Labos:)
Mb ištempė į sodą ir vakar nuostabiai pasipirtinau ir pasėdėjau ant savo žemės krašto taip vadinu tersą... kažkaip ramybė abglėbė...Taip kad Naujus sutiksime sode su treningiukais
Dusia kosmosas toks mezgimas neatsitebiu jūsų su Luety sugebėjimais.
Na ką vienų metų puslapis užverstas, dar negaliu įvardinti kokie nes esu kažkur nežinau kur ... tiesiog bandau suvokti kas įvyko paskutiniu metu kur esu ir ko noriu...
Luety nežinau ką ir pasakyti apie tuos 5G ryšio blogio tik žinau, kad žmogus norėjo gyventi ir jis mirė, manau tetos mirtis artimiesiams įrodė, kad saugoti artimuosius būtina ... jimes manau net nekyla klausimasi ar nešioti tas kaukes jeigu kol kas nieko kito nėra...
Mielosios te užverstas metų puslapis pasilieka visas negandas baimes ir nusivylimus palikdamas naujam puslapiui viltį meilę ir džiaugsmą ... stipriai apkabinu
Bučkas
Labos,
atsirado dar viena pirkėją mano punciakom,net dvejas nupirko,lekiau issiust.MB vienas pasers vištas,aš verdu bulvės mišrainės,kaip gi be jos per naujus?
Nesiplesiu apie virusą,tik pasakysiu,jog jūs šventai naivusis jog kaukės padeda,jog neskiepys priverstinai.Noreciau būt neteisi.
Norėčiau sode,kaip Muka,sutikt NM.
Saulėta,šalta -2 ryte buvo,ledukas apystoris ant balų.
Gražiau sutikite Naujus Metus.Te jie būna lengvi,pilni kelionių,saulės ir laimės!
atsirado dar viena pirkėją mano punciakom,net dvejas nupirko,lekiau issiust.MB vienas pasers vištas,aš verdu bulvės mišrainės,kaip gi be jos per naujus?
Nesiplesiu apie virusą,tik pasakysiu,jog jūs šventai naivusis jog kaukės padeda,jog neskiepys priverstinai.Noreciau būt neteisi.
Norėčiau sode,kaip Muka,sutikt NM.
Saulėta,šalta -2 ryte buvo,ledukas apystoris ant balų.
Gražiau sutikite Naujus Metus.Te jie būna lengvi,pilni kelionių,saulės ir laimės!
Luety, jaučiu, tokie nenaivūs, kaip tu, labai laukiami pasavanoriauti covid skyriuose - kiek apsaugos priemonių sutaupytų . O ką, pagalvok - kiek karmos taškų užsidirbtum
Aš geriau pabūsiu naivi, durna ar šiaip nieko nenutuokianti bobelė iš kaimo Bet netrizniojanti ir žinanti, kad ką galėjau, tą padariau, kad apsaugoti save ir kitus.
Ir tau gražių naujų. Ir kad nebijotum skiepų, čipų, 5G ir visko, ko tu ten bijai
Aš geriau pabūsiu naivi, durna ar šiaip nieko nenutuokianti bobelė iš kaimo Bet netrizniojanti ir žinanti, kad ką galėjau, tą padariau, kad apsaugoti save ir kitus.
Ir tau gražių naujų. Ir kad nebijotum skiepų, čipų, 5G ir visko, ko tu ten bijai
Labos ,
Kavos ?
Noriu palinkėti visoms šais metais geros SVEIKATOS ! Visa kita galima nuspirkti , pasivogti , apsieiti be to ko neturi ... O sveikata toks dalykas kuris neparduodamas
Mes namuose labai ramiai sutinkom. Fejerverkų buvo nedaug ir dar rūkas Paskanavau šampanėlio , pasipliurpėm visi trys ir tiek .
Muka kaip tu savo kaime ? Neužpustė ? Nesulyjo ?
Luety kaip Tu laikaisi ?
Kavos ?
Noriu palinkėti visoms šais metais geros SVEIKATOS ! Visa kita galima nuspirkti , pasivogti , apsieiti be to ko neturi ... O sveikata toks dalykas kuris neparduodamas
Mes namuose labai ramiai sutinkom. Fejerverkų buvo nedaug ir dar rūkas Paskanavau šampanėlio , pasipliurpėm visi trys ir tiek .
Luety kaip Tu laikaisi ?
QUOTE(Dusia37 @ 2021 01 02, 11:20)
Labos ,
Kavos ?
Luety kaip Tu laikaisi ?
Kavos ?
Luety kaip Tu laikaisi ?
Labos,
Pačiu geriausiu Metų jums,mielosios.Sveikatos taip pat.
Ačiū,Dusia,už palinkėjimus.
Sekmadienis,šalta,tamsu ir taip visi Nauji Metai.
Iš vaiko nei žodžio,nei zinutes-nieko.Matyt gerai,jei manęs nereikia,bet sirdy taip sunku,taip neramu...
Nauji dviese,su taurė vyno.Pries 12 jau buvau lovoje.Saude apie 11,iš anksto,gausiai mūsų mieste,bet kažkaip neįdomu.
O toliau viskas slenka labai nuobodžiai,bendravimas su gimine ir draugais tik virtualus,visi pritile,mažai bendraujantys,susikaupę,susimąstė.
Oras toks,kad nesinori niekur eit.Nezibau ką megzt,imu viena,kita-niekas nelimpa Baigiau sau liemenė iš dviejų spalvu.Ir viskas.
Kaip LT!Sniego yra?
Labos
Puikiai sutikome naujus žiūrėjome filmą po pirties, nuotraukas senas paskui pirtinomės vanojomės eglutės vantomis Paskui dvylikta kaimynai labai gražius fejerverkus šaudė. Ryte ėjome pasivaikščioti pasirodo netoli mūsų sodo stovi Kauno mero dvariukas gražiai atrestauruotas, daug nuėjome km tik paskui labai koją paskaudo tai paskutinius iki sodo žingsnius vos vos atėjau, o vakar susipakavome O sode pasnigo kažkiek bet nedaug tiesa atgal grįžtan tikrino ir dokumentus NT ir pasus abiejų kruopščiai tikrai. tai va šitaip persivertė kitas puslapis nežinau dūšioje nėra ramu... bet tikiu išsikapstysiu
Kavos?
Puikiai sutikome naujus žiūrėjome filmą po pirties, nuotraukas senas paskui pirtinomės vanojomės eglutės vantomis Paskui dvylikta kaimynai labai gražius fejerverkus šaudė. Ryte ėjome pasivaikščioti pasirodo netoli mūsų sodo stovi Kauno mero dvariukas gražiai atrestauruotas, daug nuėjome km tik paskui labai koją paskaudo tai paskutinius iki sodo žingsnius vos vos atėjau, o vakar susipakavome O sode pasnigo kažkiek bet nedaug tiesa atgal grįžtan tikrino ir dokumentus NT ir pasus abiejų kruopščiai tikrai. tai va šitaip persivertė kitas puslapis nežinau dūšioje nėra ramu... bet tikiu išsikapstysiu
Kavos?
QUOTE(Muka @ 2021 01 03, 11:39)
Labos
Kavos?
Kavos?
Sveika,Muka.O kaip pailsėjus,koja mažiau skauda?
Man su kairę ranka kažkokia nesąmonė.Judesuai riboti į viršų ir atgal,apsirengti jau darosi sunku,bet būna dienų,jog visi gerai,neskauda judinant.Jokue tepalai turimi ,nepadėjo,tablečių dar Negeriau ir ne labai jų noriu gert,kol galiu.
Na,o valdžios politiką įdomu.Siebas atidarė,UK virusas 70 kartu greitesnis,nebaisūs,į žmonėms vietoj judėti negalima.Butu juokinga,jei nebut graudu.
Labos
Koja jau nurimusi, bet didžiūlė pūslė ant pado... o pasivaikščiojau
Luety pas mus irgi judėjimas apribotas ir iki 01.31. Tiesa bendradarbės visa šeima susirgo ir pakankamai sunkiai na duok die, kad išsikapstytu ...
Kavos?
Koja jau nurimusi, bet didžiūlė pūslė ant pado... o pasivaikščiojau
Luety pas mus irgi judėjimas apribotas ir iki 01.31. Tiesa bendradarbės visa šeima susirgo ir pakankamai sunkiai na duok die, kad išsikapstytu ...
Kavos?
Labas rytas
Dėkui Muka už kavą
Suprantu Tavo nerimą... Aš pirmi metai tokia ramesnė . Bo nebe 4 įmonių atasakaitas reiks pridavineti , o tik 2. Skirtumas jaučiasi .
Mano namuose remontai Griauna vonia. Mudvi sėdim kaime, MB meistrams vadovauja, atvažiuos vakare. Kol kas trioboj 14, tikiuosi pašils iki 20. Vakar buvom atlėkę, pasikūrėm . Jei ne , būtų kaip lauke ... Kaip nors savaitėlę reikia pragyventi . Ilgai negalęsiu , nes darbai stos... Be printerio man ne darbas . Ir be didelio ekrano . Na bet susitvarkysim ta vonią kaip norim ir bus mūsų amžiui ... Nebe jaunyn
Muka mano aplinkoj visi sirgo pakankamai lengvai ... Bet kai pakalusau , tai žiaurių dalykų yra
Luety , ką paskaytumei apie Izraelio skiepus Kodėj jei gauna DAUG ?
Dėkui Muka už kavą
Suprantu Tavo nerimą... Aš pirmi metai tokia ramesnė . Bo nebe 4 įmonių atasakaitas reiks pridavineti , o tik 2. Skirtumas jaučiasi .
Mano namuose remontai Griauna vonia. Mudvi sėdim kaime, MB meistrams vadovauja, atvažiuos vakare. Kol kas trioboj 14, tikiuosi pašils iki 20. Vakar buvom atlėkę, pasikūrėm . Jei ne , būtų kaip lauke ... Kaip nors savaitėlę reikia pragyventi . Ilgai negalęsiu , nes darbai stos... Be printerio man ne darbas . Ir be didelio ekrano . Na bet susitvarkysim ta vonią kaip norim ir bus mūsų amžiui ... Nebe jaunyn
Muka mano aplinkoj visi sirgo pakankamai lengvai ... Bet kai pakalusau , tai žiaurių dalykų yra
Luety , ką paskaytumei apie Izraelio skiepus Kodėj jei gauna DAUG ?
Labos,
neturiu ką pasakyti,lietus,niuruma lauke ir sirdy.
Apie Izraelį nesidomiu,neturiu ką pasakyti.
Bjauru remontas,o remontai ziema,dar bjauriau.Gerai,kad kaima turite.
Muka,tai gal avalynė netinkama ėjimui užsidėjai,jei pūslė pritryne?
neturiu ką pasakyti,lietus,niuruma lauke ir sirdy.
Apie Izraelį nesidomiu,neturiu ką pasakyti.
Bjauru remontas,o remontai ziema,dar bjauriau.Gerai,kad kaima turite.
Muka,tai gal avalynė netinkama ėjimui užsidėjai,jei pūslė pritryne?
Luety Izraelyje po 100 000 per dieną paskiepyja. Jei ne daugiau. Kodėl? Ps. Parodyk kai galėsi liemenę . Įdomu, tu labai gražiai mezgi . Aš narplioju uuzmestuką nuo viršaus. Ar čia man reikia... Gal kas atims?. 😁 Dėl vaiko... Jei man neskambina, tai skambinu aš. Nes aš mama , aš galiu. Neturiu skrupulų...
Luety Izraelyje po 100 000 per dieną paskiepyja. Jei ne daugiau. Kodėl? Ps. Parodyk kai galėsi liemenę . Įdomu, tu labai gražiai mezgi . Aš narplioju uuzmestuką nuo viršaus. Ar čia man reikia... Gal kas atims?. 😁 Dėl vaiko... Jei man neskambina, tai skambinu aš. Nes aš mama , aš galiu. Neturiu skrupulų...