Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Pasidovanojau tą alembiką žodžiu dabar turiu bandysiu įsisavinti smile.gif pirkau 5 litrų va tokį :
vartotojo įkelta nuotrauka
nežinau nu noriu tos arbatos atrodo, kad kaži ką išsiplauti norėčiau unsure.gif
O kaip tu šoksi kaip viską išsiplausi ir t.t. ale geruliai meistrai greitai susisuko su griovimais ir t.t. O mano langai tyli ai ir nejudinu o dabar šalčiai mažu ansktyvą pavasarį... matyism nenoriu dulkiu dabar ačiū die jau svetainė susidėliojo ax.gif
Atsakyti
Gražus Muka. Tu mokykis paskui man galėsi patarimus dalinti 4u.gif

Meistrais kol kas patenkinti , bet dar ne vakaras ax.gif . Treji , bet dirba kartu . Vieni išgriauna ir išveža, po jų santechnikas, ir tada klijuotojai . Griovė 4, santechnikas vienas, klijuotojai du . Griovimo buvo tiek , kad reikėjo senas plyteles nulupti ir išvežti +vonią +kriauklę + unitazą ir tt. Pasirodo plytelių buvo 2 sluoksniai . O plytelčikams reikėjo gipsą susisukti , lubas nudažyti ir tt. Manau jau paskutinis toks remontas ant mano galvos.. PVZ kokias sienas persitapetuoti ar perisidažyti mokam ir mudu su MB . Jis pas mane pedantas ax.gif Turiu vilties iki pavasario didijį kambarį perdažyti , pakeisti užuolaidas ir tt. Savomis jėgomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 sausio 2021 - 09:46
Labos,mielosios,

MB isvaziavo i PC,as pervilkau patalyne,atejau pas jus.
Muka,pirmiausia,tai galvojau,kad samagono varymo aparatas kazkoks, biggrin.gif biggrin.gif kol nepagooglinau.
Idomu,bet man but per sudetinga su juo.Lauksim tavo atsiliepimu vasara,kai isgavinesi aliejukus.Idomu.
Pas mus lyja. blink.gif
Viena vista serga turbut,nebeaktyvi,stovi kamputy,nejuda unsure.gif .Gaila but.nu bet ka daryt?
O as uzmigau klausydama vieno video,tai pabudau i pabaiga,nunesiau telefa tolyn,o po to toks miegas,kai atrodo miegi ir ne.Pasamone rodo vaizdus,o atrodo, jog miegi,bet dalyvauji.Bet ryte nieko neatsimenu. bigsmile.gif O atrode,ojojoj kokioj veikloj ten buvau.
Na,mano busena labai priestaringa man paciai,diena geriau,diena blogiau,bet laikau save savo rankose,Viskas bus gerai.
Sveikatos visoms.
Atsakyti
labas rytas,
Kavos ?

Kaip norėčiau kaip baltas žmogus skanios kavos atsigerti kavinėj...
Pasiilgsti žmogus paprastų dalykų ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Hm o aš niekad nebuvau mėgėja kavos gerti kavinėje, net valgyti pietus nėra mna smagu kaviėje nei vakarienės, kažkaip šis įprotis neprigijo mūsų šeimoje smile.gif Kaip MB sako ko ten eiti jeigu tu skaniau gamini ax.gif na nors vis dažniau jau tingiu kažką gaminti ale suraitoju kažką, va vakar buvo ale žemaičių blynai, bet "kailis" iš bulvių su moliūgu o įdaras rauginti grybai ir kepti orkaitėje nu skanu tongue.gif
O aš laukiu kada atidarys siuvyklas užuolaidų ir tuomet bus viskas su užuolaidom.
Luety žinok manau ir aną galima varyti su tuo aparatuku, žinia kiekis nedickas tipo kompresam gal ir išeitų ax.gif Šiaip info belen kiek ale vistiek klausimų milijonas nors daugiau ką su kuo ir kam naudoti, nes levandų tai man jau kaip kremas eina. Tiesa su aliejais tai ten jau dar kita technologija bet pradžioje nors hidrolatai. Ir būrtinai pasidalinsiu žinia jeigu išeis ax.gif
Vakar du litrai arbatos blink.gif kiba čia kaip energetinis gėrimas..... unsure.gif
Atsakyti
Muka, o mums patinka kelis kartus metuose pasisėdėti kavinėse. Bet einam ne dėl "valgymo", o dėl aplinkos, nuotaikos , šventės ... Ypač man , nes nereikia gaminti ax.gif Kad galiu , moku ir skaniau galiu pagaminti - sutinku . Be gali būti šventės - kai pasipuoši , pavalgai skaniai , išgeri taurę vyno ... Ir jokių šokių virtuvėje iki vakarienės , ir jokių šokių po vakarienės . Kad tai brangiau - sutinku . Bet MB gali paišlaidauti kartais dėl savo ponios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Į darbą pietus visada nešdavausi arba sėdėdavau alkana. Ne iš tų kur kavinės maistas tiktų pavalgymui ... Man labiau procesas reikalingas smile.gif
Luety - galiu paklausti ? kodėl MB vienas į parduotuves važiuoja ? Viruso saugaisi ? Tokie reikalavimai pas jus ?

Atsakyti
Labos 4u.gif
vel lietus,vejas,oras gripui palankus,na,zinoma, ir coronai.
I kavine vasara labai daznai nueidavom.ten,kur grazi rami muzika,aplinka.Labai smagu ant juros kranto kavinukej sedet ir gurksnot kava ar vyna ir stebet jura ar laivelius joje.Labai to truksta.Ir ne del to,kad namuose skaniau,bet siaip,del atsipalaidavimo.
Del MB apsipirkinejimu vienam-taip nutarem.Virusas yra,niekur nedingo.kad ir ne tokiais mastabaus,kaip jie skelbia,bet yra.Kam ten landyt dviese,nesi apdraustas gi.Jis vairuoja,as ne,tai jis ir perkasi As sudarau sarasiuka.
Vistuke kiek pazvalejo,mes ja atskirai palesinam,pamylim,gal atsigaus.
Linkiu kuo greiciau baigt remontus ir dziaugtis savo graziais namais.Einu liept tarnaitei skalbt patalyne biggrin.gif
Bukit sveikos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 sausio 2021 - 12:36
Atsiprašau,netyčia įlindau į jūsų pokalbius,paskaičiau(nepaisėmiau mezgimio),tai buvo laiko. ax.gif
Puikiai visos gyvenate. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB o tu dažniau užeik 4u.gif
Na kaip Dusia37 ar nesušalote. O aš džiaugiusoi kad MB nepaklausė manęs išjungė vandenį... ir tai truputką nervuojais kažko vienas boileris neišsileidžia ... kad tik nesusprogrtų...ką reiks naujo unsure.gif Tiesa Dusia37 iš profesinės pusės išbandžiau elektroniniu parašu pasirašinėti suderinimo aktus nu žinok patogu nereikia spausdinti pasirašyti skenuoti ir siųsti atgal va šioje platformoje:
www.gosign.lt Pabandyk gal patiks smile.gif Nors aš jau išsiunčiau visus dabar liko laukti, tačiau ateičiai tikrai pagalvosiu apie šią galimybę smile.gif
Dėl kavinių žinia anskčiau pinigų nebuvo nors kažkaip poreikio tokio tikrai nebuvo nes manau būtų poreikio būtume vaiksčioje... tiesa gal jaunystėje atsivaikščiojome nes draugavome 5 metus ax.gif jazau man 17 jam 18 ech wub.gif
Tiesa mamukas vakar ranką susilaužė darbe ... žastikaulį... net pagalvojau tėvui turbūt kažkokia karma turi atidirbinėti per paskutinius 3-4 metus neslaugė žmogaus tik 2 mėn....
Gal žinote kur greiausiia daro akinius, nes turėjau labai gerus rėmus ir sugadino viena optika ir negana centrų neatitaikė verysad.gif O pinigus sumokėjau ogogo kokius...
Luety na va kaip smagu vištukėms irgi meilės dėmesio reikia ech tos moterys tongue.gif
Kavos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 sausio 2021 - 08:40
Labas rytas.
Nebrokykite.Neatsibosiu su savo plepumu įsiveržųsi? ax.gif Bet žiūriu teik širdžiai artimų kalbų.
Išmaunu sodybon,matininkai,-geodezininkai atvažiuoja,netikėjome kad iš ryto ryšis tokiu oru? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip visdėlto gera turėti namus ... kaip gera šiltai sisioti .
Parvažiavom šiandien ura.gif ura.gif ura.gif . Šiandien santechnikas pajungs kriauklę, dušą skalbinake, elektrikas rozetes ir lemputes normaliai sudės. Ir galim gyventi jau. Dulkių daug visuos kampuos - nors buvo durys visur uždarytos ir dar skudurais užkamšytos ( apačia ). Per 2 savaites prisirinktų dulkių ir be remonto, žinoma ne tiek . padarė gražai , tvarkingai. Neturiu kuo skųstis . Dabar reikia užsisakinėti baldus - mūsų vonia padidinta , tai aš mėgstu rankšluoščius joje laikyti ir tt. Reikia spintukių ax.gif Ir sienelės stiklinės . Kol padarys gyvensim su užuolaida ax.gif O kriauklė pasistatysim ant senos spintukės. negalėjau anksčiau užsisakyti - bo noriu , kad gražai be tarpų pagamintų ... Kad neliktų urvelių gyvatėms biggrin.gif Kol neišklijavo , negali žinoti kiek cm reikės .
Ingrida, smagu , dažniau užeik 4u.gif 4u.gif 4u.gif ... mes čia apie viską pliurpiam : vaikus, daržus , bites, dietas smile.gif
Muka , niekada nekepu žemaičių blynų ax.gif Mano akimis tai ne maistas ax.gif Mudu senukai , reikia valgyti sveikiau , kur būtų dažovių ( geros skaidulos žanyno bakterijomis ) ir baltimų ... Kam tas krakmolas, ty grynas cukrus ? Virta malta kepta bulvė ? Kugelio kepu , ir blynu kepu - bet tai kai sūnus parvažiuoja. Nes mudviems jau per sunkus toks maistas .
PS, man įkalta į galvą nuo vaikytės , kad grybai sunkus maistas. Niekada vakarienei negaminu ... MB net nevalgytų jei pagaminčiau , įsižeistu . Matyt mūsų toks požiūris, bet čia iš vaikystės. Todėl man keista, kad Tavo MB grybus valgo ?
O šiandien aš galvoju apie va tokį patiekalą :
Vieno indo pietūs.
Paprasčiau būti negali - kepimo indą iškloju raugintais kopūstais, vištienos ketvirčius pasūdau (skaičiuojant 1 šaukštelį druskos 1kg paukštienos), sudedu ant kopūstų, ten pat luptas ir pusiau perpjautas bulves. Viską nubarstau kmynais, smulkiai supjaustytu česnaku, provanso žolelėmis, saikingai palaistau aliejumi, indą dedu į orkaitę, jungiu 120C ir laikmatyje nustatau 2h.
Po dvejų valandų lėto kepimo, kaitrą didinu iki 200C ir kepu apie 17-20 minučių. Viskas!
Lėtai gaminta vištiena būna labai sultinga, lengvai atsiskirianti nuo kaulo ir pilna aromatų bei raugintų kopūstų rūgštelės.
Skanaus!

receptas Kūmutės virtuvė. Nevagiu tik pasidalinu :
KV
Nes vaikai abudu vakare parvažiuos ax.gif
Luety, tai aš dar mažiau tikiu virusu ir visomis nesamonėmis negu tu biggrin.gif Vaikai pas mane prasmunka, į parduotuvę einu kiek man reikia . Į kaimą važinėju , popierius turiu - tegul tikrina ...Nes pasidavus valdžios kontrolei , tikrai gali susirgti depresija . Juolab , kad nei vienas iš mano aplinkos nersirgo sunkiai ax.gif O mano metų mano draugių - pažįstamų nuo vėžio ir insulto ne viena anapilin iškeliavus ... Tai dabar ir bijoti gyventi? Gyvensiu , tiek kiek skirta dievulio . Jei skirta nuo coronos mirti Marsan nepabėgsiu ...
Dėl kavinių - tai gal kokis paskutinius 4-5 metus stengiamės per mano ar MB gimtadienį skaniai papietauti geresnėj kavinėj ax.gif Dveise ar keturiese . Man tai šventė tongue.gif
Atsakyti
Na žinai žmogus negali vien gyvas būti košėmis ant vandenio... tiesiog ne kasdien bet kartais o grybai ne vakarui o pietums... ir kas įdomiausia jam nieko neskaudėjo ... tiesa dar buvo blynai su morkomis ir kopūstais ... aš jau po MB ligų po visų tų bandymų labai pradėjau galvoti ar tikrai daržovės toks jau gėris ... nes tik užvalgo troškintų ant vandenio blogai, vištienos naminės troškintos blogai o va du ale žemaičius nes kaip rašiau jie buvo kepti orkaitėje be lašo riebalo ir su moliūgu maišyta atsikėlė ir nustebo sako neskaudėjo... gal kaip šeiministas Morozovas sako viskas gerai kur yra saikas ir placebas vienu ar kitu atveju veikia 99 % Mb užaugo ant bulvių ir nė dienos be bulvės buvo o va dabar mato tik retkarčiais gal tikrai vaikystėje uždėtas kodas mikrofloros yra pats teisingiausias....čia tik svarstau ax.gif
Džiaugiuosi kad jau namie jooo apsiplausi susitvarkysi ir vualia ponia smile.gif
O IngridaB tai kokiu reikalu tiek sugūža aps tavi matuotojų triobą statysit ar ką?
Atsakyti