QUOTE(IngridaB @ 2021 01 20, 15:48)
O ką sūnus baigė? Mano pirma marti galvoja studijuoti psichologiją UK.Nors turi ir bakalaurą ir magistrą LT.Bet nori dar kažko.
Palikau porus lauke tikėjausi,kad bus tokia pat žiema kaip pernai,tai jau aišku,kad palaidoti teks.
Palikau porus lauke tikėjausi,kad bus tokia pat žiema kaip pernai,tai jau aišku,kad palaidoti teks.
Ingrida sūnus baigė UK gamtos mokslus, įstojo į biologiją, bet baigė chemiją Ten taip galima Dabar jau antri metai studijuoja VU doktarantūrą biologiją ir dirba Amerikonų kompanijoje Vilniuje . Prie mokslo ne prie verslo . Darboholikas, prapuoles vakarais ir savaitgaliais. Kaip jis sako - nesikundžiu , man įdomu . Vienžo pjausto baltymo DNRus , kol pasakoja suprantu , o tada iš karto pamirštu ... Sūnus už skiepus 100 pr. Jo manymu labai saugūs skiepai , lyginant su senais. Nes nėra pridėta jokio brudo ty koncervato kaip senos kartos skiepuose . Jo nuomone imunieto įgavimas skiepų pagalba yra žymiai saugesnis negu persergant . Čipų skiepuos nėra ( tris kartus klausiau , labai juokėsi iš mamuko ) ... 2 mėn dirbo prie gamybos aprašymo būten Pfizer firmos vakcinos . Firma kurioje jis dirba gamina sudėtines dalis vakcinai . Jis ne gamybos skyriuje, jis "prie meno" , mokslo skyriuje .
PS - jei bus galimybė nesikiepysiu, aš iš tų žmonių kur gripu ir sloga ir kt nesergu paskutinius 10 metų . Bet jei nesikiepijimas man trukdys gyventi , tai be baimės susikiepysim mudu .
Ingrida aš save laikau tuo tarybiniu žmogum , kuris girdi ką valdžia sako , bet nei velnio ja netiki ... O sau tyliai daro ką reikia . Dėl to karantino suvaržymo - irgi radom keleta būdų kaip vaikai iki mūsų davažiuotų , kaip dukrą pas brolį pasiųsti ... tik biški pagalvoti reikia. Ir popierių turėti . Tvarkingą. Ir to viruso nei velnio aš nebijau , kas gimė tas mirs, kaip dievulio nuskirta ...