Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Negrįžo sūniukas,tai pusę dienos mezgiau.Nebe iškenčia jaunimas namie,dukra ėjo pas draugus naujo buto apžiūrėti,kaip supratau ir sūnus su marčia pas draugus buvo. ax.gif Kviečiau mamą pietų,griežtai ne,dar laikosi taisyklių. ax.gif Paaugliukams iš viso kaip nusedėti namie? bigsmile.gif
Kas nors esate sakiųsios sėklas iš mylboro?aPMOKĖJIMAS PASIIMANt SĖKLAS IŠ PAŠTO?Užsisakiau gal prieš tris savaites ,laukiu laukiu sąskaitos,nu galvojau nesuveikė.Ateina laiškas,kad išsiuntėme jūms sėklas. ax.gif Kaip su muitu bus?Prisisakiau įvairių arbūzų. ax.gif
Atsakyti
[quote=IngridaB,2021 01 31, 09:00]Kas nors esate sakiųsios sėklas iš mylboro?aPMOKĖJIMAS PASIIMANt SĖKLAS IŠ PAŠTO?Užsisakiau gal prieš tris savaites ,laukiu laukiu sąskaitos,nu galvojau nesuveikė.Ateina laiškas,kad išsiuntėme jūms sėklas. ax.gif Kaip su muitu bus?Prisisakiau įvairių arbūzų. ax.gif
[/quote]
Siunčia iš Vilniaus.
Sąskaitą apmokėjimui rasite voko viduje.
Aišku, jei čia kalbama apie mydobro smile.gif

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 31 sausio 2021 - 09:32
[quote=kavasucitrina,2021 01 31, 10:32]
Siunčia iš Vilniaus.
Sąskaitą apmokėjimui rasite voko viduje.
Aišku, jei čia kalbama apie mydobro smile.gif

[/quote]
[/quote]
Taip taip apie tai kalbu. ax.gif Ačiū.
Atsakyti
Labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Šampanas ryte ? Imu , tikras sekmadienis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety , Tau kavos į lovą :

Apie vina- ne vilna ...
PVZ kojinės - kur nešiosi ax.gif Jei šiltuose namuose 75/25 pats tas. Jei reikia buvimui lauke kai keli laipsniai minuso, skirtumas kaip diena ir naktis, kur natūralios vilnos kur 75/25. Išbadžiau šia žiemą ant savo kojų . Taigi , reikia visokių ... grožiui ir dovanoms 75/25, o rimtam nešiojimui tik lietuviškos avies vilna ax.gif Ir po pirties tik 100 pr avies vilna, kad pagraužtų ir padirgintų padukus ... Kūdikiams tas pats , šiurkšti nedažyta vilna, kad skatintų kraujotaką, ir mauti ant nuogos kojos ... Sadistė aš ar ne mirksiukas.gif
PS , jei teisingai pasivėlę lietuviškos avies vilnos penčiakos, gali vaikšcioti su kroksais per rasotą žolę, nesušlapa kokią valandą smile.gif Pardavimui tikriausiai tokios netinkamos ax.gif Čia tiems kas supranta ....
Ingrida smagu , kad padėjau 4u.gif
Megzti tai megzti , man tai sunkaiusia būtų savo mezginius parduoti ... rasti rinką. O dar dabar , kai visi sėdi namie ?
Man dukros megztukui liko 0,5 rankovės . Kai ką padariau ne pagal filmuką - leidau normaliai , ne su adata apačia ... pagalvojau jei reiks taisyti ? jei per daug patys ?
Neiškenčiau , užsakaiu sūnaus megztiniui siūlų ... Iki gimtadienio nespėsiu , labai intesyvi darbinė savaitė kita laukia . Be iki vasario pabaigos kažkaip smile.gif Kiek jam reikia tų šiltų megztinių - bet jei kada į gamtą pasivaikščioti ax.gif Gal niešbrokys smile.gif O tai pas jį dar vis tąsomi primarko megztukai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Ingrida, tavo " blogi" įpročiai užkrečiami . Vakar iškepiau šeimynai pyragą su varške ir juodais serbentais ir išviriau vyšnių kisieliaus ... HM . Pusę suvalgė vakar kol šiltas, kažin pabaigs ar teks išmesti . Nes supykau ant šaldiklio turinio biggrin.gif Šaldytų daržovių bele kiek , uogų bele kiek . O jau tuoj vėl sėti reiks. Dar jokių sėklų nepirkau ... Žinau , kad visko reikia MAŽIAU !!! Pirma padarysiu inventorizaciją , tada pirksiu .
Ir noriu naujo šiltnamio ax.gif Su laistymo sistema .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 sausio 2021 - 11:48
Dusia,norai geri. wub.gif wub.gif
Aš jau skaitykime sėklomis pasirūpinau.Nors kaliaropes šiandien tarkavau ir pagalvojau,nu gi užpernai auginau.Bet vasarą man nebe liek laiko tam gėriui gaminti.Prisiauginu,o kada gaminti?????? bigsmile.gif Kiek rukolos prisisėjo,o nebe būna laiko skinti peržydi. bigsmile.gif Dar gal lobelijos ir kermėkų,jokių šlamučių nebe uginsiu,dar dabar styro šlamučių liekanos. blink.gif
Vaikai atsisakė vilnos avies,jiems kanda.O mb per žiemą kasdien tik vilnones kojines nešioja,man kai namie šalta būna apsimaunubet tas retai būna,arba užmiegant dažnai šąla kojos,apsimaunu. ax.gif Bet kasmet vistiek visą giminę kalėdoms apdovanoju vilnonėmis kojinėmis.Šiemet tapkėmis visus apdovanojau megztomis. ax.gif
Taip suėmė miegas,po pietų.Bet vistiek einu iškepsiu eklerus,kai produktų dar yra.Iš vakarykščių tik du liko.Gaila pieno nebėra,tešla bus kūdesnė iš vandens. mirksiukas.gif
Reikia dar rankoves numegzti užmestuko ir gal bandysime kitliavimo aparatą?Jei kas išeis? ax.gif
Šaldiklis irgi braška,vaikai negrįžta. rolleyes.gif
Ir sulčių kiek prispausta,sūnus neleidžia gerti,pasirodo cukraus bomba-nuodai,o tiek metų gėrėme ir buvo gerai? blink.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Visą savaitglais buvo tingėjimo ax.gif maisto gamybą neskaitau, kad darbas čia šiaip smile.gif
Tai vis mezgate tongue.gif na mažu užsikrėsiu, ors takelis nuo pernai guli nepabaigtas reikai ardyti, nes
kaip rašiau šonai nelygūs, o tie filmukai kur Dusia37 su Luety siuntė pamiršti iš naujo žiūrėti o ir ukvatos nėra rolleyes.gif
Sėklos jau atvežtos iš sodo inventroizacijai... sėsiu žymiai visko mažiua juolab viena aviečių lysvė bus naikinama keliama į kitą vietą, paksui planuose 5 krūmai šilauogių jas dar valgo MB, tai vėl daržo sumažės taigi mažinu daržų ax.gif Šilnamyje vietoj 120 daigų bus 90 ir tų per daug tiesa tuneliukas iš Lidl labai pasiteisino. Čiliai su paprikomis ir keli ansktyvi pomidorai bus sėjami po 02.16 manau per akis ax.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Vakar sniego kasimas kaime ir pirtis . O aš šaunuolė : po antro užėjimo vieną sniego angelą padariau biggrin.gif . Atjaunėjau 100 metų ... O sniego daug ten , tai ne Kaune . Eini ir krenti į pusnį iki pakirkšniukų . Pasidarbavom atsakančiai 4u.gif Takelis iki pirties, takelis iki kelio . Nežinau , kada į kiemą įvažiuosim ? Gal balandį ? Šią savaitę vėl sniegas paskui šalčius žada ? Šiltnamio lankai lūžę nuo sniego ... nepergyvenu labai , kad tik tiek gyvenime bėdų būtų . MB paguodė , kad jei ką dar vienus metus suramstys smile.gif Ir bus puiki proga normalų šiltnamį užsisakyti , nebeatidėlioti ...
Nu ne , manęs dar netraukia net sėklų inventorizacijos daryti ax.gif Tinginė tuo klausimu. Spėsiu .... Visai nenoriu cackintis su daigeliais , kai saulės labai mažai ax.gif

Va ką internete radau :

Visos 3 pirmos veiklos mano propaguojamos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ramybės uostas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pamegzti nepavyko beveik , tik kelias eiles . Gal šiandien vakare baigsiu megztuką . Muka Tavo rekomenduota Liuciferį peržiūrėjau , gal kas turit kitą gerą serijalą ? na tokį neipareigojantį bigsmile.gif Liudna megzti be serijalo ...
Muka , megzti takelius ne pats smagiausias reikalas. Va kokį šaliką ir minkštų storų siųlų ax.gif Būtų meditacija .

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pabandyk "Juodas veidrodis" gal kabins.

IngridaB gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 vasario 2021 - 09:33
QUOTE(Muka @ 2021 02 01, 09:33)
Pabandyk "Juodas veidrodis" gal kabins.

IngridaB gražu smile.gif

Dėkui Muka 4u.gif

Ingrida, labai gražūs žiemos vaizdai 4u.gif
Atsakyti
Koks gėris kitliavimo mašina. wub.gif wub.gif Kur aš ankščiau buvau nežinojau tokio stebuklo. ax.gif Koja spaudi pedalą ir kraštus dedi,sukasi ratu ir siūnasi. bigsmile.gif
Mano mylimiausia višta pasimirė.Tokia naminė buvo,senatvė.Matau jau ir kita kažin ar nekris.Dar mb kiauksi,pjauname ir verdame sultinį.Nu ne,apseisime. ax.gif
Atsakyti
Laba vakara,

kazkaip uzmirsau uzsukt pas jus.Daugiau sukuosi virtuvej,nei anksciau,keto ,kol kas,atima man laiko.Ankscioau ,ka randi,ta valgai,o dabar reikia kazko pasigamint,kas tiktu.
Kol kas laikausi.Svoris po 200-300g krinta.Bet man ir taip sunkiai krinta,nu bet nors neauga.
Gavau nauju siulu,ai labai knieti isbandy.Numezgiau vienas,siandien padejau anas.Isskalbiau,bet,kad buciaueuforijoj del okiu plonu siulu,ai ne.Vistik man smagesni soresni siulai kojinem.Cia gal daugiau,kokiem estam,suomiam,a svedam,kurie nesioja ziema kojines vilnones i batus.Siaip ir megzt nuobodu,ploni vibalai,daugiau uztrunka.Nu dar bandysiu azurines,gal tos bus grazesnes.Nepabandes nezinosi gi.
O siaip nieko naujo.Neturiu zemiu daigam set,ir nematau,kad kur butu pirkt prie veikianciu shopu.O jau noreciau paprikas kelias ikist,salot dezute siltnamiui,nes vis leidziam dar vistas i siltnami,tai sukelciau i siltnami salotas is dezuciu veliau,pernai labai pasiteisino.

Tai tiek.
Atsakyti