Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 12 16, 16:02)
Oi mano antrosios pirmas apturėjau, kaip tėvai važiavo pas brolį o visą laiką tik pas mamuką. Aš manau gal galima po mažai ... tiesiog šiemet pažiūrėsiu kaip seksis 12 ir po mažai smile.gif
Žinia buvo pasninkas prieš tai tik dėja pasiliko tik12 patiekalų.  unsure.gif Ate42 matau kabi o ką tu darysi sūnus pas tavi atlėks? ar jūs lėksite iki jo...

Laba
12 visada darau ir paveldinius. Be mėsos kiaišinių ir majonezo jokio.
Mes tikimės trise būti. MB važiuos sūniuką patsivežt, nes kitaip nepraleis. Velykų patirtis. Tuo pačiu ir staltieses, ir indus parveš.
Mums dviejų silkių ir kilogramo žuvies vissi gana. Grybai, vinigretas. Kepta duona, obuoliai, kisielius. Kūčiukus pati tikiuosi išsikept.
Kalėdoms karšto kažką. Gal steikus, gal po kepsnį, ar ko vyrai panorės. Šalti nusimėto.
Burtis bijom. Iš rato jau dvi mirtys. Jaunas ir sveikas vienas. Darbe- du liko neįgalūs. Yra ir besimptomių, bet liga tikra ir saugotis ir saugot kitus privaloma.
Atsakyti
Labas rytas

kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Greičiau tie trys karaliai ... pats baisiausias laikas , toks jausmas kad neišaušta ax.gif Niūruma unsure.gif
O daugiau nieko nevyksta ...
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos:)

Jamu kavos, nes naktys kažkokios nekokios. MB jau pradėjo vėl širdį diegti ryte radau valerijono gerta... man tarpšonkaulinis ryškiai prasidėjo nei įkvėpti nei iškvėpti o namai apjaukti juk remontas dar tęsiasi, gryndys sudėtos plintusai beveik visi dabar šveisti plauti kad tik iki kalėdų spėti. Tiesa langų taip ir neateina matuoti, bet ai tebūnie pavasariui. Ačęiū die nieks neina į svečius o tai nepasodinti nėra kur baldai vis dar keliauja. Kažkaip įdomiai stabdoma iš visų pusių gal tikrai dievo valia sustoti ir paimti knygą į rankas.
Dusia37 liųdna žinia ale velykos tokios pat buvo tai ne kur dėsiuos pabandysiu padaryti dviem dukra griežtai atsisakė bet kokių patiekalų.
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Muka , žinoma , kad padarysi 4u.gif Gera šeimininkė esi 4u.gif 4u.gif

Luety kaip Tavo mezginys ? gal jau baigei megzti grožį ? man spalvos labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Oho koks pagyvejimas.Tiek to,ateitis parodys viska.Tik kodel tokia gasdinanti visus valdzia nesiskiepija pati pirma? 4u.gif

Dusia37,kur rodziau ir sakiau storai gaunasi-isardziau ir jau numegiau pagrinda visa,liko rankoves.Rastas kiek susiaurino megztini,tas mane nervina,dar nezinau,ar ne ardysiu vel.
Lietus,salta,niuruma,tamsu-greiciau gruodis baigtusi. Ar sulauksim pavasario?Didelis klausimas man,bet viskas auksciausiojo valioj.
Muka,mums dar neteko vieniems kuciavot,bet jauciu,teks.Pas mus tik 396/100 000,(tai issiveskit procenta,) ,bet jie neziuri i miestu statistika ,ziuri visos grafystes mastu ir siandien jau svarstys ir tikriausiai mus irgi uzdarys.Scenarijus vienodas visur.
Bukit sveikos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 12 17, 11:15)
Tik kodel tokia gasdinanti visus valdzia  nesiskiepija  pati pirma? 4u.gif

Sakykim, paskelbia, kad valdžia pasiskiepijo, įdeda nuotraukas. Tu patikėtum, kad jie tikrai pasiskiepijo? Aš jau variantų prisiskaičiau: suleidžia fiziologinį tirpalą, suleidžia vitaminų, apkritai kamštukas ant adatos, dar kažkokių buvo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 12 17, 09:31)
Sakykim, paskelbia, kad valdžia pasiskiepijo, įdeda nuotraukas. Tu patikėtum, kad jie tikrai pasiskiepijo? Aš jau variantų prisiskaičiau: suleidžia fiziologinį tirpalą, suleidžia vitaminų, apkritai kamštukas ant adatos, dar kažkokių buvo.

Tikrai taip.
Bet nors itikinamiau butu,kad tai panaceja.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 12 17, 11:48)
Tikrai taip.
Bet nors itikinamiau butu,kad tai panaceja.

Nu jo. Jūs skiepykitės, viešinkitės, įtikinėkit, o mes paieškosim atmazkių, kaip nepatikėti. Kiti pradės aiškint, kas čia per pirmenybė išrinktiesiems, kai nėra jokio realaus pavojaus, reikia pirmiausiai skiepint tuos, kam realiai reikia čia ir dabar. Žodžiu, niekad niekam neįtiks, niekad visiems nebus gerai. Ir man tas po š... smegenų ieškojimas tai ką aš žinau... Neturint ką veikt gal.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 12 17, 11:15)
Labas rytas,

Oho koks pagyvejimas.Tiek to,ateitis parodys viska.Tik kodel tokia gasdinanti visus valdzia  nesiskiepija  pati pirma? 4u.gif

Dusia37,kur rodziau ir sakiau storai gaunasi-isardziau ir jau numegiau pagrinda visa,liko rankoves.Rastas kiek susiaurino megztini,tas mane nervina,dar nezinau,ar ne ardysiu vel.
Lietus,salta,niuruma,tamsu-greiciau gruodis baigtusi. Ar sulauksim pavasario?Didelis klausimas man,bet viskas auksciausiojo valioj.
Muka,mums dar neteko vieniems kuciavot,bet jauciu,teks.Pas mus tik 396/100 000,(tai issiveskit procenta,) ,bet jie neziuri i miestu statistika ,ziuri visos grafystes mastu ir siandien jau svarstys ir tikriausiai mus irgi uzdarys.Scenarijus vienodas visur.
Bukit sveikos! 4u.gif

Gal kiek pasileis raštas kai išsisklabs ?
Pavasario sulauksim : ) ir vasaros ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 12 17, 13:43)
Gal kiek pasileis raštas kai išsisklabs ?
Pavasario sulauksim : ) ir vasaros ...

Aš tikiu kad sulauksime 4u.gif
Tiesa išvaikiau truputką gyvates iš balkono jazau ko ten neradau blink.gif dar nepriėjau iki spintelių unsure.gif kaži ar vietos prie konteinerio bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 gruodžio 2020 - 13:11
QUOTE(Muka @ 2020 12 17, 09:59)
Labos:)

Jamu kavos, nes naktys kažkokios nekokios. MB jau pradėjo vėl širdį diegti ryte radau valerijono gerta... man tarpšonkaulinis ryškiai prasidėjo nei įkvėpti nei iškvėpti o namai  apjaukti juk remontas dar tęsiasi, gryndys sudėtos plintusai beveik visi dabar šveisti plauti kad tik iki kalėdų spėti. Tiesa langų taip ir neateina matuoti, bet ai tebūnie pavasariui. Ačęiū die nieks neina į svečius o tai nepasodinti nėra kur baldai vis dar keliauja. Kažkaip įdomiai stabdoma iš visų pusių gal tikrai dievo valia sustoti ir paimti knygą į rankas.
Dusia37 liųdna žinia ale velykos tokios pat buvo tai ne kur dėsiuos pabandysiu padaryti dviem dukra griežtai atsisakė bet kokių patiekalų.
Geros dienos  4u.gif

Laba,
Mukute, nesikamuok šveisdamama namus po remonto. Jei nebijai, žinoma, pasisamdyk firmą ar žmogų. Perlipk per save. Tvarkos darymas po statybų ir remonto, su tavo dabsrtine sveikata- savižudybė.
Atsakyti
Labos smile.gif

Ate42 tai kad firma sekcijos indų neišplaus:( ir nesudės visko į vietas. Nors tikrai nesidoėjau, gal ir tą daro smile.gif . Vakar puse jau susiploviau, jazau iš kur tiek visko prisikaupusi, visus nors šiek tiek iskilusius von mečiau kažkur skaičiau energetiškai negerai laikyti tai dabar prisiminus viską be sąžinės graužatės, na žinoma nemeluosiu gaila kai kurių buvo, bet ėjo visi šiukšlinėn. Šiandiena pabaigti ir viskas bus su svetainė, ai dar užuolaidos pakabinti, bet čia laikinai nes reikia persiūti, bet kadangi viskas už-daryta iki 01.31 tai pabus tokios vis švariau ax.gif Kitas etapas dar likusis gėris spintose smile.gif Kad taip smegendėže galima būtų pravalyti. unsure.gif Trašonkaulinis šiek tiek aprimo ačiū die 4u.gif
Geros ir darbingos dienelės linkiu jums ir sau 4u.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti