Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos,

esu as,bet as nespeju taip,kaip jus.Ingrida isvis nezinau,kas per spartuole.man kosmosas pasiekt jos lygi,nors nesiekiu,tik pagalvoju,kad atominiu kuru turbut varoma.
As noriu sunert visus likucius kojiniu siulu,negalvojau,kad is likuciu tyiek daug iseis.Trys poros numegztos ir dar ju yra.
Sestadiemni buvom sodu bendrijos pardej,pirkau zemiu,bet gryzus skaitau,kad ten ne seklom ,o jau daigams,tai nezinau ar dygs.Bet galvoju dygs,seklom gi zeme nera aktualu labai,jos gi ir vatos tamponuose sudygsta.
Siandien MB vaziavo pas vistas vienas-oras baisus,vejas,slapdriba,pustymas,kol pasiekia zeme,snaiges laksto,o anr zemes tirpsta.Zada minusa 2-3 visa savaite.Prasiau jo,kad parveztu is sodo daigyklas,uzmirso.Reiks ryt ar poryt paciai su juo vaziuot,o tada jau pradesiu seja.Nors nenoriu labaidar.Nepaleidzia manes vis ta durna mintis,kad kam to bereiks.Ikyriai ji mane uzvalde.Kazin ar kale reikia set indeliuose ar tiesiai i dirva galima,reiks paskaityt ka raso.Mano vistos labai lesa juos.
Vistas uzdarem tvartelyje,diena sviesu ten,nes polikarbonatinis stogas,persvieciams,o uzdarytom silciau,tik tiek,kad vietos nedaug tenai,bet gyveno fabrike narve,tai cia gali nors keliuose metruose p[avaiksciot.Atsils,isleisim.
Svoris,kaip visada,nukrito pora kilu ir nei is vietos jau antra savaite.Jokios motyvacijos,dar Ingrida cia su savo eklerais,pyragais.
Spartuole jau kepuriu primezgus su salikais,ir kaip tu viska suspeji?Man tai dienos per trumpos,o naktys per ilgos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Luety,dūstu.Trūksta erdvės,vietos. ax.gif
Miegu kas antra naktis.Ši naktis buvo bemiegė.Gėriau vėl tabletę pusę dviejų,antrą išskleidžiau lovą,maniau,kad trūksta vietos,čiužinys kažkaip kabo ore? bigsmile.gif O jei nesuskleidžiu lovos trūksta vietos megzti. ax.gif Svajonė turėti dirbtuves,viską išsidelioti.Kiek medžiagos dar floristikos.Išmėtyta visur po truputi:smėliukas,akmenukai,kriauklytės,gėlytės,konorežiai,pas mb darbe paskirtas vienas kambarys tam ir tai trūksta vietos. biggrin.gif
Noriu didelės virtuvės,viską išsidėlioti. ax.gif Och kokie norai,taip ir numirsiu su jais. ax.gif
Luety,mesk tokias mintis visas baisias.Kam man dar reikės?Reikės ir dar kaip. mirksiukas.gif
Mano durpė irg ne tokia jau biri.Džiaugiuosi,kad tokios nusipirkau.Aš nusiteikųsi taip jei norės gyventi-dygs.Apie visus augalus irgi nepopinu labai,norės gyventi,tai gyvens. ax.gif
pAS MUS -23.4.jEI NE SIUNTINYS,NEKELČIAU KOJOS IŠ NAMŲ.bET GI EKLERAI,SAUSAINIAI SUDŽIUS. biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
Ingrida tavo mezginiai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif Įsivaizduoju - ploni ir labai šilti . Čia 100 pr merinas ? ir aš tokių noriu ax.gif Kiek sveria - ty kiek siūlų sunaudoji komplektukui ?
Luety šiandien Kaune -26 ... 2-3 laipsnai šalčio jau mūsų senai negazdina biggrin.gif
Aš sėsiu vasario 14. Paprikas, čilius , kelis baklažanus , ir kelis betaliux... Kopūstų daigus man geriausiai pasiteisina auginti lauke . Namie , durpėje pasėti numiršta. Ranka mano tokia . Tai kai tik išeina pašalas suberiu sėklas lauke , užkloju agroplėve kokius 4 sluoksnius , o jei labai šalčius praneša dar ir politileno gabalu . Tada būna labai gražūs daigai ax.gif Čia aš taip paprastus kopūstus sėju . Ankstyvus į šiltnami- bet ne tokie gražūs daigai būna .... Akstyvu auginu +- 10 galvų .
Ingrida morkų būtinai pasėk, mano jaunimas maišais vasara jas į Vilnių vežėsi ... Sėju labai anksti , po Joninjų imau rauti . Lapai į džiovyklę ( pirmi vaistai kraujagyslėm) , šaknelės vaikams... iki rudens visą lysvę suvalgėm taip . Kadangi kaip visi jauni prisitingi gaminti , tai kapoja su humusu morkytes vakare jei ką....smile.gif 100 kartų skanesnės negu prekybos centre pirktos ax.gif

Luety , sakai kai suskiepys - valgyti nebereiks biggrin.gif ? man iš viso atrodo jei ir smarkiai grius ekonomika ,ūkiai išliks ax.gif Valgyti tai reikia visiems . Aš čia save taip raminu - jei ką yra išeitis, važiuoti gyventi į kaimą ... O pagal visus planus kurie ale skelbiami , tai 2030 turi ateiti komunizmas ? O ar ateis ? Viešpaties keliai nežinomi ... Matėme kaip griuvo sovietų sąjunga , mūsų senelia matė , kaip griuvo Vokietijos didybė . Blogiausia ką galim padaryti tai nusivilti ir nebetikėti ... Žmonės planuoja, dievas juokiasi ax.gif 10 gražių metų , pasirinkimas mūsų , kaip gyventi. Tuos kurie bijo lengviau valdyti .
Pažiūrėjau 3 sezonus tarnaitės užrašų . Rišasi labai su šiais laikais ... Kiek gali vieno žmogaus tikėjimas ir nepsidavimas. Žinoma tai tik filmas smile.gif
Ingrida, dėkui už kavą 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB grožis neišpasakytas wub.gif taip norisi ir įkišti nosį į šaliką smile.gif
Savaitgalis tingus kaip meškos rolleyes.gif
Sakot jau sėją pradedate aš net sėklų neturiu baklažanų smile.gif na bet surasiu kur nors nusipikrti juolab jau prekybcentriai prekiauti pradėjo. Morkos neauga mano molyje ir pernai su krakmolu kursėjau irigi nekokios nors buvo daugiau nei įprastai ir burokai silpni ale kaip pardėje po 7 centus tai prigriebiau reiks su sultim išvirti nes MB labai tinka 4u.gif
Dusia37 o manęs neužkabino serialas ...
Luety Kalė sėju kaip kopūstus ir daigais iį žemę.
Brr šalta kaži kaip tas katinas sodinis unsure.gif
Atsakyti
Muka katinas kieminis - išgyvens smile.gif 7 gyvenimus jie turi ...
O serijalas , truputi nuobodus , ypač pirmos serijos... Bet paskui pagauna. daug emocijos ir nedaug kalba. Net šiurpas kartais nueina , ypač žinant šiū dienų aktualijas ir draudimus ... Tikrai nėra lengvas, jautresnių nervų žmonės nerekomenduoju .

Ingrida dėl miego .. bent 2 valandas iki miego jokio teliko ir kompo . Galiu parašyti kvėpavimo pratimų , jei darysi ax.gif Elementarus dalykas išvalyti mintis skaičiavimas : šimtas įkvepiu , devyniasdešimt devyni iškvepiu ir taip atgal iki 1. Jei suklysti nuo pradžių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Čia padeda, jei vakarais motoriukas verda, ty mintys . Aš tai kas antrą naktį irgi bludiju , nuo 5 keliuosi . Bet dėl to visai nepykstu ... pamezgu, pasportuoju, kavą ramybėj išgeriu . Čia normalu , mažai lauke būnų . Šalta, šaligatvai slidūs .
Atsakyti
Dusia,pasivešiu iš darbo svarstykles,vis pamirštu,nežinau kiek sveria. ax.gif
Pusvilnė :
10% Alpakos vilna
25% Avies vilna
55% Akrilanas
10% poliamidas
🧶100/800m
🥢3g -3.5 nr virbalai
Siūlų sudėtis.Bet minštučiai labai.Laukia eilėje su kašmyru ,storesni.Dabar pradėju megztuką susegiojamą,pagal filmuką viena pusė gaunasi kūdikiui.kAD IR COLIUKĖ MANO MAŽOJI(KARTAIS PERKA IŠ VAIKŠKŲ RŪBUS),BET VISTIEK MAŽAS.dVIGUBINSIU IR MEGSIU IŠ NAUjO.
Naktį kniaukė gailiai kieme katinas.Maitinti moterys maitina,kodėl per šalčius bent į rūsį neįleidžia,jei namo nenori?Nesikišu,bet gaila. ax.gif
Pasileistų kompiuteriu mezgimo mašina kiek man atsilaisvintų rankinio darbo.Nu viliuosi,kad dar mokausi.Gal atleis karantiną?Išsipirksiu pamoką. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
ir mes turime sniego.Nedaug,kaip miltu pabarstyta,bet akiai smagu.Zada iki -4 naktimis,bet pas mus dregme baisi,tai salta dvigubai,o dar vejas siaurinis.Kambaryje apsirengus daug,tris sluoksnius,o ir adijalas ant keliu,sildyk nesildes,kosia per langus vejas,nors ir plastikiniai langai.Man visada vakaru,siaures vakaru vejai i langus.
Na tos durnos mintys kyla is pasamones.Nei as bijau ko,nei ka,kaip bus taip,as mazas sraigtelis dideliam motore,gal net nematomas,bet pasamone vis siuncia tokius signalus.
Su keto atsibundu anksti,noriu keltis,bet nesinori jun gt apsildymas anksti,nes radijatorius salia lovos,tai,kai uzkaitina,nebegali MB miegot.O vasara,taiu geris anksti kelt.Siaip miegu gerai,bet jau sapnai sapneliai...
Gaila,katineliu,jie silumos megejai,kaip ir as.Gerai,kad Uk nera palaidu katinu naktimis,bent pas mus.Tai eiciau visu i kambari susileist.
Labai daug gymo moteru jau pasiskiepijusiu,kitos net po du kartus.Bet sako simptomai prasideda po 7-8 menesiu.Suskiepys ir mus iki to. unsure.gif
Grazus servyzas kavos,labai pagyvina niurios ziemos spalvas.
Zadejau ieskot ta filma,Dusia,bet ,kad rasai,kad silpnu nervu neziuret,tai neieskosiu.Ar jis rusu k?
Baigiu sunaikint likucius siulu,mezgu paskutines,bet taip nesimezga,du kart ardziau,ir dar nera prie sirdies,atidejau,bet ko gero ardysiu vel.Te stovi,kol ims patikt arba ne.
Sesiu ryt gal,jei MB parves sejimo indelius kur su narveliais.O pomikam gal dar anksti,nebent ankstyvuosius pabandysiu sukist.Rankos neniesti,bet gyvent reikia toliau.Gerai,kad turiu mylima hobi nuo kurio kaifuoju,uzsimirstu,bunu euforijoj. mirksiukas.gif
Mano morkos pasetos is rudens,maciau sudyge,ko gero bus kajukt po salciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 vasario 2021 - 13:35
Nemačiau nei vieno katino iš šalčio mirusio smile.gif Mūsų kieme yra kačių patronas kuris rūpinasi katėmis yar kokios 5 ar 4 katės ( katinai ) . Jos pažįsta patrono auto burzgimą - patronas važiuoja į kiemą, iš visų pašalių katinai ima lysti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ingrida ne iš šalčio rėkė - susikalė du katinai arba močiuoja kokia katė . Tos tai moką rėkti , kai noras ateina ax.gif
Ingrida nesuprantu , kaip tu girdi kažką kieme per plastikinius langus ? Vasara kai atidaryta tai lakštinagalos užknisa, o kai tokie šalčiai tai užsidarau . Man kaime žymai daugiau garsų , ypač pavasarį . Gegutė nuo 5 užsikuria ir tt. Ar kielė puolą langus daužyti smile.gif Tipo mato lango atvaizde kitą kieliną - reikia teritoriją ginti ... Nesu tokia jautri išoriniais garsams kaip vidiniam nerimui .
Luety , kas Tau liepia skiepytis ? atsisakysi su armija neprivers . Nėra juridinio pagrindo . Žiopliai - nuo kito galo pradėjo skiepus , nesutvarkė įstatyminės bazės , o skiepus sukūrė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Daug netatitikimo man kas dėl skiepų sąmokslo , ir mažai kalbama apie ekonomika ir santvarkos žlugimą kvaksiu ... Tikroji esmė ten ax.gif Išgyvenom sovietmetį , blokadą ir tt , negi mes lietuviai išlepom jau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 vasario 2021 - 13:52
QUOTE(Dusia37 @ 2021 02 08, 13:52)
Nemačiau nei vieno katino iš šalčio mirusio smile.gif  Mūsų kieme yra kačių patronas kuris rūpinasi katėmis  yar  kokios 5 ar 4 katės ( katinai ) . Jos pažįsta patrono auto burzgimą - patronas važiuoja į kiemą, iš visų pašalių katinai ima lysti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ingrida ne iš šalčio rėkė - susikalė du katinai  arba močiuoja kokia katė . Tos tai moką rėkti , kai noras ateina ax.gif
Ingrida nesuprantu , kaip tu girdi kažką kieme per plastikinius langus ? Vasara kai atidaryta tai lakštinagalos užknisa, o kai tokie šalčiai tai užsidarau . Man kaime  žymai daugiau garsų , ypač pavasarį . Gegutė nuo 5 užsikuria ir tt. Ar kielė puolą langus daužyti  smile.gif Tipo mato lango atvaizde kitą kieliną - reikia teritoriją ginti ... Nesu tokia jautri išoriniais garsams kaip vidiniam nerimui .
Luety , kas Tau liepia skiepytis ? atsisakysi su armija neprivers . Nėra juridinio pagrindo . Žiopliai - nuo kito galo pradėjo skiepus , nesutvarkė įstatyminės bazės , o skiepus sukūrė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Daug netatitikimo man kas dėl skiepų sąmokslo , ir mažai kalbama apie ekonomika ir santvarkos žlugimą kvaksiu ... Tikroji esmė ten  ax.gif  Išgyvenom sovietmetį , blokadą  ir tt , negi mes lietuviai išlepom jau ?

Laba merginoms

Ateinu pasiplirp ir prašyt.
luety-iš kur žinios, kad pašaliniai reiškiniai po 7-8 mėnesių? Juk dar tik prasideda skiepijimas. Niekas negali žinot.
Dusia-gal gali įmest kokių nuorodų protingų dėl keto mitybos. Plyzzz. Ačiū. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 02 08, 12:11)
Laba merginoms

Ateinu pasiplirp ir prašyt.
luety-iš kur žinios, kad pašaliniai reiškiniai po 7-8 mėnesių? Juk dar tik prasideda skiepijimas. Niekas negali žinot.
Dusia-gal gali įmest kokių nuorodų protingų dėl keto mitybos. Plyzzz. Ačiū. biggrin.gif

Cia is ruporo VBS. biggrin.gif biggrin.gif
As ne Dusia,bet pasaysiu,kad pirma susira imternete gaimu vagyt produktu su keto,sarasa.tada vagyk arba p[lanuok ir skaiciuok kasdien,kol yprasi savo angliu suvartojima,kai tai yprasi,toliau galesi gilinti i proporcijas ABR.Baltymu irgi negali but daug,tada stabdomas svorio kritimas,vakar radau kazkur.O daugiau gal Dusia patars.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 02 08, 14:28)
Cia is ruporo VBS. biggrin.gif  biggrin.gif
As ne Dusia,bet pasaysiu,kad pirma susira imternete gaimu vagyt produktu su keto,sarasa.tada vagyk arba p[lanuok ir skaiciuok kasdien,kol yprasi savo angliu suvartojima,kai tai yprasi,toliau galesi gilinti i proporcijas ABR.Baltymu irgi negali but daug,tada stabdomas svorio kritimas,vakar radau kazkur.O daugiau gal Dusia patars.

Labai mėgstu kiaušinius. bet kokiam pavidale, o bet tačiau. Suvalgius jų labai silpna pasidaro, širdis permuša, jausmas, lyg tuoj nualpsiu. Ypač pavalgius virtų kiaušinių.
sakyčiau be riebalo, gal užtat, bet ir su majonezu valgant tas pat darosi. Vienintelis-kepti su kiaulės taukais. Spirgais. Būna negerai, bet ne tiek.
Kodėl?
Atsakyti
Dusia,nu girdžiu viską. ax.gif Miegu,kad ir per šalčius vos vos praviru langu,kai šilčiau tik prie atidaryto. ax.gif Mūsų suprojetuotas namas ššššššš,mašiną apačioje užkūria,suskaičiuoji iki 10 ir benzinas viduje.Balkonai išsikišę ir kaip rankovė gaunasi,virtuvėje matomės su priešais kaimynais visada. biggrin.gif
MB miega kitoje pusėje,kol nebuvo aplinkelio,pievos aplinkui antys plaukiojo,gandrai kaleno,varlės kurkė.Dabar mašinos važiuoja kolonomis visą parą. ax.gif Jau geriau gervės klykia.Tik dabar bijome sodyboje už miško eis greitasis traukinys,bet manau jis greitai prašavilps? bigsmile.gif Nes kai lapai nukrenta miške,girdisi Kauno kelias lauke. ax.gif
Ir dar nervina sodyboje tolokai yra cechas,ankščiau plastmasę spaudė,tai irgi vakare arba naktį girdisi ventiliatoriai. bigsmile.gif
Depe,nesamonė,jei perki mažiau nei 30 eurų,moki 3 eurus aptarnavimo mokestį.Gerai Lytagra dar dirba kombikormo gavome be problemų,nelabai mėgsta Kauno,bet ką darysi. bigsmile.gif Vištos gyvena,nuvežiau užplikytų grikių,pelepinau,kad puolė lesti. mirksiukas.gif
Dusia,kiek sūniukui sueina?Per tokius šalčius gimdei? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti