Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety, ok. Matau, kad nei rimtai, nei juokais, nei sarkazmu geros įtakos tau nepadarau. Vis tiek tu ten savo baimėse užstrigus, per giliai tau tų "žinovų" mintys galvelėj susėdo. Tegul tu sau jautiesi visa protinga, įsigilinus, nenaivi, bet kas iš to... Nes giliniesi truputį ne į tą info. Taigi, mano žodžiai neveikia, o vaistų tai nebeturiu daugiau biggrin.gif. Atsiprašau, kas nepatiko - ne iš blogos valios. Nebekalbinsiu tavęs, nes ko gero tik pati sau gali padėti. Jei norėsi mirksiukas.gif
P.S. delfių neskaitai, žinių neklausai, fb tik mezgimas, ale apie Uspaskio vandenį žinai biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 01 06, 12:58)
Luety, ok. Matau, kad nei rimtai, nei juokais, nei sarkazmu geros įtakos tau nepadarau. Vis tiek tu ten savo baimėse užstrigus, per giliai tau tų "žinovų" mintys galvelėj susėdo. Tegul tu sau jautiesi visa protinga, įsigilinus, nenaivi, bet kas iš to... Nes giliniesi truputį ne į tą info. Taigi, mano žodžiai neveikia, o vaistų tai nebeturiu daugiau biggrin.gif. Atsiprašau, kas nepatiko - ne iš blogos valios. Nebekalbinsiu tavęs, nes ko gero tik pati sau gali padėti. Jei norėsi mirksiukas.gif
P.S. delfių neskaitai, žinių neklausai, fb tik mezgimas, ale apie Uspaskio vandenį žinai biggrin.gif rolleyes.gif

Aciu tau uz pastangas.
Negyvenu as baimeje,senai susitaikiau su tuo.Tiesiog nieko nenoriu,niekas nedomina,viskas atrodo dzin.Nupuosiau eglute,atsisveikinau lyg amziams,buta tvarkau nui ryto,sunkiai einasi.Tiesiig tokia busena.Nemiegojau iki 3ju nakties,gal todel?Stengiuosi kokius jumorus paziuret,pasikraut teigiamom emocijom,sekasi sunkiai.
Uspaskio tema krinta u akus visuose kanaluose.Sudomino,paziurejau jo du pokalbius.
Tu nepyk,vaistu turiu,bet nenoriu gryzt prie pilnos dozes.Ieskau keliu iseit is tos busenos.Gal,kai atsiys kamsala,imsiu nert zaislys,atsigausiu.Pro mus cypiancios,zviegiancios greitosios pravaro po keleta kart per diena,nekreipiu denesio atrodo,bet stresina
Viskas praeis,bus gerai.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia37 ir mūsiškė kol įsidrąsina bet jau paskui visa dulkina išlenda iš kažkur... nors jau atprato nuo mūsų visgi antri metai ne su mumi, bet va kaip vasara kaip atostogavo pas mumi tai su gynė triobą rėkdama nuo laukinuko tongue.gif Jo gyvenimas tokiomis sąlygomis tereikai tik priimti kaip nuotyki juolab ne amžinai grįši į grąžius namus su grąžia vonia 4u.gif O mano baldai dar kažkur užstrigę unsure.gif nuo lapkričio galo blink.gif na mano karma tokia langus dėjo 2.5 mėn, baldus darė sode panašei ( tiesa lenda brokai nepaskaičiavimai verysad.gif šiaip kokybiškė nikeo negaliu prikišti bet tipo dizaineris tai nuvažiavo su auksčiais vėpla ir tiek, na posle boją rukamy nemašet)
Kavasucitrina kaip ir rašiau kartais prie žmogaus eina tokia info ją suprantą kaip kartais giliai viduje norėtų... Tiesa mergai užsikabinau už serialo Liuciferis oi kiek ten daug tiesos o gal kaip rašiau man tokios info reikia ją ir įžvelgiu ....
Luety o aš nenupuošiau tegu pabūna iki rusiškų naujų metų, tiesa vakar pas provoslavus buvo kūčios tai klasuiausi mišių blink.gif gal stogas važiuoja biggrin.gif bet radau pretekstą dar pasilakyti eglutę smile.gif nes kambarys tuščias be baldų tai ši nors džiugina smile.gif Gal pabandyk paieškoti to spindulėlio visų pirma širdelėje o paskui apsidairyk žiū ir aplinkoje kas pasikeis.... na anokia aš čia patarėje bet...
Tiesa Dusia37 ar pasinigo pas jumi kaimuky... mes dra nenusprendėme bet mažu lėksime iki sodo gal ir pasiliksime keliom dienom...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif . Prisnigo vakar vakare ir dabar dar sninga. Gražu .
Nuo balto sniego šviesiau ne tik lauke , bet ir dūšioj.

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaimo keliukai nevalyti , Muka nepamiršk , kad pas tave mašina gera. 4x4 4u.gif

Gyvenimas kaime turi dar vieną privalumą - sportą biggrin.gif . Vakar gerą kardio treniruotę turėjau - malkas ir vandenį į pirtį sugabenti ... Galima žiūrėti , kaip į katorgrą, galima žiūrėti kaip į sportą biggrin.gif Šiandien vėl reiks pajudėti. Su MB ir juokaujam- jei čia gyventume senatvėje nebūtų kada sirgti ir dejuoti . Visą laiką judesy ...
Namukas sušilo , atsikėlus radau 20, nebe 17 šilumos . Bet kronelę pasikūriau dėl jaukumo . Katė varinėja po namus tikrindama visus tamsiausius kampus, murzė ... Kuo tamsiau tuo smagiau . Ir dar nepamiršta per langą pažiūrėti , kas ten vyksata. O kai vakare MB atvažiavo , tai meilės priepuolis ištiko . Glaustėsi , griuvo po kojomis. Žino gyvulys kas namie šeimininkas biggrin.gif

Muka , nežinau ką padarė karantinas žmonėms - niekas nebenori dirbti. Mano kriauklė į vonią turėjo atvažiuoti iki naujų, atvvažiuos tik 14... Tikiuosi . Ir akis drąsko vadybininkas, kad jis viską padarė , užsakė ax.gif Užsakinėjau lapkričio 24, dievagojosi , kad ji bus per mėnesį rolleyes.gif . Avansas sumokėtas ax.gif
Luety nežinau ką pasakyti apie tavo nuotaikas... Blogai kai nieko nesinori. Aš vadinu tokį perodą pilkuma. Manau visiems būna ax.gif Man labai padėdavo trumpa savaitgalio kelionė , palapiavimas su draugėm, ar galų gale gera knyga ir lovos rėžimas savaitgaliui. Nesu patarėja . Aš vadovaujuosiu MB močiutės patarimu - negalima savęs paliesti . Jei durnos mintys - plaunu grindis. Kai rankos užimtos galvai lengviau ...O kai girndys švaresnės tai ir galvoj šviesiau. Laikykis brangioji , nesi viena , mes šalia. Su savimi turi susitarti pati , mūsų patirtys nebūtinai turi padėti Tau . Imk 4u.gif
PS Uspaskio negaliu klausyti , tik antraštes mačiau . Mano toks pastebėjimas, gal jam auglys smegenyse ? Kažkokia diagnozė turi būti ...
Atsakyti
Laba mergaitėm,
su praėjusiom šventėm. Neliūdėkim, švęskim gyvenimą. Tada šventė kada nori. Labai teisingai Dusia rašo.....išmintinga moteris.
Mukute, jei tai paguos, mano baldai irgi užsakyti lapkričio 17, turėjo atvažiuot gruodžio 31 pakutine data. Dar neturiu. Na ir kas. V4liau atve6, ilgiau bus nauji. ax.gif
Dusia, gal ne dirbt nenori, o trinka grafikai dėl tos nelemtos ligos. Vienas iškrito, penkis izoliacijon išsivedė. Labai sudėtingas periodas gamybininkams. Patikėkit.
Lauke balta, grožis. Šviesu.
Bučkas, būkim razumnos, kaip mano anytėlė sakydavo. Ne visada taip bus. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 01 07, 10:59)
Laba mergaitėm,
su praėjusiom šventėm. Neliūdėkim, švęskim gyvenimą. Tada šventė kada nori. Labai teisingai Dusia rašo.....išmintinga moteris.

Bučkas, būkim razumnos, kaip mano anytėlė sakydavo. Ne visada taip bus.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

cray.gif aukso žodžiai friends.gif friends.gif friends.gif thumbup.gif

Dusia37 kokie vaizdai wub.gif
Atsakyti
Laba,
ziuriu i ziema-grazu,bet nenoreciau.Noriu saules,silumos,ramybes.Kad niekas neklibintu manes ir t.t.
Pas teveli vaziuot nereikejo ,brolis dirbs is namu turbut visa menesi,jei ne daugiau.Kol busim uzdaryti.Man,kol kas,to uzdatymo nesijaucia,i pardes neinu,tai ir nematau,jog jos nedirba,o visa kt.kaip ir vietoj.Tik gatviu rausikai rausia visur,iskasineta ,israusta.Dirba sparciai,tuoj pratempia laidus ir tolyn.Matau pro langa.
Kuom uzsiimti,nezinau.Knygu skaityt nenoriu,megzt nenoriu,valgyt daryt nenoriu,nu tiek viskas atrodo beprasmiska,iki negaliu.Greiciau sodo darbai prasidetu,gal atgaivintu jausmus kiek.
Seju savo negatyva cia,sorry.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 sausio 2021 - 13:09
QUOTE(Luety @ 2021 01 07, 14:07)
Laba,
ziuriu i ziema-grazu,bet nenoreciau.Noriu saules,silumos,ramybes.Kad niekas neklibintu manes ir t.t.
Pas teveli vaziuot nereikejo ,brolis dirbs is namu turbut visa menesi,jei ne daugiau.Kol busim uzdaryti.Man,kol kas,to uzdatymo nesijaucia,i pardes neinu,tai ir nematau,jog jos nedirba,o visa kt.kaip ir vietoj.Tik gatviu rausikai rausia visur,iskasineta ,israusta.Dirba sparciai,tuoj pratempia laidus ir tolyn.Matau pro langa.
Kuom uzsiimti,nezinau.Knygu skaityt nenoriu,megzt nenoriu,valgyt daryt nenoriu,nu tiek viskas atrodo beprasmiska,iki negaliu.Greiciau sodo darbai prasidetu,gal atgaivintu jausmus kiek.
Seju savo negatyva cia,sorry.

Oi nėra ko čia atsiprašinėti 4u.gif ką tu galvoji kitoms nebūna na parodyk man nors vieną, kad kuriai nesinorėjo nieko ... et tokių nėra na jeigu yra tai aš nesutikau...
Tiesa o kaip tavo vištukės ar jau mylimukes pasiskirstėte su MB?
Ai o vitamina D geri? Aš tai sekmadieniais po 1000 ( turiu tabletku iš iherb) plius vitaminas K gal šviesiau ....
Ką manote parypavau apie baldus ir ryt atveža smile.gif... pirtukė nukeliama ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 sausio 2021 - 13:25
QUOTE(Muka @ 2021 01 07, 13:23)
Oi nėra ko čia atsiprašinėti  4u.gif ką tu galvoji kitoms nebūna na parodyk man nors vieną, kad kuriai nesinorėjo nieko ... et tokių nėra na jeigu yra tai aš nesutikau...
Ai o vitamina D geri? Aš tai sekmadieniais po 1000 ( turiu tabletku iš iherb) plius vitaminas K gal šviesiau ....
Ką manote parypavau apie baldus ir ryt atveža smile.gif... pirtukė nukeliama ....

Muka.....cha cha, aš jau šiandien galiu paiimt. biggrin.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 01 07, 15:46)
Muka.....cha cha, aš jau šiandien galiu paiimt. biggrin.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Geras tongue.gif mums tai užnešti ir surinkti turi smile.gif tai tik rytoj bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 07, 15:05)
Geras  tongue.gif mums tai užnešti ir surinkti turi smile.gif tai tik rytoj bus smile.gif

Mes patys parsivešim, bet tik rytoj irgi. Akumas nudusęs autobusėlio. Šiandien vietą atlaisvinom. O iš kur užsisakinėjot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 01 07, 11:23)
Oi nėra ko čia atsiprašinėti  4u.gif ką tu galvoji kitoms nebūna na parodyk man nors vieną, kad kuriai nesinorėjo nieko ... et tokių nėra na jeigu yra tai aš nesutikau...

Dziaugiuosi,kad jums atveza baldus,pasipuosit butus,nuotaika pageres,grozis ir meile-didele jega.
Turiu vitD,Muka,bet negeriu.Einu issitraukt vitaminus ir D,gal pasvieses ju pagerus.
Siaip ne taip isviriau sriubos,ikaliau konjako 2 taureles,lyg ir silciau ir smagiau.Siaip visa laika salta,rankos ledines.Net siluma sumazinau,nors lauke salta labai.
Lauksim nuotrauku jusu graziu baldu ir isremontuotu kambariu.
Atsakyti