Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ai, dėl to tikėjimo. Nelabai kuo tikiu, net savimi dažnai netikiu biggrin.gif. Net kartais suabejoju, ar tikrai 2x2=4 - nu gal irgi netikėti lotuliukas.gif Tai kur jau čia medijos, politikai ar rėksniai ant bačkų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 03 gruodžio 2020 - 17:57
Labas rytas.

Muka kaip Tu ? Kaip tėvukai ? kaip MB giminė ?

Luety nėra kito dangaus ir pragaro , be to kuris yra čia ir dabar . Man rodos tu nuo viruso pradžios gyveni pragare... Pradžioje baimė viruso , dabar baimė skiepų ax.gif
Virusai ir skiepai tiek daug žalos nepadarys kaip žmonių susipriešinimas ir baimės .
Pažiūrėk į visą viruso karulsėlę iš kitos pusės - tai tau paskata kažką pakeisti gyvenime , kad nepapulti į pirmas skiepijamųjų gretas ax.gif Pagalvok apie tai ...

Penktadienis . O jau vėjo šaltumas unsure.gif Lauke 2 min ir ašaraos rieda nuo vėjo . Lyg savaitglį geresnį žada ? Ko gero važiuosim iki Vilniaus. Gal vaiką aplankysiu , jei jis nebus užsikasęs savo darbuose . Abu tėvai darboholikai ko norėti iš vaiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Daktorantūra ir darbas nėra lengva ax.gif Ir dar šiuo metu , kai viskas lūžinėja . Tai vienur tai kitur saviizoliacijos ax.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gruodžio 2020 - 09:56
Labos smile.gif

Mamukui jau geriau antibai padeda MB giminė kol kas tik viena sesuo serga ptfu ptfu ptfu tėvukai laikosi. Mamai tik labai silpna sako vos pavaikšto, bet jau balsas gal žvalesnis, įdomiai ligos eiga eina.
O mes su MB lėksime iki sodo reikai susirinkti moliūgus atsivežti į namus gėles irigi jau į laiptinę atvežti pas tėvus... dar salierai lauke.. yra kas veikti nors ir gruodis biggrin.gif
Jo mergučios baimių įsibaiminusiš daug ant svieto o nuo baimės iki pykčio plona linija, dabar žmonės pradėjo piktintis viskuom. Na bet manau praeis ir tai.
Čiumpu kavos ir ruošiuosiu video skambučiui klausimai niekaip neisprendžiami ir piktumo ir ramybės bet rezultatas iš vietos ni ni verysad.gif

Atsakyti
Atnešu gražų ir gal visiems žinomą skaitinį ... Kaip gerai laikas nuo laiko pasikartoti :

Atsargiai rinkitės troškimus...

- Alio, sveiki! Ar aš galiu pakalbėti su Dievu?
- Sveiki! Sujungiu.
- Sveika, Siela mano! Aš dėmesingai tavęs klausau...
- Viešpatie, ateina Naujieji metai. Išpildysi mano troškimus?
- Žinoma, brangioji, viską, ką tik nori. Aš čia nieko daugiau ir neveikiu, teisybę pasakius...Bet pradžioje sujungsiu tave su išpildytų troškimų skyriumi, pasistenk suprasti, kokias klaidas tu padarei praeityje.

- Sveiki. Ką norėtumėte sužinoti?
- Sveiki! Mane pas jus atsiuntė Viešpats, pasakęs, kad prieš pareiškiant naujus troškimus, gerai būtų išklausyti ankstesniuosius...
- Suprantama, minutėlę. A, štai! Visi Sielos troškimai. Sunki knyga...Jūs klausote?
- Taip, įdėmiai.
- Pradedame nuo praeitų metų:

1. Nusibodo šitas darbas! (įvykdyta - darbas nusibodo)
2. Vyras nekreipia dėmesio (įvykdyta - nekreipia!)
3. Oi, reikia man trupučio pinigų, bent skoloms padengti (įvykdyta - duonai užteko, batams - ne!)
4. Draugės manęs nesupranta (įvykdyta)
5. Man nors kokį butuką (įvykdyta - 10 aukšte pastogėje, stogas kiauras, juk prašei nors kokį!)
6. Man nors kokią mažytę mašinytę (imk Opeliuką neaiškių metų)
7. Oi, noriu išvažiuoti per atostogas bent kur nors (įvykdyta - į vasarnamį pas uošvę, jai kaip tik reikia darbo jėgos)
8. Na kas gi čia, niekas gėlių nedovanoja (Įvykdyta - nedovanoja!)

Tęsti? Čia skaitymo maždaug metams.

- Ne, ne, viską supratau! Sujunkite mane su Kūrėju!

- Viešpatie, aš viską supratau! Aš stebėsiu kiekvieną mintį, net pačią mažiausią! Aš prašau Tavęs visada siųsti man pozityvias mintis. Aš prašau Tavęs, padėti man suprasti, kad tu suteikei man laisvę savo gyvenimą kurti savo mintimis ir jos visos virsta mano gyvenimo įvykiais. O dabar aš noriu kaip reikiant pagalvoti. Galima paskambinti vėliau?

- Žinoma, brangioj! Kada panorėsi!

p.s. Savo maldose nesiskųsk Dievui, kad tau viskas blogai. Jis gali pagalvoti, kad tu dar nežinai, kas iš tiesų yra blogai, ir leis tau tai patirti. Pasakyk Viešpačiui, kad tau viskas gerai ir tik gerėja...Tuomet jis pagalvos: "E-e-e, brangioji, tu dar nežinai, kas iš tikrųjų GERAI."

Ps vienoje iš ŽS paskaitų ( kur siunčiau ) buvo patarimai kaip susireguliuoti kraujo spaudimą be vaistų . Jei kam aktualu - pasieškokit ... Tai NIEKO NEKAINUOJA , jei ir nepadės , tai ir nepakenks .
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
kaip salta nasskty buvo...brrr...po tokio baisaus lietaus,kuris vakar vare non stop,taip atsale,kad nezinau,kaip vistos islaike,tuoj vaziuosim.
Neturiu as dideliu baimiu,kaip visi .Skiepu planas pagal eilisku,a jau sudarytas.Pirmiausia seneliu namai,po to ju darbuotojai(kam jie bereikalingi po to,kai senelius isgalabys)
po to vyresni 80 ir t.t.musu amziaus grupe 5 nr.
Vat tau ir prievartos nebnus.Grieztai isakoma niekur nedingt paskelbta vakcinacijos diena.
O as atnesu Neries Karpuskaites eilerasti,Jis man nuostabus.

.
__ " DIEVEDUOK "
.
Dieve-duok jam sulaukti Rugsėjų
septintos ir išgirst nakčia:
"ačiū taaau... aš, nors ir išėjus,
bet stebiu tave paslapčia ".
.
Dieve-duok jam sulaukt - Gegužių
ketvirtos ir dėkot tuomet
Tai, kuri laiko versmei ūžiant,
svarainiu pražįsta kasmet.
.
Dieve-duok man sulaukt Vasario
pabaigos - pradžia ten mana;
upeliūkščiams sniegynus ariant,
man išaušo pirma diena.
.
Dieve-duok mums sulaukt Pavasario,
nesakau pavaaasarių, neee.
Neprašau begalybės ir vasarų,
tiktai tos, kur gėlynai kieme.
.
Dieve-duok mums sulaukt Kalėdų,
ne "gardžių", ne "baltų" - Šventų.
Neprašau gi, kad maaan baigtųs bėdos -
tegu baigias bėdos - kitųųų.!...
.
Dieve-duok jau sulaukt bent rytojaus,
kai beverdant išbėgs kava
ir paglostyt, nusikvatojus,
ką į tai pasakė šuva.
.
Dieve-duok medžiams meeedžiais likti.
Paukščiams - paaaukščiais, šuniui... draugu.
Dieve, leisk žemei - nenupliiikti,
nepamest benamiui sagų...
.
Dieve-duok kiekvienam užaugti,
gelbėk Vaiką nuo mūs pačių.
Dieve, mokyk nerėkt-nestaugti
po gūdžių skaudžių patirčių.
.
Dieve-duok išmokti dėkoti
už visas Tavo tiesas.
Ar ne laikas jau mums aukotis?
Juk undinės aukooojo kasaaas ?!..
.
Dieveduok, Dieveduok, Dieveduok gi,
Dieveduok, Dieveduoook, sakaaau.!
Argi mes iš Tavęs ką vooogėm.?
Aaai, neduooodi, nors rėėėk -nors kauk.
.
Dieve, imk visą mūs aruodą
ir visai Tu manęs neklausyk,
kai sakau "Dieveduok" - atiduodu
Tavo rankosna viskąąą. Tik,
DIEVE, duok.
.
~ Neris K.A. ~
2020.12.03.

Apie kraujo spaudima labai aktualu,bet jauciu,pirmu numeriu groja svorio susireguliavimas,o as nebereguliuoju jo,pavargau,kaip ir Muka.Nors ji graziai atrodo.As jau perdaug su....e atsiauginau per visus antidep.vaistus.
Mukos giminei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visiems atsibusti ir kuo greiciau,nes tiesxa gludi labai giliai.SDkiepai tik vienas is etpu musu kanciu.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 12 04, 11:33)
tiesxa gludi labai giliai.

Taip giliai, kad nėra įgalių ją pamatyti biggrin.gif
Šiandien skaičiau diskusiją apie vakcinaciją vienos mokslininkės genetikės, kitos šiaip protingos biggrin.gif. Abi vienoj barikadų pusėj (tavojoj), bet sugebėjo susiginčyti ir inteligentiškai apsižodžiuoti. Mokslininkė pridėjo visokių nuorodų į PubMed, o viskas baigėsi tuo, kad viskas yra prielaidos ir spėjimai - ką ir reikėjo įrodyti biggrin.gif. Norėjau dar pasitikslinti - jau ištrinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 04 gruodžio 2020 - 12:02
QUOTE(Luety @ 2020 12 04, 11:33)
Apie kraujo spaudima labai aktualu,bet jauciu,pirmu numeriu groja svorio susireguliavimas,o as nebereguliuoju jo,pavargau,kaip ir Muka.Nors ji graziai atrodo.As jau perdaug su....e atsiauginau per visus antidep.vaistus.
Mukos giminei 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visiems atsibusti ir kuo greiciau,nes tiesxa gludi labai giliai.SDkiepai tik vienas is etpu musu kanciu.

Eilėraštis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mūsų svoris - suavalgytos mūsų emocijos ax.gif Moterys storėja nuo užsėptų emocijų kurias Jos priverstos SUVALGYTI tongue.gif rolleyes.gif Čia iš paskaitos .
Spaudimas - įtampos kūne ... Ten jis dalinasi patirtimi kaip sureguliavo mamos spaudimą ax.gif KurioJ paskaitoj nepamenu, nes nemažai paklausiau.
Luety, nežinau kokios gali būti kančios didesnės už laukimą kančios ? Ko lauki , to ir sulauksi ax.gif
Nėra ateities ir nėra praeiteis , yra dabar . Jei DABAR gyveni laukimu kančios , tai kančioj jau ir esi ax.gif

Tai sakai koks 100 +- kiečiausių Lietuvos biologų ir biochemikų kaip avinai skiepysis bloga vakcina ? Bo kvailiai ... Bo jei būtų nors vienas kvaksius iš jų aplinkos , būtų vaikas papasakojęs ax.gif PS man tai įdomiausia , kad Lietuviški kvaksiai tai tie patys - vienas narkomamas, kitas aplamai nieko nebaigęs , o trečias visada ir dėl visko rėkia garsiai , nors net nežino kuo skiriasi DNR nuo RNR ... Kovojo prieš miškų kirtimą, pesticidų ir herbicidų naudojimą, vilkų medžiojimą - dabar prieš kaukes ir vakcinas . Tok jų darbas , ne už dyką tai daro ax.gif Kas užsakė ir man įdomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gruodžio 2020 - 12:21
Labos 4u.gif

Mamai toks jausmas depresija parsidėjo tik dejuoja ir daugiau nieko, tėvukas panikoje... šiandiena šeiministei skambinsiuosi ką ji patars, nes temperatūra nukrito, kosėja gal mažiau bet psichologinė b ūsena jos mane neramina visai:( MB giminėje lyg gerėja, bet mamai tai panašei, kad virusas, bet kiek šnekėjomės tai lengva forma...
Eilėraštis puikus ir tas skaitinys 4u.gif Dar neklausiau visko Dusia37, vakar jau pradėjome remontą tapetus plėšėme grindis irigi jau išsirinkome trečiadienį atvež. Su MB net jau nesiginčynų, jam parketlentės š ir viskas paraketas bezbožnai brangus likome prie laminato, nors tu ką neperšnekamas nė per kur....Na tuomet sakaiu priksiu rankų darbo kilimą o....Sode nulėkusi nuroviau salierus, dar ir rožes apkarpiau, MB siūlė nakvoti ale aš jau kažkaip nenoriu....
Kavos?

Atsakyti
labas rytas,

Muka smagu girdėti , kad tavo ligoniams geriau 4u.gif Svarbiausia 5-8 dienos nuo pirmų požymių pajutimo ax.gif Šitas virusas toks palėtintas. Sveikatos jiems 4u.gif Muka mamai gal reikėtų kokio vitamino B kurso ? Virusas nualino nervų sistemą ...

Savaitgalis geras, bet trumpas ... paskutinė savaitė tikiuosi šituose drabuose bigsmile.gif Šeštadienį buvom Vilniuje ,Ikėjoje ir vaikus aplankėm. Matyt visai gerai aš vaiką užsiauginau - ir pietųs buvo mudviems pagaminti , ir namus susitvarkęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Norėjau važiuoti su puodu maisto - neleido bigsmile.gif Tai silkės stiklainį nuvežiau ir kelis koteltus . Vis tiek sau gaminau , tai pasidalinom ax.gif matyt gerai pareguliuoja , tinkama linkme tongue.gif bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif
O vakar po namus , MM parėjo, tai pagulinėjau ir pamezgiau ... Numezgiau dar vieną baktusą, gal įkrausiu kam prie dovanų... Nei kam jo reikia, bet siūlų likučių yra, o man labai smagu jį megzti . Reikės vakare siūlų galus sutvarkyti , išskalbti ir tt.

Luety , gal turi gerą , paprastą videlo rusų kalba liemenės mezgimo nuo viršaus ? Turiu angliška parisiuntus PDF formatu - nei velnio nesuprantu ax.gif Kiek randu rusiškų tiek labai sudėtingi ... Žinau , kad tu labai gerų dalykų randi 4u.gif
Gražios ir dabringos dienos 4u.gif
Būkit sveikos 4u.gif
PS Muka iš namų dar dirbi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 gruodžio 2020 - 09:26
QUOTE(Dusia37 @ 2020 12 07, 10:25)
labas rytas,

Muka smagu girdėti , kad tavo ligoniams  geriau   4u.gif Svarbiausia 5-8 dienos nuo pirmų požymių pajutimo  ax.gif Šitas virusas toks palėtintas.  Sveikatos jiems  4u.gif   Muka mamai gal reikėtų kokio vitamino B kurso ? Virusas nualino nervų sistemą ...

Savaitgalis geras, bet trumpas ... paskutinė savaitė tikiuosi šituose drabuose   bigsmile.gif Šeštadienį buvom Vilniuje ,Ikėjoje ir vaikus aplankėm. Matyt visai gerai aš vaiką užsiauginau - ir pietųs buvo mudviems pagaminti , ir namus susitvarkęs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Norėjau važiuoti su puodu maisto - neleido  bigsmile.gif  Tai silkės stiklainį nuvežiau  ir kelis koteltus . Vis tiek sau gaminau , tai pasidalinom  ax.gif matyt   gerai pareguliuoja , tinkama linkme  tongue.gif  bigsmile.gif  ax.gif  biggrin.gif
O vakar po namus , MM parėjo, tai pagulinėjau ir pamezgiau ... Numezgiau dar vieną baktusą, gal įkrausiu kam prie dovanų... Nei kam jo reikia, bet siūlų likučių yra, o man labai smagu jį megzti . Reikės vakare siūlų galus sutvarkyti , išskalbti ir tt.

Luety , gal turi gerą , paprastą  videlo  rusų kalba liemenės mezgimo nuo viršaus ? Turiu angliška parisiuntus PDF formatu - nei velnio nesuprantu  ax.gif  Kiek randu rusiškų tiek labai sudėtingi ... Žinau , kad tu labai gerų dalykų randi  4u.gif
Gražios ir dabringos dienos  4u.gif
Būkit sveikos  4u.gif
PS Muka iš namų dar dirbi ?

Kol kas iš namų bet bus keli susirinkimai kur video nebus galima pasidaryti tai reikės. Bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir visos problemos šią savaitę išsispręs, nes velkasi jau nuo spalio mėn. kiek konsultuojamės vis tiek grįžtame į pradinį tašką...
O kas tas baktusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 gruodžio 2020 - 09:30
QUOTE(Muka @ 2020 12 07, 09:30)
Kol kas iš namų bet bus keli susirinkimai kur video nebus galima pasidaryti tai reikės. Bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir visos problemos šią savaitę išsispręs, nes velkasi jau nuo spalio mėn. kiek konsultuojamės vis tiek grįžtame į pradinį tašką...
O kas tas baktusas?

Muka imk 4u.gif Kaip ten sako mūsų premjerė - vistiek kažkaip bus smile.gif nebus taip , kad nieko nebūtų biggrin.gif ar kažką ten panašaus - cituoja Šveiką biggrin.gif

Muka baktusas tai toks trikampis šalikėlis :
Atsakyti
Jo bus kažkaip... tik klausimas kada smile.gif
Tiesa o elektros tiekėją paasirnkote ?
Atsakyti