Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 11 27, 12:11)
Reik vaziuot pas vistas.Kova su ziurkem kol kas ju naudai,ai zodziu sakiau,kad as vistu nenoriu,MB zaislas,o be manes niekur niekaip.Reiks keist taktika.
Muka,kuku???Kaip teveliai??
Laikytis,Muka 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėl važiavimo pas vištas - padėkok MB , vis ore pabūni 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kas tavo metuose SVEIKATA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl žiurkių - kodėl nenorite dėti nuodų ?
Kad Velse jų yra pirkti tai pati žinau. Pas mažają buvo pelės atėję , pirko nuodus . Kai kalbėsiu paklausiu kokioj parduotuvėj . Rado tų gerų saldainiukų , kur yra Lietuvoj . Tik lauke nauodijant reiktų sudėti nuodus į kokį vamzdį .

Aha Muka , kurgi tu dingus ? tikiuosi sveika ?

Luety - gyventi savo gyvenimą ir mažiau klausyti ką ta valdžia sako . Pakeisti negali , o pyktis silpnina imunitetą . Visą gyvenima ( nuo tarybinių laikų ) turiu nepsitikėjimą valdžia . Niekada ji man nepadėjo , nieko gero nedavė - ji sau tegul kuria savo reikalavimus , o aš gyvensiu taip , kad baudų negauti ... ir to man gana smile.gif Ramybės Tau , nepasiduok tam pykčiui , jie irgi užsakytas . Viskas perkama ir parduodama .

Luety Wilko parduotuveje ieškok nuodų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 lapkričio 2020 - 12:53
Labos , tėvukam abiem virusas tėvukui jau gerai o mamai tai kaulus laužo verysad.gif ir tempa laikosi. Mes su MB sveiki. Bet galvoju kelias dienas neiti į darbą ir pabūti namie nes maža ką kitus galime užkrėsti .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 29, 13:32)
Labos , tėvukam abiem virusas tėvukui jau gerai o mamai tai kaulus laužo verysad.gif ir tempa laikosi. Mes su MB sveiki. Bet galvoju kelias dienas neiti į darbą ir pabūti namie nes maža ką kitus galime užkrėsti .

Muka sveikatos Tavo tėvukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet kaip gerai bus per Kalėdas, visi saugiai susirinksit be baimės Juos užkrėsti .
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Muka kaip Judu , kaip tėvukai ?
Mano savaitgalis geras tik trumpas ax.gif dar truputi dirbu. Savo darbo vietą jau užleidau naujai , sedžiu kažkiek apačioj ... senus popierius dėliojuosi smile.gif Šeštadienį buvom kaimukę , pasidarėm rimtą pirtį . Tokią rimtą , kad net aš į prūdelį įšokau smile.gif Prasivaliau kraujagysles gal ???? išsitryniau druskom , gavau vantų ax.gif O vakar vaikai užlėkė porai valandų . Pamaitinau , pasipliurpėm ir tiek smile.gif
Pradėjau megzti penčiakas iš šuns vilnos blink.gif Kokie stori siulai , tikrai bus šuns neperkandamos smile.gif Tikriausiai numegsiu tik sau ir MB smile.gif po pirties pareiti į triobą ... biški smirda ( bet man visai tinka kvapas ???? kas labai keista) ir rankas taukina . Bet išsklabus su šampunu mezginius turėtų kvapas ir
taukinimas dingti ?

Rodos radau ką megziu iš žalių vintažinių ...
Luetu jei rasi laiko minutėlę - užmesk akį ar geras aprašymas :
megstukas

Ps prasidėjo Adventas ? Ko atsisakysim dievui ant garbės ? Ar ką darysim, ko iki šiol nedarėm ? Aš pasižadu 3 vakarus per savaitę mankštintis ir ni ni alkoholio iki Kalėdų ax.gif Tokie pažadai - o bus kaip bus ax.gif

Ate42 ar prigyjo rabarbaras ? Aš ko gero vieną didelį krūmą pavasarį rausiu lauk , per daug vietos užima - glėčiau visą atitysti į Kauną . Jei reikia ...

Atsakyti
Labos:)

Įsirengiau darbo vietą namuose, dėl šventos ramybės pabūsiu namie šią savaitėlę. Mamai jau geriau ir tempa nukrito, tėvukas išvis protestuoja ko čia sėdėti jis sveikas jau... žodžiu savas stilius. Mudu su MB jaučiamės gerai temperatūrą vis pasimatuojame maža ką sakiau jeigu ką važiuosim pasidaryti testus smile.gif
Dėl atsisakymo net nežinau ko 4u.gif
Čiumpu kavos ir lekiu baigti tvarkytis naminį kabinetą smile.gif
Dusia37 tai gal šiandiena paskutinė diena darbe?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 30, 10:21)
Labos:)

Įsirengiau darbo vietą namuose, dėl šventos ramybės pabūsiu namie šią savaitėlę. Mamai jau geriau ir tempa nukrito, tėvukas išvis protestuoja ko čia sėdėti jis sveikas jau... žodžiu savas stilius. Mudu su MB jaučiamės gerai temperatūrą vis pasimatuojame maža ką sakiau jeigu ką važiuosim pasidaryti testus smile.gif
Dėl atsisakymo net nežinau ko  4u.gif
Čiumpu kavos ir lekiu baigti tvarkytis naminį kabinetą smile.gif
Dusia37 tai gal šiandiena paskutinė diena darbe?

pabūsiu iki 11, padėsiu atlyginimus susidėlioti ...
Atsakyti
Labas rytas,
mano naktys kas antra miegama tik.Matysim kas cia bus toliau.Visa nakti sirdis kale,tai karsta,tai salta,tai puku paduska per kieta,nu zodziu,naktis ilga.Dar galvoju,gal nuo zoleliu arbatos,kur broliene atsiunte.Ten visokiu zoleliu misini padarius,gal kas nors buvo su kofeinu ,klausiau,ji nei pati nezino,sake visko kas sode ir jo apylinkese,sudejo biggrin.gif taip ir i dausas nueit galima.
Muka smagu,kad teveluai sveiksta,netikiu kad jiems buvo kovidas-testai melagiai,bet ne tai svarbiausia,svarbu,kad sveiksta.
Dusia,jau gavau dezute su turiniu,siandien bandysim det,nes jau viduje ne po viena skyle,o po kelias.Vistas baido ir mus nervina.Aciu uz paprotinima,as galvojau,kad tu dexuciu galima gaut tik gyvunu apsaugoj,o pasirodo pilnas ebay.Dabar svarbu,kad jos ten uzeitu.
Vaziuoju i soda,eisiu i pasta,vaistine(vaistus uzsakiau pratesima nuo soaudimo),busy day.
Bukite sveikos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 30, 11:40)
pabūsiu iki 11, padėsiu atlyginimus susidėlioti ...

Ir baigsi šį etapą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 30, 11:53)
Ir baigsi šį etapą  4u.gif

ir žinok be jokio gailesčio . Kol kas. Gal po pusmečio ateis gailestis , gal niekada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 lapkričio 2020 - 12:10
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 30, 13:08)
ir žinok be jokio gailesčio . Kol kas. Gal po pusmečio ateis gailestis  , gal niekada  ax.gif

o man tai košmaras buvo....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 30, 13:35)
o man tai košmaras buvo....

Muka , man jau kokie 5 metai - darbas yra darbas - jokios širdgraužos ... Šeima , vaikai , gyvenimas - va kas svarbu . Čia nuo tada kai bendradarbį 53 metų palaidojau O į jo vietą po 3 dienų naują pasodino. Pilni kapai "nepakeičiamų " ... Dirbi, darai kiek gali - bet tai mano sveikatos ir gyvenimo neverta ax.gif TAI TIK DARBAS. Šeimos kitos nebeturėsiu , sveikatos niekas negražins , o darbą ir kitą galiu susirasti dar tongue.gif

PS vakar per teliką rodė Trobelė . Sužiūrėjau . Man visi tokie filmai , knygos kur liečia vaikų netektis nepatinka... Filmas lengvesnis . Mažiau filosofijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 lapkričio 2020 - 14:46
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 30, 15:43)
Muka , man jau  kokie 5 metai - darbas yra darbas - jokios širdgraužos ... Šeima , vaikai , gyvenimas - va kas svarbu . Čia nuo tada kai bendradarbį 53 metų palaidojau O į jo vietą po 3 dienų naują pasodino.  Pilni kapai "nepakeičiamų " ... Dirbi, darai kiek gali - bet tai mano sveikatos ir gyvenimo neverta  ax.gif  TAI TIK DARBAS. Šeimos kitos nebeturėsiu , sveikatos niekas negražins , o darbą ir kitą galiu susirasti dar  tongue.gif

PS vakar per teliką rodė Trobelė . Sužiūrėjau  . Man visi tokie filmai , knygos kur liečia vaikų netektis nepatinka... Filmas lengvesnis . Mažiau filosofijos  ax.gif

Filosofija nebloga 4u.gif aš dar to mokinuosi smile.gif
Tiesa spėjome išsrinkti kampą bet bus tik sausio pabaigoje blink.gif Langus irigi užsisakėme tai jklmn po 2 savaičių tik važiuos matuoti o pagamins irigi tik sausio pabaigoje blink.gif kas čia per terminai....

Atsakyti