Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 10 25, 15:09)
Labos, užgeso močiutės gyvybe verysad.gif nei kaip nei kas nežinome tik liepė per 2 val. Išsivežti kažkaip žiauriai. Ryt sarvuiojame nes neišduoda mirties liudijimu niekas. Amžinąjį atilsį baigė kelione verysad.gif

Laba,
Užuojsuta mieloji.
Nors visi suprantame išsiskyrimo neišviengiamumą, bet visada atrodo per anksti.
Stiprybės jums.
Atsakyti
Muka užuojauta 4u.gif
Ateina laikas 4u.gif . Jai ten geriau ...

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Savaitgalis kaip visada per trumpas ax.gif Vakar nuostabus oras, tai išvažavom akis pažiuginti iki Raudonės pilies . Kai pagalvoju , kad paskui 6 mėnesius vien pilkai murzina spalva ...

Rinkimai - taip mums ir reikia smile.gif labai džiaugiuosi savo priimtais sprendimais dėl darbo ... Nes su biudžetu gausim visą "puokštę " naujų įstatymų . O man jau nebesinori .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Mukute uzuojauta ,te bus jai lengva ten aukstai,o jums stiprybes.Apkabinu. 4u.gif
Dusia,o pas mus audra,baisiniai lietus naktimis,o diena protarpiniai lietus ir vejas iki negaliu.Kaip tavo mazoji?Kaip ten su virusu ?
'Vistoms pakelta nuo zemes serykla pasiteisino,jei ir buna atvykeliu,jie matyt nepasiekia,o ideto pasaro net lieka,o pries tai buvo islaizyta net.Bet vakar tik du kiausai,matyt del lietaus jos buvo dsaugiau tvartuke,ir nuobodu ten ir vietos ne kazka,ir neisalke atrode,ir maisto like.Viena vista nepatinka,palesa ir stovi susiguzus kampe ant vienos kojos,uzmerkia akis,lyg jai miegas marintu,ir taip jau dvi dienos.Vakar Mb pagavo,pamasazavau guzi,nes labai issiputes,palese vel.bet ir vel stovi kampe susitraukus ir radau viena pleve vel tvartuke,lyg nuo nesusiformavusio kiausinio,bet nei trynio nieko jame,tik pleve ir skysciai.Ko gbero jos tenai ,matyt kazkas su virskinimu negerai pas ja.teks laidot,ko gero.Kaip gydyt bnezinau.Visoms kasdiena deda lukstu kiausin iu,yra pakabinta dezute su austriu lukstais,yra akmeneliu dezute pakabinta,nezinau ko dar duot.
Dar radau agurku nemazai,dar neisvaliau siltnamio.Agurkus paraugiau,didesnius pasidalinsim su vistom,yra dar uzmegztu.Vienas stiebas agurku per vasara labai mazai turejo,o vakar nuo jo nuskyniau net 16 agurku.
Mezgu kojines,radau gera puslapi su ju mezgimu kityaip.Negaliu atsitraukt,norisi isbandyt nauja buda.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 10 26, 11:43)
Labas rytas,
Kaip tavo mazoji?Kaip ten su virusu ?

Mezgu kojines,radau gera puslapi su ju mezgimu kityaip.Negaliu atsitraukt,norisi isbandyt nauja buda.

Velse karantinas nuo šeštadienio . Nei svečių , nei į svečius ... O viruso kiek ten yra tai net nežinau ax.gif Jo kiekis priklauso nuo poreikio biggrin.gif Va Lietuvoj po rinkimų jau 700 + , savaitės pabaigoj bus 1000+ ( mano nuomonė tokia ) . O jei nauja valdžia užsimanys karinės padėties bus ir daugiau . Nenuobodu biggrin.gif

Luety pasidalink nuorodomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būsiu dėkinga smile.gif Gal kada nors ir man rankos prieis . Aš dar vienos dalies liemenės nenumezgiau , laiko lieka nedaug mezgimui ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos .

Muka , kaip Tu gyva ?
Lyg visko mažai turėčiau nusipirkau siūlų su šuns vilna kojinėms biggrin.gif Sakau bus spec. penčiakos po pirties smile.gif Tik nežinau , kaip reiks megzti , bo biški smirda . Ne visada būna tų siūlų ...
Luety mano sesė pirko LT iš paukštyno dedekles ax.gif Kaina juokinga, po 0,8 cento , bet iš 12 liko aštuonios .... Imk 4u.gif dėl vištukės . O gal į puodą, bus gero bulijono ?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labaryt,

Mukute laidotuvese turbut.Imu kava ir leksiu pas teveli.
Lietuvoj gal ir reikia tu suns vilnos kojiniu,bet pas mus ne labai.Kalba,kad jos gydo,as manau-mitas.Gyvas suva ,kate jaucia skaudama vieta palei energetinius virpesius,ten glaudziasi ir taip pakelia juos ir tokiu budu sako pasveiksta,praeina skausnas,i negyvo suns vilna,ka ji gali beduot?
Kojines megzt smagu,ieskot vis kazkokiu nauju rastu.
Pas mus vel lietus ir bus visa savaite.Jau ko neislijo vasara,atiduosa rudeni,ziema.
Vista po mano masazu pasveiko ir vakar jau buvo 4 kiausiniai.Ar ji nemato akmenuku dezutej,ar uzsiryja kazko,kad jai taip darosi?Matosi,kad “papai”dideli pasidaro(guzys) biggrin.gif ir jau ji tampa vangi,o kai praeina,tai kaip stoja lest,neatsitraukia nuo lovio.
Siaip tai pas mus ta labdaris organizacija-charitis-kai paima vistas,apziuri vet.gyd.ir atsieit paskiepija lyg tais nuo salmoneliozes,bet gal ne ,juk salmonela yra bakterija,o skiepija nuo virusu. blink.gif vienu zodziu-nezinau,nuo ko tais paskiepytos atsieit.Nesu girdejus,kad kam stiptu,bet gal nesako,nes tuoj pauksciu nara pripaisys.Zinau,kaip siais laikais yra.
Atsakyti
Luety man nei namie nei darbe vilnonių kojinių nereikia smile.gif Tik kaime .
Ypatingai po pirties. Ir tik natūralios vilnos stengiuosi .
Kiek skaičiusi ir trenerė pasakojo - gydo šuns vilna kažkaip tuos skaudančius sanarius ax.gif

Tavo višta BESOTĖ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir visos ligos smile.gif

Luety UK taigi i praeina karantiną - tai ne tiesiogiai iš paukštyno pirktos . Manau , kad visai ligotų neatiduoda ax.gif O skiepyja nuo vištų ligų ax.gif Jų ten visokių yra , o ne nuo žmonių ligos - samoneliozės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 10 27, 09:30)
Luety man nei namie nei darbe vilnonių kojinių nereikia smile.gif Tik kaime . 
Ypatingai po pirties. Ir tik natūralios vilnos stengiuosi .
Kiek skaičiusi ir  trenerė pasakojo - gydo šuns vilna kažkaip tuos skaudančius sanarius  ax.gif

Tavo višta BESOTĖ  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir visos ligos smile.gif

Luety UK taigi i praeina karantiną - tai  ne tiesiogiai iš paukštyno pirktos . Manau , kad visai ligotų neatiduoda  ax.gif  O skiepyja nuo vištų ligų  ax.gif Jų ten visokių yra , o ne nuo žmonių ligos - samoneliozės  bigsmile.gif

Aga,vista besote-u mane,bet ji daug vaiksto,o as ne.
Atsakyti
Labos

Palydėjome....sunku nemeluosiu, šeštadienį išsiriaumojau, paskui kažkaip ramiau bet va kaip vakar grįžome namo ir.... na žodžiu tam duota keturios nedelios, kad atsisveikinti ir paskui netrukdyti sielai eiti toliau... Neramu dėl tėvuko nes pastebėjau, kad kelis kart griebėsi už širdies tarsi krųtinės angina priėjau klausiu kaip o jis ne nieko o veidas iškreiptas skausmo... ir kaip man jį priklabinti pas gydytoja... senai jau buvo vis dėl močiutės rųpinosi o save...
Šiaip susidūriua su sveikatos sistema iš kitos pusės .... mirė šeštadienį greitoji konstatuoja mirtį 10,36 skambutis 10.02 o ji jua sustingusi... tai mirtis anskčiau ir ką slaugos namai tik privalote pasiimti per 2 valandas ir dėkite kur norite, mirties liųdijimai išrašomi tik 11 val ( tik vėliau sužinojome, skambinu į polikliniką arti 13 ir ką niekas nekelia) ačiū die kaimyno brolis turi privačius laidojimo namus tas greit suorganizuoja išvežimą. Mirties liūdijimo nėra ir nieko daryti negali...Su mamuku drabužėlius jos nuvežėm, kuriuos ji jau senai turėjo pati susiruošusi, viskas skrupulingai sudėta apgalvota. Pirmadienį jau aš 7.20 poliklinikoje ir ką prasidėjo, šeiminos gydytoja po pietų dirba registratūroje pasiųlo ateiti po pietų... pamačius mano veidą ji suprato, kad kažką netaip pasakė prilėkė kita ir sako žmonės negali nieko daryti be jo duok belekuriai gydytojai papuolu pas kitą išklausau kodėl šeštadienį nepasiėmiau, kodėl neišrašė slaugos namai, kodėl tipo jai čia reikia... vėl susigriebia, kad ne tą sako.. paprašo išeiti ir taip už durų iki 8.45 kaip supratau studijavo jos ligos istoriją... na ačiu die turiu stebuklinga popieriu su kuriuo galiu palaidoti savo močiute ... Taip kad mielosios nežinau ar tik mums taip bet nei sirgti bet ir mirti negalima...
Atgulė močiutė pas sūnų ir vyrą...dar po gedulingų pietų ( tiesa visų reikėjo surašyti vardus pavardes ir telefonus) nuvažiavau ant kapelio nes nemačiau jo papuošto,vežiau kunigą, atsisveikinau.... Ir dabarreikia pasirūpinti tėvuku.
Šiandieną dar nutariua pabūti namie....nes gumulas greklėje stovi...
Ačiū visom už palaikymą.
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos .
Mukute laikykis brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nemoku guosti ax.gif Jai ten geriau . Man atrodo , kad mirusieji visada šalia , tik kitoj dimensijoj ax.gif
Kiekvienas išgyvenam skirtingai netektis . Toks jau šis pasaulis - kas gimė , tas mirs unsure.gif

Buvau šiandien ligonių kasose ryte, tvarkiau mergytės sveikatos draudimą. Bo kol nenuvažiavo pažymos negavo , kad studijuoja. Tai likau sužavėta darbo imitavimų valstybinėse įstaigose ... Jokių žmonių smile.gif Jokių eilių smile.gif mane aptarnovo per 1,5 min . O vis dar 4 darbuotojos susodintos prie kompų ax.gif

Luety kaip MB ? Kaip su nerimu ? Reikėtų apriboti info kiekius ... O jei dar kvaksiu paklausai tai gali imti laukais lakstyti blink.gif .
Aš nebegaliu nei lietuviškų žinių žiūrėti nei "ale delfių " skaityti . Pas juos įjungtas toks neurolingvinstinis programavimas kad net šlykštu . Tarybinis aš žmogus , filtrai geri likę iš senų laikų ...
Dėl vištukės prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif Būkit sveikos 4u.gif

Atsakyti
Labos 4u.gif
Mukute 4u.gif 4u.gif
Visada. sunku islydet i ten.Nugyveno grazu amziu ir tai guodzia siek tiek,o istiesu,kiek trumpai mes zemej tegyvenam...
Vakar vakare tiek pyle lietus,viskas aptemo,nutarem,kad vistos vistiek bus tvartuke jau,seryklos paliktos pilnos,nemirs badu,tai lekem si ryta anksciau.10kiausu,gaila vienas sutryptas,tai 9 cieli.Serykloj maistas sudrekes ir uzsikimsusios landos,tai gerai,kad ir vaziavom ryte.Mazu vazinesim rytais dabar.Ir mano ismasazuota vistela sveika ir pg kiausu skaiciu jau vel deda.Kaimyninio sodo seimininkai kaip pasodino darzoves,daugiau nebuvo.Bulves nekastos,agurkai kilometriniai supyve,svogunai atzelia laiskai is naujo,kopustu galvos sunoke ir didelis krumas kale.Tai isidrasinau,nuejau apskyniau kale kruma ir kopustu lapu aplink galvas savo vistom,tai puole ant kale kaip pamise.Tie lapai garbanoti tokie,girgzda,tai joms patinka.Jei ka,atiduosim kiausiniais,nes prapuls toks geris.
Numezguau Margo liemene moherine vakar,reik issiust.Siandien sau kepure megsiu.
MB uzeina vis dazniau,reiks manau gydytojo,info tiek lenda visur,kad sunku negirdet.Bet vengiam kazkiek.
Siandien aplenkem keliu masina keista,lieja skysti kazkoki i vaziuojamaja dali vaziuodama,i lietus lyjs.Kazkaip itartina viskas ir be rysio.
Geros dienis,as jau oas teveli,einu megzt kepure.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 10 28, 12:51)

Numezguau Margo liemene moherine vakar,reik issiust.Siandien sau kepure megsiu.

Geros dienis,as jau oas teveli,einu megzt kepure.

Jei turėsi laiko pasirodyk savo numegztus grožius ax.gif Ciekava biggrin.gif ir pozityvas .

Aš FB pasislėpus visas nesąmones smile.gif Matau tik siūlų parduotuves, mezginius , daržus ir keto grupes smile.gif
Atsakyti