Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia,įsijungiu telefone gold efem,užsidedu ausines ir skraidau po virtuvę,šokio žingsneliu. biggrin.gif mirksiukas.gif
Kaip skaniai triušio filė pagaminti,gal turite kokį receptą rytdienai?Gaila būtų sugadinti.Nemoku skaniai jautienos nei steiko,nei befstrogeno nemoku iškepti.Man vis gaunasi kieti. ax.gif
Panos pamėginau mokytis mušamaisiais groti.MB su sūnumi pagyrė,gal kad ūpas būtų mokytis? ax.gif Sakė ritmą jaučiu. biggrin.gif O aš juokiuosi nebe užteks galvoje lentynėlių,kaip tik sako atsidarys naujos.Man dar kiek mokytis mezgimo oi oi......... blink.gif
Paklausiau marčios,stilistė gi tikrai žinos,kokia spalva šiemet madinga,sakė geltona ir pilka,na vienu žodžiu bitutė. mirksiukas.gif Reikia ieškoti siūlų.
O dar žirnių neturiu sėklų.Pernai vasarį pasodinau jau žirnius,anksti ir valgiau. mirksiukas.gif
Luety ,pas tave turėtų gerai arbūzai užaugti,ilga vasara. mirksiukas.gif
Taip gerai pasivaikščiojome po grojimo,po laukus,vištas aplankėme.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 23, 14:48)
Dusia,įsijungiu telefone gold efem,užsidedu ausines ir skraidau po virtuvę,šokio žingsneliu. biggrin.gif  mirksiukas.gif
Kaip skaniai triušio filė pagaminti,gal turite kokį receptą rytdienai?Gaila būtų sugadinti.Nemoku skaniai jautienos nei steiko,nei befstrogeno nemoku iškepti.Man vis gaunasi kieti. ax.gif
Panos pamėginau mokytis mušamaisiais groti.MB su sūnumi pagyrė,gal kad ūpas būtų mokytis? ax.gif Sakė ritmą jaučiu. biggrin.gif O aš juokiuosi nebe užteks galvoje lentynėlių,kaip tik sako atsidarys naujos.Man dar kiek mokytis mezgimo oi oi......... blink.gif
Paklausiau marčios,stilistė gi tikrai žinos,kokia spalva šiemet madinga,sakė geltona ir pilka,na vienu žodžiu bitutė. mirksiukas.gif Reikia ieškoti siūlų.
O dar žirnių neturiu sėklų.Pernai vasarį pasodinau jau žirnius,anksti ir valgiau. mirksiukas.gif
Luety ,pas tave turėtų gerai arbūzai užaugti,ilga vasara. mirksiukas.gif
Taip gerai pasivaikščiojome po grojimo,po laukus,vištas aplankėme.

Isivaizduoju tave musancia bugnus biggrin.gif biggrin.gif
Neauga pas mane,labai rugscia ir salta zeme,daug saltiniu po ja,greit sudregsta.Siemet bandysiu kast gilas duobes ir pilt daug komposto ir i jas sodint arbuzuz.Be to labai vejuota pas mus,amzini vakaru vejai,tai irgi arbuzams ne kas.
Siaip uzsiauginu sviestinio riesuto moliugu,vadinamu,ir cukinijos auga.
Atsakyti
Nu va supratau , kad nei valgyti gaminti moku, nei megzti - nerti ax.gif Gryna depresija mane gali užpulti su tokiom TuboMoteriškėmis susidėjus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Luety , man kosmosas per nepilną mėn tiek numegzti , man metų reikėtu rolleyes.gif Imk 4u.gif

Ingrida būna triušio file ? Aš tik esu visą triušį kepusi , ne kartą. Mano šeimynais skaniausias baltam vyne. O sesė triušiena apkepa ir tušina grietinėlėje .
Steiką jau moku iškepti ... pagrindas gera mėsa ir neperkepti . 2-3 min viena pusė . Paskui susukti į foliją , uždėti sviesto ir palaikyti šiltai apie 5- 8 min kad subręstu . Negalima prieskoniuoti ir druskinti prieš kepaant . Tik prieš valgant . Ir mėsa apie valanda laiko turėtų būti pabuvusi kambario temperatūroje . Mėsa pirkti arba pas pažįstamą mėsininką , arba brandintą. Kaina apie 15-17 EUR kg. Bet kasdien nevalgai ...
Atsakyti
Dusia,tu gi darbe kiek laiko praleidi?Tai ko stebėtis? mirksiukas.gif Ačiū už steiką,nežinojau,kad dar reikia palaikyti folijoje.Man vis atrodo tos 2-3 minutės tiek mažai,vis perkepu. ax.gif
Apie triušius,mes gi vienus metus laikėme iki 70 buvome prisiveisę.Jau nebe žinojome kaip bevalgyti,rūkėme,šonkuliukai,mmmmmmmmmm kip lašiša.Net nežinau su kuo palyginti? bigsmile.gif MB vis prisimena su nostalgija,bet ir šerti juos reikia,vis žandai juda. biggrin.gif biggrin.gif
Mes dabar prabangiai gyvename ,kol sūnus pas mus,perkame tik brandintą jautieną,šviežios vien daržovės,brandintas kumpis,geras vynas,belgiškas alus.Kaip reiks gyventi taip įpratus/??? biggrin.gif bigsmile.gif Pasijautėme bent Žmonėmis. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Salta pas mus ir dar lietu zada.Vakar nakciai uzdarem tvartuko dureles,tai MB sake net siandien nevaziuos atidaryti,bet,jauciu,neistvers,sneka ir sneka&rupi jam.Musu tvartukas mazutis,nydurnes jos ten is neturejimo ka veikti.
Dusua,nepergyvenk,kainedirnsi,numegsi dar daugiau.Vasara suleteja mezgimau-darzai,gelynai,o ziema gi nera kas veikt I parkys-oras baisus,be to galima po viena ir tik sportuoti,gymai uzdaryti,dviese gyvenant neapsiverti,valgyt darom pasikeisdami,kompe nesedesi,tai ir nezgu,neriu.Baisiausia buna,kai idejos apleidzua mane,kai nezinau ka megzt,nert.
Nustekensit sunu,pabegs paskui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 sausio 2021 - 11:39
Ingrida, gerus vaikus užsiauginai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gauni su kaupu ką įdėjusi 4u.gif
Luety , kiek aš turiu įdėjų ką numegzti ... Paroje tiek laiko nėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ingrida, dar pamiršau apie steiką pasakyti - dėti kepti tik į įkaitintą keptuvę. Kepimui naudoju ghi sveistą arba kokoso aliejų ( daugiau nieko ant jo nekepu ) .
Šaip tai MB darbas steikus kepti biggrin.gif Čia iš tų retų patiekalų kuriuos MB gamina . Moku ir aš , jei MB negali ar namie nėra.
Ingrida, triušiena labai skanu 4u.gif O vargo kaip su kiekvienu gyvu padaru , nemažai .Mėsinės vištos tikriausiai greičiau užauga ?
Luety ir pas mus lyja , ir sniegas baigia ištirpti . Fe. Vakar ėjau iki paštomato tai šaligatviai čiuožyklos ... Nesmagu ax.gif
Įdomi pagalvėlė pusryčių nuotraukoje ... Ta džinsinė su rankena . Iš senų džinsų ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Dusia,vat kodėl neužsidirbau pensijos.Visada mama laukė su karštais pietūmis iš mokyklos,beveik kiekvienas savaitgalis konkursai,koncertai,olimpiados,mama stovi su pakaba paruoštų rūbų,nuvalytais batukais,suteptais sumuštiniais. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuo 5 metų vežiojmi buvo į pruošiamas mokyklas,mažoji nuo ketverių į šokių pamokas,padėjau vyrui versle,neliko laiko pensijai užsidirbti.Vaikai supranta. mirksiukas.gif
Praneša baisius orus.Gal šiandien suvažinėti reikia sodybon?Paskui jau neįvažiuosime,pas mus gal koks 500 metrų keliukas nevalomas iki namo nuo pagrindinio kelio. bigsmile.gif Kai gyvnsime turės kažką daryti,kitaip šiukšlių negalės atvažiuoti išvežti. blink.gif Ankščiau bendrovė valydavo retkarčiais. ax.gif
Troškinau triušį tailandietiškai kaip vištą.Iš pradžių apkepiau kokoso aliejuje,paskui kokoso piene troškinau su mangu.Auginu gi treti metai citrinžolę du vazonus ant palangės,tai dedasi citrinžolė,vieną vazoną nušaldžiau,nespėjau įnešti iš šiltnmio.Visai gerai šiemet jaučiasi ant palangės. bigsmile.gif
Ūpas megzti yra,vakar iki vėlumos mezgiau,mokiausi. ax.gif Oi dar kiek mokytis reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už pusryčius , rūpestingoji Tu mūsų 4u.gif
Muka matyt darbuose užstrigo ax.gif Kaip laikaisi , kaip pirtis ?
Ingrida suprantu apie ką tu ... Aš keičiau darbą kai mažoji į pirmą klasę išėjo . Iki pietų dirbdavau , paskui taksiste dirbdavau , o naktim ir vėl dirbdavau ax.gif
Jauna buvau viską spėdavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O mane savaitglaį mezgimo muza buvo pagavus ... pabaigiau užmestuką, sutvarkiau išskalbiau . Didelis atrodo, na bet žinant jaunimo pomėgį dideliems megztiniams tikiuosi sunešios ... O paskui liks man smile.gif
Ir padėjau tamsiai žalią megztuką dukrytai. Darysiu trumpą . Mezgu lygiu raštu. Bus plačiomis rankovėmis ir pats platokas ir trumpas .Mezgu pagal bazinį , man dar mokytis ir mokytis . Jau kai mokėsiu galėsiu madravot biggrin.gif bigsmile.gif
Pasidariusi darbų sąrašą šiandienai ir puolu vykdyti ax.gif O dar į tarpą teks pietus pagaminti , bo visi savi .
Tai vadinasi darbo namie privalumai mirksiukas.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 sausio 2021 - 10:17
Labos smile.gif

Pirtis puiku buvo penktadienį o va šeštadienį nugara suėmė bet pirmą kartą taip po krūtine tarsi kokiu diržu suveržta buvo nei įkvėpti nei iškvėpti jau galvojau iki namų nenuvažuosiu verysad.gif ant laktos bandžiau atsigulti niekaip negalėjau nei išgulėti nei išsėdėti verysad.gif tai tik MB pirtinosi..O va vakar grįžome susileidau vaistų kaip ranka nuėmė... Tiesa išbandžiau jau alembika ax.gif tai dabar turiu hidrolato pušų pumpurų, tiesa išsiskyrė aliejuko keli lašai smile.gif o namai kaip pušynas kvepia biggrin.gif Dar turiu džiovintų levandų ir mėtų reiks iš jų pasidaryti smile.gif Tik va reikia dabar paieškoti buteliukų purškiamų o va didesnius kiekius susipilstysiu nuo alaus į tamsius butelius ax.gif
Mergos kosmosas kada jūs viską spėjate blink.gif
O aš negaliu pasigirti, kad sukrai daviau, nes mokslai beveik 8 metai savo atėmė.. nors į muzikos mokykla vežiojau 4 metus o paskui savarankiškai visur pati... nelepinama buvo verysad.gif
Atsakyti
Kažkaip neskaičiuoju , kiek ten daviau ... O lepinami ar ne - kaip pažiūrėsi smile.gif nepatinka lyginits . Jei mane pasirinko - tai matyt aš jiems geriausia buvau biggrin.gif Jie pasimokė iš manęs, aš iš jų .
Nežinau iš kur turėjau tiek eregijos... Kažkaip sugebėdavau 10 val. vakaro siubą rytojui išvirti , ir iki 3 nakties deklaracijas prisidavinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebuvo sunku.
Sunku buvo kai maži sirgdavo blink.gif
Juolab , kad visi savi 200 km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 sausio 2021 - 12:57
Labos.
pas mus nakty buvo salcio,net ryte buvo -1,gerai,kad vistas uzdare MB is vakaro.Siandien suleido i siltnami,ikaitinta saules,tai puole visos kast duobes ir gule i tas duobes,silde,purenosi gal valanda kokia.
Ziurke stipo viena,rasta ant saligatvio plyteliu salia gardo vistu,nauju skyliu i aptvara nerasta,bet ir maistas buvo tvartuke,tai eme grauztis i tvartuka.MB turi isklojes grindis saligatvio plytelem,bet kampe jau pirsto storio skyle padaryta,kuolas pagrauztas.Uzkimso,imete i skyle nuodu,gal nustips ir ta..Po truputi kova laimim su jom,
Sauleta,bet salta.Dar rodo savaites begyje atsilima iki 11 silumos,bus matyt.
O siaip.nieko naujo.Mezgu,valgyt gaminu,tvarkinejuos,slaiuzioju,stumiu dienas,nieko neivyko,nieko idomaus.
Del vaiku,mazam miestely gyvenom,nereikejo niekur veziot,viskas vietoj,visur peskom vaiksciojo.
As dirbau visada,tik uzdarbis med darbuotojo mazas,o 1,5 etato beveik visada turejau.
Kazkaip jaunystej nuovargio nesijaucia,ari,darai,kas reikia, bega metai,tik ziu ir pats senas,ir vaikai issilakste.
Grazus kavos servyzas sniege,toks susildantis ruzavas,Pagyvina visa gamta. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 sausio 2021 - 14:05