Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Ate42 užsakinėjome iš Migdolo baldų, bet nėra internetinėje prekyboje tai Šilainiuose turi prekybos vietą ten buvo bet spalva ne ta tai užsakinėjome, šiaip čia ukrainiečių gamybos ... na matysim kaip čia bus smile.gif O jūs kokį išsirinkote ?
Luety ir kalk tu konjako, mano tetulytei net gydytoja sakė išgerk gero konjako kokia 20-30 gr. pamatysi kaip bus geriau ir ką jai vairuoti nereikai ir ji kiekvieną rytą po šaukštą žandai ružavi nuotaika gera. O vitamina D gerk būtinai prižadi ? 4u.gif Žinok nė vienas vitaminas nepadeda stovėdamas spintelėje biggrin.gif
Dusia37 o krosnelę kokią turite papildomai prie pečiaus ? Jo katinam smagu naujos vietos smile.gif O mūsiškė jau visai atprato nuo mūsų bais myli dukters draugą iškeitė MB į kitą vyrą ax.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,
pas mus -3!!! blink.gif Kalijos vazone visi lapai subliuske.O pelargonijos stovi zemiau,joms nieko..Uztai ciklamenai sukilo ziedai,grazus ,papure,net MB susidomejo,kad joms saltukas tik i nauda.
Muka,gersiu butinai tuos multi ir D.Isgeriu tavo paruosta kava ir einu ieskot,kur ikisus.
Pas vistu vaziuoju retai,man salta,bijau susirgt,MB vaziuoja.Vis dar deda po 1 kiausini kiekviena,bet buna ,kad tik 3 randam .Vakar 3 lizduose,o vienas ant zemes kampe,tai ir suprask,ko i lizda nejo.
Pas mus kariuomene skiepija,ne med.darbuotojai.Iki vasario vidurio turetume but suskiepyti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 sausio 2021 - 11:09
Labos ,
Mano kaime sniego iki kelių ... Atlėkiau į Kauną - kiek prisininga tiek ištirpsta ax.gif
Susukrovė visokių reikalų ir darbų ax.gif Koks kaifas spauzdintuvas spauzdintuvas ir normalus ekranas.
Gražios Jums dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 01 08, 12:08)
Labas rytas,

Pas mus kariuomene skiepija,ne med.darbuotojai.Iki vasario vidurio turetume but suskiepyti. unsure.gif

Luety nu tu kaip tas begemotukas iš multiko kuris bijojo skiepų verysad.gif na brangioji tikrai nemanau, kad tave per prievartą ims ir skiepys ... nieko negali priversti skiepytis jų tikslas nors 70% kad būtų suskiepyti. Nėra ir negali būti prievartos taip neskau bus agitacijos bus dar kažko bet prievartos ne ačiū die mes ne Kinijoje ir ten manau irgi duoda pasirinkimą. Taip kad brangioji nėra ko bijoti ;)

Jo Dusia37 kaifas geros darbo priemonės smile.gif
Jooo iki sodo neišeis irigi nuvažiuoti ai ryt nulėksime smile.gif Tiesa tikrina įvažaivimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2021 - 12:24
Muka, mačiau prie Muravos jau 4 ekipažai gėrė arbatą. Mes atlėkėm 10, dar nestabdė. Kiek žinau iki 9 vakaro budi ax.gif
Luety , NĖRA privalomų skiepų . Kariškiai negali skiepyti , gal karo medicinos personalas skiepyja ? Pas jus didelis trūkumas ligoninėse ir poliklinikose aptarnaujančio personalo . Paprašė kariškių padėti ? Gal ?
Neskiepytiems kurį laiką gali būti apribojimų vykstan į kitas šalis , ar dirbant kažkokius tai darbus ax.gif . Ir kaip tai jus palies ?
Atsakyti
labas rytas,

Šiandiena atsibudau pasakų šaly . Gražu ir balta , primena vaikystę ...

Mano beržai svyruokiai šiandien atrodo taip ax.gif Pasiigsti žmogus tokių vaizdų ...

Gal kam kavos ?

Muka kaip baldai ? Gero Tau pasipirtinimo !!!
Luety O jei bandytumei pagerti juozažolės? Natūralus seratoninas ? IH būna tabletėmis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 sausio 2021 - 10:43
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 09, 08:43)
labas rytas,

Šiandiena atsibudau pasakų šaly . Gražu ir balta , primena vaikystę ..

Mano beržai svyruokiai šiandien atrodo taip  ax.gif  Pasiigsti žmogus tokių vaizdų ...

Gal kam kavos ?

Muka kaip baldai ?  Gero Tau pasipirtinimo !!!
Luety O jei bandytumei pagerti juozažolės? Natūralus seratoninas ? IH būna tabletėmis .

Labas rytas
koks grozis Lietuvoj. wub.gif
Dusia,as miegu neblogai,jei pagaunu beskaitydama ta momenta,kad jau suveikia mano is vakaro isgerra 0,5tab.antidepresantu.Dazniausiai taip ir buna.Nebenoriu nieko maisyt.
Si ryta jau pliusas lauke,bet saules nera.
Atveze zaislu kamsala,bandysiu uzsiimt kazkuo.
Kazkokie maistrai prie musu bamo veda kazkokius laidus,jungia i dezutes,paklausuau ka cia darot?saki fibra interneto laidus atveda Fibra internetas seniai mieste,nu bet ka,ka as galiu padaryt?Veda ,tai veda,as gi negaliu sutrukdyt.Siais laikais viskas gasdina.
Muka pakuojasi baldus,matyt,nera laiko pliurpt.
Dusia,tai miegat dviese su dukra kaime,ar namo vaziuojat?Kurenat tik malkom?Ar anglimis?
Atsakyti
Luety , MB vakarais atvažiuoja pas mus ... Čia pirtis ir nužnikas už kampo . Miegam 4, aš , dukriukas ,MB ir katė smile.gif
Kūrenm malkomis, turim tikrai daug ... Namukas nedidelis, langai dubulti sudėti žiemai , tai šiltai ir gyvenasi . Vituvėje krosnikė va tokio tipo :

Šildo virtuvę , o jos sienelė kambarį, o kitus 2 kambarius stačiamalkis :

Tokio tipo tik senoviniai kokliai ...
Nuotrauos internetinės ax.gif

Luety , dėl dėžučių ... Neturiu ką pasakyti . Jei kam nors norisi tikėti kokia tai aukštesne žmonių valdžia , o ne dievo valia ... Jei taip lengviau , kodėl gi ne ?

Atsakyti
Labos
Tik šiandiena iki sodo nuvažiavome o jau grožis wub.gif pavaikščiojome sode į mišką nosį ikišome ax.gif grąžu labai kaip pasakoje ax.gif smile.gif Sunkiai kūrenasi namukas verysad.gif šaltoka bet labai tikiuosi įšils nes dabar vos š laipsniai.
Baldai labai patogūs smile.gif tik gal didoki,bet mesieškojome patogių tai tokius ir gavome ir ačiū die su splavomis neprašovėme.
Luety o gal keičia kabelius....žinia akys baimės didelės bet brangioji tikrainsusivarysi su baimėmis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 01 09, 12:45)
Labas rytas
koks grozis Lietuvoj. wub.gif
Dusia,as miegu neblogai,jei pagaunu beskaitydama ta momenta,kad jau suveikia mano is vakaro isgerra 0,5tab.antidepresantu.Dazniausiai taip ir buna.Nebenoriu nieko maisyt.
Si ryta jau pliusas lauke,bet saules nera.
Atveze zaislu kamsala,bandysiu uzsiimt kazkuo.
Kazkokie maistrai prie musu bamo veda kazkokius laidus,jungia i dezutes,paklausuau ka cia darot?saki fibra interneto laidus atveda Fibra internetas seniai mieste,nu bet ka,ka as galiu padaryt?Veda ,tai veda,as gi negaliu sutrukdyt.Siais laikais viskas gasdina.
Muka pakuojasi baldus,matyt,nera laiko pliurpt.
Dusia,tai miegat dviese su dukra kaime,ar namo vaziuojat?Kurenat tik malkom?Ar anglimis?

https://m.delfi.lt/m...php?id=86188149
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 09, 09:43)
labas rytas,

Šiandiena atsibudau pasakų šaly . Gražu ir balta , primena vaikystę ...

Mano beržai svyruokiai šiandien atrodo taip  ax.gif  Pasiigsti žmogus tokių vaizdų ...

Gal kam kavos ?

Muka kaip baldai ?  Gero Tau pasipirtinimo !!!

Ooooooooooooooooooooo bigsmile.gif koks grožis wub.gif

Dusia, gal jonažolę turi minty? Puiki žolė.

Luety, o gal galiu paklausti, ko išties Jūs bijot?
Ar šiaip didžiulis vidinis nerimas ar kažko konkrečiai? Mirties, užsikrėsti ar kaip tik neigiat viruso egzistavimą?
Ir jei Jums tinka antidepresantai, kodėl Jūs jų nevartojat taip, kaip gydytojas paskyrė? Juk tai ne psichotropiniai vaistai.

Su baldais tai kaip papuola. Prieš 5 metus mes pirkom dvi vienodas sofas, tik skirtingu audiniu apvilktas, nepigios tuo metu buvo, po 600 eurų mokėjom. Viena atrodo kaip nauja, nors naudota pora metų kasdieniniam miegojimui buvo, o kita tai nemoku apsakyt kokio nudrengimo audinys gavosi, nors rečiau žymiai naudota. Tik tiek, kad išties labai patogios, spyruoklės geros, man ant jos patogiau miegot nei ant dvigulės lovos čiužinio, nugara jaučiasi labai gerai (gal lovos per minkštas yra).

Ate, kaip Lonas? Aš kažkaip nenupirkau, karantinas užplaukė, laukiu, kada viskas pasibaigs.
Atsakyti
Labas rytas,

Pau dėkui , kas pataisei . Jonažolę norėjau parašyti ax.gif Geras dalykas, ypač kai pilkoji ateina ax.gif
Kavos ?
Šiandien šalta, nes vėjas. Savaitgli buvo tobula žiema .
Dukrytę išleidau pas brolį į Vilnių pagyvennti kelias diena. Tai viena laikysiu frontą kaime ... Labai tikiuosi , kad penktadienį jau galėsim grįžti namo rolleyes.gif
Muka , kaip pirtis ? Ar pavyko pasišildyti normaliai namuką ? Nesušalot miegodami ? Mano namukas per dieną nepašyla. Jei po ilgo nešildymo tik ryte užkuri , vakare miegoti šalta būtų . Reikia 2 dienų . Sienos įšalusios ir tt. Kaip Tavo MB sveikata ? Ar tvarkosi nuo paskirtų vaistų ?

O prisapnavau šianakt. Atsibudus ilgai galvojau ką man norėjo tuo pasakyti ? Sapnavau daug savų mirusiu , kurie stengėsi man padėti . O aš kaip mažas vaikas nesupratau , kur sienos ir kas vyksta ... Idomiai .

Luety širdele laikykis 4u.gif
Kad ir kas būtų niekas nevyksta be dievo valios ...

Papildyta:
O čia iš FB man labai gražūs žodžiai :

'- Mama, kaip išeit iš skausmo?
- Rankomis, mieloji. Jei bandysi jį slopinti mintimis, ne rankomis, bus tik blogiau.
- Rankomis?
- Taip, mieloji. Rankomis mes kalbamės su savo siela. Kai jos piešia, žaidžia, stato, mezga, po grumstelį kapsto žemę – jos siunčia žinutę tavyje slypinčiai esmei, tavo siela jaučia, kad kreipiesi, kalbi, rūpiniesi ja. Ir ji atliepia. O skausmas rimsta, nes sielai jis tebuvo reikalingas prisišaukt tave.
- Nejau rankos iš ties tokios galingos?
- Taip, dukra. Naujagimiai, pagalvok apie juos, jų pažintis su pasauliu pasideda mažais rankų prisilietimais. Senolių rankose miega kur kas daugiau gyvenimo istorijų nei bet kurioj kitoj jų kūno daly. Visa, kas padaryta rankomis, sakoma, padaryta širdimi. Ir išties, širdis ir rankos stipriai susiję. Liesdami rankomis kūną, masažo meistrai kuria gilų ryšį - čia ir prasideda gyjimas. Rankomis mylimieji atrakina vienas kito duris.
- Mano rankos, mama, kaip ilgai nesuvokiau jų esmės..
- Pasitikėk jomis, mieloji mano. Kurk jomis ir stebėk, kaip viskas tavyje pradeda tekėti. Skausmas niekur nedings, tik savo rankomis tu jį paversi nuostabiausiu kūriniu ir jis nustos. Skaudėti.'
~ Elena Bernabe
-
Gera, kad būta.
www.baltadrobule.lt
Atsakyti