Na nelyginau niekada ale va kaip paskaičiau apie jus tai norom nenorom sulyginau Bet gyvenimas sudelioja pagal savo scenarijų
Cha ir aš prisiminiua vienu metu turėjau keturias firmas vienoje 5 padaliniai kitoje 3 naktiniai barai ir dar kavinė.... jooo buvo darbelio sotaus...dar plius vienoje dirbau revizore... kažin ar dabar patemčiau tokį krūvį dabar jau ne tas oi ne tas... bet ir metai ne tie
Kadaise aš buvau gražuolis arklys tos dienos negrįž......
Dusia,tu taksavai?Čia rimtai?Aš šią vasarą vos nesublūdijau,nenuėjau taksuoti,į e -transportas.Jau buvau įtraukta ir į grafikus,bet išsigandau tų visų programėlių.Nebe mano galvai.
Dievinu vairavimą. Prieš trečios gimimą vežiodavau žmones po turgus su mikroautobusu.Kiek nuotykių turėjau. Dar penkių mėnesių nėščia važinėjau,paskui dar du mėnesius jau su lengva mašina važinėjau.Tekdavo ir per trvorą lipti turguje,jau su pilvuku,kad vietą geresnę užsiimti,prieš atidarant turgų.O dar du metus su mašina rinkdavau laiškus iš įmonių po miestą kasdien po 60 km.Būčiau vyras vairuočiau furą tikrai.
Lidle prisipirkau sėklų kartu su žemėmis. jau iš karto.Seniai petunijų nesėjau,vis daigelių nusipirkdavau,nežinau kaip šiemet bus?
Rytoj pūgas žada,tai užsiimsiu jau sėjimu paprikų irgi vis nusipirkdavau daigų.
Maximoje nusipirkau didelių vazonų išpardavimas.Terasos dar nėra bet jau viziją turiu.
Sodyboje 4 stirnos ganosi sode.Ir nelabai bailios,kol išsitraukiau telefoną,nubėgo iš lėto.
Dievinu vairavimą. Prieš trečios gimimą vežiodavau žmones po turgus su mikroautobusu.Kiek nuotykių turėjau. Dar penkių mėnesių nėščia važinėjau,paskui dar du mėnesius jau su lengva mašina važinėjau.Tekdavo ir per trvorą lipti turguje,jau su pilvuku,kad vietą geresnę užsiimti,prieš atidarant turgų.O dar du metus su mašina rinkdavau laiškus iš įmonių po miestą kasdien po 60 km.Būčiau vyras vairuočiau furą tikrai.
Lidle prisipirkau sėklų kartu su žemėmis. jau iš karto.Seniai petunijų nesėjau,vis daigelių nusipirkdavau,nežinau kaip šiemet bus?
Rytoj pūgas žada,tai užsiimsiu jau sėjimu paprikų irgi vis nusipirkdavau daigų.
Maximoje nusipirkau didelių vazonų išpardavimas.Terasos dar nėra bet jau viziją turiu.
Sodyboje 4 stirnos ganosi sode.Ir nelabai bailios,kol išsitraukiau telefoną,nubėgo iš lėto.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 25, 17:31)
Dusia,tu taksavai?Čia rimtai?Aš šią vasarą vos nesublūdijau,nenuėjau taksuoti,į e -transportas.Jau buvau įtraukta ir į grafikus,bet išsigandau tų visų programėlių.Nebe mano galvai.
i bailios,kol išsitraukiau telefoną,nubėgo iš lėto.
i bailios,kol išsitraukiau telefoną,nubėgo iš lėto.
Ingrida suklaidinau aš visą gyvenimą dirbu su popieriais. Pagal diplomą ... Taksavimas turėjo būti kabutėse , taip vadinu vaikų vežiojimus į popamokinę veiklą Iš ryto padirbdavau, kol vaikai mokykloje, tada pavežiodavau juos, o paskui vakare vėl prie popierių ... Bet jauna buvau
Nesu labai gera vairuotoja, MB geriau vairuoja . Man smagu vairuoti kai važiuoju viena , jokios atsakomybės. 400-500 km nuvairuoti galiu ,daugiau sunku ... MB gali sėsti ir numinti 700-800 km . Kai važiuodavom į keliones su vaikais mašina, tekdavo keistis ... Vis tekdavo nuo kokios Baltstogės iki Suvakų su furom šliaužti . MB leisti nors kiek pailsėti
Ingrida sakyčiau paprikos labai per anksti sėti
Kokį vazoninį čilį pasėk , jei labai skubi . paprikos suvargs ir tiek . Be vasario pabaigos nesėsiu . Esu sėjusi sausį , tai vasario sėjos buvo gražesni
Citrinžole turiu ir aš ant palangės ... Kažkokia nelabai laiminga pas mane . Petunijų nesodinu , prie mano sodybos dizaino netinka ten viskas senoviška tik pelargonijos . Susivežiau pernykštes visas Kaunan, merdėja laiptinėj . Vieną kartą palaisčiau jodu gal išgyvens iki kovo ?
Jodas ...
Muka , tu atominė moteriškė Tiek darbų patempti , viską atsiminti , visus galus sugaudyti ... Jau dabar tai tikrai nebereikia mums tiek dirbti , tegul jaumiaas aria
Luety ilgai kalbėjau šiandien su vaiku ... tai vis paklausinėjau apie skiepus . Ju firmos Vilnaius mokslo skyriuje dirba apie 140 žmonių , nėra nei vieno kuris atsisakytų skiepų Tai sakai 140 geriausių Lietuvos chemikų ir biologų yra tokie žiopli ? Ar visi labai bijo dėl savo darbo ??? Jei bijotų ir nesuprastų ką su jais nori padaryti 99 pr pabėgtų į kitas sritis , tokias galvas turint ne bėda Pagalvok ir apie tai , kad yra ir kita nuomonė ...
Labos
Dusia37 prieš 7-8 metus gal ir tokia buvau o dabar metai ne tokia ... aptingau ir jaučiu kad tingstu toliau, nes anksčiau buvo darbas darbas darbas nei mezgimas nei siuvimas o tik straipsnių įstatymų poįstatyminių aktų skaitymas su VMI bendravimas non stop... kažkaip kitaip jaučiausi bet vis suvedu į vieną metai ir gal tikslų tokių nėra ... vis paklausiu savęs kam... gal reikia sustoti, bet va kažkaip vis ramiai negaliu padirbti, tai ten įkišau tai ten pagrūmojau įstatymo raide va dėl to ir kyla nesusipratimai ir piktumai ir t.t. nemoku būti tik graži nors gal reiktų pasimokinti nesigadinti nervų, palikti jų valioje mano valia buvo pasakyti... mokinuosi bet kol kas tik dvejetai ir sugadinti nervai....
Vairavimas nežinau ar veža, nors aplinkiniai sako kad gal... MB nevairuoja tai aš tas šeimos vairuotojas visakame... ilgiausias atstumas tai buvo per Lietuvą tai pravažiavus per dieną 700 km tai jau kitą dieną nenorėjau nieko nevažiavau
Tiesa apie jodą nustatė man jodo trūkumą didelį patarė pasiteplioti ranką vakare ir ką po 6 valandų nė znoko pasak jų tai trūkumas jodo užsisakiau iš Iherb, na matysime.
Kavos?
Dusia37 prieš 7-8 metus gal ir tokia buvau o dabar metai ne tokia ... aptingau ir jaučiu kad tingstu toliau, nes anksčiau buvo darbas darbas darbas nei mezgimas nei siuvimas o tik straipsnių įstatymų poįstatyminių aktų skaitymas su VMI bendravimas non stop... kažkaip kitaip jaučiausi bet vis suvedu į vieną metai ir gal tikslų tokių nėra ... vis paklausiu savęs kam... gal reikia sustoti, bet va kažkaip vis ramiai negaliu padirbti, tai ten įkišau tai ten pagrūmojau įstatymo raide va dėl to ir kyla nesusipratimai ir piktumai ir t.t. nemoku būti tik graži nors gal reiktų pasimokinti nesigadinti nervų, palikti jų valioje mano valia buvo pasakyti... mokinuosi bet kol kas tik dvejetai ir sugadinti nervai....
Vairavimas nežinau ar veža, nors aplinkiniai sako kad gal... MB nevairuoja tai aš tas šeimos vairuotojas visakame... ilgiausias atstumas tai buvo per Lietuvą tai pravažiavus per dieną 700 km tai jau kitą dieną nenorėjau nieko nevažiavau
Tiesa apie jodą nustatė man jodo trūkumą didelį patarė pasiteplioti ranką vakare ir ką po 6 valandų nė znoko pasak jų tai trūkumas jodo užsisakiau iš Iherb, na matysime.
Kavos?
Labas rytas.
Užsnigo?
Sėdėsime šiandien namie,megsime ir kaifuosime,žiūrėdami per langą.Pradėsiu šiandien tuniką vasarai su mezgimo mašina.Einu nuosekliai nuo šalikų,kepurių iki jau tunikų.Kai jau gerai išeis megzti rankiniu būdu,jungsime žakardo,intarsijos karietėles,kompą. Nu tikrai kiauraraščiu vakar galėjau šalį megzti iki vidurnakčio,buvau pagauta įkvėpimo,bet gi kaimynai pusę dešimt ir baigiau. Tada rankomis kojines su raštu iš plono vilnonio siūlo dukrai mezgu. Bus užsiėmimas ,žiūrint serialą.
Ką pagaminti skanaus?Ko gero pietūms tiks vištų širdelių troškinys,mes labai pamėgome ir daržovių sueina nemažai ir voveraitės sueis.Nes kibiriuką atidariau iš šaldiklio,reikia sunaudoti.Vakar troškinau voveraites su briuselio kopūstais grietinėlėje.
Vakarienei sueis salotos su krabų mėsa,iškepsiu eklerus,nes maskarponė tūno šldytuve,o eklerai ore išėjo.
Dusia,sakai paprikos anksti?Keli metai nesėju,nusiperku kelis daigus,nes mėgsta tik dukra,mūms kažkaip gali ir nebūti labai.Sėsiu tada tik čiliukus ir petunijas.Nes nusipirkau ir šabo gvazdiku,balkoninių kažkokių dar pomidoriukų,laiškinių česnakų sėklų(nors laiškinių turiu plantaciją sodyboje,bet paveikslėlyje kažkokie kitokie atrodo?)
labas rytas,
"Žiema kaip moteris - graži nuotraukose, o nervina nuo pat ryto"
Kaip gerai , kad niekur važiuoti nereikia ...
Muka aš šiuo metų laiku tai iš viso panikoj gyvendavau - kaip spėti O dabar medituoju vakarais megzdama Kaifas. Visų pinigų neuždirbsiu , o gyventi reikia DABAR.
Ingrida, tu šaunuolė, per savaitę ir išmokai
Jei dėl papriku manimi netiki paklausk IK . O aš dar jokių sėklų nenusipirkau ... netgi revizijos nepasidariau .
Žakardas mmm... Ir gražu ir megzti smagu . Rankomis esu nemažai jo numezgusi jaunystėj ... Iki kitų kalėdų išmoksiu gal norvegiškus megztukus megzti . Kaip jie man gražu ...
Šiandien reiktų padaryti negaminimo dieną , nes šaldytuve pilna likučių . Tegul suvalgo Kažin iškęsiu ? Gal nors kokių šparaginių patušinti ?
Muka , dėl jodo tikiu . Buvau koja persirėžusi pirty - patepiau jodu , ko kelių valandų nei žymės
"Žiema kaip moteris - graži nuotraukose, o nervina nuo pat ryto"
Kaip gerai , kad niekur važiuoti nereikia ...
Muka aš šiuo metų laiku tai iš viso panikoj gyvendavau - kaip spėti O dabar medituoju vakarais megzdama Kaifas. Visų pinigų neuždirbsiu , o gyventi reikia DABAR.
Ingrida, tu šaunuolė, per savaitę ir išmokai
Jei dėl papriku manimi netiki paklausk IK . O aš dar jokių sėklų nenusipirkau ... netgi revizijos nepasidariau .
Žakardas mmm... Ir gražu ir megzti smagu . Rankomis esu nemažai jo numezgusi jaunystėj ... Iki kitų kalėdų išmoksiu gal norvegiškus megztukus megzti . Kaip jie man gražu ...
Šiandien reiktų padaryti negaminimo dieną , nes šaldytuve pilna likučių . Tegul suvalgo Kažin iškęsiu ? Gal nors kokių šparaginių patušinti ?
Muka , dėl jodo tikiu . Buvau koja persirėžusi pirty - patepiau jodu , ko kelių valandų nei žymės
Labos,
Dusia,geras posakis apie ziema.Man tai tikrai ji grazi tik foto.
O pas mus lyyja Negali ilgai but sauleta,butinai turi palyt.
Pradejau karbus skaiciuot,kad kazkaip ieit i ritma.ne tik skaiciuot,bet ir prisilaikyt nuo ju.Gal si syki pasiseks.
Jetus,kiek Ingrida kepa,verda :oh:neisivaizduoju,kada jus suvalgot ,o svarbiausia nestorejat.
Man kazkaip ranku darbas prie sirdies labiau,nei masina megzti rubai,nors masina megzti buna lygesni.Esu turejus jaunystej mezgimo rusiska masina.
As joda tai geriu,tai vel uzmirstu.Reik eit pasidet i akis,ar i dezute prie kitu tableciu.Tikrai jo yra ne perdaug pas mane.
Numezgiau dvejas kojinaites su rastais is likuciu,reik eit isplaut,blokuot,padziaut.
Ka siandien predet megzt?Laukiu siulu ateinant uzsakiau is woolwarehouse.
Dusia,geras posakis apie ziema.Man tai tikrai ji grazi tik foto.
O pas mus lyyja Negali ilgai but sauleta,butinai turi palyt.
Pradejau karbus skaiciuot,kad kazkaip ieit i ritma.ne tik skaiciuot,bet ir prisilaikyt nuo ju.Gal si syki pasiseks.
Jetus,kiek Ingrida kepa,verda :oh:neisivaizduoju,kada jus suvalgot ,o svarbiausia nestorejat.
Man kazkaip ranku darbas prie sirdies labiau,nei masina megzti rubai,nors masina megzti buna lygesni.Esu turejus jaunystej mezgimo rusiska masina.
As joda tai geriu,tai vel uzmirstu.Reik eit pasidet i akis,ar i dezute prie kitu tableciu.Tikrai jo yra ne perdaug pas mane.
Numezgiau dvejas kojinaites su rastais is likuciu,reik eit isplaut,blokuot,padziaut.
Ka siandien predet megzt?Laukiu siulu ateinant uzsakiau is woolwarehouse.
Labos
Na pridrėbė ir vis dar drebią ... Kažkaip dėl šiltnamio pradėjom su MB pergyventi... na bet pergyvenk nepergyvenus rasim kažką...Penkatdienį mažu bandysime privažiuoti, nes gyvennačių yra, mažu jau bus pravalę kelius
Dusia37 o man kažkaip nekomfortabilu tokia padėtis matyt nemoku priimti šią duotybę.. ir nesakau kad tai blogai, bet dar mokinuosi
Kaip skanu rauginti grybai metų atradimas tik nežinau ar galima raugti visus grybus nes šiemet buvo raugiamos rudmesės
Pamėgau briuselio kopūstus kiba reikės šiandiena padaryti
Kavos?
Na pridrėbė ir vis dar drebią ... Kažkaip dėl šiltnamio pradėjom su MB pergyventi... na bet pergyvenk nepergyvenus rasim kažką...Penkatdienį mažu bandysime privažiuoti, nes gyvennačių yra, mažu jau bus pravalę kelius
Dusia37 o man kažkaip nekomfortabilu tokia padėtis matyt nemoku priimti šią duotybę.. ir nesakau kad tai blogai, bet dar mokinuosi
Kaip skanu rauginti grybai metų atradimas tik nežinau ar galima raugti visus grybus nes šiemet buvo raugiamos rudmesės
Pamėgau briuselio kopūstus kiba reikės šiandiena padaryti
Kavos?
Labas rytas.
Pasiilgote gal sniego?
Mes šiandien važiuosime iki garažo,reikia vištas aplankyti,nuo avilių nukasti sniego,bijau pagalvoti apie šiltnamius. Pradėjau tuniką gal iš penkto karto,matau trūks siūlų,kol mokausi iš tokių prastų mezgu,reikia maximoje daugiau,jei rasiu tokios atspalvio dar,Sakiau visus pirmus darbus dėsiu į dėžę,kad paskui galėčiau palyginti.O gal dukrai ar marčiai kas tiks?
Bijau raugti grybus,A.a. babytė raugdavo,man vis botulizmas visur matosi.Ankščiau marinuodavau grybus,spėkite ar valgydavome ,viskas konteinerin išeidavo. Atrodo dangtelis pakeltas atidarai-rūgštu.Dar dar konservuoti su svogūnais ir pomidorų padažu valgydavome,paskui žiūriu ir tų mb nebe valgo.Tai dabar tik šaldau ir džiovinu. Arba į turgelį.Pas mus šiemet mažai ruduokių buvo,kiek radau suvalgėme iš karto.Va voveraičių tai derlius buvo šiemet.Man jos patinka,jei neparduoda,dar kelias dienas gali pardavinėti,išvaizdos nekeičia.
Skanu briuselius apvirti,paskui troškinys su grybais grietinėlės padaže.
labos ,
Muka apie grybų rauginimą nieko neišmanau ... Nesu raugusi . Kiek prisigrybaujam tai džiovinu arba šaldau . Man grybauti labaiu patinka negu valgyti O darinėti visai nepatinka
Dėl darbo - aš džiaugiuosi ne darbu namie , o kad to darbo mažiau ... Kai 8 val darbe , o paskui dar gįžus namo galus rankiodavau - tai ... Nebejaunėju . O Tavo darbą kabina iSafT ? Bandom diegtis ... eina peklon , man visai nepatinka
Sniegą šiemet atiduoda už 2 metus Nėra to blogo , kas neišeitų į gerą- atsigaus požeminiai vandenys, prisipildys kūdros, upės ,ežerai . Manau
Muka , ar kasei į šiltnamį sniegą ? MB prikasė galingai
Man reikia iki darbo nuvažiuoti, vienus popierius palikti , kitus susirinkti . Bet gal rytoj Bijau užklimpti
Ingrida , matysi kaip kažkam prireiks tos tavo tunikos . Apie mezgimo mašinas numanymas nulinis . Jaunystėje mačiau pas draugę , mezgusi nesu .
Aš vakar atskyriau kūną žalio megztuko. Gerai ta merga ( ty siuvėju žargonu manikenas ) namie . Ramiai pasimatuoji Trumpo reikia, kūną greit užbaigsiu , liks rankovės. O jų reikia plačių ....
Muka apie grybų rauginimą nieko neišmanau ... Nesu raugusi . Kiek prisigrybaujam tai džiovinu arba šaldau . Man grybauti labaiu patinka negu valgyti O darinėti visai nepatinka
Dėl darbo - aš džiaugiuosi ne darbu namie , o kad to darbo mažiau ... Kai 8 val darbe , o paskui dar gįžus namo galus rankiodavau - tai ... Nebejaunėju . O Tavo darbą kabina iSafT ? Bandom diegtis ... eina peklon , man visai nepatinka
Sniegą šiemet atiduoda už 2 metus Nėra to blogo , kas neišeitų į gerą- atsigaus požeminiai vandenys, prisipildys kūdros, upės ,ežerai . Manau
Muka , ar kasei į šiltnamį sniegą ? MB prikasė galingai
Man reikia iki darbo nuvažiuoti, vienus popierius palikti , kitus susirinkti . Bet gal rytoj Bijau užklimpti
Ingrida , matysi kaip kažkam prireiks tos tavo tunikos . Apie mezgimo mašinas numanymas nulinis . Jaunystėje mačiau pas draugę , mezgusi nesu .
Aš vakar atskyriau kūną žalio megztuko. Gerai ta merga ( ty siuvėju žargonu manikenas ) namie . Ramiai pasimatuoji Trumpo reikia, kūną greit užbaigsiu , liks rankovės. O jų reikia plačių ....
Labas rytas,
aciu,Muka uz kava,o Ingridai uz ziemos vaizdeli.
Pavydziu,Dusia,tau to manekeno.Pas mus jie brangus,o siustis is aliexpres nenoriu.Tureciau,tai megzciau tik megztinius.
Siandien atejo zinute,kad musu bendraamze,is senu jaunystes laiku mire.Ji jaunesne uz mane,gal pora metu.Tai MB vaikystes draugo zmona.Nezinau,kas buvo jai,buvo sulieknejus,isgrazejus ir jokiu nelemties simptomu nesimate,ir tik bac,skaitau ir savo akim netikiu.Viespaties keliai nezinomi.Visada gaila zmogaus isejusio tenai,bet ji sugrys,tik kitame kune.
Nelyja kol kas ir atsile,jei taip bus ir toliau,stresas bus,kad dar nieko nepasejau.Nu bet vistiek manau, kad ir UK dar anksti set viska.
Vakar gavau grazu laiska is vienos pirkejos,su padeka,kad jai patiko mano nerta saule,kuri man atrode tokia negrazi.Uzsiprase dar 4 nunert,dovanos savo draugam,kad pralinksmint juos siuo niuriu laikotarpiu.
Tad einu nert.
aciu,Muka uz kava,o Ingridai uz ziemos vaizdeli.
Pavydziu,Dusia,tau to manekeno.Pas mus jie brangus,o siustis is aliexpres nenoriu.Tureciau,tai megzciau tik megztinius.
Siandien atejo zinute,kad musu bendraamze,is senu jaunystes laiku mire.Ji jaunesne uz mane,gal pora metu.Tai MB vaikystes draugo zmona.Nezinau,kas buvo jai,buvo sulieknejus,isgrazejus ir jokiu nelemties simptomu nesimate,ir tik bac,skaitau ir savo akim netikiu.Viespaties keliai nezinomi.Visada gaila zmogaus isejusio tenai,bet ji sugrys,tik kitame kune.
Nelyja kol kas ir atsile,jei taip bus ir toliau,stresas bus,kad dar nieko nepasejau.Nu bet vistiek manau, kad ir UK dar anksti set viska.
Vakar gavau grazu laiska is vienos pirkejos,su padeka,kad jai patiko mano nerta saule,kuri man atrode tokia negrazi.Uzsiprase dar 4 nunert,dovanos savo draugam,kad pralinksmint juos siuo niuriu laikotarpiu.
Tad einu nert.
QUOTE(Luety @ 2021 01 27, 11:47)
Labas rytas,
Siandien atejo zinute,kad musu bendraamze,is senu jaunystes laiku mire.
Tad einu nert.
Siandien atejo zinute,kad musu bendraamze,is senu jaunystes laiku mire.
Tad einu nert.
Mano merga kainavo 15 pinigų elementari tokia ... Pirkau M , nes mano viršus M. O dukriukas einamuoju metu nešioja vioskius bele kokisu didelius bliuzonus, megztinisu
Luety , ką ir sakau - gyventi reikia šiandien , rytojaus nėra ...
O saules prašom į studiją !