Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 02 14, 11:11)
Žydi hiacintai,bet į pabaigą jau. bigsmile.gif
Salierai ant palangės?Mėgstu lapkotinius salierus su obuoliais ir riešutais. ax.gif
Dukra privežė visokių kremų,pasitepiau rankų,kad suminkštėjo oda,mb vaikšto su kauke,atplėšti visi langai,nepakenčia kvapo. biggrin.gif  biggrin.gif Kur reiks teptis? bigsmile.gif

Salierai , kaip prieskonis : lapinai .
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos,
MB isvaziavo pas vistas,as pas jus.
Kava fantastine,aciu Ingrida.
Dusia,nemezgu as visa diena.Irtvarkausi ir verdu valgyt i kt darbus dirbu.Mezgu laisvu laiku,pagrinde tarp pietu ir vakariees ir visa ilga vakara. biggrin.gif biggrin.gif
Ziujau tuos tavo salietu lapu sekals,t ar jie ne is tos arojos? https://sproutpeople...-celery-greens/
Cia tokie ant sumustiniu uzaugantys.Ju buna ivairiu ir ridiku lapai ir burokeiu r mustardos skonio.Pavarciau intike del seklu,bet nemaciau nieko tokio apart situ.Gavau seklu kataloga,irgi prvaerciau,nera.Nu ir nereikia man ju,nebent rasciau seklu cia. bigsmile.gif
Issivaliau saldytuva,MB po vistu vaziuos prekintis,naujos prekes eis i svaru saldytuva.Isigudrinau,kaip ilgiau islaikyt darzoviu deze svaria ir nesugadint darzoves.I dezes dugna idedu 3-4 mazas kempineles ir uzdengiu svariu audiniu,o ant jo dedu darzoves.Issilaiko ilgai,apie menesi pusantro,kol tos kempineles sudreksta po audiniu.Tada jas isimu,isplaunu,padziaunu kitam sykiui,o naudoju jau is anksciau isdziuvusias.Jos sugeria dregme ir darzoves gerai laikosi.Neislaikom darzoviu menesi ar du svieziu,bet ir tos pacios budavo greit ima gest,o dabar issilaiko,kol sunaudoju.Citrinos irgi ilgai issilaiko.
Turetu atsilt,vejas pasikeist,rodo atsilima,ateinancia sav,iki 10 ir lietus,lietus,bet uztai dar kita sav.jau 13-14 silumos ir lyg be lietaus.Bet kinta eigoje tos pognozes.
Atsakyti
Labos smile.gif

Pratingėjau iki negalėjimo tiesa iki sodo nulėkėm pasiėmiau bokaliukus sėjai katiną pašėriau ax.gif O jau sniego privaryta čiut perėjau per sklypą blink.gif iki keliu ir daugiau. Tuja rutulinė išlaužyta bandžiau krapštyti sniega ir sunkaia tik šakos laužosi, palikau ramybėje mažu atsigaus. Šiandiena plaukuoseną esiu daryti ax.gif kirpėja paskambino yra vietų tai lėksiu kudlas patrumpinti.
Pau ačiū pažiūrėsiu ką turiu pati iš geltonš mažu tų baltų gal ir nieko. O aš sodinu po vieną į duobę ir vienu stiebu auginu ale pas mane jie labai tankiai sodinami šiemet reiks planą keisti užtenka tų pomidorų nieks nevalgo tai kam vargti. Va šilauoges valgo sakaiu pirksiu dar 5 krūmus, o ir avietes reiks naujas sodinti kaži kurios geros?
Reiks ir man tokių salierų pasisėti bus prieksoniams smile.gif Dusia37 o tu tik ant palangės laikai ar ir dirvoje pasėji?
IngridaB man jau keli mėnesiai atsikėlusi nosis bėga ir akys traiškanoja ir niekaip nesuprantu nuo ko, milteliai skalbimo tie patys nikeo nekeičiau unsure.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Vakar vaikai atlėkė, pasisėdėjom kelias valadas. Cepelinių priviriau , sviestinį obuolinį pyragą iškepiau, kisieliaus priviriau , Vienžo krakmolo dieta ... Ir primaitinau ,ir prikroviau į dėžutes smile.gif
Muka lapinius salierus sėju daže ir namie ... darže žinoma geriau auga. O dabar galvoju , kad skanu būtų pasiauginti saulėgražų daigų . Anais metais auginau , buvo skanu . Bet nebežinau , kur padėkliuką padėjus, gal kaime ? Reiks nusipirkti naują ax.gif
Luety pagal pavadinimą panašu , kad čia lapiniai salierai . Bet ir gumbinius sėti jau laikas ( dažui ) ? jie taigi dygsta 2 sav... per tas nelaimes namie dar nieko nepasėjau :ax:Gal rytoj šventės proga ax.gif
Praėjau vaikui megzruką, taip gražiai dryžuojasi ir marginasi - siūlų kaltė ... Kablys dabar smile.gif Mezgu ir laukiu , kaip dar susimargins ... Labai tikiuosi , kad su dydžiais pataikiau smile.gif Matuoju pagal seną megztuką .
Gražios ir darbingos dienos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2021 - 08:23
Labas rytas.
Galima sakyti aš irgi pratingėjau vakar.Sūnus parvežė marčios liemenę permezgiau apykaklę,griaužia,nuo pietų kaip užsidariau kambaryje iki vakaro ,mokiausi istrižą,įleidžiąmą kišenę išmegzti dukros kardiganui.Ardžiau mezgiau,ardžiau,išėjau raudonais žandais.Bet išmezgiau.Matysime kaip gausis kita pusė. bigsmile.gif
Sudygo tik ožragė.Užsiprašius aviečių bent kelis daigus ir spanguolių pažystamos.Kokio didumo uogos,gražu pažiūrėti. biggrin.gif Reikia levandas traukti iš šaldiklio gal jau ir sėti?Panaikinau namie hiacintus,vieną vazoną sūnui atidaviau,parsinešiau iš balkono tulpių du vazonus,jau nosys kyšo. mirksiukas.gif
Pas mus kaip ligoninėje,jokių kvapų.Milteliai tik bekvapiai(neutral,nuo atsiradino n metų jau),jokių lenorų,jokių kvapų.Jei rankų kremas užkliuvo.Teks man teptis lauke? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, man ligoninėse labai daug kvapių ... neskanių verysad.gif clorkė, vaistai, senatvė , tulikai ir tt.
Lenorą naudoju kokioms tai suknelėms, kurios elektrinasi . Ne dėl kvapo . Namie kvapams jautriausia aš smile.gif MB tik pyksta jei kokių citrinų ar kt "valgomo" kvapo gaiviklis tulike ... Viso kito jis neužuodžia biggrin.gif
Lyg darbo diena, bet nesidirba ax.gif
Atsakyti
Nu jo oras šiandien pasakiškas.Aš šiandien klausiau jau dviejų avilių ūžesiuką,jau girdisi džzgimas viduje. wub.gif wub.gif
Metaliniai laiptai atokaitoje patys nutirpo net valyti nereikėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Su gimtadieniu mergaitės.
Luety,nepamiršti švenčių?Pernai mažasis su marčia pakliuvo Los Angele švęsti gimtadienio LT,tai ten benduomenė oho kokia didelė. 4u.gif O dičkis Londone kukliai švesdavo su marčia dviese.(švęsdavo ar švesdavo,kaip pasimiršo gramatika) bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Ir Jus visas su Švente lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Ps nepamirškit , kad šiandien šventė dviguba - Užgavėnės biggrin.gif

Skanių, sočių , storių , riebių blynų !!!!
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Kaip smagu , kai taip anksti švinta . Už mėnesio jau lygiandienis . Lyg paskutinis pasipardyymas šalčių šią savaitę, tiek daug nebežada minuso ? Reiktų bites aplankyti , kandi tešlos uždėti . Ir šonines kamšas, tuoj ims perus auginti . Praėjusia savaitę nelindau dėl šalčio ax.gif
Ingrida kaip tavo istriža kišenė gavosi ? Antra lengviau ?
Luety kur dingusi ?
Muka , jau baigėsi darbas namie ? O tau ne mažiau darbo kai jokie renginai nevyksta ?
Atsakyti
Labos smile.gif

Visas su parėjusiu LR gimtadieniu smile.gif O man triguba šventė buvo smile.gif plius mano mamuko jubiliejus smile.gif Pirmadienis visa diena virtuvėje su samčiais ale viskas pavyko mamai patiko smile.gif
Ką mergučios šiandiena pelenų diena ir gavėnios pradžia kas ant dietų?
Dusia37 nors ir nevyksta renginiai bet pastatas naujas niekas nežino kaip kas turi veikti o mudvi dviese tai aiškinamės kas prie ko ir kur o dar kur gauti pinigų tolimesniam įrengimui juk planuose muziejus o pinigų tai ... žodžiu gal mažiau buhalterinio darbo nors savivaldybė kas ketvirtį pilnos FA reikalauja tai su aiškinamaisiais raštais ir t.t. žodžiu yra kas vekti smile.gif bet jaučiu, kad iš profesinės pusės kažkike prarandu ....
Ačiū IngridaB už pusryttukus 4u.gif
Atsakyti