Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2021 02 12, 13:31)
Sako trecia banga bus bombine,nes pas mus visur pajungs G5,o tada cirskins.Cia kvaksiu zinios,bet iki siol jos visos issipilde.

Aš jų mažai klausau , bet kad nė viena neišsipildė ?
Taigi skiepuose jau nebe čipai , o DNR keitikliai sudėti ?
Luety , jei kas nors norėtų visus išžudyti - kam tai komplikuotai daryti ? Ir kas turi tiek galios apeiti tūkstančius ribojimų ? Kažkaip žmonėms patinka įsivaizduoti , kad yra vienas dievas kuris praeidamas į vakcinas saują DNR keiktiklių ir saują čipų įmeta ? Juokinga ... Sakyk jei 1 dozėj 4 žmonių vakcinos ( realiai netgi 5) , kaip sugaudo tuos čipus ? taigi į vieną švirkštą gali 2 papulti ? arba visi 5?
Luety , brangioji , ne skiepų reikia bijoti , o to komunizmo kuris mūsų laukia ... O skiepai nei labai padės, nei jie labai pakenks.
Tikslai ekonominiai , jau senai sklandė kalbos ... Iki viruso smile.gif Virusas suveikė kaip katalizatorius . Ekonominių pasaulio ateities vizijų nedėliosiu temoj , yra įdomių prognozių ...
Visiesm linkiu gyventi taip , kad kuo mažiau būtume priklausomi nuo valdžios : nereikėtų nemokamų vaistų , nemokėtų pašalpų , dirbtume ne valstybinėse tarnybose . Kad galėtume išlikti orūs ...
Aš paskaitau FB Jurga Largo ir suprantu , kad kol yra taip mąstančių žmonių Lietuva turi vilties .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 vasario 2021 - 14:16
Luety,išsiskyrė po 10 metų dičkis,pavasarį dar,nors mes sužinojome tik po dviejų mėnesių.Gerai vaikų nebuvo,išsilakstė,nors dabar abu LT ir marti vėl kalbina sūnų,siunčia per jį mūms linkėjimus.Bet jau nebe tas. ax.gif
Kokie du vyniotiniai aguoniniai gražūs iškepė.Gaila biskvitas šiek tiek subliuško,išėmus iš orkaitės,bet sutepus,noma.
Kaupiuosi macarons pabandyti,nusipirkau miltelinius dažus šiandien,neišeis neišeis,vakar dar migdolinių miltų pagaliau gavome.Jei nepabandysiu..........Dukra užsiprašė kugelio,kepsiu jai asmeniškai,jei neprasiverš per užtvaras?Kur reiks dėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 02 12, 14:40)
Luety,išsiskyrė po 10 metų dičkis,pavasarį dar,nors mes sužinojome tik po dviejų mėnesių.Gerai vaikų nebuvo,išsilakstė,nors dabar abu LT ir marti vėl kalbina sūnų,siunčia per jį mūms linkėjimus.Bet jau nebe tas. ax.gif
Kokie du vyniotiniai aguoniniai gražūs iškepė.Gaila biskvitas šiek tiek subliuško,išėmus iš orkaitės,bet sutepus,noma.
Kaupiuosi macarons pabandyti,nusipirkau miltelinius dažus šiandien,neišeis neišeis,vakar dar migdolinių miltų pagaliau gavome.Jei nepabandysiu..........Dukra užsiprašė kugelio,kepsiu jai asmeniškai,jei neprasiverš per užtvaras?Kur reiks dėti? ax.gif

O dukra ne pas Tave registruota ?
Atsakyti
Visi trys vaikai registruoti sodyboje.Dukra gi taip laimėjo projektą,"gyvendama" kaime. mirksiukas.gif Ir mes rudeniop ten reistruosimės,pagal projektą turime gyventi kaime. biggrin.gif
Atsakyti
Aleluja mamos dovana atėjo laiku, brolis kavos aparatą norėjo nupirkti radau viskas OK ale Kaune nėra bet ačiū die atsirado ir dabar namie laukia pakavimo smile.gif
Pau dėl sliekų na pabandyti gali jeigu išliks tai tikrai galiu duoti smile.gif Dėl pomikų jo pastebėjau, kad geltoi tinka ir dar juodi neerzina reiks sėti daugiau ax.gif
Oi susiruošiau tipo sėja ir ką visi indukai sode valio valio valio katinus pašersiu o tai MB bamba ant manęs, kad kišuosi į gamtą .... pasiimčiau ale kur tau MB pasišiaušė ir viskas verysad.gif šiaip sode tai draugauja labai abu pusrytukai pietukai ir laukia mane iš darbuko ale va kažkaip neįkalbinu jo namo pasiimti ... ot žemaitis unsure.gif rolleyes.gif
IngridaB oi tikiu kad sulėks in lizdą vaikučiai atsigaus dūšia tavo ir vaikai bus palepinti 4u.gif
Tiesa MB sugalvojo pietus daryti blink.gif nu per 26 metus vos kelis kart... nesakau skanu ale va dabar išvijo iš virtuvės ir jis dabar karalius .... nu gal kažkaip mano pozicijos užimtos ir t.t. ale vistiek širdį glosto ax.gif
Luety širdelę laikykis tu pas mumi darbšti protinga augink vištukes megzk dalink grožį svietui, džiugint savus artimuosius savo buvimu ir pamatysi gal tas stulpas yra tik stulpas ... mažu pabandyk taip 4u.gif
Acqua Alta užeik mes draugiškos smile.gif čia kvėpuojame viskuom nuo sodų, vaikų, MB ir ieškome savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 vasario 2021 - 15:54
Uztai as nesu draugiska, man daznai nutinka,kad is visur mane isvija-https://www.youtube.com/watch?v=dcu3Bq6gvWU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 vasario 2021 - 16:17
QUOTE(Muka @ 2021 02 12, 14:52)
Pau dėl sliekų na pabandyti gali jeigu išliks tai tikrai galiu duoti smile.gif Dėl pomikų jo pastebėjau, kad geltoi tinka ir dar juodi neerzina reiks sėti daugiau  ax.gif

Ačiū, pagalvosiu dar wub.gif

Jei nori, galiu Dotnuvos geltonųjų keletą sėklų atsiųst ir dar gal Bielaja vyšnia rasčiau (balti skaitosi, bet jie geltoni, dideli, širdiniai), specialiai Mamai pernai auginau.

Anksčiau daug su veislėm eksperimentavau, dabar pasilikau prie labiausiai patinkančių. Tik mano viena puiki internetinė draugė kartais kokią įdomybę atsiunčia, tai įkišu.

Beje, aš auginu po du pomidorus duobėj, bet vienu stiebu, kai kuriuos tik leidžiu daugiau. Labai puikūs užauga.

Aš taip pat norėčiau namuose katuko, net vis dar abejonėse.
Atsakyti
Labos
Koks gėris turėti namus 4u.gif Su šiltu WC ir tt:D
Tikiuosi visam pargrįžom .
Vaišinu :
vartotojo įkelta nuotrauka
Pou katukas yra gėris namuose. Bent jau mano tai daktarų daktarė . Labai reguoja į ligas, nuotaikas ir tt. Rinkdamasi pasižiūrėk į veislę , kokios tau reikia ... Mano favoritai bute Škotukai ir Britukai . Dėl charakterio .
Kaime jei gyvenčiau tik laukinį katiną turėčiau - iš gatvės ar iš prieglaudos ax.gif
FB yra grupė veislinės katės į gerus namus , ten galima rasti pigiau.
Atsakyti
Dusia,tai jau ramu?Namie?
Labas vakaras.
Išleidau savo auksus.Prakalbėjome ,pratauškėjom vakar iki pusės trejų.pasirodo mažėlis nuo mano gimtadienio nebuvo. bigsmile.gif
Kabinasi kaip sloga,kaip peršalimas,meigamajame miegojau prie atidaryto lango.Ar nuo- vargis,tikiuosi ne korona?Išsiviriau šeivamedžio arbatos šiek tiek lengviau. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na ne kovidas.Kažkam alergija?
Šiandien poilsio diena viskam. ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Dievinu bijūnus , dėkoju Ingridą už gražią kava 4u.gif
Dėl alergijos - gal virtuvėje kažkas žydi ? narcizai ir kt ? Nesvarbu , kad niekad nealergizavo ... visada būna pirmas kartas. Patarimas gerti lengvių nemigdančių vaistu nuo alergijos. Aš taip daryčiau . Kad neišsibujotų ax.gif
Noriu megzti kaip Luety visą dieną , bet virsiu cepelinus, nes vaikas atvažiuoja ... Pyrago liepė nekepti biggrin.gif mirksiukas.gif nes guodėsi , kad šią žiemą pilvukas ima augti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sproto klubai neveikia, darbe gerai maitina biggrin.gif Visą gyvenima žmogus norėjo pastorėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Prisinorėjo tongue.gif
Indgrida , nežinau ar rašiau pas mane ant palangės labai gražiai žiemą augdavo lapiniai salierai . Šiemet dar nepasėjau , pamiršau ... matyt jiems ne tiek daug saulės reikia ?

Gražaus likusio sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 vasario 2021 - 10:59
Žydi hiacintai,bet į pabaigą jau. bigsmile.gif
Salierai ant palangės?Mėgstu lapkotinius salierus su obuoliais ir riešutais. ax.gif
Dukra privežė visokių kremų,pasitepiau rankų,kad suminkštėjo oda,mb vaikšto su kauke,atplėšti visi langai,nepakenčia kvapo. biggrin.gif biggrin.gif Kur reiks teptis? bigsmile.gif
Atsakyti