Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2021 01 21, 17:39)
Labos, mergaitėms
Dėl homeopatijos.....gavau bonusų tos pačios klinikos paslaugoms. Nuėjau. Padarė tyrimus su tais savo aparatais. Už rankos buvau nuvesta į vaistinę ir priversta nusipirkti viską ką surašė. Nežinau kokio stebuklo ar hipnozės veikiama susipirkau. Palikau padorią sumą. Grįžus spjaudžiau ir visiems guodžiausi kaip man nesuprantamu būdu tuos vaistus ir papildus įsigijau. Kadangi esu iš tų tvarkingų biggrin.gif krašto, jei jau pirkau, naudoju ir niekuo netikiu. PADĖJO. Kiek tyrimų dariau poliklinikoj, kiek vaistų naudojau, niekas nemačijo. Šitie-padėjo netikint.
Nežinau ką dar pasakyt. blink.gif  rolleyes.gif

Pasitaisė nevedė niekur nesiūlė tik rekomendavo .... kažkaip net susimėčiau ... kaip sakoma pripratus gynybai ir ką jos nereikėjo.... tai ar tikėti ar ne... manau laikas parodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 21, 18:23)
Pasitaisė nevedė niekur nesiūlė tik rekomendavo .... kažkaip net susimėčiau ... kaip sakoma pripratus gynybai ir ką jos nereikėjo.... tai ar tikėti ar ne... manau laikas parodys  4u.gif

Jau nebedirba ta daktarė. Užsitarnavo poilsį. Dėkinga jai.
Nors kai paskaičiau vienų leidžiamų vaistų lapelį pakraupau- skirtas stambiesiems galvijams.....nežinau kodėl, bet naudojau. bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atrodo taip gerai užmigau ,kalusydama Stasiulytės "penkiasdešimt pilkų atspalvių "knygą.Tai ne pavasaris,katinų morcius po valandos prasidėjo,nežinau kiek laiko kniaukė,bet tokiais balsais. bigsmile.gif O paskui skausmas akyje,paryčiui tik nusnūdau. blink.gif Akis užtinųsi kaip reikia. rolleyes.gif Sukiojant skausmas obuolyje.Megzti vėl neišeis? blink.gif
Atsakyti
labas rytas,

O jau pusryčių grožis 4u.gif Dėkui Ingrida .
25 km. iki sodybos , kaip man tai būtų arti ax.gif Nes man 65 .
Kokosų kremas gal tiktų tavo rutuliukams, visose Maksėse jo yra :
Muka užtravinai su karka, vakar turguj nupirkau naktį lėtpuodyje išviriau , pietums orkaitėje apkepsiu . Bus su raugintų kopūstų salotomis. Mergytei dar yra sūrio - grybų suktinuko nuo vakar ... Ji nelebai tokių karkų mėgėja .
Dėl gydimo - mano šeimoj taip , vienam labai padėjo , gydėsi 3 metus. Kainavo daug . Bet buvo daug kitų dedamųjų ... Kitam šeimos nariui nieko nepadėjo . Pagal rekomendacijas 2 homopatės per 2 metus aplankėm. Pinigai į balą ... Nes "vaistai " ar kaip ten pavadinti , kainuodavo daug .
Savaitgalis ant nosies. Važiuosim su MB į pirtį... Tikiuosi .
Muka - namus apsitvarkaiu nuo dulkių , nuo daiktų dar ne ... Reikia spintelių vonioj . Vieni jau išsimatavo , kiti pirmadienį ir reikia trečius išsikviesti . Daro visi daugiau mažiau gerai Lietuvoj , bet man reikia , kad kažką ir matytų . Aš taigi ne dizainerė .
Luety, man vis tik įdomu - kodėl tu žiūri tuos kvakserius ? Geriau ir saugiau nepasidaro ?
O dėl kalbėjomo - kalbėk , būk gera ... Jei liksi su savo baimėmis viena, bus blogai .

Luety čia Tau , iš FB Juoda avis postas :

- Man atrodo, kad Tavyje dabar sukilę daug jausmų.
- Aha, tikrai daug. Net nesugebu suprasti jų.
- Na, galim pabandyti pakalbėti ir išsiaiškinti arba jie taps pasyvia agresija...
- Bandom... Bandom kalbėti...
Kartais tikrai atrodo, jog pats lengviausias variantas yra neigti kilusius jausmus, juos greitai paslėpti, užkamšyti dirbtine šypsena ir pakeisti temą. Bet jausmai nepasiduoda. Jie lenda iš žmogaus įvairiomis formomis, kiša koją santykiams slapta agresija, kuri gali pasireikšti net, rodos, netyčiniu pamiršimu, ignoravimu ar nesibaigiančiais konfliktais. Nepasiduok ir Tu. Kalbėk apie tai, nors ir sunku. Kalbėk, kol pasidarys nebe taip baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 sausio 2021 - 09:22
Labos smile.gif

Ir mes su MB vžiuojame iki pirties, nors vanduo atjungtas ale pasisemsime iš šulinio bus kaip kaime smile.gif
O aš sakiau kepsiu ilgo kepimo šoninę, sode gera orkaitė tai reikia išnaudoti... MB bus kitas meniu 4u.gif Tiesa duonelę jau ištraukiau o jau kietumas bezbožnas ... užmiršusi jau kaip kepti nieko atmušiu ranką per kelis kart nors kiek mum tos duonos reikia bus kepmio 1 kartą mėnesiui mažiukas kepaliukas biggrin.gif
O man patinka Lidl kokoso pienas tas riebesnis tirštumo kaip grietinė tik ne Light reikia imti:
Na matysime reikai info sugrumuloti maistus sužiūrėti nes MB tai labai mažai kas tinka mėsos nėra ir kruopų grikiai žodžiu valgys tik grikius. Mano tai grūdinių kultūrų tik vieną kart savaitėje mėsa visa beveik išskyrūs kiaulieną... Kaip skaaiu susigrumulosiu info ir pažiūrėsiu kaip čia mes toliau...
IngridaB kompresiuką pasidaryk su juoda arbatą man padeda paramina nuima skausmą. 4u.gif
Luety čiupk 4u.gif

Atsakyti
Labas ryras,
pagaliau isauso sauleta diena biggrin.gif ,kazin ar ilgai bus .Apie homeopatija nieko nezinau,reiktu pasiieskit,gal cia kas nors panasaus yra.
Per vakar numezgiau pagal klientes uzsakyma vilnones raudonas kojines jos vyrui 42 ism.kojai.Eisiu issiust,guli ant blokavimo iskalbtos,baigia isdziut.
Kodel as domiuosi visu tuo baranovirusu?Nu man to reikia,as noriu suprast,kas cia vyksta,nenoriu but vedama skerst bliaunama avis.
Virusas paleistas,medicina sugriauta,,vaistai jam gydyt yra,bet isimta is prekybos,testuojama testais,kuriu paklaida 95%,taip didinami fiktyvus susirgimu skaiciai,kad zmones itiketu esant baisiai epidemijai,kur nuo sios ligos mirtingumas vos siekia 1% .Tada ibaugintai liaudziai brukama i galvas,kad neistirta,besiremianti experimentais kazkokia vakcina ne vakcina,kuri isiskverbs i musu DNR ,uz kurios poveiki musu organizmui jie neatsako ,ir jus norit tylet ir laukt geresniu laiku?Mano visa esybe nori tam priesintis ir as ieskau tam budu.Zinoma but geriau tylet,sedet ramiai,eit savanoriaut kazkur,bet tai problemos neisspres Beje savanoriaut dabar negalima pas mus. biggrin.gif .Kada visi stosim i kova pries juos,tada kazkas keisis,bet,kol yra savanoriu eile prie vakcinu langelio,tol mes klimpsim i liuna Ar jus girdit,kaip jie skuba ir iki liepos vidurio bus suvakcinuota 95% populiacijos?Kuriami prievartos mechanizmai nenorintiems vakcinuotis.O jus svaigstat apie tai,kad tai bus savanoriskai.
Sio tipo vakcinos,jei jos butu grerai istirtos,gali daryt daug geru darbu medicinoje,bet tik ne masiskam panaudojimui ,o imant atskirai individu genomus,juos tiriant,tada gydant genetiniu lygiu.Jau UK buvo panaudotas toks gydymas embrionam,kad iskirpt serganti gena is DNRgrandines,kad isvengt gana daznu sioj sali apsigimimu.
Zinoma,nezinojimas ir plaukimas su mase,but ramiau,bet zinojimas man butinas,pradedi ieskot budu ,kaip to isvengt Cia kiekvieno pasirinkimas Man Juraitis,Karzygys,OpTv tai ne kvaksiai,tai pazangus zmones,kurie bando budint liaudi,o musu ir viso pasaulio ziniasklaida yra kvaksiai,kurie transliuoja uzsakytas zinias .
Galeciau pateikt dar daug argumentu,kaip neieskoma gydymo keliu,nesuburiami pazangus mokslininkai sprest,ieskot keliu iveikt siai ligai,o viska sprendzia grupele politiku ir keli parsidave psiaudo mokslininkai.Bet siam kartui pakaks gal. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 sausio 2021 - 12:37
Luety , O KAS TAU IŠ TOKIO ĮTIKĖJIMO JŲ TIESA ? Lengiau gyventi ? Negali patikėti , kad jis užsakytas ? O pabandyk netikėti niekuo , ką girdi - nei sekėjais , nei netikėtojais , o vadovautis savo sveiku protu ... labai ne koks šleifas paskui jį . Truputi galima ir pasidomėti apie žmogų kuriuo bandai tikėti . Teistumas, išmėtyti vaikai, nesiplėsiu ... Aš tokius vyrus ( už tokį vyriškumą ) ant kuolo pasodinčiau ...

Viena istorija :
kažkada senai buvau bažnyčios mokymuose , ty ruošė vaikus ir buvo kelios pamokos tėvams. Tai viena "mokytoja " paporino , kaip ji žino kas bus mums numirus ... didelės valios pastangomis išsilaikiau garsiai nepradėjusi juoktis bigsmile.gif
Luety nei vienas nežinom kaip bus ax.gif
Vienintelis , kas žino , kaip bus yra dievas. Taigi ponas KJ nėra dievas ir jis nežino kas ir kaip bus ... Bet atsitojęs rėkjauja. Kaip žmonės nori būti dievais... teisti kitus, burti ateitį ir tt
Todėl aš ir tikiu , kad bus geriausia kaip gali būti geriausia man , mano vaikams ir tt.
Apie ką galvoji tą ir pritrauki .

Visi esam skaitę vaikystėj knygų apie indėnus ir tt. Būdavo ten tokie šamanai ... Tai va jie šamanas pasakydavo žmogui , kad jį apsėdo piktoji dvasia , tai jis ir mirdavo . Toks stiprus tikėjimas ...
Luety nepakliūk į tokio tikėjimo pinkles .
PS bent jau Liepuvoj nematau jokio priverstinio skiepijimo ženklų . Matau korupciją , kas liečia skiepus . Medikų grietinėlė laksto per Lietuvą , kad kažkur gautų skiepus greičiau už kitus ax.gif Žiopliai... 10 metų knygas zubrino , nesupranta ką su jais daro ?
Juridinio pagrindo priversti skiepytis kol kas nematau. Tik gazdinimus ax.gif Kažkam tai reikalinga tokio KJ propaganda... Bijantis žmogus nebemąsto .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 01 22, 12:29)
Kodel as domiuosi visu tuo baranovirusu?Nu man to reikia,as noriu suprast,kas cia vyksta,nenoriu but vedama skerst bliaunama avis.
Virusas paleistas,medicina sugriauta,,vaistai jam gydyt yra,bet isimta is prekybos,testuojama testais,kuriu paklaida 95%,taip didinami fiktyvus susirgimu skaiciai,kad zmones itiketu esant baisiai epidemijai,kur nuo sios ligos mirtingumas vos siekia 1% .Tada ibaugintai liaudziai brukama i galvas,kad neistirta,besiremianti experimentais kazkokia vakcina ne vakcina,kuri isiskverbs i musu DNR ,uz kurios  poveiki musu organizmui jie neatsako ,ir jus norit tylet ir laukt geresniu laiku?Mano visa esybe nori tam priesintis ir as ieskau tam budu.Zinoma but geriau tylet,sedet ramiai,eit savanoriaut kazkur,bet tai problemos neisspres Beje savanoriaut dabar negalima pas mus. biggrin.gif .Kada visi stosim i kova pries juos,tada kazkas keisis,bet,kol yra savanoriu eile prie vakcinu langelio,tol mes klimpsim i liuna Ar jus girdit,kaip jie skuba ir iki liepos vidurio bus suvakcinuota 95% populiacijos?Kuriami prievartos mechanizmai nenorintiems vakcinuotis.O jus svaigstat apie tai,kad tai bus savanoriskai.
Sio tipo vakcinos,jei jos butu grerai istirtos,gali daryt daug geru darbu medicinoje,bet tik ne masiskam panaudojimui ,o imant atskirai individu genomus,juos tiriant,tada gydant genetiniu lygiu.Jau UK buvo panaudotas toks gydymas embrionam,kad iskirpt serganti gena is DNRgrandines,kad isvengt gana daznu sioj sali apsigimimu.
Zinoma,nezinojimas ir plaukimas su mase,but ramiau,bet zinojimas  man butinas,pradedi ieskot budu ,kaip to isvengt Cia kiekvieno pasirinkimas Man Juraitis,Karzygys,OpTv tai ne kvaksiai,tai pazangus zmones,kurie bando budint liaudi,o musu ir viso pasaulio ziniasklaida yra kvaksiai,kurie transliuoja uzsakytas zinias .
Galeciau pateikt dar daug argumentu,kaip neieskoma gydymo keliu,nesuburiami pazangus mokslininkai sprest,ieskot keliu iveikt siai ligai,o viska sprendzia grupele politiku ir keli parsidave psiaudo mokslininkai.Bet siam kartui pakaks gal. biggrin.gif  4u.gif

Tavo dainelė vis ta pati, mano bus kiek kitokia, nes mano kalbos tonas bjaurės akyse.
Tavo „žinojimo“ šaltiniai 100-procentiniai, aniaaaa? O jei aš žinau kitaip, tai esu naivi ir durna? Na ir kodėl tokia didybės manija ar tai susireikšminimas pas tave? Va tavo žinios tikros, o kiti durneliai? Iš kokių tirščių išbūrei? Iš tų, kur Kazimieras kavos išvirė?
Ir kur tu tą įbaugintą liaudį matai? Aš tai matau vieną – tave. Nu daugiau nesutikau, nors mane nušauk.
Nei tylėt, nei kalbėt aš neturiu labai noro, nes kalbu paprastai apie tai, ką išmanau. O kai ne, tai protingiau patylėti. Aišku, draugų būrelyje padiskutuoti galima ir savo nuomonę išsakyti taip pat. NUOMONĘ. O ne skleisti pranašingas žinias ir durninti tuos, kurių žinios kitokios.
Jau tikriausiai kartojuosi, bet ir aš turiu tikrų ir blogų žinių – nei tu, nei aš, nei kazimierai nė velnio visko nežino ir nesužinos, o tavo supratimas „pagal kazimierą“ tik toks ir yra. Gal tu kažką žinai, gal aš, gal nei viena. Nu nesvaik tu čia tomis savo žiniomis. Nes ir tu tik pateiki savo, kazimierų ar kitų NUOMONĘ. Kai kurių ta nuomonė ne už ačiū suformuota ir plačiai skleidžiama – čia jau mano nuomonė ir mano sąmokslo teorija. Bet jei tos „žinios“ patinka, tai jo – dejuok ir kraustykis iš proto. Nes kažkaip atrodo, kad tau tai labai patinka. Ir niekas tau to uždrausti negali. O gal tuo išgelbėsi pasaulį – kas čia žino, kieno kokia misija (ups – yra gi kas viską žino rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 01 22, 11:16)
Tavo dainelė vis ta pati, mano bus kiek kitokia, nes mano kalbos tonas bjaurės akyse.
Tavo „žinojimo“ šaltiniai 100-procentiniai, aniaaaa? O jei aš žinau kitaip, tai esu naivi ir durna? Na ir kodėl tokia didybės manija ar tai susireikšminimas pas tave? Va tavo žinios tikros, o kiti durneliai? Iš kokių tirščių išbūrei? Iš tų, kur Kazimieras kavos išvirė?
Ir kur tu tą įbaugintą liaudį matai? Aš tai matau vieną – tave. Nu daugiau nesutikau, nors mane nušauk.
Nei tylėt, nei kalbėt aš neturiu labai noro, nes kalbu paprastai apie tai, ką išmanau. O kai ne, tai protingiau patylėti. Aišku, draugų būrelyje padiskutuoti galima ir savo nuomonę išsakyti taip pat. NUOMONĘ. O ne skleisti pranašingas žinias ir durninti tuos, kurių žinios kitokios.
Jau tikriausiai kartojuosi, bet ir aš turiu tikrų ir blogų žinių – nei tu, nei aš, nei kazimierai nė velnio visko nežino ir nesužinos, o tavo supratimas „pagal kazimierą“ tik toks ir yra. Gal tu kažką žinai, gal aš, gal nei viena. Nu nesvaik tu čia tomis savo žiniomis. Nes ir tu tik pateiki savo, kazimierų ar kitų NUOMONĘ. Kai kurių ta nuomonė ne už ačiū suformuota ir plačiai skleidžiama – čia jau mano nuomonė ir mano sąmokslo teorija. Bet jei tos „žinios“ patinka, tai jo – dejuok ir kraustykis iš proto. Nes kažkaip atrodo, kad tau tai labai patinka. Ir niekas tau to uždrausti negali. O gal tuo išgelbėsi pasaulį – kas čia žino, kieno kokia misija (ups – yra gi kas viską žino  rolleyes.gif ).

Tebus tai mani samokslo teorija., biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na merginos išsipirtinote? wub.gif wub.gif Atvirai kalbant man pirtis nepatinka,mb svaigsta dėl pirties.Aš augau miesto centre be patoguų,ir šalia miesto pirtis buvo,eidavome ten maudytis.Mane nuo mažens tempdavo į garinę,tragedija man ten buvo.Aš ir vasarą sunkiai karštį pernešu,man geriau šaltis,gali apsirengti jei šlta.O ju kai karšta odos nenusilupsi? ax.gif Matyt vieninelė tokia giminėje.Sesė,mama a.a. babytę porą kartų su greitąją išvežė iš pirties ,taip mėgsta karštį. ax.gif
Luety,per dietas saldumynų nevalgai?Mintys paskui visokios veliasi galvytėje.Suvalgyk šokolado,linksmiau bus. 4u.gif 4u.gif
Šiandien kepsiu škotiškus kiaušinius,vakar australai kepė.Nieko mandro,3 minutes virti kiaušiniai,susukti į kiaulienos faršą,paskui džiuvesėliai,virti riebaluse ir apkepti orkaitėje.Čia minčių jei kam reikia.Plikytų užsimaniau,gal ir sūrio kokį tortuką pagaminti.Praeitą savaitgalį su mb školadinį dviese patvarkėme,dar pirmadienį pabaigėme. ax.gif Veganiškus rutuliukus gaminsiu kokoso aliejų pamiršau,reiks kur užbėgti.Maximoje ačiū nusipirkau kokoso grietinėlę.Turiu nuo kalėdų datulių,tai va reikia jas sunaudoti,gal karštu vandeniu užpylus atsileis?Kietos labai. ax.gif
Ką reiškia gerai išmiegoti.Vakar sūnus nusitempė į vaistinę,tai pakeičiau vaistus akiai,pasirodo maniškiai netiko.Tai galiu šiandien kalnus nuversti. wub.gif Gal megzti jau galėsiu.
Luety per dieną kojines numezgei?Oho,šaunuolė. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Šianadien pirties diena man turėjo būti. Nebevažiuosiu , nebe pirties dienos ... Susivėlęs ir nelabai progozuojamas gyvenimas. Tik toks laiko tarpas , viskas praeina , praeis ir tai ax.gif
Vakar darbo diena , kokios pirtys ... Ir dar tokią žiauriai sunki . Bent man .
Luety tu gal kokius 2 namų elfus turi pasilėpus ? Per dieną porą vyriškų penčiakų numezti? rolleyes.gif Man nepavyktų ...Šaunuolė kokia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ingrida, iš kur pas tave energijos tiek gaminti ? Tingėčiau ax.gif
Sukepsiu paprikas ,nes šaldiklį reikia tuštinti, šoninės plonai pjaustytos paskrudinsiu ir dar yra vakarykštės karkos. Gal MB sriubos išvirsiu , jei norės . Likom savaitgaliui dviese. Nėra kam gaminti .
Ingrida o tu jau kažką konkretaus mezgi ar dar tik mokais ir siūlus gadini ? Ne visi siūlai tinka ? Turi būti plonesni ? Ar aš klystu ?
Gražaus šeštadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labos,
aciu,Ingrida,uz vaizdeli grazu.
Dusia,kas per juodas bruksnys??
as ryte variau u pasta,kojines issiust,patiko is nuoptraukos,po to i vaistine,baigesi mano tabletes nuo spaudimo,nelijo,vesoka,bet smagu pajudet.
Kojines numezgiau net atsiputus.Kai neskubu po kojine per 3-4 val n umezgu,o jei skubu,tai ir abi.Tiek n umezgus,jei paprastas,tai atsiputus.Dar turiu likusiu radonu siulu ir baltu,tai vakar viena kojine numezgiau su rasteliu,galejau ir kita,bet uzsin orejau pasimegaut mezgimu.
Per sausi jau nuneriau 3 briedziukus-zaislus,1,5 zuikio dalis,tris mazus meskucius 16-20 cm su kombiais,vienas kojines,kitos poros 1 kojine,vaikiskas puskojines vilnones,3 lelytes 6-8 cm vaikams,ir viena zuikuti 6 cm prie raktu.Dar sausis nesibaige.Tiesa,be viso to,kai neturiu ka veikt naikinu siulu likucius nerdama apvalu kilimeli-pleda gal,nezinau kas gausis is tu likuciu,nes metosi tokie mazi kamuoliukai,vieta uzima,ir nervina besipindami siulai.
Ingrida,saldumynu valgau perdaug net,tiksliau fruktozes,dabar labai norisi mandarinu,nes jie saldus eina pas mus, tai perkam daug,zinoma,buna ir sokoladu,bet stengiuosi nelepint saves jai,nes ir taip jau issiputus,kaip rupuze.O n oro kazko imtis nera.Be piga tau,Ingrida,islakstai visas savo kalorijas su tokiu motoriuku,o as tin gine ,nenoriu judet,peisiversdama tik,man salta,oras slegiantis,tai tik guzuiuosi po adijalu ir viskas,Ateis vasara,bus smagiau.Siandien jau ne mazai saulyte sviecia,bet naktim minusas,kaip nei vienais metais.Greit reiks pomikus set,paprikas mazu jau kt sav.nes pas mus anksciau atsyla.
https://www.zoepasau...E-Product-info/
Muka,gal tavo vyrui ir ne tik tiktu sitie produktai.Be to,laida apie ja buvo va cia: https://karzygys.lt/...s-ir-laimingas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2021 - 16:52