Labas rytas🌞
QUOTE(Muka @ 2021 02 19, 07:01)
Pau mažu ir nulėksime pasisžmonėti:ax: Ir šaunuolė jau iškorvos dienos gera pradžia o tu kokią mitybą daugiau taikai, gal pastebėji kuri daugiau tinka?
Oi aš išvis turiu išsiplepėti ir ne duog die pajaučiu, kad tipo neįdomu tuomet šluota paruošta karui
Mes norėtume nuvažiuot, bet postas stovi, o sodas ne mūsų - anytos, tai baudų mokėt nesinori.
Aš dar neatitaikau, kas man tinka. Vasarą dariau iškrovos dieną į savaitę ir nužingsniuodavau apie 7-10 km spėriu žingsniu. Dabar tempimo, ištvermės pratimai namuose ir pradėjau vėl vieną dieną iškrovimo daryt. Nesuvaldau kol kas svorio. Vasarą buvo 7 kg nukritę. Bet turėjau streso ir vėl per pusantro mėnesio grįžo. Matyt, kad antinksčiai pašėlo visai.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 02 19, 07:45)
Labas rytas,
Muka myliu geltonas tulpes
pačios gražiausios gėlės!
Aš žemes iš bakono prasinešusi ir vis nekyla rankos sėti . Man turi būti įkvėpimas, o tada su daina
Jei gera nuotaika pasėju tai ir daigumas 100 būna
Dėl pomidorų - apie 10 krūmų skanių , like perdirbimui
Man pagrindas džiovinimas .Tai visi ale peniai , tik auginiu hibridus . Geriau dera. Nes stiklainyje su česnaku ir aliejumi nebesijaučia skonio subtilybės . Padažų nereikia ... Gerai būtų šiemet nebevirti
Dėl kalbėjimo - tai su MB man sunku ... Aš noriu išsikalbėti , o jis ir karto bando spręsti mano problemas , patarinėti
Vienžo gelbėti . O man gelbėtojo nereikia, man reikia tik išsikalbėti
Kuo viskas baigiasi aisku
Man taip pat geltonos tulpės patinka - šildo. Ir dar frezijas labai myliu 🌷 Nuostabus kvapas 🥰
Sėju, kai gera nuotaika, tada ir daigumas geras, ir derlius džiugina. O kai iš reikalo, tai ot tep, šūdskis gaunas.
Aš vasarą dariau pomidorus savo sultyse. Labai patiko ir šįmet vėl taip darysiu. Nulupti reikia, suspaust stiklainiukyje, 1 šaukštukas cukraus, druskos, acto ir dar aliejaus, pakaitinti ir psio. Kiti deda tik druskos ir cukraus. Labai natūralus skonis. Man net be česnako skaniau.
Mano vyras, kai kalbu, sako, kad skundžiuos, jis tada bando kažką daryt. O aš juokiuos, kad pati žinau, ką daryt, man reik išsikalbėt. Ir labai nemėgstu gyvent nerime, man reik išsiaiškint.
Geros dienos. Einu tvarkos fėja pabūt 🌞