Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ingrida jei DB esi taigi PSD mokėti nereikia ? Jei IDV ar VL? Nežinotoja aš tokių dalykų , bo visą gyvenima dirbu ...

9 gijos gerai . Dar yra Senojo turgaus siūlinė, Klaipėda, Mados garažas - Vilnius . Bet šais laikais vis tiek viskas internetu ... Nepačiupinsi ax.gif
O tas moteriškes atsiųsių į FB ... jei nori megzti paradvimui , reikia konkurenciją atlaikyti . Brangūs siūliai labai išbrangina mezginio kainą.
Atsakyti
Tai matai aš db jau daug metų.Bet retkarčiais atsidarau IDV,tada moku už save PSD ir stoviu toliau db. ax.gif Tai nežinau kas čia nesuvaiščiojo?Bijau likti be gydymo.Kaip ir sutariau su sodra,kad pemoką po truputi pervesiu į savo mažąją bendriją dabar.
Paskambinau į ligonių kasas jie nieko nemato,tik sodra. blink.gif Skambinau į db niekas nekelia telefono.Penktadienis???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 29, 11:02)
Tai matai aš db jau daug metų.Bet retkarčiais atsidarau IDV,tada moku už save PSD ir stoviu toliau db. ax.gif Tai nežinau kas čia nesuvaiščiojo?Bijau likti be gydymo.Kaip ir sutariau su sodra,kad pemoką po truputi pervesiu į savo mažąją bendriją dabar.
Paskambinau į ligonių kasas jie nieko nemato,tik sodra. blink.gif Skambinau į db niekas nekelia telefono.Penktadienis???? bigsmile.gif

Bent anksčiau buvo, kad jei dirbi su IDV (net jei ir pajamų negauni, bet ji neuždaryta), tai negali būti DB, nes skaitosi esi dirbantis.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 29, 11:02)

Ingrida klausimas - IDV ar perki VL ? čia skirtingi dalykai ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 01 29, 12:14)
Bent anksčiau buvo, kad jei dirbi su IDV (net jei ir pajamų negauni, bet ji neuždaryta), tai negali būti DB, nes skaitosi esi dirbantis.

Oi seniai jau pagal individualai veikla pagal pažymą,galima stovėti db.Vesrlo liudijimas atskira man nepatiko verslo liudijimas,seniai turėjau,kai į turgus važinėjau.Ten Sodrai turi iš karto susimokėti,kas mėnsį būdavo,pagal IDV susimoki vieną kartą metuose,kai deklaruoji pajamas. ax.gif Daugiausia veRSlo liudijimUs turėdavo kirpėjos,nes nereikia būtinAi žmogui sąskaitos išrašyti,jei tik paprašo.Su individulia veikla turi iš karto išrašyti.Dabar kažkokie pakeitimai buvo VL? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 29, 11:41)
Oi seniai jau pagal individualai veikla pagal pažymą,galima stovėti db.Vesrlo liudijimas atskira man nepatiko verslo liudijimas,seniai turėjau,kai į turgus važinėjau.Ten Sodrai turi iš karto susimokėti,kas mėnsį būdavo,pagal IDV susimoki vieną kartą metuose,kai deklaruoji pajamas. ax.gif Daugiausia veRSlo liudijimUs turėdavo kirpėjos,nes nereikia būtinAi žmogui sąskaitos išrašyti,jei tik paprašo.Su individulia veikla turi iš karto išrašyti.Dabar kažkokie pakeitimai buvo VL? bigsmile.gif

Na, tada nežinau. Prieš kokius 8 metus žmogus, išėjęs iš darbo pagal sutartį, bet turintis IDV norėjo stoti į DB, tai nepriėmė, nebent užsidarytų IDV pažymą.
Atsakyti
Labos,
koks komfortas-kava,aciu,Muka ir vaizdas i kalnus su vyno taure,temstant,zvakiu sviesoje,aciu,Ingrida.
As paziurejau spaudos konferencija Z.Vaisvilos,pagarba jam,LT laiminga,turedama toki zmogu,kartu su N.Cerniauskiene.
https://www.youtube....l=AtvirasSeimas
Dusia,del tu siulu,tai kaina gera,bet jau nuotraukos :oh:kazkokiu suveltu siulu raizginiai.
As nemegstu grynos vilnos visais aspektais,visada renkuosi su nedideliu priedu sintetikos,geriau nesiojasi,o siluma islaiko ta pacia.Ir kie tu siltu megztiniu mums reikia,devim paltus iki masinos,masinoj silta,islipi,vel kazkur eini,tai ne lauke dirbt gi.Siaip visi vilbnoniai siulai,vasara turi tendencija atpigt,nes ne sezonas.As laukiu savo uzsakytu,labai veluoja,bet vakar jau gavau pranesina,kad issiusta.
Po truputi isivaziuoju lengva keto.Vakar jau maziau buvo angliu,pasidariau ghi sviesto,MB nupirko produktu,grietineles,tai si ryta isgeriau atomines kavos su sviestu ir grietinele,dar truputi isipyliau migdolu pieno,kad praaustu ir soti iki pietu.Labai noreciau ieit i ketoze,pajaust ta geri,kai issimiegi per 4-5 val ir esi zvalus,kai uzmirsti pavalgyt.Ir tas lengvumo jausmas,energijos antpludis.Viska darau,kad ta pasiekt.Man atrodo kelios dienos ir busiu ketozej.Tik zinau,praejusi karta,kol grynai pajutau tuos visus gerumus,praejo kelios savaites,nors ir buvau ketozej,bet ne iskarto pasijaute kazkaip.Kvieciu jungtis visas. 4u.gif 4u.gif
Pas mus vel visa nakti pyle lietus baisus,sodas skesta,lyja ir dabar,bet jau vejo stiprumas baisus ir i mano langus,viduj sildyk nesildes neisildysi buto,kosia kiaurai per plastikinius langus,gal ju apdaila nusidevejus,nesuprantu.Pridedi ranka prie remo,tai jauti veja.Apsikamsiau aplink,kur imanoma,padeda mazai.
Atsakyti
Pastebėjimas su VL kartaisnet brangiau išeina nei su IDV. Sodra su DB sujungta o va ligonių kasos atskira respublika. IngridaB prašyk raštiško info apie draustumą .
Atvažiavome iki sodo jau visa šlaia buvau bet kaip pamačiau keliukus iki sodų jau apsisukti norėjau ale MB pasiūlė statyti pirties sklype o ten keliukas pavalytas gyvenančių yra ax.gif žinia dar teko pavaikščioti kol MB įvažiavimą pravalė ...na žodžiu jau prisikasėme iki namuko dabar kūrenu, o MB laksto aplink namuką apvalo stogą, tiesa šiltnamis atlaikė ir dar žemelė gavo trečią porciją sniego per šį žiemos laikotarpį ax.gif
O dėl langų ne kosmosą noriu dėti paprastą plastiką nu bet kainas paaugino paslaugų įdėjimo, o langų kaina nepakito. sakė dar perskaičiuos..
Oi mergai aš dar tiekgyvenime nesu svėrusi,kas trukdo susiimti... na...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 29, 15:14)

Oi mergai aš dar tiekgyvenime nesu svėrusi,kas trukdo susiimti... na...

Muka tik velniukas galvoj , kaip ir man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Žinom , mokam, išmanom , bet ...
Luety labai labai stengiuosi , neblūdinėti ax.gif Ypač po 5 smile.gif
Luety kokias virbalais mezgi ?

O apie Tavo filmuką , nepavyksta man tokių dalykų pažiūrėti . Kaip 24 valandas per Tv reikėtų žiūrėti už bausmę . Pono ZV istoriją žinau ... Niekam to nelinkėčiau .

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 29, 15:55)
Muka tik velniukas galvoj , kaip ir man  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Žinom , mokam, išmanom , bet ...
Luety labai labai stengiuosi , neblūdinėti  ax.gif Ypač po 5 smile.gif
Luety kokias virbalais mezgi ?

O apie Tavo filmuką , nepavyksta man tokių dalykų pažiūrėti . Kaip 24 valandas per Tv reikėtų žiūrėti už bausmę . Pono ZV istoriją žinau ...  Niekam to nelinkėčiau .

Labas rytas,
Ingrida vis i sniegus mus varo valgyt,o man nuo tos dregmes ir taip salta.Geriau liksiu viduj su savo atomine kava.
Dusia,as viska mezgu virbalais su valu,net kojines,nors virbalu turiu be proto daug,bet su valu,patys paciausi man.Neseniai atnaujinau addi ir knit pro zing.Pirkau dvi ismieras 60cm ir 8o cm,ir dvi ismieras 100cm.Tie 60cm tik kojinem ir zaislam,zodziu mazos apimties daiktam.Apsirikau,nes galvojau kad matmuo yra vien valo,o pasirodo i matmeni ieina ir virbalu ilgis.Tai neapsigauk.Dar turiu senu be firmos zenklu su valu,storu,bet juos naudoju tik moherai.Man einamiausi 2-2'25-2'5-3'-3'25--3'5,reciau 4.Kojines is siulu 400m/100g mezgu 2-2'25 virbalais,o is siulu storus kuriu 200 m/100g,tai 3-3,25.Zaislam pg siulo stori bet mylimiausias Clover firmis 1,75-2nr.
Filmukus ziuriu megzdama.
Atsakyti
Nu prispirkau siūlų,kad tik būtų laiko megzti?
Dusia,ačiū iš tavo rekomenduotos moteriškės dvi babinas nusipirkau.Kaip ieškojau geltonos spalvos ir gavau.Paskui dar iš kitur babiną pasiėmiau.Neatsako man gamykla šalia gi yra norvegų,jie mezga iš merino rūbus.Parduotuvėje būdavo siūlų,dabar kai karantinas nenuvažiuosi.Užklausiau,bet neatsako.Jaučiu ieškosiu per pažintis. mirksiukas.gif
Mezgu tik su valu jau daug metų.Kelionėse nėr geriau į rankinę įsimetei. mirksiukas.gif Tik nežiūriu tų numerių,žiūriu pagal storį ir renkuosi. ax.gif
Oras geras,bet reikia pradėti megzti,nes prašokau pusdienį virtuvėje,atėjo žinutė sėklas paštomate pasiimti,gal nesušals sėklos,per parą,labai tingisi eiti iš namų. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti