Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2020 11 13, 17:07)
Kiek suprantu visi uoliai devi kaukes LT ir UK,tai jei jos apsaugo labai gerai,is kur susirgimai?Devim visi kaukes ir nereiks sirgt,nereiks vakcinuotis.Visi plaunam rankas n kartu per diena.Is kur tas "didelis" plitimas,?Del kurio vel esam visi uzdaryti.Tai jei taip plinta,reiskia kaukes neapsaugo? wub.gif

Širdele nesipykim 4u.gif Neapsaugo nuo viruso 100 pr . niekas ... O nuo likimo kuris skirtas juo labiau smile.gif
Nenoriu kovoti nei už kaukes nei prieš kaukes ax.gif
Nes tai tokia nereikšminga smulkmena šitos pandemijos chaose .

Atsakyti
Labos smile.gif

Kažkoks nedarbingai darbingas savaitgalis šeštadienį aplink puodus sukausi sekmadienį šiek tiek tvarkymo ir paskui gulimas režimas prie teliko... šiandiena nei pakarta nei papjauta verysad.gif kažkaip sąžinės graužatis, kad krūvos naminių darbų tvarkymosi ir t.t. o aš pradrybsojau:( Reikia čilius susimarinuoti ir gal su derliaus dorojimu bus baigta ale rankos nekyla nors tu ką ...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
labas rytas,

Man kavos ax.gif atsibudau 5 valandą ryto ir teko keltis ax.gif
Mano savaitgalis nei šioks nei toks ...
Penktadienio vėlų vakarą gavom negerą žinią... Nenoriu detalių rašyti , nežinau kas skaito. Nelaimė artimam MB giminei - vaikui , su pasekmėm visam gyvenimui. Dabar Kaune klinikose . Tai nei dirbti nei valgyt nei miegot ramiai... Kažkokia neteisybė ant šio svieto .
Kaip tai išgyventi tėvams ? nežinau ...
Nuvažiavom iki žvakių koplyčios, uždegėm žvakes už gyvus ir mirusius . Lieka tikėtis tik stebuklo .

Vakar išvažiavom keliom valandos į kaimą. Bent galvas pravėdinom , pajudėjom.
Baigiau pusmartei šaliką numezti . Reikia susiūti , išplauti ir tt. Tik nežinau , kada vaikus pamatysiu . Vaikas testuojasi , turėjo kontaktą. Arba besimptomis arba neigiamas . Nes jaučiasi tai gerai . Ir sesę mano kabino, teperatūra , raumenis skauda ... Irgi testas šiandien.
Matysim kas kaip .

Muka , jei paguos - nepadariau ir aš nieko rimto per savaitgalį . Net naminai už kuriuos pinigus moka stovi kampe ax.gif

Labaiusiai norėčiau išsižliumti, gal palengvėtu ?. Bet kaip dingo pas mane ašaros su mamuko mirtimi , taip ir negrįžta . Daugiau dviejų neišrieda... Ir tos būna dažniausiai iš pasiutimo ir pykčio .
Atsakyti
Dusia37 čiupk 4u.gif aš irigi nei žliumbti nei rėkti negaliu .....
Atsakyti
ir duok die stiprybės TB giminei .....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 16, 11:11)
ir duok die stiprybės TB giminei .....

Dėkui Muka. Kitaip nebus , toks jau tas gyvenimas .
Atsakyti
Laos, 4u.gif
Dusia, 4u.gif 4u.gif Tavo brangiausiojo giminei daug daug stiprybes ir D palaimos. 4u.gif 4u.gif
Jau is sodo,radau garsvu pakely,bet cia jos apie 50cm aukscio,veslios,tai vistom tinka labai,pakisam po plytelem,tai sulesa viska.Dar viena susitraukus vista,jau ima baime,gal kokia infekcija.Bus matyt.
Savaitgalis siaip sau.Sestadieni is ryto gavau karoliukus is ebay ir zuiki pardaviau per ebay,tai puoliau siut karoliukus ant dukros ir Margo kepuriu ir pirstiniu,kad issiust-vienas ejimas i pasta.Tas toks stresas veikia mane,naktis be miego iki 4 ryto,bet
buvo juodojo menulio uztemimas sestadieni,gal todel.
Sekmadieni buvo mano eile daryt pietus,tai prastraksejau prie puodu pora val,o po to neriau,mezgiau.meditavau,keliau savo sielos energetines vibracijas. bigsmile.gif bigsmile.gif Visa sekmadieni buvo audra,lietus,gusiai baisiniai vejo,MB sukele visa vistu maista i tvarteli.nors jis nedidelis,bet vis nereikia eit joms i lauka,norint pakramtyt.
Siandien salta tik 12 silumos,bet siaures vejas.
Geros dienos,Nesirkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 lapkričio 2020 - 13:53
Labos 4u.gif

Naktis prasivartyta verysad.gif kaži koks čia mėnulis lyg jaunas o miegoti negaliu... Įkyrios mintys neduoda ramybės ....
Luety tikiuosi, kad vištukei nieko blogo 4u.gif mažu jau geriau?
Dusia37 o lankyti neleidžia, net artimiesiems?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 lapkričio 2020 - 08:22
labas rytas,
Muka , sekmadienį stojo jaunas mėnulis .
Miegojau kaip kūdikis šianakt , už visą savaitgalį . Iki kol žadintuvas nuskambėjo biggrin.gif

Muka leidžia vieną iš tėvų būti šalia , žinoma reikia pasidaryti testą . Mes galim tik siuntinukus perduoti ax.gif

Mano planus griauna C19, vietoj to kad persidavinėčiau darbus po truputi - tai sėdžiu darbe viena ... Mano kolegės izoliacijoje . protest.gif
Ir vėl vakar vakare dirbau... Svajonės nedirbti vakare pie kompo ir lieka svajonėmis ax.gif bigsmile.gif ax.gif . Kada tas košmaras pasibaigs ? Arba aš durna ir pernelyg pareiginga ?

Luety vištukių gaila ax.gif na skiepytos neturėtų būti kokia tai liga ? Nors aš apie vištų ligas nieko neišmanau . Vaikystėje pas mamą visos vištų ligos būdavo sprendžiamos kirvuku - jei kuri tik įtartina, keliauja puodan biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O jau skanumas būdavo tos sriubos. Kodėl vaikystėje viskas taip skanu būna ?

O šiaip tai man liūdna verysad.gif vaikas saviizoliacijoje, dirba iš namų . Nes kolegė iš jų grupės susirgo . Jo testa neigiamas, bet vis tiek turi sėdėti namie . Neparvažiuos ir aš negaliu nuvažiuoti ... Pasiilgau .
Muka kada pradėsi dirbti iš namų ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 17, 10:33)
labas rytas,
Muka , sekmadienį stojo jaunas  mėnulis .
Miegojau kaip kūdikis šianakt , už visą savaitgalį . Iki kol žadintuvas nuskambėjo  biggrin.gif

Muka leidžia vieną iš tėvų būti šalia , žinoma reikia  pasidaryti testą .  Mes galim tik siuntinukus perduoti  ax.gif

Mano planus griauna C19,  vietoj to kad persidavinėčiau darbus po truputi - tai  sėdžiu darbe viena ... Mano kolegės izoliacijoje  .  protest.gif
Ir vėl vakar vakare dirbau... Svajonės nedirbti vakare pie kompo ir lieka svajonėmis  ax.gif  bigsmile.gif  ax.gif  . Kada tas košmaras pasibaigs ? Arba aš durna  ir pernelyg pareiginga ?

Luety vištukių gaila  ax.gif  na skiepytos neturėtų būti kokia tai liga ? Nors aš apie vištų ligas  nieko neišmanau . Vaikystėje pas mamą visos vištų ligos būdavo sprendžiamos kirvuku - jei kuri tik įtartina, keliauja puodan  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  O jau skanumas būdavo tos sriubos. Kodėl vaikystėje viskas taip skanu būna ?

O šiaip tai man liūdna verysad.gif  vaikas saviizoliacijoje, dirba iš namų . Nes  kolegė iš jų grupės susirgo . Jo testa neigiamas, bet vis tiek turi sėdėti namie . Neparvažiuos ir aš negaliu nuvažiuoti  ... Pasiilgau . 
Muka kada pradėsi dirbti iš namų ?

kad per daug pareiginga tai jo ..;.čiupk 4u.gif Tokia aš irgi... tipo jau dirbu iš namų, bet darbp vietos negaliu persikelti nes kompiuteris neparuoštas ... žodžiu jauč dirbsiu teip visada.. MB klausia sako tu trumpiau dirbdavai dviejuose darbuose nei dabar ... kažkoks nesusirinkimas ir tiek...
O kiekvieną kartą reikia darytis testą ar tiesiog vienas išbūna kelias dienas paskui kitas bus... nes kaip gimdė draugės dukra tai ji su vyru 3 paraš ir išbuvo ligoninėje su vaikeliu....
Jooo dėl darbų perdavimo čiuok jazau įsivaizduoju kaip ššš dirbti kaip kojos jau lauke o subine reikia laikyti ant kėdės... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 11 17, 10:31)
kad per daug pareiginga tai jo ..;.čiupk  4u.gif Tokia aš irgi... tipo jau dirbu iš namų, bet darbp vietos negaliu persikelti nes kompiuteris neparuoštas ... žodžiu jauč dirbsiu teip visada.. MB klausia sako tu trumpiau dirbdavai dviejuose darbuose nei dabar ... kažkoks nesusirinkimas ir tiek...
O kiekvieną kartą reikia darytis testą ar tiesiog vienas išbūna kelias dienas paskui kitas bus... nes kaip gimdė draugės dukra tai ji su vyru 3 paraš ir išbuvo ligoninėje su vaikeliu....
Jooo dėl darbų perdavimo čiuok jazau įsivaizduoju kaip ššš dirbti kaip kojos jau lauke o subine reikia laikyti ant kėdės... 4u.gif

Muka , dabar vienas iš gimdytojų su ja , šiandien ar ryt keisis . Liepė psichologas važiuoti kitam , nes.... Nenoriu viešai plėstis ta tema, nežinau kas skaito .
Jei sugalvos pasikeisti - vėl testai .

Dėl darbų galvojau senus savo galus susigaudysiu , PVM už porą mėnesių patikslinsiu . O tada rankinukas ant peties ir namo biggrin.gif bigsmile.gif tongue.gif Žmogus planuoja dievas juokiasi ... Man pačiai nuo savęs šitam darbe jau bloga, kaip kokia senmergė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka girdėjau , kad trūkumas yra pirkti nešiojamų kompiuterių ... Visi eina į nuotolinius .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 17, 12:11)
Muka , dabar vienas iš gimdytojų su ja  , šiandien  ar ryt keisis . Liepė psichologas važiuoti kitam , nes.... Nenoriu viešai plėstis ta tema, nežinau kas skaito .
Jei sugalvos pasikeisti - vėl testai .

Dėl darbų galvojau senus savo galus susigaudysiu , PVM už porą mėnesių patikslinsiu . O tada rankinukas ant peties ir namo  biggrin.gif  bigsmile.gif  tongue.gif  Žmogus planuoja dievas juokiasi ... Man pačiai nuo savęs šitam darbe jau bloga, kaip kokia senmergė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Muka girdėjau , kad trūkumas yra  pirkti nešiojamų kompiuterių  ... Visi eina į nuotolinius .

turime tuos nešiojimus ale visi savi nėra kam pajungti .... ai kažkaip išsispręsime, svarbu nuootlinio tvarka patvirtinta pareiškimai parašyti ( ačiū tau ir ate42 už info pasidalinimu) taip kad tik reikai dabar viską įgyvendinti smile.gif
Duok die visai šeimai stiprybės 4u.gif
Atsakyti