QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 25, 12:36)
Luety Lietuvoj kojinių sūlai 75*25, 100 gr kainuoja apie 4 EUR .
Aš dabar mezgu iš natūralios vilnos , kur kg kainuoja 10 EUR kg, o 100 gr 1 EUR . Po pigiają vienžo . FB pardavinėja , būna visokių spalvų .Namams ir vaikams numezgusi iš 75*25 . Parduotuvinių .
Jei adijalas natūralios merino vilnos , o siūlus pirkti parduotuvėse kg gautusi 50-60 EUR , man brangu Babinose nerealiai ploni , o megzti iš kokių 5 nesuktų gijų - nenoriu ... Ratelio neturiu kad susukti .
Medžiosiu siūlus per vasara
Dabar turiu ką veikti ...
Aš dabar mezgu iš natūralios vilnos , kur kg kainuoja 10 EUR kg, o 100 gr 1 EUR . Po pigiają vienžo . FB pardavinėja , būna visokių spalvų .Namams ir vaikams numezgusi iš 75*25 . Parduotuvinių .
Jei adijalas natūralios merino vilnos , o siūlus pirkti parduotuvėse kg gautusi 50-60 EUR , man brangu Babinose nerealiai ploni , o megzti iš kokių 5 nesuktų gijų - nenoriu ... Ratelio neturiu kad susukti .
Medžiosiu siūlus per vasara
Dabar turiu ką veikti ...
As perku internetunese pardese tiesiai pas gamintoja.Kutur dar brangiau,bet gamintojas Wys vasara kainu nenuleidzia,bet kitos internetines pardes buna prisipirke ir leidzia kainas vasara., tos pacios firmos.Tokiu pigiu siulu kaip tu rsai,pardavimui siulai netiktu.Babinu as nemegstu,ne kazka mezgu,tai ir neperku,bet tokiam pledui,dar pidiskutem,turbut pirkciau ir vyciau pati rankomis,nors darbas didelis ir nuobodus.Siaip,kai as mezgu,nano matkelis guli ant stalo nejudedamas,o siula traukiu is vidaus,pradzioj susirasdama gala ten,labai patogu.