Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Trūkumas miego,atrodo jau jau ima miegas,išjungi filmą ir tada galvoje prasideda sėja. mirksiukas.gif biggrin.gif Na kur tu beužmigsi??? ax.gif Apie pirmą geriu tabletę,tada nebe žinau kada užmiegu???? biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,čia kaip narkomanui pametėji vis tabletę?Juokauju,ačiū. 4u.gif Aš gi ligonis ant augalų,siūlų.Nusipirkau vakar dar dvi babinas siūlų. ax.gif
Turbūt depresija niekada nesusirgsiu?Planų gyvenimo neužteks?...............
Pas dičkį planai nesibaigai.Jau matyt į mane?
Užvakar netyčia žiūrėdama yotubę apie mezgimą,išmetė filmukus sausainių gamybos.O dievulėliau kokių tik sausainių nekepa rusaitės?????Šiandien namie gal būsime reikia kokius sausainiukus išsikepti?Eklerų nebėra. blink.gif
Neišeina per kompą dar megzti.Dar neišpakuota kiauraraščio karietėlė,intarsijos,siūlų keitimo.Nežinau kada visą tai išmoksiu????? ax.gif Vietoje filmų dabar daugiausia žiūriu kaip kilpas išmegzti,kišenes,apykakles........... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
IngridaB kosmosas žkardai kilpos ir t.t. 4u.gif
Vakar prisiverčiau peržiūrėti pelės aruoda sėklų, na ką morkos, burokai, kopūstai, kaliaropės, krapai, svogūnai, salierai ir porai iš kvietkų viskas paprastai įprastai serentis ir jurginukai vasariniai ax.gif Kokius porus siūlote? Ai mano citrinžolė numiro reikės pirkti naujos sėklos ax.gif Sakiau pirksiu gatavą rozmariną nes sunkiai dygtsa ir auga o va iš maksimos puikiai užtenka smile.gif
Dusia37 dėl ISAFT tai man kol kas nereikia rami dar o va kas prižiūri apskaitą nemanau, kad plaiks savo klientus ant ledo 4u.gif
Tiesa kaip jums favorito lietuvių eurovizijos daina :
https://kaunas.kasvy...s-kurini-video/
Man kabina biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos 4u.gif Dėkui Ingrida 4u.gif

Ingrida, aš užmačiusi kelias moteriškes kurios žymiai pigiau siūlais prekiauj FB , tai dalinuosi . Daugiau nežinau ax.gif Nes geresnių siūlų kainos tai kandžiojasi ... Kodėl nenupirkus babinių , kur moteriškės prekiauja gerų siūlų likučiais iš gamyklų ? Pakuotė man dzin...
Jei Tau smagu kažką naujo mokytis - vadinasi protas jaunas smile.gif Po 35 metų žmonės į visas naujoves žiūri skeptiškai : o kam to reikia ? Vienžo Tavo protas kaip 25 metų mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokia depresija , kai tiek veiklos tongue.gif biggrin.gif Labai gerai Tave suprantu , aš kiekvieną dieną sukuriu vieną verslo planą, ir einu dirbti darbų kur algą moka biggrin.gif Nelieka laiko jam įgyvendinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Be to turiu 100 hobių, jei juos paversiu verslu , neteksiu malonumo . PVz, 4-5 aviliai bičių malonumas 40-50 avilių labai sunkus fizinis darbas . Jei pasaulis sugrius visada savo kaime galėsiu auginti kokius ten agurkus ... Už pinigus smile.gif
Sėti tikrai nenoriu dar. Kol kas .
Diena ilgesnė , bet pavasariu dar nekvepia. Vakar Ominva įmetė siuntinį į kitą paštomatą , toliau nuo namų - tai kol nuklampojau . Šaligatvai visai nevalyti ... Pasivaikščiojimas kančia .

Luety, o pas Jus Lidle nebūna žemių prikti ? LT yra. Visos sėklų - žemių parduotuvės turi el prekyba - užsisakai , susimoki , paruošia bekontakčim atsiėmimui ax.gif Pas mane like pernykščių kažkiek žemių , pirmai sėjai . Pikiavimui jau teks pirkti ... Kiek man tereikia ? 30 pomidorų sodinu tik . Paprikų daugiau , bet šiemet mažinsiu ...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 02 02, 08:53)
Labos smile.gif
IngridaB kosmosas žkardai kilpos ir t.t.  4u.gif
Kokius porus siūlote?

Žakardas :

Porus sėk rudeninius , taip mane IK mokė. Mūsų žiemos per šaltos , vis tiek lauke nežiemoja ax.gif Rudeniniai didesni užauga. Man patinka iš BS .

Citrinžoles ir rozmarino daigus galima nusipirkti turguje ( bent jau Šilainių ) . Kažkaip negaila žmonėm už vargą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 vasario 2021 - 09:15
Aš irgi žemių neturiu.Kad Lidle pas mus nėra?Kur pakuotėmis sėklas pirkau su žemėmis jaureiks maximon užvažiuoti.Į ūkines parduotuves dar nesuku.Matau tuoj baigsis kombikormas vištoms,briketai va tada reiks jau užsakinėti kartu ir žemių.Aš pikavimui tai perku dideles pakuotes,kur jau pakrauna vyrai iš sandėlio,po 250 litrų.
Kasmet persižegnoju,kad auginsiu mažiau,atrodo pernai jau ir mažiau auginau pomidorų bet vistiek gavosi virš 300. bigsmile.gif
Užpernai iš viso dailinau į visas puses daigus.Kad tos rankos vis pažeria sėklų į žemę. ax.gif
Na nors pernai puikiai ėjo pomidorai pardavimui.Auginau daug avietinių,žmonės mėgsta,blac čeriukus mėgsta,jie saldūs. ax.gif Šiemet pasiruošųsi nemažai vazonuose,Matysime kaip dievas duos sveikatos? ax.gif
Vakar po kiek metų skambutis buvo dar kliento triušių gal turite parduoti?????? bigsmile.gif Patys mielu noru pasipjautume. ax.gif
Och,žakardas......... wub.gif
Galvoju gal bazilikus,šalavijus jau pasisėti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 vasario 2021 - 09:30
Ai čia žakardas tuomet uošvienė kojines puošia ir pirštines nuostabias mezga 4u.gif
Atsakyti
Kažkada rankomis žakardinį paltą esu nusimezgųsi.Kelis metus nešiojau,paskui dar mama tampė. ax.gif Berniukams mėgdavau megztinius megzti žakardinius.Ypač snaigių motyvais.
Oi mergaitės kada išmoksiu su kompu,programa megzti.Nebūtų karantino išsipirkčiau pamoką. ax.gif Reikia dar antros adatynės,bijau pirkti,o jei neišmoksiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 02 02, 10:33)
Kažkada rankomis žakardinį paltą esu nusimezgųsi.Kelis metus nešiojau,paskui dar mama tampė. ax.gif Berniukams mėgdavau megztinius megzti žakardinius.Ypač snaigių motyvais.
Oi mergaitės kada išmoksiu su kompu,programa megzti.Nebūtų karantino išsipirkčiau pamoką. ax.gif Reikia dar antros adatynės,bijau pirkti,o jei neišmoksiu? ax.gif

Nu jau nekalbėk nesamonių viską tu išmoksi bijo ji pirkti adatą blink.gif mašiną nusipirkai bigsmile.gif o va adatos bijai 4u.gif Tiesa mano dukra krimto mezgimo mokslus ji tekstilės inžinierija baigusi ir būten su mezgimu, kiek pamenu ir Graikijoje kaip mokėsi būten su kompiuteriu mezgė. Na dabar liko tik kompiuteris, netiko jai dirbti mūsų lietuviškoje mezgimo įmonėje kuri tikrai pažengusi su nano technologijomis... na kol gali tegu ieško 4u.gif
Man taip susiklostė mama siuvėja, uošvienė mezgėja tai man liko mokintis smile.gif tep sakant nėr kur man ten pasireikšti dukra apsiūta nuo mažens( veža mamą siūti vaikams drabužėlius) uošvienė apmezgusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 vasario 2021 - 09:52
Jaunystėje mezgus žakardo ax.gif Vaikams buvau kepures numezgus žakardines iš kažkokio žurnalo . Labai smagu smile.gif
Ingrida viską Tu išmoksi 4u.gif Svarbiausia neskubėt . Po truputi ... Per savaitę išmok po vieną naują dalyką ax.gif Ir gana . Ar kas veja ?
Kas liečia mezgimą rankomis tai man mokytis ir dar kartą mokytis ax.gif Bepiga dabar , kai filmukų bele kiek , pamezgi susitabdai , pažiūrio niolika kartų , kol daeina smile.gif
Muka , tavo mergaitė "lepunėlė" išmylėta močiučių , gerają prasme ... Nes kas labiau vaikus gali sau leisti lepinti jei ne seneliai su močiutėm ax.gif
Dėl isafT , tai programos diegėjai turi bazinį , o kol pagal save pritaikai ... Visokie niuansai . Juolab , kai pas mus ta programa jau 15metų ... visokių senų galų . O isafT biški pjaunasi su normalia apskaita, nesuderinta. Valstybinės institucijos nelabai tarpusavyje bendrauja... Kaip ir gpais minuso nepripažysta ir tt.
Muka pradėjau žiūrėti Tarnaitės užrašus ... sunkus filmas, ypač šiems laikams ax.gif Pirmos serijos nuobodžios... Paskui įsivažiuoja smile.gif Turiu ir Tavo rekomenduotą, kai pavargsiu , pakeisiu bigsmile.gif
Ingrida levandų sėklas reikia šaldyti . Esu sėjusi ne kartą, labai myliu ... Tik žiedų vis gailiu prisipjauti , nes 1000 bičių būna vienam krūme kai žydi ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 vasario 2021 - 10:27
Labos,
aciu uz kava,kad ir lauke,bet grazu.
Nemegstu zakardu,ilgai mezgasi,reik ziuret,kad netemptu,reikia turet antpirsti,kad keitaliot siulus be pratempimu,zodziu nemegstu.Atsimenu,kai buvau paaugle,gyvenom vienam name su pussesere,keturi men.skirtumas amziuje,mamos sesrys,tai mamos mezge mums zakardinius uzsegamus megztukus abiem beveik vienodus,bet mano buvo grazesnis.Kaip as ji mylejau,juodam dugne,spalvu gausybe,iki siol atsiomenu.Taip pat mama siudavo man rubus.Niekam kitam,tik sau ir man.Buvo labai naginga mano mamute,tai ne as.Ir labai kruopsti.
O as negaliu atsitraukt nuo kojiniu.Suradau kojininkiu grupe instagramoj,tai dabar kaifuoju.
Lidle buvom sekmadieni,zemiu nera,nors as lidlo zemiu nemegstu,buvau su jom uzsivezus tokius didelius kirminus susirietusius,tai buvau atsizegnojus,bet jei butu,pirkciau vistiek siuo metu.Be to lidlas labai skurdus si syki,jokiu geliu pavasariniu vazoneliuose,nieko.
Reiks pavazinet po miesta,paieskot.
Siandien nelyja,o stebukle,bet vejas uz lango palmes lenkia prie zemes.Baisus.
Atsakyti
Luety megzdavau be antpirčio ... 2 spalvos labai lengva , 3 jau daugiau dėmesio reikia. Man patikdavo - kam puzlės dėliojimas,kam kryžiažodžių spendimas , o man žakardas būdavo ... dabar senai mezgusi ... Kitom kalėdom gal kokį snaiginį ir mumegzsiu . O žiūrėjimas ir skaičiavimas būdavo kaifas smile.gif PS dabar jau žinau ką daro neigudusios žakardininkės , kad raštas netrauktų - ima žakardui didesnio Nr virbalus . Mano mamukas , kol matė kiek pirštiniu primezgus senoviniais raštais! Dar dvejas turiu . Ir vaikai pamena , kad į daržęlį eidavo tik su babos megztom pirštinėm ... kaip ne žmonės smile.gif Pirštines tik žakardu megzdavo , kad šiltesnės būtų. Dvigubos gaunasi ... Kažkur sąsiuviniai yra mamos pripiešti senovinių rašų ax.gif Susigraudinsiu tuoj rolleyes.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 vasario 2021 - 13:18
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas,

Tai Sibiran su vilkais siunti pusryčiauti ?biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasiutus ta Ingrida biggrin.gif Dėkui už vaizdą, per ekraną visai nešalta 4u.gif
Ingrida tai jau kitą savaitę išsikraustote kaiman ? šalčius praneša...
Muka ar laikaisi tu homopatų nurodymų ? Maistas , papildai ir tt.
Aš vakar kaip niekada puikiai pasidariau mankštas savo ... Prijungiau kompą prie teliko , ir garasas ir vaizdas kai tikroj treniruotėj bigsmile.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti