Labos
Jamu kavos miegota mažai, bet gal produktyviai.
Mamai vakar blogai buvo visai vakare jau išsigandusi buvau, bet va šiandiena tėvukas pranešė, kad jau ir telika nori žiūrėti ... tai gal gerėja. Tiesa gydytojo vaistai išrašyti šiek tiek nustebino: tavegilis, antibiotikai(arklinė dozė), ACC. Šnekėjausi su gydytoja tai ji tokį miksą pasiųlė, kad mamos plaučiai labai silpni ir kartą per metus iki jo daeinama. Na matysime. Mums su MB lyg nieko kartais sukosėji, skonos kvapas yra (nors tėvam irgi yra). Tai tiek iš lazareto.
O dėl langų Dusia37 ten dės, kur įstiklintas balkonas, tai šaltis netiesioginis žinia bus-10 niekas jiems neleis dėti ;)
Užvakar naktį susivaideno, kad reikai remonto svetaine tai jau vakar tapetai buvo nupirkti Liko grindis išrinkit, gal kuri tuirte minčių/patirties kur, kokios ir t.t. Bais užsimaniau užuolaidų naujų mano jau senos kaip aš, tai gal irgi turite kokią kriaučką, kuri pasiūlo, pataria ir pasiūna Neusprantu kas čia mna užėjo su tuo remontu, bet, kad ir MB nesisprečino labai ... hm tiesa dilema kaip su akvariumu 250 lt. perkėlimu galvosime kažkaip Bet manau atėjo laikas pakeisti gyvenamosios vietos rūbus
Diskusija įdomi mergikės reziume pasaulis margas, dieno sumanymų mes nežinome, tai kam spėlioti... kiekviena žinia, sakinys ir t.t. atėjusi ne veltui
Dusia37 kiba į ezoterika pasinersi Man tai patinka paskaitinė, bet gaila literatūros mažėja geros visi į FB persikėlė.
QUOTE(Muka @ 2020 12 02, 09:54)
Labos
J
Dusia37 kiba į ezoterika pasinersi Man tai patinka paskaitinė, bet gaila literatūros mažėja geros visi į FB persikėlė.
J
Muka , nieko ten sudėtingo aš nestudijuoju
Jei nori atsiųsiu , paklausyti ... Visai gerai klausosi dirbant
Labos
Atsalo ir pas mus,tik iki 3 silumos,bet su tookia didele dregme,kad atrodo jog gilus minusas.O ryt 7 silumos ir lietus,vejas.Pats bjauriausias oras-gripinis.
Miegota ne prastai,tik ilgai truko,kol uzmigau.
Apie remontus ir as svajoju.Jau septinti metai eina siame bute,ir uzuolaidu noriu nauju,bet viskas issispres iki pavasario,ar bereiks.
As kazkafa klausiau regretines hipnozes seansus,man patiko labai,bet viena ponia paprotino,kad negerai,tai nustojau,o siaip klausydavau,kaip vaikystes pasaku
Exoterika mane domina labai,tik medziagos skurdokai ir ne visi sutoriai man priimtini.Bet idomu labai,kiek as daug nezinau dar .Zaviuosi jaunais,protingais zmonemis.Koks grazus musu jaunimas.
Muka,mamutei sveikatos!Bukit stiprios,sveikatos jums.
Atsalo ir pas mus,tik iki 3 silumos,bet su tookia didele dregme,kad atrodo jog gilus minusas.O ryt 7 silumos ir lietus,vejas.Pats bjauriausias oras-gripinis.
Miegota ne prastai,tik ilgai truko,kol uzmigau.
Apie remontus ir as svajoju.Jau septinti metai eina siame bute,ir uzuolaidu noriu nauju,bet viskas issispres iki pavasario,ar bereiks.
As kazkafa klausiau regretines hipnozes seansus,man patiko labai,bet viena ponia paprotino,kad negerai,tai nustojau,o siaip klausydavau,kaip vaikystes pasaku
Exoterika mane domina labai,tik medziagos skurdokai ir ne visi sutoriai man priimtini.Bet idomu labai,kiek as daug nezinau dar .Zaviuosi jaunais,protingais zmonemis.Koks grazus musu jaunimas.
QUOTE(Luety @ 2020 12 02, 13:23)
Labos
Pagrindinės šiuo terminu nusakomos veiklos sritys parapsichologija ir gretimos jai disciplinos, Numerologija, Astrologija, magija ir įvairūs kiti pseudomokslai, Naujojo amžiaus metafizika. Kartais perkeltine prasme taip gali būti pavadintos netgi mokslinės sunkiai suvokiamos žinios, pavyzdžiui, iš teorinės fizikos ar visatos kilmės teorijos.
Tokiais dalykais nesidomiu , tai ne man .
Labos
Dusia37 aha atsiųsk
Vakar jau mamai geriau buvo, labai tikiuosi, kad gydymas veiskmingas. O va MB sesei nustatė irgi covid ir neramu tai, kad gyvena kartu su MB tėvais, o jiems 90. Duok die, kad nesusirgtu o jeigu jau taip dievulio lemta, tai nors lengvai.
Vakar į kelis salonus užuolaidų užėjau jazau kokios kainos be 300 niekaip ... pažiųrėjau mažu mano dar geros Grindų irigi neišsirinkome... pradedu abejoti kokio velnio man čia to remonto.. ale paskui pamislinau gi bus gražu... gal
Luety ne jaunume žinios kai kurie tik garsiomis frazęmis kalba o esmės et taip ir nežino bile šnekįti ir dangstyti savo neišmanyma.
Kavos?
Dusia37 aha atsiųsk
Vakar jau mamai geriau buvo, labai tikiuosi, kad gydymas veiskmingas. O va MB sesei nustatė irgi covid ir neramu tai, kad gyvena kartu su MB tėvais, o jiems 90. Duok die, kad nesusirgtu o jeigu jau taip dievulio lemta, tai nors lengvai.
Vakar į kelis salonus užuolaidų užėjau jazau kokios kainos be 300 niekaip ... pažiųrėjau mažu mano dar geros Grindų irigi neišsirinkome... pradedu abejoti kokio velnio man čia to remonto.. ale paskui pamislinau gi bus gražu... gal
Luety ne jaunume žinios kai kurie tik garsiomis frazęmis kalba o esmės et taip ir nežino bile šnekįti ir dangstyti savo neišmanyma.
Kavos?
Labas rytas,
Muka po remonto bus gražu O dabr labai geras laikas remontus darytis . Jokių pramogų neliko
Mano vonios remontas nusiklėlė po Naujų Metu ... nes mes samdom, Meistrai gali tik 9 dieną pradėti - bijau , kad nespės ik Kalėdų . MB neturi nei laiko nei plytelių moka klijuoti
Apie mini remontus , atsišviežinimus ir aš mąstau , bet visa tai bus po vonios remonto . Turėsiu laiko Naiviai tikiuosi .
Muka , kokias grindis dėsit ? laminatą . Pas mane šitame bute parketas ... Kaifas , šiltos medinės grindys Kažkada gyvenom kitame bute kur buvo laminatas . Tai labai jau tie triušiukai matydavosi Ir šaltos grindys ...
Visai nelieka laiko pamegzti . Ir ką aš veikiu vakarais ?
Muka po remonto bus gražu O dabr labai geras laikas remontus darytis . Jokių pramogų neliko
Mano vonios remontas nusiklėlė po Naujų Metu ... nes mes samdom, Meistrai gali tik 9 dieną pradėti - bijau , kad nespės ik Kalėdų . MB neturi nei laiko nei plytelių moka klijuoti
Apie mini remontus , atsišviežinimus ir aš mąstau , bet visa tai bus po vonios remonto . Turėsiu laiko Naiviai tikiuosi .
Muka , kokias grindis dėsit ? laminatą . Pas mane šitame bute parketas ... Kaifas , šiltos medinės grindys Kažkada gyvenom kitame bute kur buvo laminatas . Tai labai jau tie triušiukai matydavosi Ir šaltos grindys ...
Visai nelieka laiko pamegzti . Ir ką aš veikiu vakarais ?
Labas rytas
Ir Mukos mamukui
Viskas bus gerai!
Miegota be vaistu ir ne prastai ,pries 8:00 jau huvau ismiegojus.Tas dziugina,nors negatyviu dirgikliu daug(UK pradeda vakcinacija nuo kt.sav).Skuba,oi skuba...
Lyja,salta-visumoj baisus gripinis oras,o man dar siandien pas teveli,MB po to pas vistas-vargses tokiam ore.Slapia,salta.Nors pukai ir plunksnos dengia jas graziai,bet gi visiems toks oras fe.
Sveikatos! ir sergantiem jos daug daug
Ir Mukos mamukui
Viskas bus gerai!
Miegota be vaistu ir ne prastai ,pries 8:00 jau huvau ismiegojus.Tas dziugina,nors negatyviu dirgikliu daug(UK pradeda vakcinacija nuo kt.sav).Skuba,oi skuba...
Lyja,salta-visumoj baisus gripinis oras,o man dar siandien pas teveli,MB po to pas vistas-vargses tokiam ore.Slapia,salta.Nors pukai ir plunksnos dengia jas graziai,bet gi visiems toks oras fe.
Sveikatos! ir sergantiem jos daug daug
QUOTE(Luety @ 2020 12 03, 11:11)
negatyviu dirgikliu daug(UK pradeda vakcinacija nuo kt.sav).Skuba,oi skuba...
Luety, o dėl kažkokių kitų valdžios sprendimų irgi taip negatyviniesi, ar tik dėl covidinių? O gal visa kita valdžia nusprendžia tik gerai?
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 12 03, 10:07)
Luety, o dėl kažkokių kitų valdžios sprendimų irgi taip negatyviniesi, ar tik dėl covidinių? O gal visa kita valdžia nusprendžia tik gerai?
Visko buna.
QUOTE(Luety @ 2020 12 03, 16:05)
Visko buna.
Tu žinai, pagalvojau, kad kaip nėra kitų ligų, taip nebeliko kitų problemų . Sakau, kiba tikrai pasamdyti tie "žinovai", kad atitraukti mases nuo viso kito gyvenimo? Kartais užklystu fb į vienos pažįstamos profilį. Nėra kitų kalbų, kaip tik "dabar tai jau bus" . Susigalvoja scenarijų, o paskui liguistai piktinasi, net seilės tyška . Nors pasijuokiu . Nu mane labiau neramina, sakykim, pvz. Astravo elektrinės reikalai. Tam tikrų šaltinių duomenimis (jaučiu, šaltiniai ne prastesni, nei taviškiai ), ten yra prastai. Ir jei, neduok D bus prastai, tai nei vakcinos su čipais gali neberūpėti
Dievaži, laukiu pabaigos, nes jau atsibodo viena problema. Noriu įvairovės
Viskas, gana. Norėjau per mesendžerį tave pakalbint, apgesint tavo entuziazmą ir paabejoti tavo žiniom, bet čia patogiau
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 12 03, 14:29)
Tu žinai, pagalvojau, kad kaip nėra kitų ligų, taip nebeliko kitų problemų . Sakau, kiba tikrai pasamdyti tie "žinovai", kad atitraukti mases nuo viso kito gyvenimo? Kartais užklystu fb į vienos pažįstamos profilį. Nėra kitų kalbų, kaip tik "dabar tai jau bus" . Susigalvoja scenarijų, o paskui liguistai piktinasi, net seilės tyška . Nors pasijuokiu . Nu mane labiau neramina, sakykim, pvz. Astravo elektrinės reikalai. Tam tikrų šaltinių duomenimis (jaučiu, šaltiniai ne prastesni, nei taviškiai ), ten yra prastai. Ir jei, neduok D bus prastai, tai nei vakcinos su čipais gali neberūpėti
Viskas, gana. Norėjau per mesendžerį tave pakalbint, apgesint tavo entuziazmą ir paabejoti tavo žiniom, bet čia patogiau
Neapraminsi manes, o gal ir net neverta,as tik pasakysiu tiek,jog zydai konc.stovyklose irgi netikejo,jog is dusu ciaupu tekes ne vanduo,o dujos.
Nekenciu prievartos,ji visada sukelia abejones,priesinimasi.Jei butu laisva pasirinkimo valia,suprasciau,bijai viruso,skiepijiesi,bet prievartiniai visuotiniai ,masiniai veiksmai,visada kelia abejones.
Nenoriu irodinet,kalbet,gincytis,kiekvieno valia dometis arba ne.Kas tiki ka transliuoja medijos,politikai-valio,ju valia.Ir nediskutuosiu kas geriau.Nera prasmes.
QUOTE(Luety @ 2020 12 03, 17:03)
Neapraminsi manes, o gal ir net neverta,as tik pasakysiu tiek,jog zydai konc.stovyklose irgi netikejo,jog is dusu ciaupu tekes ne vanduo,o dujos.
Nekenciu prievartos,ji visada sukelia abejones,priesinimasi.Jei butu laisva pasirinkimo valia,suprasciau,bijai viruso,skiepijiesi,bet prievartiniai visuotiniai ,masiniai veiksmai,visada kelia abejones.
Nenoriu irodinet,kalbet,gincytis,kiekvieno valia dometis arba ne.Kas tiki ka transliuoja medijos,politikai-valio,ju valia.Ir nediskutuosiu kas geriau.Nera prasmes.
Luety, kur tu matai tą prievartą? Įmesk kokio teisės akto nuorodą, pagal kurią per prievartą skiepys.
Beje, prievartinis reikalas visada būdavo plaučių švietimas, tikrinant sveikatą (nežinau, kaip dabar). Man tai labai nepatikdavo prievartinė radiacijos dozė, bet tai nesišviesi - negausi med. knygelės, negalėsi dirbti. Ką tu į tai? O dėl skiepų tai kol kas nieko nežinau apie prievartą...
O tos laisvos valios, jei pastebėjai, nedaug ir teturim. Per raudoną šviesoforą negalim važiuot, greičio viršyt negalim, triukšmaut naktį negalim, mokesčių nemokėt negalim, vyno po 20 val. nusipirkt negalim - nu žiauru, o jei aš užsimaniau 21 val., kur laisvas pasirinkimas, kada man išgert - reguliuoja čia matai... .
Dėl domėjimosi. Domiuosi po truputį abiem pusėm. Truputį medijų info pamatau ar išgirstu, truputį panikierių rėkautojų . Tik šitaip galima susidaryti bendrą vaizdą. Man patinka, kai sako, pvz.: niekada nežiūriu tos laidos, nes ten nesąmonė. Iš kur žinai, kad nesąmonė, jei nežiūri
Ir tikrai - nieko tu neįrodinėk, ypač to, ko neįmanoma įrodyti