Labas rytas,
nu lyg buvau vakar atejus,bet ziuriu,kad tik zadejau ar sapnavau,mat is ryto lekem pas vistas,po to i pets shopa to acto,po to maisto atsargas papildyt,po to pietus gamint,,,ir sako pensininkai neturi ka veikt
As knygos neskaiciau,bet kaip gali but senovinis poziuris i Dieva??Nesuprantu.Arba tu tiki arba ne.Beje,isaiskinta,kad kryziaus zenklas zegnojantis gaunasi satanistinis,apverstas,pasizegnokit pries veidrodi ir pamatysit.O provoslavai ant krutines zenkla daro gana zemoj vietoj,jie zegnojasi dievui.Dar suzinojau,jog vienintele malda i Dieva yra Tikiu i Dieva Teva,o Malda Marijai jau yra nuodeme,nes Dievas pasake,Neturek kitu Dievu,tik mane viena.Naujas tikejimas i Dieva
Bet zegnojimasis,tikraI satanistinis apversto kryziaus zenklas,kai pasiziurejau i save,mane sokiravo.
Baldu Lietuvos nezinau,patart negaliu,sofa pirkau internetu,nesu patenkinta,bet tai buvo lenkiskas cia gaminamas variantas-vienintelis,kur sofa tamoa lova.Anglu sofos lovos buna raskladushkiu tipo,issitraukia metalinis karkasas su brezentu.Arba turi pirkt dideli gargara.Po to radau Ikejoj nebloga nedideli kampini garnitura,kuris issitraukus viena dali,pasidaro sofa lova ir vos 100 pinigu brangiau,bet jau buvo post factum.Iki siol gailiu.
Vistos tvarkoj,.bet jauciasi tos vienos trukumas,kai i diena ne 5 kiausai,o 4.Vistik 7 kiausai per sav maziau.
Jei neprasides kibernetinis karas pries zmonija,kaip tas liberastas vokietis sulcas ar kaip ji ten viesai zada,tai pirksim vistukiu gal dvi is fermerio.Jis pardavineja po 20 pinigu.Bet bus jaunos,pusmetines.Bet cia dar reikia sulaukt vasario,jei ji pragyvensim,gal tada isgyvensim ir ateis ramybe.O gal zeme pereis i kita energetini lygmeni,nes garsusis Sumano rezonansas neberodo jokiu energijos pokyciu,.zmones sako zeme persijungineja i kita matrica,zodziu,prisiskaiciau marias,dabar medituoju
kad patekciau i 5 dimensija
bet va beda,esu per sunki
Papildyta:Dusia,Salikas superinis,tikrai pusmarte dziaugsis.Klausimas,kai uzsimeti akis kojineri ant 4 virbalu(as mezgu tik ant virbalu su valu),kaip sujungi ta riba tarp 1 ir 4 virbalo.Man atrodo,kad kazkaip ten pas tave tarpas gavosi,viena dalis auksciau,kita zemiau.Kojines negadina,bet as tai uzsidedu 1 akim daugiau nei reikia,tada pirma aki pertraukiu per paskutine ir grazinu ant pirmo virbalo,pradini siula ir darbini stipriai suverziu ir imu megzt,tada buna grazi ta sujungimo vieta.O dar vakar radau labai gera lietuves video,autore Mezgimo Yoga,kaip pradet kojines nuo pirstu daliniu akiu ismezgimu.Nu superinis metodas.As moku ,bet tuo vadinamu Dzudi metodu,bet sitas graziau gaunasi.Superinis ir lengvas.
Papildyta:https://www.youtube....nel=MezgimoJogava cia.Labai malonus balsas,labai aiskiai.