Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos is ryto,
jau koks grazus rytas pas mumi,saulyte,+6,ir be vejo,kas retai buna.Kol MB tvarkesi su vistom,as pasodinau viena lysve svogunu,uzdengiau tinkleliu.Si ryta 6 kiausai biggrin.gif matyt viena dejo po musu buvimo ryte ir siandien vel.Stachanoviete kokia.Skuba itikt seimininkui biggrin.gif Dar agurku turiu siltnamy bigsmile.gif ne prudais,bet vistom gana.
Pas mus nuo rytoj lockdown.Pagal juos turetu but rimtesnis.Londone extra padetis,policininkai su ginklais.Dieve Dieve-biblijiniai laikai baigesi,bus apokalipse greit,kitaip nematau iseities,svarbu nespetu sucipuot velnio zenklais.
Atsakyti
Labos 4u.gif

Luety na negrūzink tu tiek save na tokia padėtis ar kuom mes žemės kirmelės galime padėti ogi saugoti save o kaip saugoti jeigu nesupranta žmonės ogi draudimais ir ką telieka saugoti save ir manau persirgsime dauguma klausimas kaip o jūs su TB rizikos grupėje ir dabokite save turite kuom rūpintis savo vištukėm ir vienas kitu 4u.gif
Joo nuotolinis nežavi ypač kaip dar kojų nepašilusi nors kabinetas atskirtas ir t.t. nuo pagrindinio srauto ale va man nuotolinis buvo puiku pavasarį sode o dabar.... nepatikėsite dar langai neįdėti blink.gif ot dirba.... jklmn....
Dusia37 jau turi pamainą? Ar dar vis ieškai 4u.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už gražią kavą 4u.gif paskutiniu metu neišsimiegu ax.gif

Rado man pamainą . Dabar mokau ... Aš mąstau kai tik ji įsidarbins iš karto ir dingsiu ax.gif Šefai kažkodėl galvoja , kad dirbsiu iki Kalėdų biggrin.gif Nėra tų darbų tiek , kad reiktų mudviejų abiejų ax.gif
Mes dar galim dirbti ofise ... Kol kas. Namo išvarys , jei bus nors vienas susirgimas ax.gif O jų tikrai bus.
Luety nėra jokių čipų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pažiūrėk į BG ... Senukas, kiek jam beliko. Biški reiki įjungti loginį mąstymą jei nori suprasti kam naudingas tas virusas .
Aš matau vieną valstybę kuri turi stiprų imperialistinį mąstymą ir kurios ekonomikai virusas visai nekenkia ...
Virusas tai pinigai ir sienų persistumdymas . Nusilpusi Europa ar USA lengvai gali patapi kai kieno grobiu ax.gif Negaliu negalvoti ir jaustis žemės kirminu ... Man Mukos patarimai netinka , aš noriu SUPRASTI . Žinau , kad pakeisti nieko negaliu ax.gif
Luety Jūs saugiai , saloj gyvenat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kiek metų nebuvo svetimų kariuomenių pas jus ? Nuo vikingų laikų ?
Ne taip kaip Lietuva , visiem ant kelio ... Labai lengvai galim būti parduoti vėl mirksiukas.gif

Šiuo metu nemažai serga aplink ( kontaktų neturėjau ) , na eilinis rudeninis virusinis susirgimas... Kieno imunitetas geresnis temperatūra 37,5, kieno prastesnis 38,5 ... Ir daug besimtomių .
Persirgti nėra blogai , nereiks skiepų ax.gif

Luety laikykis ... nebeklausyk tų kvaksių 4u.gif

Gero imuniteto pagrindas :

1. Miegas
2.Fizinis aktyvumas
3.Mityba
4.Ilgalaikio streso vengimas
5.Malda
6.Meilė
7.Ramybė ir pasitikėjimas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 lapkričio 2020 - 09:29
Labas rytas,
nera mergaites taip,kad as susiemus galva tik begciau laukais,bet kalbam su MB daug,visi kiti seimos nariai tiki sviesiu rytojum.
Visos karaliskos salys smaugia savus dar arsiau.GB jau isiveze vakcina.Liberastai ima virsu visur.Vyksta ir tai ka Dusia sako ir banku monitorizacija,perejimas ant dirbtinio intelekto ir dar daug daug kt.Virusas yra kiek stipresnus nei eilinis gripas,o dabar dar labiau nusilpes.Pazystamu rate aciu D visi sveiki.Mano drauge itale Neapolyje serga jau 14 d.jos gyd.skiria tik paracetamoli,sake,jei pati negertu daug arbatu,vit c.,seleno,cinko,but jau gal ir danguj.Dar dusulys kankina,bet jau geriau.Ji mano amziaus.Sergamumas musu rajone 56/100 000!Koks %?Kam tas lockdownas?
Noriu numirt be velnio zenklo kaktoje.Geriau apokalipse nei cipai.
1% zmoniu negali skiepytis,turi kontraindikacijas,todel 99% turi pasiskiepyt kad ju neuzkrest. biggrin.gif Logikos nematau jokios tame,vien juodi valdziu tikslai.
Zodziu,yra kaip yra.Tas skuduras priverstinai visiem tik baimes varymas,nebematai zmigaus mimikos,sypsenos,mane veikia tragiskai.Nenesioju as jo,tik pardej,nes ten butina,bet stengiuosi maziau vaikaciot,tik maisto.Yra dalis uzzombintu,eina vienas lauke,sode,sedi auto vienas ir nesioja kauke,kepure,pirstines ir net skydeli permatoma.Man ju gaila,nuo tokios amunicijos ju imunitetas zlugs.patys greiciau numirs apsinuodije savo ismetamom dujom, nei nuo viruso.O kas atsakys?Niekas.Dabar tik BLM,visu kt.nieko vertos.
Sauleta grazu,o as negaliu dirbt sode unsure.gif nu gal ryt dar bus sauleta,tai padarysiu daug.Sianakt sode buvo salna,mano grazuoliai jurginai numiro,o gaila,dziugindavo mane rytais.
Buckiai ir nesirkit.
Atsakyti
Labas rytas,
Muka jau namie dirbi ? Ar nuo pirmadienio ?
Luety kas taip žiauriai užjuodino Jūsų protą ? Tei kavaksiai , kurie ko gero net vidurinės nebaigę , nei istorijos žino . Nei žino kas ta KNIGA ( KNYGA ) . Tik garsiai moka rėkt , kad dabar jau kazė marė ateina PYPT . Kokia tema reikia , tokia rėkia...
Aš tikiu šviesia ateitim smile.gif
Na gal ne tokia leftistinę, kur žmonės turi tik teisių ir jokių pareigų ax.gif
Ne už tokią tingią , kai tingi net maistą pasigaminti ax.gif
Ne už tokią pašalpinę ... Jei nedirbi - negalima leisti basuoti bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir tt.
Nes aš tikiu į Dievą , ką jis bedaro , viskas tik į gerą ... Kaip kiekvienas tėvas laikas nuo laiko baudžia savo vaikus . Kad labai neištvirtume .
O laikas tai toks įdomus : ko paprašai tą gauni ...
Reikėtų labai išsivalyti savo mintis nuo negatyvo . Jei galvoje ar kalboje sukasi blogas ateities scenarijus gali dievulis ir išpildyti ...

Kavos ?

Muka , kaip MB sveikatos ? ar padeda vaistai ?
Kaip pačios sąnariai ?

Vakar dar viena draugų šeimyna gavo atsakymus i dėl C19. Teigiami, Vyras 2 dienas karščiavo , todėl tyrėsi. Vakar MB kalbėjo telefonu , tai sakė kad jau jaučiasi puikiai . Sūnus besimptomis , žmonos testo laukia šiandien ... Taigi , kad gripu to nepavadinsi - eilinis virusinis susirgimas. Gripu esasme sirge visa šeima , labai sunkiai . Vaikai maži buvo . Mes šiauriečiai ... nuo TB skiepyti mirksiukas.gif
O susirgus , aš vadovaujuosi tokiu gydymosi planu - kuo mažiau apkrauti organizmą , leisti sveikti pačiam . Daug šilto vandens su citrina , spanguolėm ar aplamai vandens . Su arbatžolėmis atsargiai . Taip kažkada mane mokė viena gydytoja - kai sergi neapkrauti organizmo arbatom , papildais ir tt. Jei karščiuoji aviečių stiebų arbata - natūralus aspirinas . Ir viskas ... Maisto minimaliai - kaip gyvūnai , kaip serga nevalgo mirksiukas.gif PS mano baba kai maža sirgdavai visada kepdavo kiaušinį ant vandens metaliniame bliūdelyje su trupučiu sviesto ir druska ax.gif Išmintingi žmonės buvo , lengvai pasisavinamas maistas, ant vandens neperkeptas baltymas .
Būkit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gražaus savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
Labas smile.gif

jau ko ko neklausau nieko, kartais ir džiugu, kad mažai domiuosi ir mažai kišu į galvą tai kas nuo manęs nepriklauso smile.gif
MB tyrimai šike tiek pagerėjo, bet vėl šeiminstė siunčia pas gastro nes nėra tokie geri rezultatai... šiaip jaučiasi nekaip neklaba ta tema bet matau... šiaip į namus darbinė atmosfera atslinko verysad.gif nemoku aš atsiriboti, kad ir kiek stengčiausi ... žodžiu.... Mnao sanariai skaudami, bet kaip sakė daktarė kol neišsioperuosi tol skaudės nes tie darinukai trukdo sanariui laisvai judėti o dabar kas operuos... ogi niekas...
Nuo pirmadienio pasidarau dalinai nuotolinį, nes kompą dar paliksiu o paskui žiūrėsiu gal kokį nešiojamą kad lengviau būtų... ir manau, gal kaip būsių toliau nuo darbo, gal geriau bus man... labai sunkaii priimu aš neigiamas emocijas... tiesiog pati nesu stipri...
O dėl persirgimo... puiku, kad jie taip gerai pernešė, nes mano juristė tai sakė, kad čiut galų neatidavė labai sunkaii ir jau su plaučiu ventiliavimo apartu, o jauna neturi nė 30 ... taip, kad labai šaunu .... tiesa girdėjau, kad dabar dauguma perserga lengviau... mažu tikrai taip ir yra smile.gif
Lėksime sodan... mažu pritukėje pašildysiu mintis ir kaulus 4u.gif
Ramaus savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
laukiu saulyte pasirodant,o ji tingi islyst,taip pikta,kai as laisva,tai rukad,salta...
Dusia,as turiu daug laiko,tai ir skaitau daug forumu anglu,rusu,lietuviu k.,bet ne delfius,minutes ir t.t.,neziuriu BBC,Skynews,CNN ir kitu nacionaliniu TV ,kurios s. mala.Pasaulis bunda sparciai.Ziurejau virtualia pasaulio mokslininku konferencija.Gyvenam kreivu veidrodziu karalystej.Vien popieziaus paskelbta paskutine zinia jau ka sako.Bankai jau reklamuoja,kad jie viska padarys uz mus,nes dirbtinis intelektas viska zino,ko mums reikia.Kur demokratija?Kitokia nuomone jau tapo fake news...Ai tiek to.Negatyvas alsuoja visur,jei mastai,o apsauga nuo jo tik tapt eunuku,arba arkliu su uzdengtom akim is sonu -nieko nematyt,nekvepuot svieziu oru-maskes nesiot tuoj bus net lovoj,nekalbet kitaip kaip tik partija ir vyriausybe nurode,stot i eile prie skiepo su nano schema ir nesipriesint.Kad jus natytumet kiek pazangaus jaunimo diskutuoja tokiuose serveriuose,kur chekeriu nagai dar neprikisti,ir santechnikai ir mokslu nebaige ir kelis aukstuosius baige ir mokslininkai.Auuu atsibuskit,pasaulis jau nebepriklauso mums,zmones nori ji susigrazint,megautis gyvenimu,augint vaikus be baimes ,keliaut,atostogaut,o ne del 4 numirusiu ir dar nezinia nuo ko,but uzdarytiems namie.Kokia rupestinga valdzia!Net koktu..cia tik mano nuomone,as ieskau atsakymu,kad suprast,kas vyksta,o jus man sakot,kad as ieskau negatyvo.Bet ar jus gyvenat normaluam pasauly dabar?Ar taip ir turi but?Besimptomes virusubes?Ir jus tuo tikit?Jie sako,jog imuniteti neigyji persirges,o po 6 men tampi dar labiau prieinamas virusui ir jus tikit?Ir dar daug daug kt dalyku kur ne tik as,bet ir didele dalis zmoniu netiki.
Tiek ti,lueku prie savo nuomones,nes but po kaldra labai patogu,bet ne mano naturai.
Atsakyti
Luety , tai ką tu parašei visada taip buvo 4u.gif
Aš visada tą žinojau ... Nereikėjo nei viruso ax.gif
Gal kai kam reikėjo viruso , kad suprasti ...
95 procentai žmonių negalvoja ... Geriau numirs negu ims galvoti smile.gif
95 procentai lietuvių turi baudžiauninko geną, jiems reikia pono . Jei ponas per geras - renka kitą poną , kuris žada daugiau bizūno biggrin.gif

Biški pasunkino gyvenimą - nebegali keliauti , nebegali kavinėse valgyti , pamažėjo pingių - sėdi visi internete ir kuria sąmokslo teorijas. Eitų su vaikais pažaisti , pyragą išsikeptų ...

Nematau čipų skiepuose , niekam jie nereikalingi smile.gif Sučipsuoti esam , labiau nereikia ...
FB , sąskaitos bankuose , nemokami vaistai , pašalpos - apie mus jau viskas žinoma . Ligos istorijos , kredito istorijos ( nuolaidų kortelės parduotuvėse jas puikiai kuria ) . Kam tas dar vienas perteklinis čipas?
Žmonės bijo skiepo, bet gerti vaistus gali 20 metų ... Bo nemokami ax.gif . Bo patogu , nereikia nieko keisti. Tikrai daugiau brudo gauna negu su vienkartiniu skiepu .
Sėkmė aplanko tuos kas pasiruošę ax.gif šiuo gyvenimo laikotarpiu tai Kinija ( toks istorijos etapas ) . Jie eksportavo virusą , kurio bijo Europa, kurio bijo Amerika ... Valdžiažmogiai taip dreba dėl savo postų , kad kitokių sprendimų priimti negali . Sveikatos apsauga prasta palyginus su Kinija . Demokratijos daug palyginus su Kinija , kur jau visi sučipuoti miestuose smile.gif Visuomenė pasenusi, niekas nenori pripažinti mirties . Seni žmonės išvaromi iš šeimos , uždaromi slaugos , senelių namuose ... Ir kankinami pampersais , vaistais ir tt. Vietoj to kad ramiai leisti išeiti , kai ateina laikas. Nes patapom egoistais , mums gaila SAVĘS ...
Jei truputi domitės istorija - Kinija ( ir šiaip Rytų šalys ) , turi stiprų imperialistinį mąstymą. Individas yra niekas ( Mao ) ... Jie mąsto ne kadencija ( 4 metai ) jie mąsto amžiais ( 100 metų į priekį ) . Jiems patogi sužlugdyta pasaulio ekonomika ... Jie daugiau pagamins ir parduos. Galės pasistatyti daugiau lėktuvnešių .
Istorija juda spirale ...
Jūs galvojate , kad žmonės rūžavi ir pūkuoti patapo ?

Vaikus reikia mokyti istorijos .

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 11 06, 11:16)
Labas rytas,
laukiu saulyte pasirodant,o ji tingi islyst,taip pikta,kai as laisva,tai rukad,salta...
Dusia,as turiu daug laiko,tai ir skaitau daug forumu anglu,rusu,lietuviu k.,bet ne delfius,minutes ir t.t.,neziuriu BBC,Skynews,CNN ir kitu nacionaliniu TV ,kurios s. mala.Pasaulis bunda sparciai.Ziurejau virtualia pasaulio mokslininku konferencija.Gyvenam kreivu veidrodziu karalystej.Vien popieziaus paskelbta paskutine zinia jau ka sako.Bankai jau reklamuoja,kad jie viska padarys  uz mus,nes dirbtinis intelektas viska zino,ko mums reikia.Kur demokratija?Kitokia nuomone jau tapo fake news...Ai tiek to.Negatyvas alsuoja visur,jei mastai,o apsauga nuo jo tik tapt eunuku,arba arkliu su uzdengtom akim is sonu -nieko nematyt,nekvepuot svieziu oru-maskes nesiot tuoj bus net  lovoj,nekalbet kitaip kaip tik partija ir vyriausybe nurode,stot i eile prie skiepo su nano schema ir nesipriesint.Kad jus natytumet kiek pazangaus jaunimo diskutuoja tokiuose serveriuose,kur chekeriu nagai dar neprikisti,ir santechnikai ir mokslu nebaige ir kelis aukstuosius baige ir mokslininkai.Auuu atsibuskit,pasaulis jau nebepriklauso mums,zmones nori ji susigrazint,megautis gyvenimu,augint vaikus be baimes ,keliaut,atostogaut,o ne del 4 numirusiu ir dar nezinia nuo ko,but uzdarytiems namie.Kokia rupestinga valdzia!Net koktu..cia tik mano nuomone,as ieskau atsakymu,kad suprast,kas vyksta,o jus man sakot,kad as ieskau negatyvo.Bet ar jus gyvenat normaluam pasauly dabar?Ar taip ir turi but?Besimptomes virusubes?Ir jus tuo tikit?Jie sako,jog imuniteti neigyji persirges,o po 6 men tampi dar labiau prieinamas virusui ir jus tikit?Ir dar daug daug kt dalyku kur ne tik as,bet ir didele dalis zmoniu netiki.
Tiek ti,lueku prie savo nuomones,nes but po kaldra labai patogu,bet ne mano naturai.

Biškį soriukas, bet neiškenčiu neįsikišus ax.gif
BBC, CNN, delfiai š... mala, o forumai anglų, rusų k. tikrai ne š... mala? Iš kur žinai?
Negirdėjau, ką popiežius pasakė, bet ar jis š... tikrai nemala? Iš kur žinai?
Pasaulis nepriklauso mums? Ir tik dėl to, kad negalim kol kas važiuot, kur norim ir kaukes dėvėti kol kas reikia? O kad eismo taisyklių laikytis privalom, kad mokesčius privalom mokėti ir t.t. nieko tokio? Juk partija ir vyriausybė nurodė. O kur demokratija? biggrin.gif Nu vat noriu per raudoną šviesoforą važiuot ir negalima – nu nėra laisvės ir demokratijos niekaip biggrin.gif .
Aš nesuprantu – tu piktiniesi karantinais ir kitom priemonėm? Nu piktintis nedraudžiama. Aš irgi kartais dėl kažko pasipiktinu. Tu matai tik besimptomius atvejus? Ir šito matyti nedraudžiama. Pasakyčiau tavo žodžiais – nebūk arkliu su uždengtom akim iš šonų. Serga visaip, ir gana sunkiai – vat šitą tikrai žinau.
O šiaip tikėti galima viskuo – to tikrai valdžia neuždraudė. O vat ŽINOTI tai bent tu ar aš tikrai visko nesužinosim niekada. O dėl to, kad „galbūt turbūt galimai“ tiek nervų ir sveikatos padėt? Nu ne, aš per daug save myliu rolleyes.gif. Nervintis dėl to, ko nežinai? Keista man... Gyvenu sau, rūpinuosi buitimi, darbais, pergyvenu dėl šeimos narių. O kas bus – tas. Nuo manęs tas nepriklauso. Šiaip tai man netgi jokio skirtumo – įsegs čipą ar ne, man tai jokio skirtumo numirti su juo ar be jo biggrin.gif.
Ir turėk savo nuomonę, būtinai turėk – jos tau neatims jokios valdžios. Tik stenkis, kad ta tavo nuomonė per daug neapsunkintų tau gyvenimo ir negadintų sveikatos. Čia mano toks patarimas 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

Savaitgalis nei šioks nei toks... vakar pratingėjau smile.gif šeštadienį turėjom svečių ax.gif MB draugas atvežė mėsos ( pirkom aviuką ir jautienos ) .
Taigi turim mėsos ir daržovių iki pavasario . Šaldikliai užkrauti taip kad nei uodas snapo neįkištų biggrin.gif

Luety ... Gerti vaistus nuo nerimo ir vis tiek klausyti tokių kalbų ? Taip nereiktų daryti blink.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka jau Kaune gyvenat ? Ar dar sode ? Jei važinėti nereikia , tai gal gerai ir sode ax.gif

Atsakyti
Labas,

Kol kas dar nei pakarta nei papajuta nei sode nei namie, nors jau reikia kažkaip susidelioti, jau pavargau nuo to tampymosi. Dar kol kas ir darbe būnu, nes darbo vietos nepasiruošiu laukiu naujo kompo paskui programos ir t.t. žodžiu pakabinta ir čia verysad.gif kažkoks keistas laikas....
savaitgalis irigi nei nudirbta nei padirbta nei paislėta .... rimtai kažkoks išsitaškymas verysad.gif
Jamu kavos smile.gif ačiukas jos man reikia iki negaliu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,o gal vidudienis jau pas jus,
man penktadienis ir sestadienis buvo labai darbingi.Sutvarkytas sodas pilnai,paruostas ziemai.Pasodinau svogunus,cesnakus,apdengiau tinkleliu,net kibiruose braskes sutvarkiau.Sestadieny siltnamyje nuroviau agurkus pagaliau,isvaliau,nuroviau bazilikus,palikau tik papriku krumus,o paprikos senai nuskintos,bet vistos labai graziai lesa papriku lapus,.jau kai kurie like vien stiebai.Tai ir palikau dar.
Sekmadieni isvaziavom i ferma grudu su kukuruzais kapotais,labai joms patinka,maisom su kitu maistu,o gryze pasitiko tik 4 vistos,viena buvo lizde.Jau laikas sert vistas skanumynais,o ta is lizdo neina,paziuriu,ogi ten sustingus,negyva.Numiro ta,kuria reikdavo masazuot,ji vis taip ziodavosi,lyg vemt noretu,be to jos kiausiniai budavo,kaip cepelinai pailgi ir tikriausiai jos ismatose budavo kraujo.Tikekimes,jog ta numiro,nes si ryta visos sveikos.Apziurejom,jokiu smurto zymiu neradom,tai tikriausiai sita ir buvo.Nu ka,pirmi nuostoliai.Be nuostoliu nebuna pelno.
Tai dabar sode vaziuoju tik pasert vistu ir pasigrozet gamta.Pas mus visas savaitgalis ir siandien sauletas12-14 silumos,be vejo.Mazas pietu bryzas pucia,bet net nesijaucia.Nesinori eit namo.
Dusia,youtubej randu nusiraminima,atsakymus i kai kuriuos man rupimus klausimus.Man viskas gerai.Blogai buvo,kol nesupratau,kas vyksta,o dabar tiek suzinojau apie visata,gamta,zmoniu santykius,kiek nezinojau per visa savo gyvenima.
Geros dien os ir nesirkit.
Atsakyti