvarkosi,o skraido iš dviejų avilių,saulutė kur užšildė.Iš kitų dviejų ramesnės,vienas avilys neišgyveno,kaip mb sako silpna šeima ir buvo.Dabar mb pergyvena,jos apsiskraids ar beišeis pervežti sodybon avilius?Pasikeis vieta?O per vešime,tik kai autobusas parvažiuos,dar technikinė,tai čia pusę mėnesio uždėti reikia tikrai.
Stirnos tikrai badauja,mano pūkuotąją vyšnią apkramtė visas apatines šakas.Kale kopūstų kotus visai nugriaužė. bigsmile.gif
Patarkite ką daryti mamai?Šiandien gaus skiepą.Antras bus kovo vidury,o prieina jai ir trečias skiepas nuo encefalito?Ji jau bijo jos amžiuje vienu metu ar nebus per daug?Ji jau nori laidoti trečią skiepą.Bijau net ką jai patarti? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Ingrida už kavą ... geriam dveise, visos išsilakstę smile.gif
Vakar šilta , bet apsiniaukę ax.gif Tikiuosi , kad neskraidė dar bitės ... Sniegan įpuola ir sušala , nėra gerai ax.gif Jei iki sodybos daugiau , kaip 2 km nuo tos vietos kur dabar stovi - gali vežti kada nori, nesugrįš . Tik vežti reikia vėlai vakare .
Ingrida , o 3 encefalito skiepas negali palaukti kokį mėnesiuką ? Pasitarti reikėų su gydytojais . Taigi 3 tas užtvirtinantis ... gal nieko blogo pavėluoti ?
Gražios pavasarinės dienos 4u.gif

Atsakyti