Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 11 17, 11:57)

Duok die visai šeimai stiprybės  4u.gif

Oi kaip jos prireiks ...
Ypač kai ateis paauglystė ...
Ir dabar neieškoti kalto. Žinai visada , kad niekas nenori savo vaikui blogo . Atsitinka taip atsitinka .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 17, 13:26)
Oi kaip jos prireiks ...
Ypač kai ateis paauglystė ...
Ir dabar neieškoti kalto. Žinai visada , kad  niekas nenori savo vaikui blogo . Atsitinka taip atsitinka .

Priimti ir atleisti.... ir svarbiausiai sau...
Atsakyti
Sveikos,

ui,kaip jus cia ,daug negatyvo... wub.gif
Is darbo,parasei pareiskima,atidirbai nustatyta administracijos laika,ir aciu uz demesi,lai mokosi pati viska,o dabar dar po izoliacijos ziurek negrys ir liksi vel.Nu bet ,zinia,realybe yra kitokia.
Apie vaiku ligas ir kt.baisumus,nenoriu girdet,mane zeidzia giliai.
Vista si ryta lyg niekur nieko,gal jai salta buvo?Ka as zinau.Mamumkas irgi visas ligas vistu spresdavo kirvuku,o pas mus tokiu nera,kad taip sprestu.Siandien buvau pas viena sodininka,kuris irgi turi 5 vistas,tai jis paprotino,is gyvunu pardes nusipirkt kazkokio obuoliu acto,specialiai vistom ir pilt i girdykla,sake butina.Mes bandem to acto,kur mudu geriam ryte,tai jos visai vandens negeria tada,bet gal ten koks kitoks.Reiks uzsukt,nupirkt,sake dar berangus jis rolleyes.gif unsure.gif
Salta ir dregna,be saules,bet prorviomsia,kaip nors.Dar 1,5 menesio ir vel svieses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 lapkričio 2020 - 13:54
QUOTE(Luety @ 2020 11 17, 13:54)
Sveikos,

ui,kaip jus cia ,daug negatyvo... wub.gif

Is darbo,parasei pareiskima,atidirbai nustatyta administracijos laika,ir aciu uz demesi,lai mokosi pati viska,o dabar dar po izoliacijos ziurek negrys ir liksi vel.Nu bet ,zinia,realybe yra kitokia.

Luety atsiprašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif praleisk mūsų filosofijas.

Viskas taip kaip sakai ...
Ir dar pati galiu atsileisti , atsijungti ir bai bai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Viena bėda mano PAREIGOS JAUSMAS...

angel_sadangel.gif hmm.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Na viskas suprantama bai bai sudie čiau ir duris uždarei ale aš manau mūsų profesijos atstovės dar oi kiek mėnesių atsiminmo vakarus žaidžia... nežinau kaip kitoms bet man taip buvo nors darbus keičiau labai mažai... ale vistike... žodžiu jaunimas mokina oi mokina mane ... Vakar po baldų parduotuves prasidavėme, savo komplektą svetainės atidavėme tai reikia naujo ir ką ... na anikeo neradome arba visi didleis arba negražus arba kieti (čia MB pagaiedavimas, man paskutiniai buvo amerikanski anie tai oi kokie minkšti). Gal kuri ėsate susidūrusi mažu žinote kur ?
Oi Luety smagu, kad vištukei gerai ir fain paiskonsultuoti galima su kaimynais o daugiau nežadate jamti koležankų in būrį? Tiesa kaip TB kaip sveikata savijauta jo?
Dusia37 o tavo kolegės ar tik privalo izoliuotis ar jau ir serga? Šis šeštadienis keturnedelis mama užsispyrė iki jo nieko nenuimti nuo kapo tik po jo... viskas apvyte ir t.t. ale net nežinau ... nors nieko nekviečiame nes apribojimai o ir močiutės sesuo 85 ir sunkiai vaikšto, o jaunesnių vėl ai žodžiu pasimelsime mišiose prie kapo ir papaiteuaisme pas mamuką...
Vakar nežinau kodėl užsimanaiu pažiūrėti filma Trobelė knyga skaityta filmas žiūrėtas ale va šovė nors tu ką...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už grąžią kavą 4u.gif
O man nepatiko knyga Trobelė , neperskaičiau iki galo . Atsiliepimai labai geri ... Kaip ir Dievas vaikšto inkognito. Tą perskaičiau , bet ... Nu ne mano knygos smile.gif Matyt per sena , ir mano santykiai su dievu labai jau senoviški ax.gif
Luety , man niekad gyvenime neteko pjauti vištos . Ar galėčiau ? Nenorėčiau tai tikrai ... Bet jei valgyti norėčiau - papjaučiau . Aš kaimietė , manęs nepykina žalios mėsos kvapas ir tt. O sudorojus papajautų paukščių tikrai esu ne 100... MB papjautų biggrin.gif . Yra tai daręs .

Apie baldus nieko neišmanau , pirkti labai senai ... Reiktų atsinaujinti ax.gif Dabar ruošiuosi vonios remontui morališkai . Plyteles užsisakėm , liko nusipirkti santechniką ... Gal šiandien ištrūksim iš darbų . Turiu įtarimą , kad greitai visas pramoninių prekių parduotuves uždarys ax.gif O internetu man nepatinka pirkti tokių dalykų .

Muka , neserga ... Bet turėjo kontaktų .

Nenoriu susipykus išeiti ... Kažkaip norėtusi gražiai susitvarkyti ax.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Luety neatėjo ku ku mieloji unsure.gif
Dusia37 aš irigi labai senoviškų pažiūrų į dievą ale šią knygą skaičiau ir tą kitą tiesiog kaip romaniuką, na ir kai kurios mintys patiko, priėmiau šias knygas ir filmą kaip eilinį smegenų plovimo mechanizmą tik čia tendencingiau nukreipta į dievą smile.gif
Oi ne negalėčiau pjauti vištos nemokėčiau aš net karpio nemoku pjauti o ir MB nemoka.. niekad neperkam gyvo... O noriu gyventi kaime tai kas tokia priims verysad.gif
Tiesa su baldais išvis liųdnas reikalas, vakar vėl parsimalėme ir tai kas patiko ir pamačius, kad pilna tokių jau nenoriu... žodžiu sėdėsime ant taburečių smile.gif
Pyktis žinia nesinori niekad, bet kaip gyvenime būna geruoju geruoju o paskui op jau ant sprando ir nejauti kaip darai darbą kuris tau nepriklauso ...
Kavos?

Atsakyti
labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Apie baldus nieko neišmanau ax.gif 100 metų neiko nepirkom:) Pas vaiką kambary reiktų pasikeisti sofą... Bet aš dar galvoju , kad gal reikėtų ją perrengti , bo modealis visai patinka ax.gif Matysiu . Viskas pamažu - pirma perduodu darbus , paskui vonios remontas , o tada matysim mirksiukas.gif
Muka- su lipimu ant galvos sutinku 100 pr. Būna taip ...
Dėl knygų , jo perskaičiau kaip romaną ... Bet neužkabino manęs ax.gif
Ryt vakare labai noriu nuvažiuoti į bažnyčią, bo mišios už visas žvakių intencijas ...

Luety neprapulk , laukiam tavęs 4u.gif

Gal priviliosiu savo mezginiais ?
Baigtas begalybės šalikas pusmartei , merino vilna. Tikiuosi labai nepatys ?
Reali spalva labiau į žalumą. Norėjo chaki , bet merino siūlų chaki spalvos radau tik babinose plono ...

Liemenei pritrūkau vieno kamuoliuko tvido . Nors mezgiau pagal aprašymą. Matyt tvirčiau mezgu ? O siūlų dabar nebeturi - laukiu kol atvažiuos... dėl to C19 viskas vėluoja unsure.gif
Tai išsitraukiau penčiakas biggrin.gif Lietuviškų avių vilna šiurkšti , bet labai šilta rolleyes.gif Važiuos kaiman smile.gif Daugiau niekam jų nereikia, bute šilta. Kadangi pati vairuoju , autobuso nereikia laukti , nėra kur sušalti ... O ir žiemos iš Lietuvos pabėgo .

Atsakyti
Labas rytas,
nu lyg buvau vakar atejus,bet ziuriu,kad tik zadejau ar sapnavau,mat is ryto lekem pas vistas,po to i pets shopa to acto,po to maisto atsargas papildyt,po to pietus gamint,,,ir sako pensininkai neturi ka veikt biggrin.gif biggrin.gif
As knygos neskaiciau,bet kaip gali but senovinis poziuris i Dieva??Nesuprantu.Arba tu tiki arba ne.Beje,isaiskinta,kad kryziaus zenklas zegnojantis gaunasi satanistinis,apverstas,pasizegnokit pries veidrodi ir pamatysit.O provoslavai ant krutines zenkla daro gana zemoj vietoj,jie zegnojasi dievui.Dar suzinojau,jog vienintele malda i Dieva yra Tikiu i Dieva Teva,o Malda Marijai jau yra nuodeme,nes Dievas pasake,Neturek kitu Dievu,tik mane viena.Naujas tikejimas i Dieva biggrin.gif biggrin.gif Bet zegnojimasis,tikraI satanistinis apversto kryziaus zenklas,kai pasiziurejau i save,mane sokiravo.
Baldu Lietuvos nezinau,patart negaliu,sofa pirkau internetu,nesu patenkinta,bet tai buvo lenkiskas cia gaminamas variantas-vienintelis,kur sofa tamoa lova.Anglu sofos lovos buna raskladushkiu tipo,issitraukia metalinis karkasas su brezentu.Arba turi pirkt dideli gargara.Po to radau Ikejoj nebloga nedideli kampini garnitura,kuris issitraukus viena dali,pasidaro sofa lova ir vos 100 pinigu brangiau,bet jau buvo post factum.Iki siol gailiu.
Vistos tvarkoj,.bet jauciasi tos vienos trukumas,kai i diena ne 5 kiausai,o 4.Vistik 7 kiausai per sav maziau.
Jei neprasides kibernetinis karas pries zmonija,kaip tas liberastas vokietis sulcas ar kaip ji ten viesai zada,tai pirksim vistukiu gal dvi is fermerio.Jis pardavineja po 20 pinigu.Bet bus jaunos,pusmetines.Bet cia dar reikia sulaukt vasario,jei ji pragyvensim,gal tada isgyvensim ir ateis ramybe.O gal zeme pereis i kita energetini lygmeni,nes garsusis Sumano rezonansas neberodo jokiu energijos pokyciu,.zmones sako zeme persijungineja i kita matrica,zodziu,prisiskaiciau marias,dabar medituoju bigsmile.gif bigsmile.gif kad patekciau i 5 dimensija bigsmile.gif bigsmile.gif bet va beda,esu per sunki bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Dusia,Salikas superinis,tikrai pusmarte dziaugsis.Klausimas,kai uzsimeti akis kojineri ant 4 virbalu(as mezgu tik ant virbalu su valu),kaip sujungi ta riba tarp 1 ir 4 virbalo.Man atrodo,kad kazkaip ten pas tave tarpas gavosi,viena dalis auksciau,kita zemiau.Kojines negadina,bet as tai uzsidedu 1 akim daugiau nei reikia,tada pirma aki pertraukiu per paskutine ir grazinu ant pirmo virbalo,pradini siula ir darbini stipriai suverziu ir imu megzt,tada buna grazi ta sujungimo vieta.O dar vakar radau labai gera lietuves video,autore Mezgimo Yoga,kaip pradet kojines nuo pirstu daliniu akiu ismezgimu.Nu superinis metodas.As moku ,bet tuo vadinamu Dzudi metodu,bet sitas graziau gaunasi.Superinis ir lengvas.
Papildyta:
https://www.youtube....nel=MezgimoJoga
va cia.Labai malonus balsas,labai aiskiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 lapkričio 2020 - 11:38
QUOTE(Luety @ 2020 11 19, 11:42)

Papildyta:
Dusia,Salikas superinis,tikrai pusmarte dziaugsis.Klausimas,kai uzsimeti akis kojineri ant 4 virbalu(as mezgu tik ant virbalu su valu),kaip sujungi ta riba tarp 1 ir 4 virbalo.Man atrodo,kad kazkaip ten pas tave tarpas gavosi,viena dalis auksciau,kita zemiau.Kojines negadina,bet as tai uzsidedu 1 akim daugiau nei reikia,tada pirma aki pertraukiu per paskutine ir grazinu ant pirmo virbalo,pradini siula ir darbini stipriai suverziu ir imu megzt,tada buna grazi ta sujungimo vieta.O dar vakar radau labai gera lietuves video,autore Mezgimo Yoga,kaip pradet kojines nuo pirstu daliniu akiu ismezgimu.Nu superinis metodas.As moku ,bet tuo vadinamu Dzudi metodu,bet sitas graziau gaunasi.Superinis ir lengvas.
Papildyta:
https://www.youtube....nel=MezgimoJoga
va cia.Labai malonus balsas,labai aiskiai.

Luety - tikrai gaunasi toks perėjimas pas mane penčiakose .Mezgu taip kaip baba išmokė prieš kokis 45 metus smile.gif negalvodama ... Galėčiau patentuoti 20 amžiaus pradžios šiaurės Lietuvos kaimiečių moteriškiu penčiakų mezgimo įpatumus ....
Dėkui Tau už info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kadangi penčiakos bus į kaimą , niekas jų nematys tai nesuku pautų dėl gražumo ... Jei megzčiau pardavimui ar kokias gražias tektų pasimokyti . PS siūlų galus slepiu adata - tai ten kažkiek pasislepia tas sujungimas, ir visad stengiuosi kad vidinėj blauzdų pusėj būtų ... Taigi mano penčiakos būna porinės smile.gif Nuo pirštų turiu video ne viena išsisaugojusi . Bet ten reikia galvoti smile.gif O dryžuotumas irgi dėl tingėjimo - nereikia skaičiuoti .
Bet vistiek labai labai didelis dėkui už info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taigi turėsiu laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif galėsiu mandravoti ax.gif
Atsakyti
Zinai,kaip sako:gyveni mokaisi ir durnas mirsti.
As irgi atrodo mezgu senai,ir atrodo moku visokiu pribumbasu,bet,kai emiau megzt pasiziuredama i video,tai tiek ismokau naujo,kad net sapne nesapnuotum,kokiu geriu rusaites moka.
Neseniai ismokau uzdaryt akis adata,kai n\megzta apvaliai ir uzbaigta nukeltu akiu apnareliu.Iki tol man tai buvo kosm osas,o dabar dziaugiuos ismokus,toks dailus ir tamprus akiu uzdarymas,kai nereikia,jog jis butu laisvesnis,pvz,bepirsciu pirstiniu pabaiga ties pirstais.
Atsakyti
Dėkui Luety , mokysiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kai turiu labai ribotą kiekį laiko ir mezgu vakarais arba kelionese - tai man mezginys turi būti be pagalvojimo... primezgus , pridalinus šalikų , penčiakų baktusų - vienžo tokių kur nei mokytis reikia nei skaičiuoti smile.gif visiška meditacija smile.gif
Tai jau pasiekimas šiemet dukrai liemenė - biški rašto ir skaičiavimo .
Kai turi laiko malonumams - taigi galima kažką naujo ir įdomaus daryti smile.gif

Po darbo dienos man nebepavyksta susikaupti smile.gif

Atsakyti