Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Luety čiupk 4u.gif dėl vištukės ... mmm gaila paukščiuko, bet tikiuosi visos kitos sveikos ir nebus daugiau nuostolių 4u.gif
Luety kiekvienas žinoimas į naudą svarbu tu moki tai priimti, atmesti atmieruoti 4u.gif o aš pvz. visai kita taktiką paėmiau nenoriu žinoti, gal praeis nežinau bet dabar tiesiog nenoriu nei gilintis nei ką jeigu jaučiu, kad šioje vietoje nieko pakeisti negaliu tik tike kiek visų pirma nuo savęs... gamtos neteršti rušiuoti, dėvėti kaukes, saugoti savo ir kitų sveikatą ir kas svarbiausiai rasti harmonija su savimi kas .... dar ieškoma 4u.gif
Brrr rytas tokai lijundra pas mumi sode ale kol iki kauno prisimaliau jau beveik nė znoko, šalnos nebus ir ačiū die, nes gėlukės laukia savo eilės persodinimo. Vakar atlėkiau tai langus sudėją jau buvo jooo vėlavimas lygiai mėnui ir 1 diena, na kaip visada įsitikinau, kad reikia pačiam daugiau pasidomėnti nes tie matuotojai konstrotuojai tai nieko nepatars doro virtuvės spintelės per aukštos o langai sudėti taip, kad Mb darbo bus iki kaklo o galėjo būt mažiau...ai žodžiu domėtis reikia daugiau...
dusia37 kada genite medžius mano MB visada rudenį kaimynai galvas kraipo tipo per anskti o jis tik lapų sulaukia kaip nukrenta ir geni ....
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka.
Obelis geni MB kada laiko turi . Galima genėti rudenį ax.gif , kiek esu skaičiusi . Tik pas mus dar nuo senų obelų lapai nenukrito .... Kaulavaisius visada po derėjimo . Dabar jau per vėlu , o pavasarį kaulavaisiai negenimi ax.gif
Luety vištukės gaila . Matyt turėjo kokių tai ligų . Bent pagyveno prieš mirtį Vištų Rojuje biggrin.gif Imk 4u.gif
Luety jei tave tas domėjimasis veikia teigiamai , tada gerai mirksiukas.gif
Man visai nesidomėti nepavyksta ... Man visada įdomų kieno ten ryža uodega kyšo mirksiukas.gif
Be to mano vaikas dirba toje srityje ...
2 mėn dirbo prie vakcinos dokumentacijos , ir būtų nepasakęs tėvams kiek ten čipų įdėta? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man baisiau kiti dalykai negu čipai . Sučipuoti ir sudėlioti į lentynas esam senai smile.gif Man baisiau visuomenės susipriešinimas - vieni tiki kavaksiais , kiti gyvena nerealioj baimėj dėl viruso . Taigi labai patogu - skaldyk ir valdyk blink.gif
Tokio dalyko kaip galimybės nesiskiepyti nematau ax.gif biggrin.gif
Žmogus esi laisvas , kiek esi laisvas nuo savo baimių ... Kai nebebijai valdžios ( nesvarbu ar šefo darbe , ar vyro ( žmonos ) namie , ar aplinkinių nuomonės ) esi laisvas . Aš kažkaip apie 50 gyvenimo metus ėmiau suprasti , kad bijoti kvaila...
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos,
rasiau rasiau,nuejau ikelt nuotraukos,uzkliuvau ten,gryzau cia-viskas dinge.
Zodziu viskas geeai,visi gyvi. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O spalvos , o grožiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man jau Kalėdomis kvepia pažiūrėjus į Tavo grožius ax.gif

Vištukės kokios atpenėtos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Riebus būtų sultinys tongue.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety blink.gif jazau net šviesiau ant gyvenimo pasidarė pamačius tavo darbus ir pagalvojus apie kalėdas wub.gif megzk ir džiugink savo talentu visus kitus wub.gif O vištukės jau apsiplunksnavo ir be paltukų 4u.gif Džiugu matyti, kad žmones tokie talentingi ne tik mezgimu va paukščiukai irii džiaugiasi tikrai rojus joms 4u.gif
O aš ačiū die gėles aptvarkiau sudeliojau ką pas mamuką ką pas save vešiuosi, nuknaibiau nuskabiua ir persodinau, gal ir per vėlai jas sujudinau ale ką padarysi... Bandysiu jau balinti medžius, nes MB nugenėjo visu medelius eilinį kart drąstiškai... na bet jis geni jo valioje.. Mano avietės labai šiemet prastos gal paseno nors ten joms niekad nepatiko kelsime kitamet į kitą vietą ir sakiau reikia daugiau krūmų šilauogių MB valgo nes kitų uogų nelabai neturiu kibirais, kad dalinti o valgymui užteko.Tiesa braškes irigi šiemet jau keisiu atėjo laikas naujinti vėl užšoksiu ant pačių brangiausių unsure.gif kaži ar jos atsipirko man... ai neskaičiuojam Muka gerai ax.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už gražią kavą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl braškių - turiu gražių flensu , bet negaliu dalintis . Mano braškes vis puola kenkėjai ... Iš pievų iš žemuogynų visi suropoja į mano daržą delikatesų smile.gif
Kažkada esu siuntusis ir Ragaišio ūkio . Labai gražūs daigai , kaina gera . Supakavo sukrovė į paštomatą . Sutarėm , kad gausiu ketvirtadienį , bo penktadienį važiuoju į kaimą .

Šiemet kažin ar ką gero pasidarysiu kaime smile.gif Viskas liks pavasariui... Nes pavasarį turėsiu daugiau laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Reikia nuvažiuoti kokią vieną dieną savaitgalį . Su nakvyne nenoriu ax.gif Į pirtį nepavyks, tai nematau prasmės nakvoti . MB kažin ar iš viso važiuos... Biški norim vonią pasiremontuoti , tai jam rūpesčių - supirkti viską meistrams... Plyteles voniai kaip ir išsirinkau smile.gif Koks sunkus darbas ... Kad ir gražu ir praktiška būtų ax.gif

Luety kiek porų penčiakų numezgei ?
Šaunuolė tu pas mus 4u.gif Man tokie gražūs ir meniški tavo mezginiai 4u.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif Būkit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 lapkričio 2020 - 09:15
Labas rytas,

https://www.facebook...08247216181255/
Nesmagiai pradedu posta,bet vagsai vaikai,dusinami mokyklose po kaukemis,o ypac judresni,dusta,prakaituoja...

Mezgimas mane ramina,gaivina,akiu skaiciavimas atima blogas mintis is galvos,pas teveli bunant,kai jis miega du variantai,arba kompe sedet,arba megzt,renkuosi pastaraji varijanta.
Vistos ispindejo,nelesa sauso edalo,nei grudu,tik laukia,kada suleisim i i siltnami,o po to gaus varskes.Siandien liko be abieju pamaloninimu,tik kopustlapiu po plyta,vanduo ir sausas maistas.Matysim,kaip reaguos,bus kiausiniu ar ne? biggrin.gif iki siol dar deda vos ne po Viena kasdiena kiekviena.
Kazko nuotaikos neturiu siandien ir liudna,turbut oras veikia.
Grazi kava,aciu,Muka.Rudio,ruduo...
Atsakyti
Luety , kad tik tie supervaikaičiai nesuprakaituotų ...

100 metų atgal basi karves ganė smile.gif Tortuke kokas šildydavo ... ir išgyveno smile.gif
Sakau vaikus istorijos reikia mokyti !!!!!

Mažiau tokių nesąmonių klausyk ir žiūrėk ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 lapkričio 2020 - 14:46
Labos,
Tiek prirašiau apie supermamas ir dingo ... tiesa ne apie forum1 apie tas kurios augina vaikus tarsi jie būtų dievaičiai to jis negali ano negali... ai žodžiu nesiplėsiu bet nemyliu šiuolaikinių mamų ... paskui stebimės jazau iš kur tiek alergiškų net patys alergologai rėkia mamos neauginkite vaikų steriliai dezinfekuodamos viską, kad paskui nereiktų lankytis pas juos. Žodžiu vaikas yra vaikas ir privalo laikytis taisyklių, o ką toms pardavėjoms daryti po 12 valandų su kaukėmis ką daryti gydytojams su skafandrais .... oi hiperaktyvus subinėm ir nebus tokie... soriukas bet neiškenčiau .... 4u.gif pasirodo Muka būna irgi pikta smile.gif
Vakar pradėjau ir MB pabaigė balinti medžius nekažin kas pas mumi ale toks silpnumas užėjo teko baigti tapybos darbus ir eiti lengvesniu darbu užsiimti gaminti valgyti... jazau jeigu pabalinti negaliu kas kita met bus....
Tiesa Luety rudi kiaiušinaii ir prašom nesijuokti aš kaimo neaugau ir neturiu... nežinau kurios kokius deda ax.gif
Kavos? Tiesa ir tos ryte negaliu gerti ogi laukiu kitų kolegų, kad galėčiau patekti į kitą aukštą moderni apsuaga tep sakant....nesikeikiant. O pasibedavojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 lapkričio 2020 - 07:54
labas rytas,

Luety , man tikrai gaila to vaiko . Viso filmuko negalėjau peržiūrėti - man gėda ir negera pasidarė ... kokia ten motina, jei gali filmuoti savo vaiką ir kelti vaizdelius ?
Muka - pasirašau po kiekvienu žodeliu ax.gif
Vaikas apleistas ... Kalba kaip mokyklinuko prasta. Knygelių nematęs, su smulkiają motorika niekas nedirbo ... Bet ko norėti jei pas motina to protelio tiek verysad.gif Vieni gimsta labai viską mokėdami , kitiems reikia padėti .
Kaip supratau motina pamiršo įdėti kaukę vaikui į mokyklą ? Ir jis jautėsi nesmagiai ?
Visas filmukas vienas negatyvas - kaip reikia nemlylėti savo vaiko ... kad taip tyčiotis iš jo ax.gif
Aha , Luety labai įdomu - kokios splavos kiaušiniai ryžų vištų ?
Žinau , kad tų baltų ( Leghorn veislės ) kiaušinai labai balti būdavo ... Ir vištos labai smulkios . Tos ryžos kaip ir didesnės atrodo ...
Nežinau kokias veisles laiko mūsų kaimynai kaime , bet kaip gaunam kiaušinių tai dažnai būna žaliios spalvos lukštų . Kažkur skaičiau , kad tokie kiaušiniai sveikesni ax.gif

Pas mergyte jau baigėsi karantinas smile.gif tai ir į Univera vaikšto , ir kavinės atsidarė ... Kai jos visada veikė - gal ir nebuvo to poreikio vaikščioti smile.gif bet kai negali - labai norisi paprastų dalykų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 11 12, 06:31)
labas rytas,

Luety , man tikrai gaila to vaiko . Viso filmuko negalėjau peržiūrėti - man gėda ir negera pasidarė  ... kokia ten motina, jei gali filmuoti savo vaiką ir kelti vaizdelius ?
Muka - pasirašau po kiekvienu žodeliu  ax.gif
Vaikas apleistas ... Kalba kaip mokyklinuko prasta. Knygelių nematęs, su smulkiają motorika niekas nedirbo ... Bet ko norėti jei pas motina to protelio tiek verysad.gif  Vieni gimsta labai viską mokėdami , kitiems reikia padėti .
Kaip supratau motina pamiršo įdėti kaukę vaikui į mokyklą ?  Ir jis jautėsi nesmagiai ?
Visas filmukas vienas negatyvas  - kaip reikia nemlylėti savo vaiko ... kad taip tyčiotis iš jo  ax.gif
Aha , Luety labai įdomu  - kokios splavos kiaušiniai ryžų vištų ?
Žinau , kad tų baltų ( Leghorn veislės ) kiaušinai labai balti būdavo ... Ir vištos labai smulkios . Tos ryžos kaip ir didesnės atrodo ...
Nežinau kokias veisles laiko mūsų kaimynai kaime , bet kaip gaunam kiaušinių tai dažnai būna žaliios spalvos  lukštų . Kažkur skaičiau , kad tokie kiaušiniai sveikesni  ax.gif 

Pas mergyte jau  baigėsi karantinas smile.gif tai ir į Univera vaikšto , ir kavinės atsidarė ...  Kai jos visada veikė - gal ir nebuvo to poreikio vaikščioti smile.gif  bet kai negali - labai norisi paprastų dalykų  biggrin.gif

Kuku 4u.gif biggrin.gif
Nu kokios besirdes ,anuku neturit?Kiekviena karta vis kitokia,keiciasi mamkos,keiciasi vaikai.Bet dusint maziukus po kaukem,kurios net vandens nepraleidzia,tos kinietiskos,o vaikai buvo sakyta nera imlus virusui,tikrai bepritariu tam ir aciu D pajeite ta isakyma.O viesint reikia viska.Paprastas gripas,tuberkulioze ,vezys kasmet nusinesa daug daugiau gyvybiu,bet niekas neskuba ieskot vakcinos tam,o cia per 6 men jau gatava vakcina ir dar grieztai privaloma visiem.Taigi veziu irgi galim visi susirgt?Tai virusas mutuoja,tai kaip jue atitaike vakcina tam mutantui,nu nera logikos nuekame,kad tai pateisint.Zinoma,as nieko nepakeisiu,bet...
Nezinau,kad butu nuimtas karantinas UK.Uzdetas iki gruodzio 2d.lyg tais,o maitinimo imones tik issinesimui.Einu ziuret gov.uk.gal pakeite?Bet tik praejusi ketv.prasidejo karantinas...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 11 12, 13:30)
Kuku 4u.gif  biggrin.gif
Nu kokios besirdes ,anuku neturit?Kiekviena karta vis kitokia,keiciasi mamkos,keiciasi vaikai.Bet dusint maziukus po kaukem,kurios net vandens nepraleidzia,tos kinietiskos,o vaikai buvo sakyta nera imlus virusui,tikrai bepritariu tam ir aciu D pajeite ta isakyma.O  viesint reikia viska.Paprastas gripas,tuberkulioze ,vezys kasmet nusinesa daug daugiau gyvybiu,bet niekas neskuba ieskot vakcinos tam,o cia per 6 men jau gatava vakcina ir dar grieztai privaloma visiem.Taigi veziu irgi galim visi susirgt?Tai virusas mutuoja,tai kaip jue atitaike vakcina tam mutantui,nu nera logikos nuekame,kad tai pateisint.Zinoma,as nieko nepakeisiu,bet...
Nezinau,kad butu nuimtas karantinas UK.Uzdetas iki gruodzio 2d.lyg tais,o maitinimo imones tik issinesimui.Einu ziuret gov.uk.gal pakeite?Bet tik praejusi ketv.prasidejo karantinas...

1. Jei taip mano anūką viešai įkeltų - pasiusčiau ... Man skaudu žiūrėti . Paviešino savo nerūpestingumą , kad nepasirūpino vaikui patogia kauke . Šlykštynė ir tiek ,Mano sesės turi anūkų ax.gif Aš puikiai žinau kokia tokio amžiaus normalaus neapaleisto vaiko kalba .
O mokytojos ne žmonės ? Jų saugoti nereikia ? Kaukių yra visokių Lietuvoj - medžiaginių , kinietiškų , skydeliu ir tt . Neatsitiko tiems vaikams nieko per 3 dienas nuo kaukių .
Tai jau jei toks kaukės nereikalingos , kodėl pas mano vaiką darbe visi su kaukėm , ne tik gamyboj bet ir moklso skyriuje . Uždurninti moksų daktarai ? Žmonės apsigynę biologijos -chemijos srityje daktarines ? Žiopliai ir tiek ax.gif ax.gif ax.gif Liepsiu paklausyti kvaksių sapalionių , gal sukilimas bus ir pas juos .... Bo kas mažai žino , galvoja kad labai gerai žino . Kuo daugiau žinai , tuo geriau suvoki kiek dar nežinai ...

2.Velsas buvo karantiną paskelbes nuo spalio 23 d., 18.00 val.
https://www.anglija....laiki-karantina

3. Luety tiesa yra kažkur per vidurį . Pražioje labai bijojai , plovei pakuotes , dezinfekavai viską ... Dabar pas tave neigimas .

Visada sakiau - virusas yra, visi persirgsim ... Visi sustabdymai tik ekonominiai .
Kas ir kodėl ? Tikrai nežinau , tik galiu numanyti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 lapkričio 2020 - 14:03