QUOTE(Luety @ 2020 12 10, 14:11)
Labos,
Muka,del mamuko savijautos gerejancios dziaugiuosi! Sutvirtes,reikia laiko,antibai alina.
Del skirtingu nuomoniu viskas gerai.Ir man viskas gerai.Nei jus nei as nepakeisim ateinancio virsmo.
Aga,Dusia,pas mus ruzavi ratukai.Neina nei joks gyvis ii MB uztaisus.Nesuprantu,skyliu daug,maista paslepe,ant sukamo dangcio pribarste grudu,priklijavo maisiukus su grudais,belieka uzlipt ir ikrist...nei vienos ir grudai sveiki,neliesti ant to dangcio.Nu kodel jos neina ispastus,taip kruopsciai MB ruostus,nesuprantu.Man jau gaila jo pastangu bevaisiu,o ne auku.
Siandien tevukui 95!Laukiu kol atsibus,svesim
Muka,del mamuko savijautos gerejancios dziaugiuosi! Sutvirtes,reikia laiko,antibai alina.
Del skirtingu nuomoniu viskas gerai.Ir man viskas gerai.Nei jus nei as nepakeisim ateinancio virsmo.
Aga,Dusia,pas mus ruzavi ratukai.Neina nei joks gyvis ii MB uztaisus.Nesuprantu,skyliu daug,maista paslepe,ant sukamo dangcio pribarste grudu,priklijavo maisiukus su grudais,belieka uzlipt ir ikrist...nei vienos ir grudai sveiki,neliesti ant to dangcio.Nu kodel jos neina ispastus,taip kruopsciai MB ruostus,nesuprantu.Man jau gaila jo pastangu bevaisiu,o ne auku.
Siandien tevukui 95!Laukiu kol atsibus,svesim
Laba,
Ateinu su pamoka Luety. Jei žinai- nepyk.
Nuodus spastus graužikams reikia dėti tik su pirštinėm. Jei tik pajunta žmogaus kvapą- neprisiviliosi. Nuodus reikia prikabinti su kokia viela, kad neišsinešiotų. Bent pas mus yra kietos tabletės su skyle. Čia Dezinfos profų pamokos.
Dėl covid....matau daug. Darbe su jais kasdien. Vieniems labai lengvai, kiti niekam nelinki su ta liga susidurt. Skausmai iki rėkimo temperatūra iki kliedesių. Du jauni vyrai liko neįgalūs. Saugokimės ir saugokim kitus.
Šiandieninė jaunuolio mirtis- baisu nesuvokiama.