Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 01 20, 15:48)
O ką sūnus baigė? Mano pirma marti galvoja studijuoti psichologiją UK.Nors turi ir bakalaurą ir magistrą LT.Bet nori dar kažko. ax.gif

Palikau porus lauke tikėjausi,kad bus tokia pat žiema kaip pernai,tai jau aišku,kad palaidoti teks. ax.gif

Ingrida sūnus baigė UK gamtos mokslus, įstojo į biologiją, bet baigė chemiją ax.gif Ten taip galima rolleyes.gif Dabar jau antri metai studijuoja VU doktarantūrą biologiją ir dirba Amerikonų kompanijoje Vilniuje . Prie mokslo ne prie verslo . Darboholikas, prapuoles vakarais ir savaitgaliais. Kaip jis sako - nesikundžiu , man įdomu . Vienžo pjausto baltymo DNRus , kol pasakoja suprantu , o tada iš karto pamirštu ... Sūnus už skiepus 100 pr. Jo manymu labai saugūs skiepai , lyginant su senais. Nes nėra pridėta jokio brudo ty koncervato kaip senos kartos skiepuose . Jo nuomone imunieto įgavimas skiepų pagalba yra žymiai saugesnis negu persergant . Čipų skiepuos nėra ( tris kartus klausiau , labai juokėsi iš mamuko ) ... 2 mėn dirbo prie gamybos aprašymo būten „Pfizer“ firmos vakcinos . Firma kurioje jis dirba gamina sudėtines dalis vakcinai . Jis ne gamybos skyriuje, jis "prie meno" , mokslo skyriuje .
PS - jei bus galimybė nesikiepysiu, aš iš tų žmonių kur gripu ir sloga ir kt nesergu paskutinius 10 metų . Bet jei nesikiepijimas man trukdys gyventi , tai be baimės susikiepysim mudu .
Ingrida aš save laikau tuo tarybiniu žmogum , kuris girdi ką valdžia sako , bet nei velnio ja netiki ... O sau tyliai daro ką reikia . Dėl to karantino suvaržymo - irgi radom keleta būdų kaip vaikai iki mūsų davažiuotų , kaip dukrą pas brolį pasiųsti ... tik biški pagalvoti reikia. Ir popierių turėti . Tvarkingą. Ir to viruso nei velnio aš nebijau , kas gimė tas mirs, kaip dievulio nuskirta ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 sausio 2021 - 18:11
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Akys plačios,ausys stačios. biggrin.gif biggrin.gif Visa naktis visai be miego.Ar mes kažkokį žolelių kokteiliį sumb išgėrėme? bigsmile.gif Pradariau mb sesers dovanotą žolelių maišelį ir sumaišiau su savo žolelėmis,kažkas gal pakliuvo?Ir Lyriką savo išgėriau,mb rimtesnę tabletę.Abu be miego.Apie tris įsijungiau radiją telefone,paklausiau svadobnają radio,apie Putino pilį diskusijos vyko.Paskui šaligatvius pradėjo jau grandyti,mašinos važiuoti.Ar suveikė sūnaus skambutis vakar,kad po dviejų svaičių jau žada pirtį pastatyti,kelsimės jau.Tai mb sakė visą naktį tvoras tvėrė,statė...........dar nebus nei elektros nei vandens. mirksiukas.gif Elektrą atsitempsime nuo namo,su vandeniu iš šulinio padraugausime. ax.gif Juk ir butas liks mieste,parvažiuosime išsiskalbti pradžioje.
Sakykite patikimą internetą.Turime darbe mezoną,sodyboje netraukia.Už 1.5 km traukia,kaimynai turi teo.Dabar galvos skausmas ką išsirinkti?
Atsakyti
Labos:)

O jau pusryčių stalas wub.gif Dėl interneto soriuks nieko negaliu patarti. Ir mnao miego būta neramaus prisapnuota lyg darbe užpuolimas šaudymas ir t.t.
Buvome daryti testo su MB na.... ai raminu save pinigai uždirbami smile.gif kiekviena info gauta manau į naudą o ar ją priimti ar atmesti jau mano reikalas ... bet kažkiek pasakė tiesos tas aparatukas slankstelis 6/7 parėjas, skydliaukės hormonai visai išbalansuoti, jautrumas ir nerimas ir t.t. aišku gydymas homeopatiniais vaistais... ai matysiu dabar reikai info suvirškinti ax.gif
O mergai tai aš mažiausiai turiu vaikų tik vieną biggrin.gif kaip sako giminės tinginiai abu su MB ... o aš ir nesginčynu jeigu jiems taip atrodo tegu taip ir galvoja ...
Duonos raugas netoks išėjo, bet vistiek bandysiu kepti vieną kepaliuką ax.gif
O kokios koncentracijos geri vitaminą D, man viena doktorša sakė, kad reikia gerti nemažiau nei 4000 mg į dieną, o dar geriau po 10 000 kas antrą dieną. Bet čia žiemos metu.
Luety gal čia atsidarys?
https://www.drasagyv...-apie-pokycius/
Atsakyti
labas,
Ingrida dėl interneto : žiūrėk kainą ir sutarties salygas . Kas pigiau ir ar sutartis terminuota ax.gif Jei neterminuota, tai nepatikus galėsi pabėgti pas kitą tiekėją...
Apie homopatinį gydymą esu ne kokios nuomonės ... Bet žinau kam padėjo . Mano nuomonė tai labiau placebo veikia ax.gif . PS naudojant homopatinius vaistus negalima nei lašo alkoholio biggrin.gif ax.gif
Miegojau gerai ax.gif Jau nebėra tokio streso , kai pasibaigus metams puldavau į paniką kaip viską spėti . Ir vakarais nebedirbu ...
Muka , ar viską spėji namuose besidarbuodama ?
Ingrida kokius naujus receptus šiandien išbandai .
Dėl tokio greito išsikraustymo imk 4u.gif Ar toli jums iki sodybos ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 21, 11:25)
labas,
Ingrida dėl interneto : žiūrėk kainą ir sutarties salygas . Kas pigiau ir ar sutartis terminuota  ax.gif  Jei neterminuota, tai nepatikus galėsi pabėgti pas kitą tiekėją...
Apie homopatinį gydymą esu ne kokios nuomonės ... Bet žinau kam padėjo . Mano nuomonė tai labiau placebo veikia  ax.gif . PS naudojant homopatinius vaistus negalima nei lašo alkoholio  biggrin.gif  ax.gif
Miegojau gerai  ax.gif Jau nebėra tokio streso , kai pasibaigus metams puldavau į paniką kaip  viską spėti . Ir vakarais nebedirbu ...
Muka ,  ar viską spėji namuose besidarbuodama ?
Dėl tokio greito išsikraustymo imk  4u.gif  Ar toli jums iki sodybos ?

Žinau, kad placebo tai faktas smile.gif o žinant kaip aš tikiu ir pasitikiu nelabai bus jo smile.gif
Jeigu po teisybei nežinau ar viską spėju, dar vis deliojuosi darbelius. Visumoje ką pastebėjau namie lėčiau dirbasi tai su MB papliurpiam tai arbatos išgeriam, tai prie puodo pastovi, ne taip efektyviai dirbasi visumoje smile.gif
Dusia37 kampus jau išsivalei?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 21, 11:58)
Žinau, kad placebo tai faktas smile.gif o žinant kaip aš tikiu ir pasitikiu nelabai bus jo smile.gif

o kai padeda vaikui, kuris apie placebą supratimo neturi?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 01 21, 13:07)
o kai padeda vaikui, kuris apie placebą supratimo neturi?

Svarbu nekenkia mirksiukas.gif
https://www.delfi.lt...o.d?id=86235721
Atsakyti
Labos,

jei visos apie miega,tai ir as biggrin.gif .Iki 5 ryto,gerai,po to galejau keltis,miego neliko,bet ka veikt?MB miega,nakciai sildyma isjungiam,tai troboj salta,o ir megzt salta butu,bandziau uzmigt,bet uzsnudau tik pries 8,o uz pusvalandzio sunkiai atsikeliau.
Del Blazenienes kalbos,tai as pasakysiu taip,kaip man atrodo,ji kalba trukciodama todel,kad reikia kalbet suprantamai visiems zmonems,keiciant mokslinius terminus i kitokius,labiau suprantamus liaudziai,be to ji zino ,kad kalba placiai auditorijai ir nezinia,kaip medijos sureaguos,nenori but sudirbta,iskoneveikta,kalba be rtasto,isankstinio pasiruosimo,todel ir tai apsunkina raiska.,bet viskas suprantamai.Tie galbut,tikekimes ir kt epitetai,man suprantama,ji negali eteryje kalbet tai ka suvokia tiesiai sviesiai,ji tik kalba tai ka ji supranta ir kaip supranta,nes mase gydytoju isvis nekalba..Kalba tiksliai.Apie DNR ir kaip ji bus paveikta rNr daugiau ,issamiau kalba https://kazimierasju...-2k-2021-01-15/ nuo 30:23,Jei domina,paklausykit.
As nesu pries pries mokslo vystymasi,tik ne ant zmoniu.Tai ne vakcina.Vakcina sukuria zmogui dirbtini imuniteta,yra gera prevencija pavojingom ligom,bet si injekcija bus bandymas pakeist zmogaus DNR,uztai ir reikes antro,trecio,ir t.t.durio,uztai ir susirgo Santaros gydytojai.Imuniteta gal ir sukurs per kazkuri tai laika,bet ne iskart.O sukurs ar nesukurs ir ko jie suiekia sia vakcinacija.tai dar didelis klausimas.
Cia tik mano nuomone,as nepretenduoju ir nenoriu pakeist jusu apsisprendimo.O pokalbis jos su Italijos mokslininku labai man informatyvus,tas mokslininkas labai rimtas,mikrobiologijos profesorius,net buvo nominuotas Nobelio premijai,tai jo zinios tikrai gilios
https://kazimierasju...lio-2020-12-13/
,Be to esu ziurejus ir kt mokslininku pasisakymus is Italijos,Vokietojos,ju nuomones tapacios.Maciau ir TV kalbanciu UK mokslinin bku,po to pasigilinau ju biografijose,iskart ateina vaizdas kas jie.Nepulkit,nenoriu diskutuot viesai.Sujsitikt ir pakalbet negalim,o cia rasyt apie tai ka as manau siaip laikais nera saugu.Kitokia nuomone labai nepageidaujama nei spaudoj,nei TV,o ir viuose internetiniuose portaluose blokuojama.Tai mano poziuriu nera normalu.Nuomoniu ivairaove padeda zmogui apsisprest,surast tiesa.O vienos tiesos stumimas,man primena jau visai nesenus laikus.
Turiu uzsakyma 42 ismieros vyriskom raudonom kojinem,einu megzt.
Tiesa,pas msu saiucia audra Christoph,daug apsemtu gyvenvieciu,o ior pas mus vejas siaubingas,lietus kerta tiesiai i mano langus.
Atsakyti
Luety klausimas: Jei tu žinai , kad šiuo metu nesijauti gerai - nerimas, nemiga, lengvi depresijos požymiai ( nieko nenori ) , kam save kankini žiūrėdama tokią informaciją ? Ką konstuktyvaus jie pasako ? Kiek Tau jų filosofijos padeda ? sumažina nerimą ? Ramiau jautiesi ? ar tik labiau sudirgina ?
Jei pasisprendei nesikiepyti , tai ir eik tuo keliu . Reikėtų stiprinti bendrą organizmo atsparumą, kad susitikus su virusu atsilaikytumei . Lengva mankšta ( FB Albertas Skurvydas pasek , daug patarimų duoda) , buvimas gryname ore , geras maistas, ramybė , miegas. Vat ko tau reikia .
Paskutinis klausimas, jau jau taip viską seką ir blokuoja , kaip KJ neužblokuoja ? Voliojasi jo filmukai youtube.
Net jei liko mums gyventi tik mėnuo , reiktų nugyventi jį su meile ir be baimės ...
Nepradėkim kurti pragaro žemėje - nes kito nėra. Yra tik tas kurį tu susikuri čia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 sausio 2021 - 14:31
QUOTE(Muka @ 2021 01 21, 11:58)
Jeigu po teisybei nežinau ar viską spėju, dar vis deliojuosi darbelius. Visumoje ką pastebėjau namie lėčiau dirbasi tai su MB papliurpiam tai arbatos išgeriam, tai prie puodo pastovi, ne taip efektyviai dirbasi visumoje smile.gif
Dusia37 kampus jau išsivalei?

Labos, mergaitėms
Dėl homeopatijos.....gavau bonusų tos pačios klinikos paslaugoms. Nuėjau. Padarė tyrimus su tais savo aparatais. Už rankos buvau nuvesta į vaistinę ir priversta nusipirkti viską ką surašė. Nežinau kokio stebuklo ar hipnozės veikiama susipirkau. Palikau padorią sumą. Grįžus spjaudžiau ir visiems guodžiausi kaip man nesuprantamu būdu tuos vaistus ir papildus įsigijau. Kadangi esu iš tų tvarkingų biggrin.gif krašto, jei jau pirkau, naudoju ir niekuo netikiu. PADĖJO. Kiek tyrimų dariau poliklinikoj, kiek vaistų naudojau, niekas nemačijo. Šitie-padėjo netikint.
Nežinau ką dar pasakyt. blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 21, 13:02)

Skaičiau ir šitą, ir kitą... Ir pati sakiau, kad nesąmonė, kol dukra vaikystėje nebuvo išgydyta homeopatija. Užtai dabar jau tyliu - nieko nesakau.

QUOTE(Luety @ 2021 01 21, 13:15)
As nesu pries pries mokslo vystymasi,tik ne ant zmoniu.

Jau tingiu daug rašinėt ir atsimušinėt biggrin.gif. O dėl mokslo... Visas mokslas tiesiogiai ar nevisai paveikia žmones. Taigi, mokslas vystosi "ant žmonių". Vaistai, skiepai, radiacija, mikrobangės, buitinė chemija, herbicidai, pesticidai, maistiniai priedai, kosmetika, mobilieji, kompiuteriai, atominės elektrinės ir t.t.

Užsiciklinai ir neketini sustoti. Nesuprantu, kam tau to reikia? Aš visai rimtai kažkada apie prasmingesnę veiklą užsiminiau. Rimtai - negali kažkur pasavanoriauti, jei tik šiuo metu priima? Ligoninėje, vaikų ar senelių namuose, šunų prieglaudoje? Jei ne, tai gal kitaip įmanoma gera veikla užsiimti. Gal kokias mezgimo pamokas internetu toms pačioms vaikų namų mergaitėms gali vesti, gal kokį vienišą žmogų apipirkti. Nežinau tiksliai, kas įmanoma, bet tikrai kažkas įmanoma. Nes klausydama kazimierų ir aušrų tu niekam nieko gero nepadarysi - nei pasauliui, nei konkrečiam žmogui. Ir vienam konkrečiam žmogų, t.y. sau pačiai, galutinai sugadinsi sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 21, 11:25)

Dėl tokio greito išsikraustymo imk  4u.gif  Ar toli jums iki sodybos ?

Ketvirtadienis-žuvies diena,vakarienei. mirksiukas.gif Savaitgaliui kaupiuosi gal veganinius Beatos kamuoliukus padaryti?Kokoso grietinėlės kur gauti? ax.gif
Nuo namų iki sodybos-25km.
Ką reiškia nemiegoti naktį judesiai nekoordinuoti,nešiau orchidėjas po dušu,su viena šaka išsidūriau akį,bet taip tiesiai į obuolį.Gerai vaistų turiu lašinu ir tepaliuku tepu nuo uždegimo,nes visą dieną skausmas,ašaroja.Vasarą irgi miške į šaką buvau įsidūrųsi,tai tuėjau vaistų a.d. šaldytuve. ax.gif Tik nesijuokite nupurškiau orchidėjas išvažiuodami vonioje kobra,nes actara nepadeda,dar parsinešiau kažkio birzgaliuko,tiek šakų su žiedais prileido,o negali sužydėti,skydmariai puola.Visi sako mesk,dar kovoju.Grįžome ,nieko gyvos,likusias irgi nupurkšiu tada. mirksiukas.gif
Taip gerai darbe pasikūrenome,vištas išleidome į lauką,ne visos ėjo,bet apsidžiaugė kitos. ax.gif
Šiltnamyje turiu kelias dėžes su braškėmis,apdėjau sniegu,tegul tirpsta iš lėto. rolleyes.gif
Atsakyti