Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 12 10, 14:11)
Labos,
Muka,del mamuko savijautos gerejancios dziaugiuosi! 4u.gif Sutvirtes,reikia laiko,antibai alina.
Del skirtingu nuomoniu viskas gerai.Ir man viskas gerai.Nei jus nei as nepakeisim ateinancio virsmo. 4u.gif
Aga,Dusia,pas mus ruzavi ratukai.Neina nei joks gyvis ii MB uztaisus.Nesuprantu,skyliu daug,maista paslepe,ant sukamo dangcio pribarste grudu,priklijavo maisiukus su grudais,belieka uzlipt ir ikrist...nei vienos ir grudai sveiki,neliesti ant to dangcio.Nu kodel jos neina ispastus,taip kruopsciai MB ruostus,nesuprantu.Man jau gaila jo pastangu bevaisiu,o ne auku.
Siandien tevukui 95!Laukiu kol atsibus,svesim biggrin.gif

Laba,
Ateinu su pamoka Luety. Jei žinai- nepyk.
Nuodus spastus graužikams reikia dėti tik su pirštinėm. Jei tik pajunta žmogaus kvapą- neprisiviliosi. Nuodus reikia prikabinti su kokia viela, kad neišsinešiotų. Bent pas mus yra kietos tabletės su skyle. Čia Dezinfos profų pamokos.
Dėl covid....matau daug. Darbe su jais kasdien. Vieniems labai lengvai, kiti niekam nelinki su ta liga susidurt. Skausmai iki rėkimo temperatūra iki kliedesių. Du jauni vyrai liko neįgalūs. Saugokimės ir saugokim kitus.
Šiandieninė jaunuolio mirtis- baisu nesuvokiama. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 12 10, 12:49)
Laba,
Ateinu su pamoka  Luety. Jei žinai- nepyk.
Nuodus  spastus graužikams reikia dėti tik su pirštinėm. Jei tik pajunta žmogaus kvapą- neprisiviliosi. Nuodus reikia prikabinti su kokia viela, kad neišsinešiotų. Bent pas mus yra kietos tabletės su skyle. Čia Dezinfos profų pamokos.
Dėl covid....matau daug. Darbe su jais kasdien. Vieniems labai lengvai, kiti niekam nelinki su ta liga susidurt. Skausmai iki rėkimo  temperatūra iki kliedesių. Du jauni vyrai liko neįgalūs. Saugokimės ir saugokim kitus.
Šiandieninė jaunuolio mirtis- baisu  nesuvokiama. unsure.gif

Viska daromsu guminem storom pirstinem.Nuodai paverti ant vielis dezutej,net neina ir nekrimsteli net.Pagavo tik 1 su spastukais ant surio.
Saugokit save! 4u.gif
Atsakyti
Labu smile.gif

Dusia37 su paskutine darbo diena 4u.gif šaunuolė ėmei ir padarei 4u.gif
Šiandiena mažu nulėksime iki sodo prašysiu MB pirties mažu nusiplausiu, nes ši savaitė tokia suvelta ir t.t. toks jausmas sprogsiu gal karštis išvaikys mano pasiutimą smile.gif O ir namie nėra kur apsisukti viskas išversta suversta, tvarkos dar ilgai nematysiu verysad.gif na bet juk ir Maskva per vieną dieną nepasistatė smile.gif jaučiu įtampa didelę sprande. tiesa Dusia aš sakiau druskos pagalvėles pasidarysiu pirčiai mačiau kažkokioje laidoje, kad deda tokias ant sanario pirtyje gal veiksminga bus:) Turime gintaro pagalvėles bet nieko ten jau nesijaučia, kad kažkas tokio, gal reikia dažniau pirtintis smile.gif
Luety čiupk 4u.gif karas su graužikais sudėtingas čia aš patirties neturiu ax.gif
Kavos? Valio įsisavinau smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 gruodžio 2020 - 09:49
labas rytas,

Man kavos. Atsibudau 4.30 , išploviau gindis namuose , pagaminau MB pietus ...

O diena šiandien tokia. Durna . Kaip ten posakis yra - ilgas atsisveikinimas , daug ašarų...

Muka , mus visas moteriškes veikia netvarka namie . Man dar elektros prietaisai ima gesti , kai aš pikta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Raganėju . Dėl visų įtampų man geriausiai padeda pirtyje Kneipo druska su kanapėmis... Įtamos sprande - masažo reikia , ir persidėlioti požiūrį į darbą ... Masažą lengviau nusipirkti negu galvą susitvarkyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Luety , o nebus liūdna , kad siūlų nebeturi ? radau LT labai gerą psl. kus nebrangiai gerus penčiakų siūlus pardavinėja .... Jei ką galiu atsiųsti ax.gif
Kai rankos užimtos galvai lengviau tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 12 11, 11:34)
labas rytas,

O diena šiandien tokia. Durna . Kaip ten posakis yra - ilgas atsisveikinimas , daug ašarų...

Muka , mus visas moteriškes veikia netvarka namie . Man dar elektros prietaisai ima gesti , kai aš pikta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Raganėju .  Dėl visų įtampų man geriausiai padeda pirtyje Kneipo  druska su kanapėmis... Įtamos sprande - masažo reikia , ir persidėlioti požiūrį į darbą ... Masažą lengviau nusipirkti negu galvą susitvarkyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luety , o nebus liūdna , kad siūlų nebeturi ? radau LT labai gerą psl. kus nebrangiai gerus  penčiakų siūlus pardavinėja .... Jei ką galiu atsiųsti  ax.gif
Kai rankos užimtos galvai lengviau  tongue.gif

Dusia37 jooo nemaloni dienelė, aš kaip išeidinėjau iš darbo kuriame pardirbau 19 metų tai kabinete užsidariau ir taip išsiblioviau net kaukiua gerai, kad nieko nebuvo tuomet bet paskui palengvėjo ....O nesupratau kokia ta Kneipo druska? taką žinau bet druskos net pagooglinau nieko neradau prašau papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 12 11, 10:43)
Dusia37 jooo nemaloni dienelė, aš kaip išeidinėjau iš darbo kuriame pardirbau 19 metų tai kabinete užsidariau ir taip išsiblioviau net kaukiua gerai, kad nieko nebuvo tuomet bet paskui palengvėjo ....O nesupratau kokia ta Kneipo druska? taką žinau bet druskos net pagooglinau nieko neradau prašau papasakoti smile.gif

http://www.vilandra....o-2/kneipp.html

Nežinau kur pirkti yra ?
Pirkusi Biršotne .

Muka - nu verkti tai aš nemoku , jei kada verksiu tai namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 12 11, 08:34)
labas rytas,

Muka , mus visas moteriškes veikia netvarka namie . Man dar elektros prietaisai ima gesti , kai aš pikta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Raganėju .  Dėl visų įtampų man geriausiai padeda pirtyje Kneipo  druska su kanapėmis... Įtamos sprande - masažo reikia , ir persidėlioti požiūrį į darbą ... Masažą lengviau nusipirkti negu galvą susitvarkyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luety , o nebus liūdna , kad siūlų nebeturi ? radau LT labai gerą psl. kus nebrangiai gerus  penčiakų siūlus pardavinėja .... Jei ką galiu atsiųsti  ax.gif
Kai rankos užimtos galvai lengviau  tongue.gif

Labos,

kava superine,bet pas mus silta 11 silumos ir kol serem vistas,as dar paravinejau darzely,norisi rankas jau kist i zeme,bet tik gryzom,apsiniauke.lietus.
Vistas tik suleidom i siltnamy,kad puole kast duobiu ir purinetis-maudytis,matyt blusos puola,reiks pas broli vaziuot pasiimt medzio pelenu,jis zidini kurena,tai turi.
Ate,kaip tavo vistos maudosi?Ar turi koki irengima?Gal purski kokiais vaistais-nuodais?
Sianakt negausdem grauziku,pavargo MB,gal ateinanti vakara pataisys kazka.
Dusia,kaip as be siulu? biggrin.gif biggrin.gif kai nesiau i pasta pasiust parduota lele per etsy,tai iejau i siulu parde ir radau tuinkamu zuikiams siulu,tai paemiau pilku ir baltu,ir dfar plonesniu,rubams zuikiu.Reiks,nebereiks,kas bus tas,o be mezgimo nuprotejimas.
Sveikin u su pabaiga darbo ir pradzia naminio darbo.Atsigausi,pailses nervai.Laukiu pradedant kazka megzt.Jei turi telegram programele,permesciau labai grazaus megztinio aprasyma rusiskai.
Is LT siulu pirkt man neapsimoka,siuntimas brangus ir ilgas.Cia perkuosi woolwareahouse.uk Beda ta,kad UK nera Alize siulu,o jie patys paciausi viskam.Turiu pirkt is rusijos arba Turkijos,o tada ju kaina isauga nesmagiai.Taip ir ieskau atitiokmens visur,kazko panasaus.
Dusia,jei neklystu,jau tavo auksas kita savaite gryzta?
As su saviskem vakar maciausi per msng.
Bukit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Tikiuosi Muka nepaskendo pirtyje biggrin.gif ?
Kaip sveikatos Muka Tavo šeimynoj ? kaip tėvukai ? Kaip MB problemos ?

Luety turiu Telegram programėlę . Tikriausiai reikia parašyti savo tel. nr , kad mane pagautumei ?
Luety 2 kg siuntinys paštu kainuoja 3,88 EUR į UK . Tik važiuoja pakankamai ilgai , apie 2 sav . Taigi jei reiks kokių siūlų - galiu atsiųsti ax.gif
Siūlai ...
2 kg apie 20 porų penčiakų .

Savaitgalis naminis . Vakar MB važiavo iki kaimo ,aš aptingau . Šiandien biški padribti reikia , biški pamegzt ir dar iki miesto nuvažiuoti , reikalus sutvarkyti ax.gif
Pabaigsiu pusmatrei penčiaką ir reiks pradėt mergytei megztuką . Nori trumpo ....

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 gruodžio 2020 - 09:17
Labos smile.gif

Nepaskendau smile.gif Kažkaip nesusidelioju susivėlusi visakame verysad.gif Nieko nenuveikiau nekyla rankos kažką veikti.
Mamai prasidėjo kosuliai niekaip neatsigauna ir silpna labai bet sakiau, kad ir silpna kelkis persirengi ir vaikščiok kiek gali. O MB tėvam lyg nieko, tiesa sesuo irgi labai kosėja ir silpnumas yra, sakė jėgų nėra visai. O MB kraujo tyrimai šiek tiek pakito į gerą, poliklinikos gydytoja jau nieko nerašo... jaučiu MB jau rankos nusviro... sakiau ieškosiu privataus gydytojo.
Ką uždarė vėl viską gerai,kad dar spėjau nusikirpti. 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
kol nepamirsau,Muka,kovidinis kosulys labai gerai gydosi sokoladiniu sviestu,tikru,geru.Kur jo gaut,nezinau,bet sako LT yra pirkt.Cia nesu macius,bet ir neieskojau,o i akis neikrito.
Puske sirgo sausy su mama kartu(90)galvojo,jog plaucius iskoses .Kosejo 2 men,!kol neuzejo pazystama ur nepasiuke to sviesto.Pavartojo ir baigesi kosulys,ir tvirtesne pasijaute nuo sviesto,cia gal jai taip atrode,bet ko nepabandyt.Kovidas turi bangas:blogai,geriau ir dar blogiau,tad gydyt reikia viskuom.Aspirinas ,cinkas,antibai.Labai kresina krauja kovidas,aspirino galima daugiau nei 0,75g.
Dusia,aciu uz pasiulyma,nepirksiu jau kojiniu siulu iki kt rudens,i vasara ir cia bus pigus jie.
Turiu mohieros,bet jau esu sakius-150-200-100g tokiais kiekiais,tai radau melynu 150g,bet lab.grazi melyne.Nu matau truks Margo megztiniui.Dar yra tams melyna,bet jau plonesne,(reiktu det 2siulus)ieskau pavzd.kaip su juo pakompinuot graziai.Biski pjaunasi,sv.melynas pagrindas ir tamsiai melynas intarpas.Kol kas nezinau ka darysiu,nebent interlaku ismegzt kvadrateliais apacioj,bet mezgu reglanu nuo virsaus,nezinau ar iseis,noreciau kazka paprastesnio,bet grazaus.
Sianakt lijo ledais,trumpai,bet ziauriai,vistu tvarto stogas-polisterinis,bus ussigande nuo tokio triuksmo.
Pas mus kaip tik atlaisvino viska ant Kaledu.Jauciu po kaledu bus sokis su kardais biggrin.gif jau trimituoja trecia banga,trecia bang-a...aiskiaregiai,ne kitaip.Zino is anksto,kaip bus. biggrin.gif
Bukit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Luety visai buvau pamiršusi apie tą sviestą ir žinau kur yra pirkti Rūtos firminėse parduotuvėse, reiks nupirkti jeigu neuždarys ir jų unsure.gif
Atsakyti
Luety apie tai kalba eina ?
kakavos sviestas

netgi turiu namie , pirkau kažkada Megoj , Rūtos firminėj ax.gif

Mochiera man ne vaikiškas siūlas, pūkai ...
Esu mezgusi sau porą megztukų ( kai jauna ir graži buvau ) tai žinau, kad dėdavau 1 mochieros kitą šaip siūlą , kad netystų ? Tokia iš manęs mezgėja ax.gif labai senai tas buvo ax.gif
Luety valdžioj dabar "tie" , tai bus daug nelogiškų ir niekuo nepamatuotų sprendimų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 gruodžio 2020 - 11:52