Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2020 12 22, 11:21)
Nu kad tau, sakei, ne visa gera smile.gif. Žinių nežiūri, delfių neskaitai. Taigi, net nepriimi kitos info, net nežinai, kokia ji, o tai kodėl? Juk visa gera  rolleyes.gif Tu vieną pusę tik seki, bent iš to, ką rašai, toks vaizdas. Tai nėra ką su kuo lyginti...  mirksiukas.gif

Yra yra,paskaitau Angliha.lt.Ziniu uk neziuriu,tik kai kurias laidas.Ka reikia susirandu youtubej.Istisai,kaip budavo anksciau-nebeziuriu.☺
Atsakyti
Labos smile.gif
Nuo 4 akys stačios unsure.gif Kėliausi nuėjau prie kompo žių, kaip ir laikas keltis o akys jau miego nori. Nu žodžiu sumaišiau dieną su naktimi blink.gif
Luety širdele taip gražiai parašei kaip komunalkė tikrai ir kartais pamislinu kaip gerai, kad ęsate jūs 4u.gif
Ryt kūčios kažkaip apsisuko šie metai kaip viesulas o iš kitos pusės nieko nenuveikiau vardan savęs.... o kodėl kas trukdė ogi niekas ... kodėl nieko nepadariau sau.... jums nekyla tokie klausimai?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 gruodžio 2020 - 07:02
Labas rytas,
Imu kavos. Dėkui Muka 4u.gif
Muka kyla visokie egzistenciniai klausimai smile.gif Ir kiekvieną ryta turiu sau gerų pažadų smile.gif Bet vakare kaip visada ...
Vakar vaikas pargrįžo visoms šventėms Kūčiavosim kaip visada visi 4.
Luety mano vaikas dirba konkrečiai lobistams ... O jis vis tą patį kalba - kad šita vakcina pati švariausia , naujos kartos , nėra jokių metalų . Vandeniukas ( na kažkas ale fiziologinis ) ir viruso riebalinės ląstelės .
Dėl viruso atmainos - vieninteliai UK sortuoja virusus, turi daug įrangos pas save . Lietuvoj 1 aparatas...
O skiepytis dar kol kas nei vienoje šalyje nėra privaloma . Įstatymai nepriimti ... Gal geriau vietoj baimės pasirūpinti savimi ? Sveikesnio maisto , mankštos , pasivaikščioti grynam ore ir tt?
Tai tik mano požiūris .
Grios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutes,
ryte variau i pasta,viena nupirko kojines sekmad,pasiunciau jau greituoju pastu,patiko,dar vienas nupirko,tai begau is ryto issiust,po to i PC su MB.O eiles...jo majo.Nieko is kontinento neileidzia ir neisleidzia,furu eiles kilometrines.UK is savo puses suvare visas furas i uzdaryta aerodroma netoli nuo Doverio,Kente,tai ten vairuotojai eme bunta kelt,paleido signalus furu.Geriausiu atveju kazkas pajudes po sekmad..Isivaizduokit,zmones be maisto,WC,miegot masinose....kaledos furoj,dieve ka ta politika daro is zmoniu,
o PC jau dabar lentynos apytustes. doh.gif
Dusia,sitam reikale istatyma suras,jei nesuras,ras budu.Nebenoriu kalbet,kiekvienas turim savo supratima,neirodinesiu niekam nieko.Svarbu,kad butume visi sveiki.
Sedziu pas teveli dar siandien.Broliene pridejo skanumynu,alkoholio ant stalo,ner su kuom svest biggrin.gif Tevelis miega,sunes du miega net knarkia. biggrin.gif
Sie metai praskrieji lyg viesulas,o as pasunkejau viena tona.Liudna.
Bukit sveikos!

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 12 23, 13:43)
kaledos furoj,dieve ka ta politika daro is zmoniu,

Nebenoriu kalbet,kiekvienas turim savo supratima,neirodinesiu niekam nieko.Svarbu,kad butume visi sveiki.

Baisu , žiaurus sąjungos kerštas. Mes jau tai pragyvenom ... pamenam blokadą ? ax.gif
Laikykis brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Luety nieko nenoriu įrodyti ar pasakyti , kad žinau kas bus ... Man tik neramu dėl Tavęs ax.gif ax.gif Norėtusi kaip kokiai raganai pasiimti šluotą ir išvaikyti Tavo baimes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gaila , kad neturiu tokių galių mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ir aš pertikrinau kampus neturiu tokios šluotos:( Bet Luety žinok nesi viena esam kartu čia ne veltui, kad padėtumėme viena kitai pasidžiaugtume viena už kitą ir paliūdėtume nubrauktume ašara kartu friends.gif Taip kad brangioji laikykis 4u.gif O laikas viską sudėlios į savas vietas tongue.gif
Na ką mielosios šiandiena kūčios pirmą kartą gyvenime aš kūčiavosiu be tėvų, nemeluosiu nei sau nei kitiems bet širdį spaudžia... tačiau tikiu, kad kitą met susėsime visi prie vieno bendro stalo ir laušime plotkelę wub.gif šiemet šitaip bet tikiu kitą met bus kitaip. tongue.gif
Grybai užmerkti kiti iš šaldiklio išimti, silkė išdarinėta ( tiesa Dusia37 man bais skani sauso sūdymo, nesenai pasirodė turguose), jeigu po teisybei daugiau net nežinau ką ir daryti... kažkos haosiukas smegenyse, bet nieko pradėsiu nuo ausyčiu ( tėvukas mėgsta) o paskui mažu įsivažiuosiu.
Visoms linkiu ramių sieloje kūčių te blogos mintys išsisklando lyg rūkas ir suteikia galimybę pamatyti Betliejaus žvaiždę. Stipriai apkabinu visas savo virtulais podružkes wub.gif Palaimos jums ir jūsų namams 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Kavos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 gruodžio 2020 - 09:17
Labukas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif
O tavo gražūs žodžiai apie mūsų kamarėlę net sugraudino ax.gif Čia kaip antra šeima ax.gif

Silkę sauso sūdymo valgius, nuostabi . Kūčioms darau 1 rūšies marinuotą, nes vaikai tik tokią valgo . Šaindien virtuvėj sukuos nuo 8 ryto ... mėgstu šviežią maistą. Burokėlius išviriau , žuvį išviriau , silkę nudarinėnau , marinatą išviriau . Grybai sukepti . Reikia eti skusti morkų žuviai ir tt ax.gif
Visko po truputį, neskaičiavau ar bus 12 patiekalų ... Pagal pagoniškas tradicijas užtenka 9. Elnias devynragis ... 12 pateikalų tai jau krikčioniški papročiai - 12 apaštalų .

Gražaus ir ramaus Jums vakaro 4u.gif Tegul jūsų namus aplanko meilė, santarvė , ramybė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,mano mielosios,
pasirodo mudu irgi vieni kuciavosim pirma kart gyvenime.
Nebesuprantu tu nauju taisykliu,bet lyg tais galima susitikt tik Kaledu diena dvien seimu ukiam viduj ir ne daugiau 6.Sunaus seima jau 6.Ka tas pades viruso sutramdyme,man,turinciai epidemiologiniu ziniu siek tiek,darosi visiskai neaisku.Liudna labai.
Nuo pat ryto virtuvej,burokai isvirti,silke uzmarinavau jau pries pora dienu.Mazai turiu spanguoliu,o pardese siemet nemaciau,tai is likusiu padariau zele.
MB pas vistas-grys bus pusryciai(pas mus visada velyvi,nes ryte tik kava su sausainiu saldziu),burokeliai su pupelem ir svogunais su aliejum ir truputi silkes,jei nores grybu ,o vakare bus sventinis stalas.Daug nieko nedarau,,kas valgys,bet.ta pati patiekala siek tiek sventiskiau.As irgi darysiu tesla,kaip zemaiciu,o i ja dziov maltu grybu,bet turiu mazai,uzteks truputi dviem ir kas liks teslos,apkepsiu tusciu paploteliu prisikast vietoj duonos.Grybu turiu dar stiklainy marinuotu,bet i zamaiciu svilpikus netinka tokie.
Va ir viskas.
As laikausi,vistik nebaigiau grynai su antidepresantais,kol kas geriu tik 0,5 t nakciai,veikia.
Baimes dideles nera,yra nerimas del ateities.
Dukra su draugu seima Kaledas sutinka kalnuose,slidinejimo trasos neveikia,bet rogutes ivairaus dydzio.Grys sekmadieni.Saunuoliai,kad atsiplese nuo blogu minciu,suteike sau malonuma.
Aciu visom uz grazius linkejimus.Linkiu is visos sirdies sveikatos jums ir jusu atrimiesiems,ir kad per kitas kucias sedetumem prie stalo visi seimos nariai kartu su placiausiom sypsenom.Dievo palaimos jusu namams.Buciuoju ,apkabinu visas,mano virtualios seses.Linksmu Kaledu!
Atsakyti
Labos
Atnešu kavos , jei kuri užsuksit.

Ramių Jums Kalėdų ! Kad ramybė ateitų į namus , į dūšią ir protą . O visa kita galime pasirinkti patys ax.gif : kaip gyvensim , kuo tikėsim , ką mylėsim ...
Vakar aplankėm Kalėdinę eglutę Kaune , šiandien bandysim važiuoti pasipirtinti . Vis truputis oro , pajudėjimas iš namų ... Tikiuosi praleis pro postus .
O kaip Jūsų Kalėdos ? Ar geros buvot ? Daug Senis dovanų atnešė ?biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 gruodžio 2020 - 11:34
Labos,
Čiumpu kavos :)Miegojau miegojau miegojau ir jau šiandiena kažkaip akyse šviesiau,gal kad už lango saulė išlindo wub.gif Nebuvome nikeur išvažiavę,nes kažkodėl buvo užėjas įdomus savisaugos instinktas miegoti tai ir dariau 4u.gif tikiuosi daugiua taip neužeis 4u.gif Dusia kaip pasipirtinote smile.gif Luety o kaip tu širdelę 4u.gif
Linkiu mielosios ramybės jums ir jūsų šeimoms 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Kadangi iki darbo vos keli žingsniai tai leidžiu pamiegpoti ilgiau, bet 8 jau darbe smile.gif Tik toks privalumas darbo iš namų ax.gif
Kalėdos įdomios buvo su treningu ir lovoje net nosies niekur nebuvau iškišus, kažkoks blūdas ir daugiau čia negaliu pasakyti. Labai tikiuosi kitą met jau susėsime visi prie vieno stalo... žinau nėra ko tikėtis, kad bus taip kaip buvo bet npors ne šitaip...
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka, rūpestėlis Tu mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man Kalėdos indų plovime ir gaminime. Ir kaip aš gyvenau ankščiau ? 4 žmonės ne 2. Indų daugiau , maisto daugiau , rūbų daugiau ...
Vakar išleidau vaiką, apsitvarkaiu . Šaindien daug darbo prie kompo laukia ax.gif
Muka , o kaip gyventi be vilties ? Aš manau , kad kitos Kalėdos jau bus kaip visada ax.gif Be ribojimų ir draudimų .
Pirtukė labai nuostabi buvo šeštadienį . Gal , kad senai buvau buvusi ? Vien pajudėjimas iš namų , tolyn nuo šaldytuvo geris mirksiukas.gif Policija labai padori , nei popierių praše , nei kabinėjosi . Paklausė kur važiuojam ir to gana .
PS autobusų ir traukinių niekas netikrina . Taigi viešuoju transportu ir Lietuvoj galima keliauti kur norisi .
Kas liečia vakciną, mano dukterėčia jau pasiskiepijo vakar ... Ji gydytoja Santariškėse. Padaro antikūnius, patikrina ar nesirgus ir tik tada skiepyja.
Luety kaip Jūs ? Nenunešė uraganas ir potvyniai ? Pasiutusi ta Bella ...
Pas mus irgi naktis labai vėjuota . O dieną sniego žadėjo ...
Atsakyti