Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Mano mb ir dičkis ištisai daro protarpinį.Man turi būtinai būti pusryčiai.Dabar grūdėta varškė su riešutais ryte su kava. mirksiukas.gif
MB turi valios kas antrą dieną sportuoti,važiuoja dviračiu(vietoje),kilnoja štangą,svarmenis,ant gimnastikos suolelio kilnoja kojomis svarmenis.Nu neturiu aš valios. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jei kavos visur,tai ir čia atnešu. ax.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už kava 4u.gif Man be sausainių ax.gif
PB yra gėris , ypač jei vakarienės nevalgai , tik pusryčius ir pietus ... Mano MB niekada pusryčių nevalgo, gali ir pietus praleisti . Tik miegoti niekada tuščiu pilveliu neina biggrin.gif . Ir aplamai , iš tų žmonių kurie pamiršta pavalgyti jei darbo yra... Aš tai ne biggrin.gif Todėl ir kūdas anas, o aš ...

Ingrida, labai įdomus projektas ax.gif Taigi Tau dabar reikia užveisti visokių ten žolių lysves ir siūti lininius maišelius joms biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir dar reikia pastogės - vėjo prapučiamos ir tamsios žolėms džiovinti biggrin.gif Fb yra psl. Žolynų namai - labai daug visokių augalų turi ir prekiauja. Ir paveldinių . Aš iš jos pirkau paveldines ropes. Tikrai mažiau kirminai jas valgė negu ŽS pirktas .
Bites žinoma , kad deklaruok . Gausi paramą maitinimui, galima aviliams, medsukiui ir tt. Tik pasidomėk, gal geresnė parama jauniems ? Taigi vaiko vardu gali bityną registruoti ax.gif
Šalta, rodo 14 Kaune ir taip gražiai sninga. Labai tingėsiu iki parduotuvės eiti įtariu , naikinsiu šaldiklio turinį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 sausio 2021 - 09:43
Ačiū Dusia,už patarimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šaldytuvas pilnas,balkonas irgi,ramu,galime kelias dienas niekur neiti.
Pas mus sodyboje aplink miškas o kokios pievos turtingos,durpė,alkakalnis netoli su 5 ąžuolais ir žemuogių kalneliu.Aš ten kaifuoju,kai išeinu į pievas. wub.gif Gaila pavėlavome prieš sodybą nusipirkti žemę,vis nepardavinėjo pijokėlis,o paskui gal pasimirė?Kai ne vietiniai nieko nežinome,tai ūkininkas nupirko,jau užsėta iš rudens. ax.gif
O džiovinimui ir namo antras aukštas tuščias ir ūkinio,kiaurai durys iš abiejų pusių,tik laiptus reikia suvirinti,o tai kopėčiomis neprilaipiosiu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pavydziu jums sniego,ziemos,tik ne salciu.Pas mus eiline lietaus diena,pliurze,vejas.Ejau i pasta,tai gryzau slapia,skecio nepalaikysi,vejas islaus,tai gelbsti tik kapisonas ir neperlijama striuke.
Noriu sugryzt prie angliu skaiciavimo,kol isivaziuosiu,reikia jau butinai,bet vis prasideda rytas ne taip ir vis rytoj rytoj.O taip buvo gerai su keto .Pasirodo,kad tai buvo uzpernai net,o atrodo,kaip neseniai.Laikas bega suoliais,man tikrai dienos per trumpos,o naktys per ilgos,reik apverst kazkaip.
Atsakyti
Labas rytas.
Šaltoka????
Užkaičiau išmirkytus džiovintus baravykus,užkvipo visi namai,bet taip smarkiai. bigsmile.gif Kepsiu varškės pyragiukus,man patiko,kas savaitę kepu.Džiovintų grybų turiu nemažai ir pardaviau ir išdovanojau visai giminei,dar yra. ax.gif
Vakar pratingėjome veiltui praleista diena.Šiandien reikia sustatyti mezgimo mašiną verkiant. ax.gif
Gal vištos nesušals?Rytoj reikės jau važiuoti. ax.gif
Vakar vakarienei kepiau šonkauliukus,nu ne lauke kepti,nėra dūmo,nors tu ką. tongue.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Na ir šaunuolė tu tiek gamindama 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš atsikėliau ir galvoju , ką čia šeimynai prigaminti , kad būtų sotūs ir laimingi visą dieną ... vakar mėsos gavo su krūva daržovių , Šiandien man likučiai mėsos pietums , o jiems gal greitą kugelį iškepti ?
Vakar nemažai pamezgiau ax.gif Vis tas pats užmestukas , gavosi storas, pailginau, bus žemiau dupces, tai vos ne kaip patukas ax.gif Rankovę pradėjau , truputi siaurinu, mergytė sakė visai nereikia ax.gif Man atrodo kitaip. Kai ant manikeno aprengiau tai akys blizgėjo mažosios...
Ingrida kokio dydžio mezgimo mašina? daug vietos jai reikia ? Jai pastatyt reikia specialaus stalo ? Aš turiu 2 siuviankes, tai kai nereikia sukišu į spintos apačią ir duka...

Luety nuo šiandien skaičiuojam tuos carbus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Apgausim gal save biggrin.gif biggrin.gif , o tai vis nuo pirmadienio , nuo Naujų , nuo Kalėdų , nuo velykų , nuo rudens ...
Gražaus sekmadienio 4u.gif Tokia graži saulytė Kaune ... Ir minus 22.
Atsakyti
Labas rytas.
Dusia didelė mezgimo mašina,pati nelabai,bet kiek priedų prie jos. bigsmile.gif bigsmile.gif Kiauraraščio karietėlė,intarsijos karietėlė,siūlų vyniotuvas,šonų susiuvimo aparatas.Ir viskas elektra.Dar kompas šalia pasideda su programa.Tai nepirkom dar antros adatinės su jos priedais.Pasakiau išmoksiu dar pirma su viena.O kursų tai negali lankyti,viską skaitėme iš pridėtos knygutės,na nors gerosiosmis pasileido akimis. ax.gif Tilpau kažkiek ant vaikų rašomojo stalo.Sodyboje yra didelis stalas,nes pagal programą ir turėsiu megzti kaime.Dėl ko ir keliamės ten. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar išnyko diena lovoje serialus bežiūrint unsure.gif Pįriviriau šaltienos balkone palikau per naktį ir ką ledo gabalai unsure.gif Tikiuosi atšils įnešiau į kambarį kažkokia pritrėkšta jaučiuosi verysad.gif
IngridaB na ir patūrbinta esi šaunu, tiesa o kaip tas bandukes kepi varškines su grybais?

Atsakyti
Viską kepu iš akies.Iš vakaro pamerkiu džiovintus grybus,ryte išverdu.Sumetu į kombainą susmulkinu.
Tešlą-sumetu irgi viską į tešlos maišymo kombainą,kiaušinį išplaku,supjaustau pusė pokelio sviesto kambario temperatūros,kokį 150 g varškės,druskos,miltų,kepimo miltelių.Galima sviestą išlidyti,aš vakar vos nepamiršau sviesto,tai supjauščiau,bet gavosi irgi gerai.Ir viską sujungiu,bet tokia minkšta tešla,gerai palaikyti porą valandų šaldytuve,aš laikiau valandą.
Tada kočioju,dedu įdarą,grybus pakepu,turiu vaiką kuris nevalgo svogūnų,tai viską keičiu česnaku(pasiilgome su tėvu svogūnų,niekur negaliu dėti nuo gimimo ir grietinės,dukra irgi grietinės nevalgo nuo gimimo,kas jiems ten baisaus atrodo)Dadėjau maltų migdolų į įdarą,man skanu visur riešutų įdėti. ax.gif
Kepu ne orkaitėje,nes mano orkaitė tokia pyyyyyyypt prasta,jau reikia taikyti,kad apačia nedegtų,Atradau išsigelbėjimą karšto oro puodą.Sudedu nustatau temperatūrą,laiką,pusę laiko apkepu,tada apverčiu kitą pusę,ramu,kad nesudega apačia.Vakar ir varškės keksiukus taip kepiau,viršus iškepė,išėmiau iš silikoninių formelių,apverčiau apačią ir dar pakepiau.Va taip ir vargstame. ax.gif
Einu kepti puodan burokėlių,niekas nevalgo šiaip, o šeštadienį iškepiau su fetos sūriu išėjo ore. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jazau kada tu spėji šitiek pridaryti valgyti blink.gif Aš va karka patroškinau su kpūstais tai dabar su MB valgysim tris dienas unsure.gif Ačiū reiks kada palepinti 4u.gif Mano mama labai skanias kepa mielines su vištiena ir dar buljonas su naminiais makaronais visada priverda per gimtadienį kitai dienai wub.gif Mano orkaitė jau irig toks jausmas atgyveno sode gera turiu su laikmačiu tiesiog gėris uždedi 4 valandom vištukę kokia 120 lapsniu o jau kvapas koks būna visa trioba kvepia nereikia nei prieskonių jokių ax.gif taip skanu ir šoninuką kepti.. o va namie jaučiu tenai keli parėjo tai ir kepa prasčiau. Tiesa prities namelyje indukcinę kaitlentę turiu na su ja mna niekaip nesusidraugauju, pripratus prie elektrinės MB košę tik užvirinu ir išjungiu ji pati pribresta o va indukcinė nepalaiko šilumos o ir verda man pulsuojančiai kažkaip ... Na gerai, kad ten daug negaminu ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Ingrida , kas pas Tave tiek ir suvalgo ? ... Na jei gamini tai ir suvalgo tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man daugiau tenka gaminti kai sunus parvažiuoja . MB į senatvę jau ne kažką rolleyes.gif Vakar pakepiau greito kugelio , vaikas vakare užsuko tai likutį sukroviau į Vilnių . Bus šiandien vakarienei jiems . Šaindien vėl suku galvą ką pagaminti . MB nevalgo pirktos vištos, dukra avienos ... O aš valgau visokią mėsą, bele mėsa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muką kokį serijalą kankini ?
Noriu megzti , o reikia dirbti ... Tikiuosi iki kokių 4 apsidirbsiu einamus darbus . Šia savaitę tikrai nemažai prisikaupę , nes kaime tik einamus dabus apsimėtydavau . Nepatogu buvo.

Ingrida , o megsi kažką konkretaus - ar pagal užsakymus ?

Aš po 12 dienų guvenimo kaime galiu pasakyti , kad ten tik 100 pr . vilnos penčiakos tinkamos dėvėti . Visai kita šiluma . O su šuns vilna tai iš karto dukra nukiaukė , nerealaus šiltumo ...

Va mano projektas , kai pabaigsiu pasirodysiu pilnai . Čia pernais pradėtas buvo - dabar jau megzčiau kitiap ... Iš karto su atnara . Jauna buvau blink.gif

Atsakyti